BBP
|
Evo me s pregleda. Naš čmrlj vztraja pri tem, da sedi na ritki. G je optimistična, da se bo do naslednjega pregleda obrnil, v nasprotnem primeru naju čaka zunanji obrat. Težki smo 1728g, drugače pa je z nami vse ok. Naslednji pregled imam 18. 8. (šele), pridelala sem še dodatne kg, tako da smo zdaj na +10 kg. Čeprav bi počasi rada spoznala tega našega čmrlja, bi bilo pa vseeno dobro, če počaka vsaj še 4 tedne. Ni mi dala še napotnic in potrdila, sama sem se na to spomnila pa šele, ko sem prišla domov. Bom morala poklicat in vprašat, kako je s tem. Pozabljivost. Zadnje dni tudi mene muči nizek pritisk. Saj tudi drugače nimam ravno visokega, se pa te dni občutno pozna, da je nizek. Ponavadi me potem še glava začne bolet in je kar smotano, lekadola se pa nočem posluževat. Na sprehode se odpravljam takrat, ko se shladi. Če sva sama s psom, imava eno tako krajšo varianto (za vsak slučaj, če me kaj zagrabi), če smo pa vsi trije, si pa privoščimo. Sicer bolj počasi, ampak gre. Pri nas je vroče, kljub temu da ornk piha. Sem pa tudi jaz danes brala, da se nam naslednji teden spet obeta vročinski val. Ohladitev pa taka. Eltea moje sožalje . Vem, kako hudo je, ko izgubiš mucka . Sama sem to doživela pred letom in pol. Sem rabila precej časa, da sem si opomogla. Nič, grem dat cunje prat, da bom imela občutek, da kaj naredim. Se mi prav dosti ne da.