Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 22:29:25
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m spps kaj Snoppy evih pa nimajo?? čuj ne bi vedla. zgleda,da je Hello Kitty zdaj popularna .Moja mala ma H.Kitty gsm, zgleda,da bo naslednja ta HK Tija je tud mahnjena na HK po novem. V čem je sploh fora te HK? A je to kaka risanka? nimam pojma,haha.Po vsej veretnosti
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 22:29:25
|
|
|
|
PERSIDA
|
Najaa - pride vsak teden domov včasih celo 2krat na teden samo kaj ko pozno pride ,hitro odide
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 22:29:53
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA spps - kaj študiraš kaj če se ti glava od hk vtrga pa ti not ostane jaz glih nebi tam začela samo oblike je pa res čudne Al zdaj taki p.iceki obstajajo pol pa ti veselo vibrira non stop..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 22:29:54
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m spps kaj Snoppy evih pa nimajo?? čuj ne bi vedla. zgleda,da je Hello Kitty zdaj popularna .Moja mala ma H.Kitty gsm, zgleda,da bo naslednja ta HK Tija je tud mahnjena na HK po novem. V čem je sploh fora te HK? A je to kaka risanka? Najaa a ni več NODI v uporabi? Se je znucal?? Je še, sam ne tak fanatično kot prej. Risanke Nodi so jo čisto minile, igra se pa še z njim.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 22:31:08
|
|
|
|
tasa_m
|
HK je risanka ja.. samo nič pametnega. Vsaj meni ne, Lija se navdušuje nad Nodijem. Sem jo zadnjič beg obrnila od TV ko je Nodi bil pa se je taaak začela dret, da sem jo kuj nazaj dala.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 22:31:43
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA spps - kaj študiraš kaj če se ti glava od hk vtrga pa ti not ostane jaz glih nebi tam začela samo oblike je pa res čudne Al zdaj taki p.iceki obstajajo pol pa ti veselo vibrira non stop.. mogoč so kaj gensko spremenjeni,pa bolj na glavo udari.... ma,grem na čik,ker že bedarije pišem
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 22:32:14
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA spps - kaj študiraš kaj če se ti glava od hk vtrga pa ti not ostane jaz glih nebi tam začela samo oblike je pa res čudne Al zdaj taki p.iceki obstajajo pol pa ti veselo vibrira non stop.. mogoč so kaj gensko spremenjeni,pa bolj na glavo udari.... ma,grem na čik,ker že bedarije pišem mogoče ja..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 22:33:50
|
|
|
|
PERSIDA
|
spps- taka lepa mami pa s čikom v ustih ,fuj te bodi
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 22:35:29
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m HK je risanka ja.. samo nič pametnega. Vsaj meni ne, Lija se navdušuje nad Nodijem. Sem jo zadnjič beg obrnila od TV ko je Nodi bil pa se je taaak začela dret, da sem jo kuj nazaj dala. Še ena v klubu! Kje pa se da HK risanko videt?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 22:35:33
|
|
|
|
PERSIDA
|
tasa - kaj je lija dobila za rd Se opravičujem ker so nas skenslali cel teden ,da ji nisem mogla voščit. Itak ,pa ve da skoz na njo študiram.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 22:38:36
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA spps- taka lepa mami pa s čikom v ustih ,fuj te bodi se bojim,da bi bila popolna
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 22:39:33
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA spps- taka lepa mami pa s čikom v ustih ,fuj te bodi se bojim,da bi bila popolna Kaj si ga tak hitro pokadila?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 22:43:47
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Še ena v klubu! Kje pa se da HK risanko videt? po TV mislim da je na pop tv-ju, sam nisem ziher.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 22:44:03
|
|
|
|
Anonimen
|
večer.povejte mi samo kdaj boste začele uvajati gluten?meni je patronažna povedala da naj začnem,s grisom ..a ni prerano?danes je jedla čez dan tisto kašp za lahko noč in sem šele pozneje ugotovila da vsebuje gluten ...pa tečna je naša pikica ko ,cel dan cendra,slini se tak da vse teče,ne vem mogoče zobki..pa pridno papa ima 2gh na dantisto kašico najraje ima ki se s vodo dela-hipp sadje...persida---jaz te tud občudujem ker vem kako je ko je lubi na terenu,pa z dvema otrokoma urejat dvorišče,rože,znotraj pucat,zunaj vsak dan pomest 3terase,igraće pospravljat in tako dalje,,da ne omenjam košnjo trave ki mi vzame po 3ure.imamo veliko parcelo..mahhhh ,se tolažim da bo nekoč bolje...majale-kje si?????kaj je s seznamom ??ja pa še nekaj ti si isti letnik kot jaz,zato si se ponudila za urejanje seznama imaš energije,kajne?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 22:45:03
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA tasa - kaj je lija dobila za rd Se opravičujem ker so nas skenslali cel teden ,da ji nisem mogla voščit. Itak ,pa ve da skoz na njo študiram. kaki roj.dan? ga ima komaj februarja, to pa bi lahko vedla, kdaj sma skup v P. ble No, za 5.mini RD pa je dobila 2 paketa plenic pa 2. benetton majčki, ko bo malo zrasla ji bodo glih prav
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 22:45:15
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA spps- taka lepa mami pa s čikom v ustih ,fuj te bodi se bojim,da bi bila popolna
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 22:46:32
|
|
|
|
tasa_m
|
Mi še nebomo začeli grisa devat en čas..samo sokec in kašica..tu pa je za nekaj časa zaklučla kariero
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 22:47:03
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Še ena v klubu! Kje pa se da HK risanko videt? po TV mislim da je na pop tv-ju, sam nisem ziher. Sprašujem zato, ker vem da je v živ žavu ni, na popu ob sobotah tud ne... Ob nedeljah pa ne gledamo popa zjutraj. Če katera ve, se priporočam!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 22:48:02
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA spps- taka lepa mami pa s čikom v ustih ,fuj te bodi se bojim,da bi bila popolna Kaj si ga tak hitro pokadila? aha,moč navade,ker se mi ponava mudi
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 22:49:34
|
|
|
|
KOKICA32
|
Kaj vam te je danes? Ste pa zgovorne, ni kaj..pa same sočne teme...pa risanke..ja tale HK je tudi mojo nečakinjo čisto zmešala...jaz sem ji že pred leti v H&M-ju kupovala majčke s tem logotipom...pa pojma nisem imela kaj to je...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 22:49:56
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA spps- taka lepa mami pa s čikom v ustih ,fuj te bodi se bojim,da bi bila popolna Kaj si ga tak hitro pokadila? aha,moč navade,ker se mi ponava mudi Ah, pa to ni noben užitek. Počas, dim za dimom... kam na svetu se ti pa zdaj mudi? Spat??
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 22:50:19
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Sprašujem zato, ker vem da je v živ žavu ni, na popu ob sobotah tud ne... Ob nedeljah pa ne gledamo popa zjutraj. Če katera ve, se priporočam! aha, pol pa ni na popu Čuj najaa ko bomo pri HK ti javim, zdaj smo pri Nodiju
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 22:51:08
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kaj vam te je danes? Ste pa zgovorne, ni kaj..pa same sočne teme...pa risanke..ja tale HK je tudi mojo nečakinjo čisto zmešala...jaz sem ji že pred leti v H&M-ju kupovala majčke s tem logotipom...pa pojma nisem imela kaj to je... če pa tebe ni na FB pa smo mal sem prišle, da ti nebo dolg čas. Samo da neboš zdaj to izkoriščavala, to je samo danes
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 22:51:38
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady oj... kokica vidim da so te zopet napadle s tem FB... ma si pa res vztrajna ... pa ni noben bav bav, pridi dej , ti bomo vse povedale kak se prijaviš, kak se vse dela.... še na farmo te bomo povabile .. sam popusti in se prijavi...dej noooo lahko bi kira tudi meni request poslala, ker js nič ne farmiram
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 22:52:12
|
|
|
|
Anonimen
|
maja le-sorry,nisem prej videla seznama... če pa nimam časa brskat za nazaj..imam vsak dan zelo veliko dela,tako da....saj razumeš,a ne?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?