chebelica21
|
IZVIRNO SPOROČILO: katka11 jutro! glede zgage... tud mene matra k pr norcih. pomaga donat, pa seveda ugotovit moras katera hrana je u redu zate. ker po vseh nasvetih in to, sem jaz ugotovila, da ni nekega pravila. vcasih jem kaj cisto blagega pa umiram, zadnjic enkrat sem pa jedla meso iz zara, prebranac, paprike pecene na zaru s cesnom itd, pa nic. prej sem se sicer psihicno pripravila, da me bo peklo k , ampak sem rekla, kar naj me, k to pa res ze 1oo let nisem jedla(srbske kuhinje). aha pa pomagajo mi mandeljni. rupurutu se izogibam. sem jih ene par vzela, ko je bla res kriza, pol mi jih je pa zmanjkalo in so mi jih v lekarni zelo odsvetovali in potem sploh nisem kupila. tko da ja donat in mandeljni. kepica, si iz kranja? ker imamo pri nas tak sisitem , UZ, posvetovalnica in to. no jaz se danes delam ta teden, jutr pa pregled , komaj cakam, da mi pove da je vse ok. pa verjetno me bo za naslednji teden narocil na UZ, no upam, ker gremo potem na morje. pa zdej sem v 31 tednu. no in potem se drug teden delam (ce bo UZ samo se 4x, juhu) potem pa mir za eno leto. pa se eno vprasanje, kaj pravite, naj vzamem sabo na morje torbo za v porodnisnico??? gremo v 33 tednu za 14 dni. pa sem mislila torbo pripravit sele potem ko pridemo nazaj... mhm, kaj pa vem. aja se neki no, vnetje in tampon namocen v probioticni jogurt... ko ga vstavis, koliko casa naj bi bil v noznici??? punce lep dan, lepo se skrijte v sencko pa velik pit!!! Katka jaz ga običajno pustim not kakšne pol ure do 1 uro. Tudi G. mi je tako svetovala,...
|