Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 22.7.2009 12:37:32
|
|
|
|
nia5
|
Mene načeloma za to novo gripo hudo ne skrbi, ampak ker grema avgusta na U2, me pa je začelo malo skrbeti, saj bo masa ljudi na kupu. Pa ne toliko zaradi mene, ampak zaradi Nie. Če ga jaz fašem, ga faše tudi ona, ona pa ne bo cepljena , pa resnično ne razumem zakaj ne? A si predstavljate, da tako mali zboli in mu ne dajo cepiva , za bruhat. No in sem v hudi dilemi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 22.7.2009 12:42:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Dan dons ste pa kr zgovorne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 22.7.2009 12:45:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Mene načeloma za to novo gripo hudo ne skrbi, ampak ker grema avgusta na U2, me pa je začelo malo skrbeti, saj bo masa ljudi na kupu. Pa ne toliko zaradi mene, ampak zaradi Nie. Če ga jaz fašem, ga faše tudi ona, ona pa ne bo cepljena , pa resnično ne razumem zakaj ne? A si predstavljate, da tako mali zboli in mu ne dajo cepiva , za bruhat. No in sem v hudi dilemi ja tm pa bo gužva, kva pa vem no al bi jest šla al ne No zdej zihr ne sam res, s čim sploh zdravijo pa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 22.7.2009 12:47:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos tudi naša noč ni bila najboljša, čedalje bolj sem prepričana, da mi kašlje samo ponoč zaradi mleka SEJ SEM TI REKLA DA JE nEJC KAŠLJAL samo ponoči ko je spil mleko, če je pij čaj ni kašljal oz. manj ja sem vidla , sem mojmu rekla, je rekel naj ti kar AT pošljem da jo pozdraviš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 22.7.2009 12:48:36
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Mene načeloma za to novo gripo hudo ne skrbi, ampak ker grema avgusta na U2, me pa je začelo malo skrbeti, saj bo masa ljudi na kupu. Pa ne toliko zaradi mene, ampak zaradi Nie. Če ga jaz fašem, ga faše tudi ona, ona pa ne bo cepljena , pa resnično ne razumem zakaj ne? A si predstavljate, da tako mali zboli in mu ne dajo cepiva , za bruhat. No in sem v hudi dilemi ja tm pa bo gužva, kva pa vem no al bi jest šla al ne No zdej zihr ne sam res, s čim sploh zdravijo pa jaz ziher ne bi šla zaradi otroka
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 22.7.2009 12:50:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Naši prijazni sosedje pa še kr skoz neki zbijajo, prejšnjo noč do polnoči, pa ob šestih zjutri spet Res ne vem kva počnejo Sm bratu od mojga včeri zvečer sms napisala da če se lahko mal umirijo, ker bi eni radi spal pa nč, še kr naprej bum bum. Sm čist neprespana. No uglavnem dons ponoč okol treh sm šla na wc pa sm z metlo ene 5 minut po steni tolkla , sam tolk da sm jih zbudla, kva sm žleht
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 22.7.2009 12:52:15
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Naši prijazni sosedje pa še kr skoz neki zbijajo, prejšnjo noč do polnoči, pa ob šestih zjutri spet Res ne vem kva počnejo Sm bratu od mojga včeri zvečer sms napisala da če se lahko mal umirijo, ker bi eni radi spal pa nč, še kr naprej bum bum. Sm čist neprespana. No uglavnem dons ponoč okol treh sm šla na wc pa sm z metlo ene 5 minut po steni tolkla , sam tolk da sm jih zbudla, kva sm žleht Naša soseda je bila zadnjič slabe volje in jo je prišla name stresat in je rekla, kako je A. 1x zbudila njenega sina. Moja mala dva se zjutraj zbudita zaradi njih, pa zvečer ne mroeta zaspat, ker razbijajo. Pa ne samo ona dva, vsi ne moremo spat zaradi jih. Da ne omenjam smradu zaradi kombijev. In ona si upa bunit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 22.7.2009 13:00:42
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Naši prijazni sosedje pa še kr skoz neki zbijajo, prejšnjo noč do polnoči, pa ob šestih zjutri spet Res ne vem kva počnejo Sm bratu od mojga včeri zvečer sms napisala da če se lahko mal umirijo, ker bi eni radi spal pa nč, še kr naprej bum bum. Sm čist neprespana. No uglavnem dons ponoč okol treh sm šla na wc pa sm z metlo ene 5 minut po steni tolkla , sam tolk da sm jih zbudla, kva sm žleht toooooo mi deli Nina...bod žleht, če so oni taki debili
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 22.7.2009 13:01:27
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos tudi naša noč ni bila najboljša, čedalje bolj sem prepričana, da mi kašlje samo ponoč zaradi mleka SEJ SEM TI REKLA DA JE nEJC KAŠLJAL samo ponoči ko je spil mleko, če je pij čaj ni kašljal oz. manj ja sem vidla , sem mojmu rekla, je rekel naj ti kar AT pošljem da jo pozdraviš ja pripelji jo na počitnice
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 22.7.2009 13:02:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Naši prijazni sosedje pa še kr skoz neki zbijajo, prejšnjo noč do polnoči, pa ob šestih zjutri spet Res ne vem kva počnejo Sm bratu od mojga včeri zvečer sms napisala da če se lahko mal umirijo, ker bi eni radi spal pa nč, še kr naprej bum bum. Sm čist neprespana. No uglavnem dons ponoč okol treh sm šla na wc pa sm z metlo ene 5 minut po steni tolkla , sam tolk da sm jih zbudla, kva sm žleht Naša soseda je bila zadnjič slabe volje in jo je prišla name stresat in je rekla, kako je A. 1x zbudila njenega sina. Moja mala dva se zjutraj zbudita zaradi njih, pa zvečer ne mroeta zaspat, ker razbijajo. Pa ne samo ona dva, vsi ne moremo spat zaradi jih. Da ne omenjam smradu zaradi kombijev. In ona si upa bunit. jah sej ne, me prov zanima če bojo kej rekl, zihr bojo, matr jim ....... zdej bom to vsako noč počela
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 22.7.2009 13:16:21
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Mene načeloma za to novo gripo hudo ne skrbi, ampak ker grema avgusta na U2, me pa je začelo malo skrbeti, saj bo masa ljudi na kupu. Pa ne toliko zaradi mene, ampak zaradi Nie. Če ga jaz fašem, ga faše tudi ona, ona pa ne bo cepljena , pa resnično ne razumem zakaj ne? A si predstavljate, da tako mali zboli in mu ne dajo cepiva , za bruhat. No in sem v hudi dilemi ja tm pa bo gužva, kva pa vem no al bi jest šla al ne No zdej zihr ne sam res, s čim sploh zdravijo pa Pojma nimam, pa tako sem si želela, to je edina skupina za katero dam toliko denarja in pri kateri se mi vsakič naježijo dlake. Pa karte sem komaj dobila, pa...eh
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 22.7.2009 13:17:11
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Naši prijazni sosedje pa še kr skoz neki zbijajo, prejšnjo noč do polnoči, pa ob šestih zjutri spet Res ne vem kva počnejo Sm bratu od mojga včeri zvečer sms napisala da če se lahko mal umirijo, ker bi eni radi spal pa nč, še kr naprej bum bum. Sm čist neprespana. No uglavnem dons ponoč okol treh sm šla na wc pa sm z metlo ene 5 minut po steni tolkla , sam tolk da sm jih zbudla, kva sm žleht Naša soseda je bila zadnjič slabe volje in jo je prišla name stresat in je rekla, kako je A. 1x zbudila njenega sina. Moja mala dva se zjutraj zbudita zaradi njih, pa zvečer ne mroeta zaspat, ker razbijajo. Pa ne samo ona dva, vsi ne moremo spat zaradi jih. Da ne omenjam smradu zaradi kombijev. In ona si upa bunit. jah sej ne, me prov zanima če bojo kej rekl, zihr bojo, matr jim ....... zdej bom to vsako noč počela Ti kr počni, si zaslužijo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 22.7.2009 13:20:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Mene načeloma za to novo gripo hudo ne skrbi, ampak ker grema avgusta na U2, me pa je začelo malo skrbeti, saj bo masa ljudi na kupu. Pa ne toliko zaradi mene, ampak zaradi Nie. Če ga jaz fašem, ga faše tudi ona, ona pa ne bo cepljena , pa resnično ne razumem zakaj ne? A si predstavljate, da tako mali zboli in mu ne dajo cepiva , za bruhat. No in sem v hudi dilemi ja tm pa bo gužva, kva pa vem no al bi jest šla al ne No zdej zihr ne sam res, s čim sploh zdravijo pa Pojma nimam, pa tako sem si želela, to je edina skupina za katero dam toliko denarja in pri kateri se mi vsakič naježijo dlake. Pa karte sem komaj dobila, pa...eh verjamem da ti je hudo , sam pomoje res bolš da ne greš, no mogoče bojo pa kakšne spremembe do takrat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 22.7.2009 13:24:22
|
|
|
|
kasso
|
barbaw, olivno olje naj bi pomagalo, ampak ne takoj....bom mogla vztrajat kak teden. Sem pojedla kosilo in eno kavo spila, tako, da sem dobila vsaj malo energije. Zdaj me pa čaka ogromno dela, vse tam do šestih.... Ta večja dva pa gresta v kino s svakinjo gledat Ledeno dobo 3 ....me prav zanima, če bo Petja vzdržala...za oba bo prvič
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 22.7.2009 13:26:21
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Mene načeloma za to novo gripo hudo ne skrbi, ampak ker grema avgusta na U2, me pa je začelo malo skrbeti, saj bo masa ljudi na kupu. Pa ne toliko zaradi mene, ampak zaradi Nie. Če ga jaz fašem, ga faše tudi ona, ona pa ne bo cepljena , pa resnično ne razumem zakaj ne? A si predstavljate, da tako mali zboli in mu ne dajo cepiva , za bruhat. No in sem v hudi dilemi ja tm pa bo gužva, kva pa vem no al bi jest šla al ne No zdej zihr ne sam res, s čim sploh zdravijo pa Pojma nimam, pa tako sem si želela, to je edina skupina za katero dam toliko denarja in pri kateri se mi vsakič naježijo dlake. Pa karte sem komaj dobila, pa...eh verjamem da ti je hudo , sam pomoje res bolš da ne greš, no mogoče bojo pa kakšne spremembe do takrat zaenkrat saj ta gripa sploh ni nevarnejša od ostalih oblik gripe...a ni tako...problem bo nastal, če bo virus mutiral. Kaj bo pa septembra, ko bodo šli otroci v šolo, vrtec? Potem bo šele naval. Čimprej zbolet, da bomo potem če bo mutiral, mogoče imuni.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 22.7.2009 13:37:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos tudi naša noč ni bila najboljša, čedalje bolj sem prepričana, da mi kašlje samo ponoč zaradi mleka SEJ SEM TI REKLA DA JE nEJC KAŠLJAL samo ponoči ko je spil mleko, če je pij čaj ni kašljal oz. manj ja sem vidla , sem mojmu rekla, je rekel naj ti kar AT pošljem da jo pozdraviš ja pripelji jo na počitnice če par let pa mogoče res
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 22.7.2009 15:34:11
|
|
|
|
suzy85
|
evo me! sem šibala do G po recept in mi je avto po poti zakuhal še dobro, da sem se ustavla na postaji zraven Merkurja, da sem šla kanglico kupit, na WC vodo nalit in zrihtat. pa je moj mislu, da mi ne bo ratalo in je prišel iz MB v CE meni pomagat. sj je zlati!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 22.7.2009 16:17:39
|
|
|
|
Estrella*
|
špelin@: tvoja mala pika je pri 3 letih imela 107cm in 19,7kg. Pri 4 jih ima pa x Tvoja je pravi velikan. Andraž je pri 6,5l velik samo 126cm in 23,5kg z 34 nogo Zanimivo je to, da je moja noga 38-39, pa sem mali palček
< Sporočilo je popravil Estrella* -- 22.7.2009 16:18:00 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 22.7.2009 16:46:27
|
|
|
|
hijenca
|
Dan dan! Midva z Vidkom sma nazaj od pediatra. Najin popek je kar orng vnet, mu ga je očistila in posipala z bivacin praškom. Napisala mi je recept za ta prašek, ki pa ne obstaja več in sem sedaj dobila bivacin kremo. Zdaj mi pa naj ena pove, kako naj mažem popek s kremo, pa suh mora bit????? Ker kreme sploh niso mastne. Ha ha. Prišlo pa bi naj od tega, če popka po kopanju ne obrišeš vsak dan do suhega. Ker tako pustijo ti mali, da jim z biba palčko vsak dan po popku rovariš. Moj že ne pusti, pa noska ne pusti čistit, pa dere se kot da bi ga iz kože davala. Ima pa Videk danes krizo, ker mu je tako vroče in se je po poti domov tako drl, pa potem ko sem ga dala iz avta, da sem ga slekla in se sedaj ohlaja v kinderpetu. Pa saj imam v avtu klimo, ampak ne upam je imet premočno prižgane. Moj mali škrat ima nogo št. 20, ampak sem mu sedaj kupila sandalčke in patike št. 21, da je bolj komot, ker ga 20 že malo utesnjuje. Zdaj pa mu grem nekaj za jest dat, ker je lačen bogi revež.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 22.7.2009 16:48:16
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 evo me! sem šibala do G po recept in mi je avto po poti zakuhal še dobro, da sem se ustavla na postaji zraven Merkurja, da sem šla kanglico kupit, na WC vodo nalit in zrihtat. pa je moj mislu, da mi ne bo ratalo in je prišel iz MB v CE meni pomagat. sj je zlati! Joj kak je priden tvoj . Pri meni je moj moral iz Lj priletet, ko sem pred lani tresnila, pa lani, ko mi je avto crknil. Saj so zlati, mi pa jih imamo včasih tako grdo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 22.7.2009 20:18:12
|
|
|
|
aurora28
|
Ojla drage moje prijateljice! Sem super truper dobre volje, ker sem na dopustu do 17. avgusta . Z Galom in z Dee Deesmo sami, ker naš ata dela po cele dneve in preživljamo čas večinoma zunaj. Gal hrani golobe in račke, veselo teka po promenadi in jaz za njim , se imamo super, čeprav bi mi bilo bolj luštno če bi še ata bil zraven nas, ker si vlogi pri varovanju razdeliva, en ima psa, en pa Gala. Čez dobrih deset dni pa gremo na morje. Galu se kaže že 14 zob, madonca so na pohodu, ampak hvala bogu nimamo nekih težav, da bi lahko rekla, da so krivi zobki. Je pa Gal že zelo velik, tehta 11 kil, velikost noge pa ima 22. Je šlankec in že zdaj se mu vidi da bo imel športno postavo. Jaz se počutim res dobro, sem že dobrih 8 dni na zdravi prehrani (brez glutena, sladkorja v vseh oblikah, mleč. izdelkov živalskega izvora in brez svinjine) in sem že izgubila 4,5 kg. Jutri še imam G pregled in si bom odstranila mireno. Jaz bi se pa zelo rada videla z vami , a bi imele kakšno srečanje?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 22.7.2009 21:35:21
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Dober večer Vidim, da danes večerni čvek odpade al kako No naj vam povem, da sem sprejeta usposabljanje na delovnem mestu, tako da bom 3 mesece delala za bajni denar (bo glih za prevoz in malico )
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 22.7.2009 21:37:05
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** čvekice moje lahko noč vsem skupaj pa jutri zjutraj fajn stiskajte pesti za mojega lubija, ki ima en razgovor za službo nočko Bom ornk stiskala pestke Kako pa kaj pri tebi kaže? Špelin, hvala. Jaz sem sprejta na usposabljanje na delovnem mestu za 3.mesece brez možnosti podaljšana (pa itak se to ne šteje v delovno dobo)
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 22.7.2009 21:38:27
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 jutro! spanje je blo . smo šli včeraj v celje in zapravili . je blo treba nekaj stvari za na morje kupit. nekaj me zanima! za evo iščem koplani plašč, pa ne vem, kam naj grem pogledat. v h&m-u nimajo, v BC se mi zdijo predragi. kje bi jih še lahko iskala, pa da niso preveč zasoljene cene? katere pleničke ste uporabljale za za v vodo? gledla sem libero, pa ne vem, so sploh še kakšne druge? so te ok? je treba čez dat še kopalke? jana držim pesti, da vam rata še 1x it na morje! tilči za tvojega malčka! upam, da mu bo AB čim prej zagrabil. SS še malo pa bo dan D. te lahko vprašam, koliko vidva računata, da vaju bo prišla poroka? tako okvirno. lahko na ZS. špelin@ mi imamo že tudi kar nekaj magnetkov, 5 različnih, imamo pa nekaterih tudi že po 4! glede poroke ti odgovorim malce kasneje, morem mal po spominu pobrskat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 22.7.2009 21:39:41
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Jaz bi se pa zelo rada videla z vami , a bi imele kakšno srečanje? jaz sem za soboto v popoldanskem času, če ima katera čas in če se dobimo kje ne "predaleč" zame
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ideje za družinsko silvestrsko nočNikar se ne mučite z dopovedovanjem, da je novoletna zabava šele zvečer, temveč nestrpno energijo otrok uporabite pri pr...
Zadnje s foruma
Ime punčka:suzystNajlepše ime izmed:Heili (
6%)
Lana (
57%)
Kiara (
23%)
Leila (
14%)
Število vseh glasov: 301Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!