|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :))
22.7.2009 12:37:32   
nia5
Mene načeloma za to novo gripo hudo ne skrbi, ampak ker grema avgusta na U2, me pa je začelo malo skrbeti, saj bo masa ljudi na kupu. Pa ne toliko zaradi mene, ampak zaradi Nie. Če ga jaz fašem, ga faše tudi ona, ona pa ne bo cepljena user posted image , pa resnično ne razumem zakaj ne? A si predstavljate, da tako mali zboli in mu ne dajo cepiva user posted image , za bruhat. No in sem v hudi dilemi user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
22.7.2009 12:42:44   
Anonimen
Danuser posted image

dons ste pa kr zgovorneuser posted image

(odgovor članu nia5)
  Neposredna povezava do sporočila: 3752
22.7.2009 12:45:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Mene načeloma za to novo gripo hudo ne skrbi, ampak ker grema avgusta na U2, me pa je začelo malo skrbeti, saj bo masa ljudi na kupu. Pa ne toliko zaradi mene, ampak zaradi Nie. Če ga jaz fašem, ga faše tudi ona, ona pa ne bo cepljena user posted image , pa resnično ne razumem zakaj ne? A si predstavljate, da tako mali zboli in mu ne dajo cepiva user posted image , za bruhat. No in sem v hudi dilemi user posted image

ja tm pa bo gužva, kva pa vem no al bi jest šla al neuser posted image  No zdej zihr neuser posted image
sam res, s čim sploh zdravijo user posted image  pa user posted image

(odgovor članu nia5)
  Neposredna povezava do sporočila: 3753
22.7.2009 12:47:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

tudi naša noč ni bila najboljša, čedalje bolj sem prepričana, da mi kašlje samo ponoč zaradi mlekauser posted image  

SEJ SEM TI REKLA DA JE nEJC KAŠLJAL samo ponoči ko je spil mleko, če je pij čaj ni kašljal oz. manj

ja sem vidlauser posted image , sem mojmu rekla, je rekel naj ti kar AT pošljem da jo pozdravišuser posted image

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 3754
22.7.2009 12:48:36   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

ja tm pa bo gužva, kva pa vem no al bi jest šla al neuser posted image  No zdej zihr neuser posted image

jaz ziher ne bi šla zaradi otroka

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
22.7.2009 12:50:15   
Anonimen
Naši prijazni sosedje pa še kr skoz neki zbijajo, prejšnjo noč do polnoči, pa ob šestih zjutri spetuser posted image user posted image  Res ne vem kva počnejouser posted image  Sm bratu od mojga včeri zvečer sms napisala da če se lahko mal umirijo, ker bi eni radi spal pa nč, še kr naprej bum bum. Sm čist neprespana. No uglavnem dons ponoč okol treh sm šla na wc pa sm z metlo ene 5 minut po steni tolklauser posted image user posted image user posted image user posted image , sam tolk da sm jih zbudla, kva sm žlehtuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3756
22.7.2009 12:52:15   
barbaw

Naši prijazni sosedje pa še kr skoz neki zbijajo, prejšnjo noč do polnoči, pa ob šestih zjutri spetuser posted image user posted image  Res ne vem kva počnejouser posted image  Sm bratu od mojga včeri zvečer sms napisala da če se lahko mal umirijo, ker bi eni radi spal pa nč, še kr naprej bum bum. Sm čist neprespana. No uglavnem dons ponoč okol treh sm šla na wc pa sm z metlo ene 5 minut po steni tolklauser posted image user posted image user posted image user posted image , sam tolk da sm jih zbudla, kva sm žlehtuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naša soseda je bila zadnjič slabe volje in jo je prišla name stresat in je rekla, kako je A. 1x zbudila njenega sina. Moja mala dva se zjutraj zbudita zaradi njih, pa zvečer ne mroeta zaspat, ker razbijajo. Pa ne samo ona dva, vsi ne moremo spat zaradi jih. Da ne omenjam smradu zaradi kombijev. In ona si upa bunit. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
22.7.2009 13:00:42   
jana81

toooooo mi deli Nina...bod žleht, če so oni taki debili

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
22.7.2009 13:01:27   
jana81

tudi naša noč ni bila najboljša, čedalje bolj sem prepričana, da mi kašlje samo ponoč zaradi mlekauser posted image  

SEJ SEM TI REKLA DA JE nEJC KAŠLJAL samo ponoči ko je spil mleko, če je pij čaj ni kašljal oz. manj

ja sem vidlauser posted image , sem mojmu rekla, je rekel naj ti kar AT pošljem da jo pozdravišuser posted image

ja pripelji jo na počitnice user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
22.7.2009 13:02:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naša soseda je bila zadnjič slabe volje in jo je prišla name stresat in je rekla, kako je A. 1x zbudila njenega sina. Moja mala dva se zjutraj zbudita zaradi njih, pa zvečer ne mroeta zaspat, ker razbijajo. Pa ne samo ona dva, vsi ne moremo spat zaradi jih. Da ne omenjam smradu zaradi kombijev. In ona si upa bunit. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jah sej ne, me prov zanima če bojo kej rekl, zihr bojo, matr jim .......
zdej bom to vsako noč počelauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 3760
22.7.2009 13:16:21   
nia5

Pojma nimam, pa tako sem si želela, to je edina skupina za katero dam toliko denarja in pri kateri se mi vsakič naježijo dlake. Pa karte sem komaj dobila, pa...eh user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
22.7.2009 13:17:11   
nia5

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

jah sej ne, me prov zanima če bojo kej rekl, zihr bojo, matr jim .......
zdej bom to vsako noč počelauser posted image user posted image user posted image user posted image

Ti kr počni, si zaslužijo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
22.7.2009 13:20:35   
Anonimen

Pojma nimam, pa tako sem si želela, to je edina skupina za katero dam toliko denarja in pri kateri se mi vsakič naježijo dlake. Pa karte sem komaj dobila, pa...eh user posted image user posted image user posted image

verjamem da ti je hudo , sam pomoje res bolš da ne greš, no mogoče bojo pa kakšne spremembe do takrat

(odgovor članu nia5)
  Neposredna povezava do sporočila: 3763
22.7.2009 13:24:22   
kasso
barbaw, olivno olje naj bi pomagalo, ampak ne takoj....bom mogla vztrajat kak teden. Sem pojedla kosilo in eno kavo spila, tako, da sem dobila vsaj malo energije. Zdaj me pa čaka ogromno dela, vse tam do šestih.... Ta večja dva pa gresta v kino s svakinjo gledat Ledeno dobo 3 ....me prav zanima, če bo Petja vzdržala...za oba bo prvič user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
22.7.2009 13:26:21   
kasso

verjamem da ti je hudo , sam pomoje res bolš da ne greš, no mogoče bojo pa kakšne spremembe do takrat

zaenkrat saj ta gripa sploh ni nevarnejša od ostalih oblik gripe...a ni tako...problem bo nastal, če bo virus mutiral.
Kaj bo pa septembra, ko bodo šli otroci v šolo, vrtec? Potem bo šele naval. Čimprej zbolet, da bomo potem če bo mutiral, mogoče imuni.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
22.7.2009 13:37:20   
Anonimen

ja pripelji jo na počitnice user posted image

če par let pa mogoče resuser posted image

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 3766
22.7.2009 15:34:11   
suzy85
evo me!
sem šibala do G po recept in mi je avto po poti zakuhal user posted image  še dobro, da sem se ustavla na postaji zraven Merkurja, da sem šla kanglico kupit, na WC vodo nalit in zrihtat. pa je moj mislu, da mi ne bo ratalo in je prišel iz MB v CE meni pomagat. sj je zlati! user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
22.7.2009 16:17:39   
Estrella*
špelin@: tvoja mala pika je pri 3 letih imela 107cm in 19,7kg. Pri 4 jih ima pa xuser posted image Tvoja je pravi velikan. Andraž je pri 6,5l velik samo 126cm in 23,5kg z 34 nogouser posted image user posted image Zanimivo je to, da je moja noga 38-39, pa sem mali palčekuser posted image

< Sporočilo je popravil Estrella* -- 22.7.2009 16:18:00 >

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
22.7.2009 16:46:27   
hijenca
Dan dan!

Midva z Vidkom sma nazaj od pediatra. Najin popek je kar orng vnet, mu ga je očistila in posipala z bivacin praškom. Napisala mi je recept za ta prašek, ki pa ne obstaja več in sem sedaj dobila bivacin kremo. Zdaj mi pa naj ena pove, kako naj mažem popek s kremo, pa suh mora bit????? Ker kreme sploh niso mastne. Ha ha.

Prišlo pa bi naj od tega, če popka po kopanju ne obrišeš vsak dan do suhega. Ker tako pustijo ti mali, da jim z biba palčko vsak dan po popku rovariš. Moj že ne pusti, pa noska ne pusti čistit, pa dere se kot da bi ga iz kože davala.

Ima pa Videk danes krizo, ker mu je tako vroče in se je po poti domov tako drl, pa potem ko sem ga dala iz avta, da sem ga slekla in se sedaj ohlaja v kinderpetu. Pa saj imam v avtu klimo, ampak ne upam je imet premočno prižgane.

Moj mali škrat ima nogo št. 20, ampak sem mu sedaj kupila sandalčke in patike št. 21, da je bolj komot, ker ga 20 že malo utesnjuje.

Zdaj pa mu grem nekaj za jest dat, ker je lačen bogi revež.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
22.7.2009 16:48:16   
hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

evo me!
sem šibala do G po recept in mi je avto po poti zakuhal user posted image  še dobro, da sem se ustavla na postaji zraven Merkurja, da sem šla kanglico kupit, na WC vodo nalit in zrihtat. pa je moj mislu, da mi ne bo ratalo in je prišel iz MB v CE meni pomagat. sj je zlati! user posted image

Joj kak je priden tvoj user posted image . Pri meni je moj user posted image moral iz Lj priletet, ko sem pred lani tresnila, pa lani, ko mi je avto crknil. Saj so zlati, mi pa jih imamo včasih tako grdo. user posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
22.7.2009 20:18:12   
aurora28
Ojla drage moje prijateljice!

Sem super truper dobre volje, ker sem na dopustu do 17. avgusta user posted image user posted image user posted image . Z Galom in z Dee Deesmo sami, ker naš ata dela po cele dneve in preživljamo čas večinoma zunaj. Gal hrani golobe in račke, veselo teka po promenadi in jaz za njim user posted image user posted image , se imamo super, čeprav bi mi bilo bolj luštno če bi še ata bil zraven nas, ker si vlogi pri varovanju razdeliva, en ima psa, en pa Gala.

Čez dobrih deset dni pa gremo na morje.

Galu se kaže že 14 zob, madonca so na pohodu, ampak hvala bogu nimamo nekih težav, da bi lahko rekla, da so krivi zobki. Je pa Gal že zelo velik, tehta 11 kil, velikost noge pa ima 22. Je šlankec in že zdaj se mu vidi da bo imel športno postavo.

Jaz se počutim res dobro, sem že dobrih 8 dni na zdravi prehrani (brez glutena, sladkorja v vseh oblikah, mleč. izdelkov živalskega izvora in brez svinjine) in sem že izgubila 4,5 kg. user posted image Jutri še imam G pregled in si bom odstranila mireno.

Jaz bi se pa zelo rada videla z vami user posted image , a bi imele kakšno srečanje?

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
22.7.2009 21:35:21   
Soncnica Sandra ***
Dober večer

Vidim, da danes večerni čvek odpade al kako user posted image

No naj vam povem, da sem sprejeta usposabljanje na delovnem mestu, tako da bom 3 mesece delala za bajni denar user posted image (bo glih za prevoz in malico user posted image )

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
22.7.2009 21:37:05   
Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

čvekice moje lahko noč vsem skupaj

pa jutri zjutraj fajn stiskajte pesti za mojega lubija, ki ima en razgovor za službo

nočko

Bom ornk stiskala pestke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kako pa kaj pri tebi kaže?

Špelin, hvala.

Jaz sem sprejta na usposabljanje na delovnem mestu za 3.mesece brez možnosti podaljšana (pa itak se to ne šteje v delovno dobo)

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
22.7.2009 21:38:27   
Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

jutro!
spanje je blo user posted image . smo šli včeraj v celje in zapravili user posted image . je blo treba nekaj stvari za na morje kupit. user posted image

nekaj me zanima!
za evo iščem koplani plašč, pa ne vem, kam naj grem pogledat. v h&m-u nimajo, v BC se mi zdijo predragi. kje bi jih še lahko iskala, pa da niso preveč zasoljene cene?

katere pleničke ste uporabljale za user posted image  za v vodo? gledla sem libero, pa ne vem, so sploh še kakšne druge? so te ok? je treba čez dat še kopalke?

jana držim pesti, da vam rata še 1x it na morje!

tilči user posted image user posted image user posted image  za tvojega malčka! upam, da mu bo AB čim prej zagrabil.

SS še malo pa bo dan D. te lahko vprašam, koliko vidva računata, da vaju bo prišla poroka? tako okvirno. lahko na ZS.

špelin@ mi imamo že tudi kar nekaj magnetkov, 5 različnih, imamo pa nekaterih tudi že po 4!

glede poroke ti odgovorim malce kasneje, morem mal po spominu pobrskat user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
22.7.2009 21:39:41   
Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Jaz bi se pa zelo rada videla z vami user posted image , a bi imele kakšno srečanje?

jaz sem za soboto v popoldanskem času, če ima katera čas in če se dobimo kje ne "predaleč" zame user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ideje za družinsko silvestrsko noč
Nikar se ne mučite z dopovedovanjem, da je novoletna zabava šele zvečer, temveč nestrpno energijo otrok uporabite pri pr...
Norice: Vse prej kot nedolžna otroška bolezen
Čeprav norice mnogi obravnavajo kot običajen del otroštva, norice niso vedno brezskrbna bolezen. Lahko vodijo do resnih ...

Ime punčka:
suzyst

Najlepše ime izmed:

Heili (6%)

Lana (57%)

Kiara (23%)

Leila (14%)

Število vseh glasov: 301

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!