|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part.II
22.7.2009 19:06:15   
Erdbeere
Evo klepetulje še 20 strani pa bo part III. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
22.7.2009 19:47:01   
Bety11
Kepica...user posted image  Zakaj greš ti v posvetovalnico???

UZ...Meni ga naredi G vsakič na pregledu, brezplačno in to vpiše v MK...

Pregled...Vse je OK, zredila sem se samo 2 kg, Damjan je z glavico dol, maternica je visoko in to je odlično....Vprašala sem, če se zdaj izmeri teža otroka in mi je odgovoril, da je to brezveze, pa da se to dela po 37.t nosečnosti...In da ti podatki nikakor niso točni temveč približni....Moj pritisk 100/56...Boljše ne more biti...user posted image
Hepatitis B pa mi niso ugotavljali in ne vem če so sploh tudi na začetku....Zaenkrat je vse OK!user posted image

Naslednji pregled je 12.8. in to zgodaj samo zato, ker potem G gre na dopust....CTG ni potreben, napotnica za rešilca tudi ne...ker je vse več kot v redu...
Zelo sem zadovoljna na vse to, ker so vsi trdili, da starejše nosečnice imajo same probleme...Jaz očitno izstopam iz povprečja...jeeeeeeeee...user posted image

Vse naj vama želim....Jutri pa kaj več napišem....

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 4477
22.7.2009 19:54:33   
Erdbeere
Bety super, da je vse ok user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa vse zlikala, kar sem imela in zdej grem lepo rožice zalit, pa vrtek zalit pa potem pod tuš in počasi v horizontalo...majko milo zadnje čase šele okrog 22-ih uspem se uleči user posted image

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 4478
22.7.2009 20:04:53   
Tanik
tako,sem noge eno urco odpočila pred TV, zdaj pa naredim večerjo za moje (starša,mož) ker še zunaj pesjak delajo, bo naša kužika imela celo kraljestvo.
potem pa počasi spat, ker je dolg dan za mano od pol 7. jutri pa ponovitev. sem res utrujena.
saj se sploh ne čudim, da svojega v trebuhu nič ne čutim, saj revček kaj more vse z mano prenašat.joj mami pa taka, cele dneve dela.

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 4479
22.7.2009 20:21:19   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa

aja... mi2 z user posted image  tudi razmišljava o nakupu Angelcare-a. Gledam na e-bayu, pa ga imajo samo najnovejšo verzijo. Pa zrihtat bi si potem morala paypal, ampak se mi ne gre, da bi imela kreditno kartico. Bomo že... Se mi pa res ne zdi zgrešen nakup. Bolje, da piska za brezveze, kot da ne piska....

lahko plačaš preko bančnega transferja.user posted image

Jaz sem se  pa danes na trebuh opekla (imam mehur), pač se morem navadit, da je trebuh pred menoj, potem pa bouser posted image user posted image

o počutju pa rajši ne bi, ker bom enga user posted image

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 4480
22.7.2009 20:26:56   
kepica
IZVIRNO SPOROČILO: Bety11

Kepica...user posted image  Zakaj greš ti v posvetovalnico???

Bety11 tako pri nas imenujemo preglede. Ne vem, zakajuser posted image Imamo ločeno. Posvetovalnice (to so ti pregledi na 4 tedne) in UZ. Tako, da jutri pri meni pride na vrsto kri, voda, tehtanje.... Danes sem pa imela samo UZ. Vsaka porodnišnica po svojeuser posted image

Joj, danes sem tako izmučena, da se mi tudi pod tuš ne da. Kar visim za računalnikom in nič se mi ne da. Tale vročina je od user posted image Pa jutri bo baje še huje, jaz pa celo dopoldne na terenu po pregledih. Ker pri nas imamo takšen postopek, da zjutraj prideš ob 7h na kri, vodo in tehtanje, potem pa prideš nazaj (ali pa počakašuser posted image ) do 9h, ko začne delat G in imaš še nadaljni pregled (posvet, merjenje trebuščka, pregled izvidov krvi in vode).... Tako, da sem ponavadi do cca 10h tamuser posted image Imam ponavadi že čist trdo rit od sedenja. K sreči imajo v avli, kjer se čaka, vsaj TV, kjer vrtijo dokumentarec o porodnišnici, porodih, negi dojenčka. Ampak žal tudi to že na pamet znam, ker vsakič to gledamuser posted image Bo treba jutri kakšno revijo s sabo vzetuser posted image

Upam, da mi jutri na pregledu namerijo kaj boljši pritisk. Počutim se drugače čisto ok, ampak tudi zadnjič sem se tako, pa so mi ga namerili 100/45user posted image user posted image Hgb je pa itak na podnu, tu pa ne pričakujem kakšnih hudih presenečenj.

Zdej se pa brcnem v rit, da se spravim do tuša, potem pa noge v luft, ker so nekam zatečene.

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 4481
22.7.2009 20:41:46   
veselka
ojla,

midva sva pa peljala avto k najinemu fušarju, ker je moral neki zamenjat, je ropotalo, pa še vrata nama je naglihu, k nama jih je burja skrivila user posted image user posted image user posted image ... tko da do porodnišnice pridemo...

... pa sva šla vmes mal na sprehod, pa sem ugotovila, da hoja prek 1 km ni več zame, ker mi začne obupno otrdevat trebuh in pol so se začele še hude bolečine spet - v trebuhu, križu... tko da sm se mal dihat učila user posted image ...

zdej me doma spet boli, tko da bom šla kr ležat, ker je še prezgodi za mojo punčko prit ven...

... aja, jutri greva pa spet malo do morčka user posted image sva danes kupla senčnik, da mi ne bo sonček direktno svetu in me kuhal in pekel user posted image

Tamika lepo počivaj, da user posted image zdrži v trebuščku še tisto malo user posted image

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4482
22.7.2009 20:51:40   
veselka

IZVIRNO SPOROČILO: kepica

Upam, da mi jutri na pregledu namerijo kaj boljši pritisk. Počutim se drugače čisto ok, ampak tudi zadnjič sem se tako, pa so mi ga namerili 100/45user posted image user posted image Hgb je pa itak na podnu, tu pa ne pričakujem kakšnih hudih presenečenj.

Zdej se pa brcnem v rit, da se spravim do tuša, potem pa noge v luft, ker so nekam zatečene.

mora biti kar hudo v nosečnosti z nizkim pritiskom... jaz imam glede na normalno stanje povišanega na normalno in mi je ful super, ker končno vsaj enkrat v življenju normalno funkcioniram user posted image .
hemoglobin sem imela v petek 122, tko da očitno brezmesni jedilnik le ni tak bau bau, kolikor so bli določeni ljudje pametni že na začetku moje nosečnosti.

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 4483
22.7.2009 20:55:56   
Anonimen
Hvala punce za lepe želje, zlate steuser posted image

Saj v bistvu mislim da ne bom šla rodit do 37. tedna, takrat pa mi bodo verjetno sprožili. Problem je sam ker je moj otroček že takooo velik, nima več kam rastuser posted image Tak se preteguje v rebra in želodec da včasih komaj diham. Ampak vse za mojega pikeca, samo da se zdrav rodi.

(odgovor članu veselka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4484
22.7.2009 21:03:10   
indy0024
cerrrruser posted image kako ste kaj?????TAMIKA ne skrbi,baje imam tudi jaz malo povisan cuker in jutri spet piti tisto sladko vodo in da mi se recejo,da ostanem notri ojjjojjjuser posted image ,kaj bom brez vas user posted image in mojgauser posted image ,no ja je treba pozitivno gledati na stvari in uzivati z user posted image ,ker to je nekaj najlepsega!!!!!TAMIKA rodila bos zdravega user posted image tako kot vse user posted image .Nic punce bozajte in crkljajte svoje user posted image in zelim vam lepo mirno noc!!!!!!PAPAuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4485
22.7.2009 21:04:30   
indy0024
AJA CESTITKE VSEM ZA USPESNE PREGLEDE!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A KATERA VE,KAKO JE Z SARCHI????

(odgovor članu indy0024)
Neposredna povezava do sporočila: 4486
22.7.2009 21:09:13   
indy0024
AJA SEM SELE SEDAJ ZASLEDILA,DA JE Z SARCHI VSE UREDU,user posted image user posted image user posted image user posted image JAZ IMAM TUDI NA ZALOST KDAJ PA KDAJ LAZNE POPADKE,AHHHH BO ZE!!!!!KMALU BO SEPTEMBER JUPIIIIII!!!!!!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4487
22.7.2009 21:18:28   
JaLuca
IZVIRNO SPOROČILO: klaja

Na CSD-ju sem uredila, tako da 25. 8. pričnem s porodniško. Povedala mi je tudi, da bom imela še potem en mesec podaljšano, ker že negujem doma dva otroka mlajša od 8 let - super. Pa dodatek za veliko družino tudi bo- jupi. Sem pa mislila, da bom dobila nadomestilo, ampak ker sem v obdobju treh let nazaj spravila skupaj za eno leto plačanih prispevkov (porodniška, denarna pomoč), bom dobila kar porodniško. Je pa bila ful prijazna, sicer sem pa že itak stalni gost tam, vsako leto pa poluser posted image , upam da je tokrat zadnjič.

Ko sem šla junija na CSD po pole in informacije, mi je rekla, da bom imela en mesec podalšano, jupi user posted image , bo glih prav, za uvajanje tretjega v vrtec.
Pa še dodatek za veliko družino, edino ne smem pozabiti naslednji mesec nove vloge za OD, ker mi ta zapade 31.8., no potem pa morem dati še eno vlogo, ko pride user posted image

Tudi jaz upam, da je tokrat zadnjič user posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4488
22.7.2009 21:29:04   
JaLuca
nič punce, sem vas zdaj prebrala, kaj ste debatirale popoldne. Grem spat, jutri pride mama, je rekla, da ji eno veselje morem pustiti.............da mi zlika oblačilca user posted image . Glavno, da se vredi počuti od operacije. Saj kaj drugega pa tak ne more mi še pomagati,  mora za ateja poskrbeti. Te pa bova imeli dopoldne mir, se bova lahko sklepetale, popoldne pa bo malo s tamalima.

Lahko noč

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 4489
22.7.2009 21:50:03   
škorpijončica
tole sem dobila na mail, če boste takrat še 2 v 1;

Kjerkoli že boste: 27. avgusta 2009 se ob 0h 30min ozrite v nebo.
Videli boste namreč luno in MARS, ki bo najlepše
osvetljen in bo izgledal kot polna luna.
Mars bo zelo blizu Zemlji, to se bo znova ponovilo šele leta 2287.
Posreduj to informacijo dalje, ker kaj podobnega sedaj živeči človek ne bo imel več
možnosti videti. Izkoristi enkratno priložnost in uživaj v razgledu!

Lahko noč

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 4490
22.7.2009 21:51:28   
klaja
Erdbeere upam da nisi huda, sem šele zdaj šla spet malo za računalnik.
V lonec dam na kocke narezan krompir, stročji fižol ( rumen ) ali pa grašek in pa gobe, če jih imam, drugače pa tudi brez ter malo korenja. Dodam začimbe in ko se skuha naredim prežganje: zagrejem olje, dodam moko in rdečo papriko ter vlijem v juho, premešam in še dodam kis ter začimbe po okusu. In to je to.

Indy0024 ja še to je potrebno, upam da se dobro izteče.

Kepica super za dobro opravljen pregled!

Bety11 ja nekdo pa mora izstopat!user posted image

Barika tole pa mora bit neprijetno.

JaLuca super ne, za ta dodatek za veliko družino, bo prav prišel.

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 4491
22.7.2009 21:51:57   
Nepoznana
Da se še jaz danes javim....bila sem na kontroli pri diabetologu. Kljub temu, da mi sladkor na čase podivja, ni zganjal panike user posted image in mi še za naprej predpisal dieto (ki se jo pa res strogo strogo držim) in pa merjenje sladkorja ter obvezne vsaj polurne sprehode. Čez en mesec pa spet kontrolni pregled. Jutri si moram it v knjižnico iskat kakšno knjigo z recepti jedi za sladkorne bolnike, ker se mi že rahlo gravžajo goli zrezki (večinoma piščančji in puranji), pa rjav riž. Edino veselje imam še sadje jest - tega pa tudi ne smem preveč in ne preveč zrelega. Moram mal poeksperimentirat, da bom imela spet veselje jest.

Jutri pa me čaka še laboratorij v ZD, da mi pregledajo urin in kri za toksoplazmozo.

user posted image  veselo brca, se mi pa zdi, da sem danes zjutraj doživela prvi lažen popadek - kar naenkrat trd trebuh in ena čudna bolečina, kar je držalo par sekund in potem vse normalno naprej. Je to to?

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 4492
22.7.2009 21:56:30   
eva Ana
Na hitrco sem vas preletela...vidima da so že ene septemberke pohitele ...bravo Planinc user posted image ....pa Tamika je doma še dva v eni osebi jupiii user posted image , ti se sam drži!!!!!....veselka, nas je več takšnih, ki ugotavljamo, da dolgi sprehodi odpadejo user posted image ....jutri pa....imam pregled ...KONČNO ...po skoraj 6t...komaj že čakam, da izvem kako je našđa pikica zrastla in se poredila user posted image user posted image . Brca kot prava nogometašica, ne vem v čem je finta da je skoz na desni strani trebuha?!

Nič grem jaz malo pred TV....upam, da noč hitro mine, da vidim mojo user posted image !!!!

pa pa

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 4493
22.7.2009 21:57:37   
barika
Eva Ana, kako je s selitvijo?? a napredujeta??
moj je tud skoz na desni (mogoče bo levičar user posted image user posted image , kot brat)

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 4494
22.7.2009 22:01:28   
eva Ana
barika, prišlo do spremembe, kupila hišo v SLO in zaenkrat ostajava tukaj. So mojemu od sile, da ne bi šel z firme kr boljšo delovno mesto ponudili user posted image user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4495
22.7.2009 22:03:15   
barika

IZVIRNO SPOROČILO: eva Ana

barika, prišlo do spremembe, kupila hišo v SLO in zaenkrat ostajava tukaj. So mojemu od sile, da ne bi šel z firme kr boljšo delovno mesto ponudili user posted image user posted image

to je pa super, čeprav, bi jaz šla iz firbca nekam v drugo državo živetuser posted image user posted image

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 4496
22.7.2009 22:20:03   
eltea333
Evo mene iz Sesljana (danes smo se šli mal osvežit do morja)! Super je bilo! Tako je pašalo mal pretegnit krake v vodi! Čeprav sem se striktno držala v senci, me je vseeno mičkeno preveč potipalo sonce - res mi ni jasno, kako. Zdaj sem pa tako prijetno utrujena..
Vsem čestitam za uspešno opravljene preglede, še posebej tebi Bety11, ker podiraš pravila in stereotipe! Larilu, skušaj čimveč počivat in čimdalj ostat še med nami, user posted image .
Nočko!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4497
23.7.2009 6:43:01   
vila MaLiNa
Dobro jutro.

Malo zajtrka po mojem okusu, da vam postrežem...user posted image
user posted image

user posted image

(odgovor članu eltea333)
Neposredna povezava do sporočila: 4498
23.7.2009 6:48:54   
vila MaLiNa
Joooj jz bi šla tudi na morje... Sem vam kar malo fovžuser posted image  Čisto ta prava Slovenka, ni kaj.user posted image  No sem pa sanjala, da sem danes plavala v morju. Tudi to je nekajuser posted image

Indy, dobro opravi danes na pregledu.

Bety tebi pa tudi vse čestitke in pohvaleuser posted image  Dobra si...

IZVIRNO SPOROČILO: veselka
mora biti kar hudo v nosečnosti z nizkim pritiskom... jaz imam glede na normalno stanje povišanega na normalno in mi je ful super, ker končno vsaj enkrat v življenju normalno funkcioniram user posted image .
hemoglobin sem imela v petek 122, tko da očitno brezmesni jedilnik le ni tak bau bau, kolikor so bli določeni ljudje pametni že na začetku moje nosečnosti.

Tudi sama imam končno normalni pritiskuser posted image , prej sem imela tako nizkega, da sem bila skos zaspana. Bravo za tako visok hemoglobinuser posted image  Meni je že padel iz 132 na začetku nosečnosti na 116, pa spijem kakšen kozarec refoška ali pa terana, pa kakšnega žrebička pojem... Sicer pa... ko ti pišeš kaj boš danes kuhala, se mi kar lušte naredijouser posted image

Punce dobro opravite danes na pregledih.

(odgovor članu eltea333)
Neposredna povezava do sporočila: 4499
23.7.2009 6:51:50   
vila MaLiNa
IZVIRNO SPOROČILO: barika

IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa

aja... mi2 z user posted image  tudi razmišljava o nakupu Angelcare-a. Gledam na e-bayu, pa ga imajo samo najnovejšo verzijo. Pa zrihtat bi si potem morala paypal, ampak se mi ne gre, da bi imela kreditno kartico. Bomo že... Se mi pa res ne zdi zgrešen nakup. Bolje, da piska za brezveze, kot da ne piska....

lahko plačaš preko bančnega transferja.user posted image

Jaz sem se  pa danes na trebuh opekla (imam mehur), pač se morem navadit, da je trebuh pred menoj, potem pa bouser posted image user posted image

o počutju pa rajši ne bi, ker bom enga user posted image

Vem, da se lahko preko bančnega transferja plača. Samo na žalost nimajo vsi te možnosti. Ukvarjati s tabo pa se jim tudi ne da.

Upam, da bo počutje kmalu boljeuser posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?