Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82 IZVIRNO SPOROČILO: mika. Jaz sem še malo bolj čudna....gabijo se mi bankomati in to konkretno. kolikokrat sem vidla pohraklane, zato vedno tipkam s ključem od avta. V trgovini pa pin tipkam z nohtom . si te kr predstavljam... drugače pa jaz vedno tovorim s sabo v toški dezinfekcijske robčke..pride prav, ker so stranišča po raznih lokalih in seveda brez wc papirja... Kaj folk po trgovinah dela...za skozlat. Od trgovk, do strank. Sem že videla v Muellerju, da je ena gospodična mična odpakirala en set za manikuro in si popilila noht in vse skupaj zapakirala in dala na polico nazaj. . Kolegica dela v butiku s spodnjim perilom in je že dobila pos**rano kabino, ritko si je pa gospa kr v bodi za 350eur obrisala. Ko sem lani na eni prireditvi imela igralnico za otroke, je ena mamica brez da bi kej vprašala ruknila malega na igralno mizo in mu endvatri zamenjala plenico, od katere je kar teklo, in jo vrgla v škatlo, ki je stala v kotu. In šla. Sem bila šokirana ko ...aja, pa v oni škatli niso bile smeti, ampak majčke, ki smo jih talali otrokom. Je vse romalo direkt v kontejner. KAr gre pa meni najbolj na k je pa ena pri nas na šihtu, ki NIKOLI, ampak res NIKOLI ne potegne za sabo vode na wcju (ni iz naše pisarne, tako da še ne vemo, kdo je, ampak ko jo dobimo bo ) in potem smrdi za ****. Ljudje se očitno nismo razvili iz opic, ampak iz Jebela, a ni mogla prosit za skret? A robčkov za nos brisat ne nos sabo? Bemtiš, take, ki se tkole posračkajo, po možnosti v družbi fajn šinfajo, kake nemarnice hodjo po svetu. Men je edin čudn, da jo tvoja kolegica ni takoj vprašala, kje ima body. Ponavad k kej probaš, nej bi nazaj prodajalki prnesu. Tud firme cot niso več kar so ble očitn, ko za take primere zveš. Pr nas zraven je v turističnem centru delala ena, k nč posebnga ni zgledala, ampak nosila se je pa tko visok, da tud pozdravt ni hotla, razen, kadar je kej rabla, takrat pa čist stopljena. Ko je šla na sekret, pa štalo pustila za sabo. Vložke kar tam nad škatlo za vložke, dile nkol za sabo ni obrisala, ko je kaplje spušala, če je šla srat, nkol z metlo zdrgnla svoje sranje, matr. Ženske smo bentile, pol smo začele pa šnjofat, kera je tok packasta. Pa smo ugotovle. Nabile smo en velik plakat glede čistoče, potem je pa nehala, ker smo zraven napisale, da se bo kontroliralo, kera je tista packa. Ma, je bil pol skoz čist sekret. Take "visokorasle" so najslabš. Smo mel enkrat sindikalca in une, tanajbolj "visokorasle" z dvignjenim nosom so se ga nažrle in so ble huj ko prašički, ko se grebejo za tadebu krompir. Ne morš verjet, če ne dožviš. Iz sadja, zelenjave smo prešaltale na drekce pekce.
< Sporočilo je popravil Repka -- 23.7.2009 0:07:26 >
|