Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:16:51
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Veste kaj pa je bilo najbolj smešno v nosečnosti ko ste si torbe za v porodnišnico rihtale pol so pa že ruzaki bli tu gor pa potovalke ,res tega ne bom nikoli pozabila. Nama ni uspelo spakirat, kaj? meni tudi ne do konca...sem še pakirala, ko so se popadki in krvavitev začeli... Res ne samo sem glih tak pregurala 2 meseca . Kokica - glavno da je bil namen
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:17:09
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica o danes pa spet dogaja. jupi vas nisem zamudila. zdaj itak čakam da mi buče dozorijo pa morem tu viset mi smo pa dobli danes pikico v rit pa rotavix je popila. malo se je zadrla, čez minutko pa že režala zdravnici. pridna je bla. zdaj jo je pa kar mučilo pa še malo vročine je imela in sem dala calpol. bogica. no je končno zaspala. pri nas je tak vroče da se mi blede. mam vse odprto pa se mi zdi da je še zdaj zunaj bolj vroče ko notri... Kake buče???? ha ha. sem vedla da te bo zanimalo pridi na FB pa boš vidla pa daj no. kaj se te tak pustiš prosit. veš kak je tam fajn..
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:18:26
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Veste kaj pa je bilo najbolj smešno v nosečnosti ko ste si torbe za v porodnišnico rihtale pol so pa že ruzaki bli tu gor pa potovalke ,res tega ne bom nikoli pozabila. Nama ni uspelo spakirat, kaj? meni tudi ne do konca...sem še pakirala, ko so se popadki in krvavitev začeli... Joj ko sem jaz zakrvavela, sem sam vložek med noge ruknila, zdravstveno in MK pograbila v šibala v avto. ja, tebi se je to zgodilo dosti prej kot meni...bi jaz enako ravnala...meni pa v 37. tednu...pa se mi nih glih mudilo...pa se zelooo malo sem krvavela...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:18:59
|
|
|
|
MalaČebelica
|
za Najoo in Kokico za slabe izkušnje in vajine angelčke.
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:19:51
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica o danes pa spet dogaja. jupi vas nisem zamudila. zdaj itak čakam da mi buče dozorijo pa morem tu viset mi smo pa dobli danes pikico v rit pa rotavix je popila. malo se je zadrla, čez minutko pa že režala zdravnici. pridna je bla. zdaj jo je pa kar mučilo pa še malo vročine je imela in sem dala calpol. bogica. no je končno zaspala. pri nas je tak vroče da se mi blede. mam vse odprto pa se mi zdi da je še zdaj zunaj bolj vroče ko notri... Kake buče???? ha ha. sem vedla da te bo zanimalo pridi na FB pa boš vidla pa daj no. kaj se te tak pustiš prosit. veš kak je tam fajn.. si mi nastavla, ne? Ti, ti, ti.... Saj se ne pustim prosit, sploh ne...nasprotno...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:20:05
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica za Najoo in Kokico za slabe izkušnje in vajine angelčke. Hvala.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:20:31
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica za Najoo in Kokico za slabe izkušnje in vajine angelčke. Hvala. Enako!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:20:33
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Veste kaj pa je bilo najbolj smešno v nosečnosti ko ste si torbe za v porodnišnico rihtale pol so pa že ruzaki bli tu gor pa potovalke ,res tega ne bom nikoli pozabila. Nama ni uspelo spakirat, kaj? meni tudi ne do konca...sem še pakirala, ko so se popadki in krvavitev začeli... Joj ko sem jaz zakrvavela, sem sam vložek med noge ruknila, zdravstveno in MK pograbila v šibala v avto. ja, tebi se je to zgodilo dosti prej kot meni...bi jaz enako ravnala...meni pa v 37. tednu...pa se mi nih glih mudilo...pa se zelooo malo sem krvavela... ma vedno te malo stisne se mi zdi. jaz sem bla dva dni čez rok pa mi ni blo tak čisto vseeno
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:20:35
|
|
|
|
PERSIDA
|
Pa jaz ne vem kaj ne znate brat ,da je kokica rekla NEEEEEEEEEEEEEEEEEE .Pa vidve bi lahko kafetkale malo več pa bi ble vse na tekočem .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:22:05
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Pa jaz ne vem kaj ne znate brat ,da je kokica rekla NEEEEEEEEEEEEEEEEEE .Pa vidve bi lahko kafetkale malo več pa bi ble vse na tekočem . HVALA, Persida! Samo ti me razumeš tu gor očitno.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:22:09
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Pa jaz ne vem kaj ne znate brat ,da je kokica rekla NEEEEEEEEEEEEEEEEEE .Pa vidve bi lahko kafetkale malo več pa bi ble vse na tekočem . Jaz je že nekaj časa ne silim več. Sej bo prišla... še vsaka je!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:22:45
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Veste kaj pa je bilo najbolj smešno v nosečnosti ko ste si torbe za v porodnišnico rihtale pol so pa že ruzaki bli tu gor pa potovalke ,res tega ne bom nikoli pozabila. kaj na PINGI SOK pa SENDVIČ pa si pozabila??
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:23:03
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ma vedno te malo stisne se mi zdi. jaz sem bla dva dni čez rok pa mi ni blo tak čisto vseeno Ja seveda, sej ne greš v kino, ampak rodit. Stisne te, pa če je prvič ali petič. Po moje. Sam ne bom šla preverjat, kako je petič!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:23:06
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Pa jaz ne vem kaj ne znate brat ,da je kokica rekla NEEEEEEEEEEEEEEEEEE .Pa vidve bi lahko kafetkale malo več pa bi ble vse na tekočem . Jaz je že nekaj časa ne silim več. Sej bo prišla... še vsaka je! to pa verjamem
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:23:14
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Pa jaz ne vem kaj ne znate brat ,da je kokica rekla NEEEEEEEEEEEEEEEEEE .Pa vidve bi lahko kafetkale malo več pa bi ble vse na tekočem . HVALA, Persida! Samo ti me razumeš tu gor očitno. za to pa Perside ni na FB-u
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:23:15
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica o danes pa spet dogaja. jupi vas nisem zamudila. zdaj itak čakam da mi buče dozorijo pa morem tu viset mi smo pa dobli danes pikico v rit pa rotavix je popila. malo se je zadrla, čez minutko pa že režala zdravnici. pridna je bla. zdaj jo je pa kar mučilo pa še malo vročine je imela in sem dala calpol. bogica. no je končno zaspala. pri nas je tak vroče da se mi blede. mam vse odprto pa se mi zdi da je še zdaj zunaj bolj vroče ko notri... Kake buče???? ha ha. sem vedla da te bo zanimalo pridi na FB pa boš vidla pa daj no. kaj se te tak pustiš prosit. veš kak je tam fajn.. si mi nastavla, ne? Ti, ti, ti.... Saj se ne pustim prosit, sploh ne...nasprotno... ma malo te piknem vsaki dan. samo da vidim če si si že premislila. mogoče bi si vmes že pa pol ne bi prišla ker te nobeden ne vabi. te te pa rajši vsakič vprašam
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:24:22
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Pa jaz ne vem kaj ne znate brat ,da je kokica rekla NEEEEEEEEEEEEEEEEEE .Pa vidve bi lahko kafetkale malo več pa bi ble vse na tekočem . pa če noče prit v mb v tej vročini al nima avta al kaj je že blo... a ti se pa greš jutri kopat? no vi trije...
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:24:28
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Veste kaj pa je bilo najbolj smešno v nosečnosti ko ste si torbe za v porodnišnico rihtale pol so pa že ruzaki bli tu gor pa potovalke ,res tega ne bom nikoli pozabila. kaj na PINGI SOK pa SENDVIČ pa si pozabila?? joj, ja....točno...kak sem lahko pozabila...jaz pa sem še tebi čokolado dolžna...sem ti jo obljubila...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:24:53
|
|
|
|
Najaa
|
spps, sam takrat ko si prvič limala gor tega tipa, si mela neke boljše slike!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:25:02
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Pa jaz ne vem kaj ne znate brat ,da je kokica rekla NEEEEEEEEEEEEEEEEEE .Pa vidve bi lahko kafetkale malo več pa bi ble vse na tekočem . HVALA, Persida! Samo ti me razumeš tu gor očitno. za to pa Perside ni na FB-u a, da je ni...nisem vedela...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:25:37
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa spps, sam takrat ko si prvič limala gor tega tipa, si mela neke boljše slike! no, vidiš spps,Najaa je tudi izbirčna
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?