kepica
|
IZVIRNO SPOROČILO: veselka IZVIRNO SPOROČILO: kepica Upam, da mi jutri na pregledu namerijo kaj boljši pritisk. Počutim se drugače čisto ok, ampak tudi zadnjič sem se tako, pa so mi ga namerili 100/45 Hgb je pa itak na podnu, tu pa ne pričakujem kakšnih hudih presenečenj. Zdej se pa brcnem v rit, da se spravim do tuša, potem pa noge v luft, ker so nekam zatečene. mora biti kar hudo v nosečnosti z nizkim pritiskom... jaz imam glede na normalno stanje povišanega na normalno in mi je ful super, ker končno vsaj enkrat v življenju normalno funkcioniram . hemoglobin sem imela v petek 122, tko da očitno brezmesni jedilnik le ni tak bau bau, kolikor so bli določeni ljudje pametni že na začetku moje nosečnosti. Evo mene po pregledu. Hgb 102 pritisk pa 125/62 Ampak verjetno zato, ker mi je istočasno jemala kri Itak, da ti takrat pritisk naraste Tako, da tole malo bolj z rezervo jemljem. Drugače pa vse bp. Urin je super, za kg sem bila pa malo kregana, ker sem se kao preveč zredila Eh, tile dohtarji. Nikoli jim ni prav. tulpek čeprav imam nizek pritisk, se čist ok počutim. Se je telo verjetno že navadilo in čist normalno funkcionira Tudi G pravi, da z nizkim pritiskom ni nič narobe. Za otroka sploh ne, zame je pa tudi ok, če se normalno počutim. Je pa res, da vsakega na rit vrže, ko vidi, koliko imam pritiska Po pregledu sem se šla pa po trgovinah potepat. Uh, sem si oči napasla, pa tudi precej denarja zapravila Sem kupila Angelcare, kompletek za iz porodnišnice, nogavičke, copatke, slinček,tetra pleničke, tetra krpice, prsne blazinice, stekleničko, dudiko, brisačo za kopanje, krtačo za česanje, gel za kopanje, olje za mazanje, pleničke, robčke, hladilno mazilo. Uf, pa še sem mogoče kaj pozabila. Je bil tak užitek kupovat, da nisem čisto nič utrujena Se mi je mož prav nasmejal. Pravi, da drži, da ženskam nakupovanje da energijo Jupi, prav uživala sem Tamika87 držim pesti, da še vsaj en mesec ostaneš v enem kosu indy0024 dobro opravi jutri katka11 ja v Kranj hodim. Pa danes sem bila tam. Mogoče sva se še celo srečali Sem bila tam od 7-9h pri dr. Riznerju, ki je nadomeščal mojo G (dr. Rantovo). larilu tole s popadki se pa grozno sliši. Bravo za mirno reakcijo Drži se IZVIRNO SPOROČILO: Bety11 Pregledi pri G... Jaz se kar začudim, kakšne sisteme imate v drugih krajih...Kot da nismo v isti državi, resnično.... Mene G naroči ob določeni uri...In ko pridem in me sestra zagleda, me takoj pokliče...Opravim pregled (nič hitenja in grem ven zadovoljna) in me že čakajo papirji za odvzem krvi i urina...Vse to opravim v laboratoriju, ki je par korakov proč in grem domov.....Sestra pa mi pove, da ni treba nič čakati, če bo karkoli sumljivega ali narobe, me bodo poklicali....In to je to....Vsega skupaj s potovanjem zapravim mogoče eno uro ampak v večini primerov je to manj...... Super mate tole zrihtano O čem podobnem lahko pri nas samo sanjaš Danes sem ekspresno hitro opravila, pa sem bila tam 2 uri eltea333 žal mi je za tvojega mucka Punce, lepi bušiji Sedaj grem pa pod mrzel tuš, pa klimo zalavfat, drugač me bo pobralo.
|