Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:07:48
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps toti pa meni ni dober...vam ga prepustim
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:08:02
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 p.s. Jaz pa sem do sedaj skoz mislila, da si ti iz KP? Verjetno zato, ker se punce večinoma dobivamo v Kp in ker sem veliko v Kp z Niko al pri P al na FT... al pa sam v šopingu!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:09:11
|
|
|
|
spps
|
a ta?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:09:26
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA spps - a ti špila?,hvalabogu mamo vsaj me nekaj od tega .Hvala ti res da zadovoljiš moje potrebe .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:09:31
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ne se smejat - limaj! Ko bi moj vedu, zakaj se tak režim tule zraven rač.! Pa moj....še dobro, da v temi sedim...on pa pred TV čips gloda... Moj je pa čist zraven na svojem rač. Igra šah. In me gleda in sprašuje kaj mamo spet babe... Ah nič, dragi, vice pokamo! Pa ekran si proč obrni, da ne bo poškilil k tebi, ko bo čakal na potezo... Sej ne vidi v moj ekran. Je na moji desni, rač. se pa stikata.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:09:44
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 p.s. Jaz pa sem do sedaj skoz mislila, da si ti iz KP? Verjetno zato, ker se punce večinoma dobivamo v Kp in ker sem veliko v Kp z Niko al pri P al na FT... al pa sam v šopingu! Možno ja...Izola je omiljen kraj mojih staršev...pa, ko sem bila še majhna, smo v tisti kamp vedno hodili...ob cesti...saj je menda edini...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:10:20
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps a ta? NE! To je ta iz mize za 5. Joooj, kje je še igral?? Tak fajn glas ima, da dol padeš! Take daljše svetle lase in ponavad je cel zagorel.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:10:24
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps a ta? že bolje....kar tako naprej...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:10:48
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ne se smejat - limaj! Ko bi moj vedu, zakaj se tak režim tule zraven rač.! Pa moj....še dobro, da v temi sedim...on pa pred TV čips gloda... Moj je pa čist zraven na svojem rač. Igra šah. In me gleda in sprašuje kaj mamo spet babe... Ah nič, dragi, vice pokamo! Pa ekran si proč obrni, da ne bo poškilil k tebi, ko bo čakal na potezo... Sej ne vidi v moj ekran. Je na moji desni, rač. se pa stikata. te pa dobro..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:10:50
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps toti pa meni ni dober...vam ga prepustim a zdaj še boš pa izbirčna?????
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:11:08
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 p.s. Jaz pa sem do sedaj skoz mislila, da si ti iz KP? Verjetno zato, ker se punce večinoma dobivamo v Kp in ker sem veliko v Kp z Niko al pri P al na FT... al pa sam v šopingu! Možno ja...Izola je omiljen kraj mojih staršev...pa, ko sem bila še majhna, smo v tisti kamp vedno hodili...ob cesti...saj je menda edini... Ja, edini. Na Belvederu je naslednji. Sam tale kamp v Izoli ni več tisto, kar je bil... Je bolj tako tako.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:11:11
|
|
|
|
PERSIDA
|
Veste kaj pa je bilo najbolj smešno v nosečnosti ko ste si torbe za v porodnišnico rihtale pol so pa že ruzaki bli tu gor pa potovalke ,res tega ne bom nikoli pozabila.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:11:41
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps toti pa meni ni dober...vam ga prepustim a zdaj še boš pa izbirčna????? malo pa....pa saj sem ga drugim prepustila,.da ne bo gužve...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:12:08
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA spps - a ti špila?,hvalabogu mamo vsaj me nekaj od tega .Hvala ti res da zadovoljiš moje potrebe . vročina dela svoje
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:12:26
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 p.s. Jaz pa sem do sedaj skoz mislila, da si ti iz KP? Verjetno zato, ker se punce večinoma dobivamo v Kp in ker sem veliko v Kp z Niko al pri P al na FT... al pa sam v šopingu! Možno ja...Izola je omiljen kraj mojih staršev...pa, ko sem bila še majhna, smo v tisti kamp vedno hodili...ob cesti...saj je menda edini... Ja, edini. Na Belvederu je naslednji. Sam tale kamp v Izoli ni več tisto, kar je bil... Je bolj tako tako. ja smo se lani z motorji mimo peljali, pa je res žalosten....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:12:41
|
|
|
|
Najaa
|
Matthew McConaughey! Sama sebe citiram, prej nisem uspela napisat, da je to tisti igralec njamiii! Sam slike ne znam prilimat. spps?
< Sporočilo je popravil Najaa -- 23.7.2009 22:14:02 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:12:57
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Veste kaj pa je bilo najbolj smešno v nosečnosti ko ste si torbe za v porodnišnico rihtale pol so pa že ruzaki bli tu gor pa potovalke ,res tega ne bom nikoli pozabila. točno ja...joj, kje je že to...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:13:11
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Veste kaj pa je bilo najbolj smešno v nosečnosti ko ste si torbe za v porodnišnico rihtale pol so pa že ruzaki bli tu gor pa potovalke ,res tega ne bom nikoli pozabila. Nama ni uspelo spakirat, kaj?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:13:28
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Matthew McConaughey! toti blonten??? Ponavadi v komedijah špila?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:14:05
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Veste kaj pa je bilo najbolj smešno v nosečnosti ko ste si torbe za v porodnišnico rihtale pol so pa že ruzaki bli tu gor pa potovalke ,res tega ne bom nikoli pozabila. Nama ni uspelo spakirat, kaj? meni tudi ne do konca...sem še pakirala, ko so se popadki in krvavitev začeli...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:14:10
|
|
|
|
MalaČebelica
|
o danes pa spet dogaja. jupi vas nisem zamudila. zdaj itak čakam da mi buče dozorijo pa morem tu viset mi smo pa dobli danes pikico v rit pa rotavix je popila. malo se je zadrla, čez minutko pa že režala zdravnici. pridna je bla. zdaj jo je pa kar mučilo pa še malo vročine je imela in sem dala calpol. bogica. no je končno zaspala. pri nas je tak vroče da se mi blede. mam vse odprto pa se mi zdi da je še zdaj zunaj bolj vroče ko notri...
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:15:04
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Matthew McConaughey! toti blonten??? Ponavadi v komedijah špila? Ja! Sam v tisti reklami za hugo boss je bila pa svetoven!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:15:25
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica o danes pa spet dogaja. jupi vas nisem zamudila. zdaj itak čakam da mi buče dozorijo pa morem tu viset mi smo pa dobli danes pikico v rit pa rotavix je popila. malo se je zadrla, čez minutko pa že režala zdravnici. pridna je bla. zdaj jo je pa kar mučilo pa še malo vročine je imela in sem dala calpol. bogica. no je končno zaspala. pri nas je tak vroče da se mi blede. mam vse odprto pa se mi zdi da je še zdaj zunaj bolj vroče ko notri... Kake buče????
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:15:52
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Matthew McConaughey! toti blonten??? Ponavadi v komedijah špila? Ja! Sam v tisti reklami za hugo boss je bila pa svetoven! zgleda da spps vneto išče ker se nič ne javi
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:16:05
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Veste kaj pa je bilo najbolj smešno v nosečnosti ko ste si torbe za v porodnišnico rihtale pol so pa že ruzaki bli tu gor pa potovalke ,res tega ne bom nikoli pozabila. Nama ni uspelo spakirat, kaj? meni tudi ne do konca...sem še pakirala, ko so se popadki in krvavitev začeli... Joj ko sem jaz zakrvavela, sem sam vložek med noge ruknila, zdravstveno in MK pograbila v šibala v avto.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?