Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Packi!!! Sadje in zelenjava... 23.7.2009 19:00:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Po maši k župniku prihajajo farani, mu podajo roko in se mu lepo zahvalijo. Pristopi tudi lepo oblečen možak in reče:"Gospod župnik - za **** dobro pridigo ste imeli" "Me veseli, da vam je bila všeč, vendar bi vas prosil, da takih besed ne uporabljate, ker se to v cerkvi ne spodobi." "Kakorkoli že," nadaljuje možakar, "vaša pridiga mi je bila tako všeč, da sem vam ****nil 100 evrov v pušco." "Ma ne me ****t !" odvrne na to župnik
|
|
|
|
RE: Packi!!! Sadje in zelenjava... 23.7.2009 21:44:47
|
|
|
|
botrca
|
Florina...
|
|
RE: Packi!!! Sadje in zelenjava... 23.7.2009 22:33:00
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Florina Ja no saj ni nič narobe,če je malo Monka v nas. poudarek je na malo
|
|
|
|
RE: Packi!!! Sadje in zelenjava... 23.7.2009 23:06:22
|
|
|
|
Anja**
|
Ravno danes em v Lidlu opazovala eno gospo, ki je v vsako nektarino rinla svoje prste. Kar skozi mrežico, noter v košarico. Pa je pritiskala, pa pritiskala.. Pa to je ja ogabno, da mora svoje parkle v vsak sadež not tiščat, da vidi, če je dovolj al pa preveč zrelo. Pa saj se vidi tak na oko, če je ok al pa ne. Jaz vzamem košarico pa pogledam, pa je. Pri paradižniku je enako preden ga primem ga prečekiram, pa je .. Moj je pa na glas komentiral, če bi še malo najino košarico z nektarinami (ki smo jo mela že v vozičku) prešlatala... joj, joj... To ni lepo, to se ne dela!
|
|
|
|
RE: Packi!!! Sadje in zelenjava... 24.7.2009 8:05:14
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anja** Ravno danes em v Lidlu opazovala eno gospo, ki je v vsako nektarino rinla svoje prste. Kar skozi mrežico, noter v košarico. Pa je pritiskala, pa pritiskala.. Pa to je ja ogabno, da mora svoje parkle v vsak sadež not tiščat, da vidi, če je dovolj al pa preveč zrelo. Pa saj se vidi tak na oko, če je ok al pa ne. Jaz vzamem košarico pa pogledam, pa je. Pri paradižniku je enako preden ga primem ga prečekiram, pa je .. Moj je pa na glas komentiral, če bi še malo najino košarico z nektarinami (ki smo jo mela že v vozičku) prešlatala... joj, joj... To ni lepo, to se ne dela! ne sori ne vidi se, sploh pa ne pri netkarinah, breskvah al pa pri mangu. Tako da ja tud jaz to delam ampak s to razliko da delam to z rokavicami, mačka v žaklju že ne bom kupovala, pa če se kdo na glavo postavi.
|
|
RE: Packi!!! Sadje in zelenjava... 24.7.2009 12:30:21
|
|
|
|
miapia
|
IZVIRNO SPOROČILO: puncica ne sori ne vidi se, sploh pa ne pri netkarinah, breskvah al pa pri mangu. Tako da ja tud jaz to delam ampak s to razliko da delam to z rokavicami, mačka v žaklju že ne bom kupovala, pa če se kdo na glavo postavi. Tudi jaz tako mislim. Moja pravica je, da pregledam blago in da dobim tisto, za kar sem plačala. A vi plačujete za gnilo in poškodovano robo? Meni je včasih v trgovinah slabo, ko vidim, kaj prodajajo in za kakšen denar. Pa veste, da je solata dostikrat po 4 ali 5 eur. Kila jabolk po 3 eur? Ali po starem - skoraj enega jurčka. Ali pa seštejte, koliko daste na mesec za trgovino, pa ste v bistvu skromni. Vem pa, da bi za lepo solato, od katere bo šel listek ali dva stran, ne pa polovica, dala tudi 5 eur. Za gnile in slabe liste, ki niso za pojest, pa vsekakor ne bom plačevala, tudi če bi imela milijone. Rokavice ali ne...nismo še tako visoko s kulturo v trgovinah. V soboto sem v lj. veleveletrgovini iskala rokavice, pa jih ni bilo. Jaz sem si dala gor vrečko, bila pa sem edina izmed mnooogih.
|
|
RE: Packi!!! Sadje in zelenjava... 25.7.2009 0:41:52
|
|
|
|
Anja**
|
No, pol sem pač edina, ki ne rabi vsake nektarine prešlatat, da bi videla, če je zdrava. Gniloba se pa vidi in voha. ...glede cene... košarica nektarin je bila 49 centov... Veselo šlatanje vam želim! Lp, Anja
|
|
|
|
RE: Packi!!! Sadje in zelenjava... 28.7.2009 11:20:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija Dajte povejte....a si nataknete rokavico, ko božate, vohate, tipate, stiskate sadje in zelenjavo po supermarketih? Rokavice nataknem, ampak do sadja in zelenjave nimam tako ljubkovalnega odnosa, da bi ga se bozala, vohala, tipala. A ni sadje bolj za to, da se ga poje
|
|
|
|
RE: Packi!!! Sadje in zelenjava... 28.7.2009 11:39:57
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: rija Dajte povejte....a si nataknete rokavico, ko božate, vohate, tipate, stiskate sadje in zelenjavo po supermarketih? Rokavice nataknem, ampak do sadja in zelenjave nimam tako ljubkovalnega odnosa, da bi ga se bozala, vohala, tipala. A ni sadje bolj za to, da se ga poje odvisno kakšna nagnjenja imaš
|
|
|
|
RE: Packi!!! Sadje in zelenjava... 28.7.2009 11:44:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: rija Dajte povejte....a si nataknete rokavico, ko božate, vohate, tipate, stiskate sadje in zelenjavo po supermarketih? Rokavice nataknem, ampak do sadja in zelenjave nimam tako ljubkovalnega odnosa, da bi ga se bozala, vohala, tipala. A ni sadje bolj za to, da se ga poje odvisno kakšna nagnjenja imaš Bio bio . Ceprav mi tista rokavica vedno dela tezave. Potem o celi trgovini hodim z njo in nabiram artikle. Se dobro, da imam samo dve roki, ki sta hitro polni. In ker na blagajni ni kosa za smeti, jo ponavadi prinesem domov in se sprasujem, kaj za vraga nosim te smeti domov .
|
|
|
|
RE: Packi!!! Sadje in zelenjava... 28.7.2009 11:46:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija SAJ ni treba posebnih nagnjenj meti....nujaaaaaaaaaaa!!!!!!!!! Ma niti nuja ne Saj pise zraven, da je obvezna ali zazelena, kakor kje, uporaba rokavic.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?