Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 13:40:13
|
|
|
|
helimaša
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: helimaša spps pa od kje jih ti jemlješ......prov fajn tole mal za pogledat ........ drgač pa se na FB-ju ful dogaja......marčevke razturamo na googlu se vse najde ......maš pa res cajt......a ti Marcel spi.....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 13:41:27
|
|
|
|
spps
|
to je pa res za zdaj dovolj,moj pride čez pol ure domov,jaz še pa ne vem kaj naj za kosilo narediim
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 13:42:08
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: helimaša spps pa od kje jih ti jemlješ......prov fajn tole mal za pogledat ........ drgač pa se na FB-ju ful dogaja......marčevke razturamo na googlu se vse najde ......maš pa res cajt......a ti Marcel spi..... ne rbiš ničkaj več časa kot pa da tule post napišeš
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 13:42:37
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 nehajte zdaj, da me res kje ne boste prepričale... Pa ste vse s pravimi imeni prijavljene? mislim da ampak lahk si tud tam kokica če želiš,oz. pač neki si zmisliš s tem sem mislia na uvodni strani facebook.com....ko se prijaviš na FB, ker ravno tam ne bi rada, da me kdo najde pod pravim imenom in priimkom...med vami mi je vseeno, saj me tak že vse poznate, pa ste fajn...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 13:43:56
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: helimaša IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: helimaša spps pa od kje jih ti jemlješ......prov fajn tole mal za pogledat ........ drgač pa se na FB-ju ful dogaja......marčevke razturamo na googlu se vse najde ......maš pa res cajt......a ti Marcel spi..... ne rbiš ničkaj več časa kot pa da tule post napišeš ja, ker imaš prakso, al pa take strani pod favorites shranjene...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 13:45:15
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 nehajte zdaj, da me res kje ne boste prepričale... Pa ste vse s pravimi imeni prijavljene? mislim da ampak lahk si tud tam kokica če želiš,oz. pač neki si zmisliš s tem sem mislia na uvodni strani facebook.com....ko se prijaviš na FB, ker ravno tam ne bi rada, da me kdo najde pod pravim imenom in priimkom...med vami mi je vseeno, saj me tak že vse poznate, pa ste fajn... haha, še malo, pa te bomo omehčale ma prijavi se kot N... Kokica :) me te bomo najdle, drugi pa pač ne
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 13:46:56
|
|
|
|
helimaša
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: helimaša IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: helimaša spps pa od kje jih ti jemlješ......prov fajn tole mal za pogledat ........ drgač pa se na FB-ju ful dogaja......marčevke razturamo na googlu se vse najde ......maš pa res cajt......a ti Marcel spi..... ne rbiš ničkaj več časa kot pa da tule post napišeš ja, ker imaš prakso, al pa take strani pod favorites shranjene... sigurn pod favorites
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 13:48:20
|
|
|
|
helimaša
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps to je pa res za zdaj dovolj,moj pride čez pol ure domov,jaz še pa ne vem kaj naj za kosilo narediim[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] sva že dve
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 13:53:32
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Kokica a prideš danes na Facebook? a jo malo za*ebavaš ?? Saj veš, da ona NE pride. no, hvala, Tasa! ni zakaj..ti mal pomagam.. (saj veš za kopanje v bazenčku je potrebno mal skup držat ). sam na FB pa bi res lahko prišla
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 22.7.2009 13:55:59 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 13:56:48
|
|
|
|
tasa_m
|
spps hočemo šeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!! Čuj mojga danes nebo doma do nekje pozno ponoči, tak da se bom pač nad temi slikicami naslajala..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 14:00:33
|
|
|
|
KOKICA32
|
spps je šla kosilomkuhat namesto, da bi dragega klicala naj pizze usput prinese...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 14:04:24
|
|
|
|
KOKICA32
|
Punce sedaj pa nekaj resnega: Če dam Valentinu kdaj pa kdaj za jesti tiste kašice, ki že vsebujejo AM in se mešajo z vodo, potem lahko štejem ta obrok kot mlečni oz. kot da bi zaužil AM???
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 14:05:20
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Kokica a prideš danes na Facebook? a jo malo za*ebavaš ?? Saj veš, da ona NE pride. no, hvala, Tasa! ni zakaj..ti mal pomagam.. (saj veš za kopanje v bazenčku je potrebno mal skup držat ). sam na FB pa bi res lahko prišla če pa ste rekle, da bi tam lahko bila kmetica...to pa res ne bi rada bla...sploh ne vem zakaj se gre...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 14:08:50
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
Uhhh... končno smo dobili internet... rajši ne povem zakaj ga nismo meli grem brat za nazaj..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 14:10:38
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* Uhhh... končno smo dobili internet... rajši ne povem zakaj ga nismo meli grem brat za nazaj.. a je burja kable potrgala?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 14:12:53
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 spps je šla kosilomkuhat namesto, da bi dragega klicala naj pizze usput prinese... ma kaj ji nisi prej tega rekla??
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 14:13:16
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 a je burja kable potrgala? tota pa je dobra..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 14:14:18
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 če pa ste rekle, da bi tam lahko bila kmetica...to pa res ne bi rada bla...sploh ne vem zakaj se gre... saj ne rabiš bit če nočeš.. LAhko pa imaš svojo farmo in jo opravljaš. Jaz sem en čas še bila, zdaj pa mi več ni in sem jo čisto zapustila..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 14:17:19
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 če pa ste rekle, da bi tam lahko bila kmetica...to pa res ne bi rada bla...sploh ne vem zakaj se gre... saj ne rabiš bit če nočeš.. LAhko pa imaš svojo farmo in jo opravljaš. Jaz sem en čas še bila, zdaj pa mi več ni in sem jo čisto zapustila.. in zdaj nimam jaz komu pridelkov krast
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 14:19:05
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 če pa ste rekle, da bi tam lahko bila kmetica...to pa res ne bi rada bla...sploh ne vem zakaj se gre... saj ne rabiš bit če nočeš.. LAhko pa imaš svojo farmo in jo opravljaš. Jaz sem en čas še bila, zdaj pa mi več ni in sem jo čisto zapustila.. Torej si ti en čas pridelovala zelenjavo, sadje in meso za marčevke 09? Sedaj, ko pa se je začelo uvajanje GH pa si jo opustila, ne, ko bi bile potrebe večje. Meni je vedno manj jasno...raje ne bom več spraševala...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 14:20:03
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 če pa ste rekle, da bi tam lahko bila kmetica...to pa res ne bi rada bla...sploh ne vem zakaj se gre... saj ne rabiš bit če nočeš.. LAhko pa imaš svojo farmo in jo opravljaš. Jaz sem en čas še bila, zdaj pa mi več ni in sem jo čisto zapustila.. in zdaj nimam jaz komu pridelkov krast a tak...mene bi imele za kmetico, da bi mi lahko kradle...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 14:23:19
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 če pa ste rekle, da bi tam lahko bila kmetica...to pa res ne bi rada bla...sploh ne vem zakaj se gre... saj ne rabiš bit če nočeš.. LAhko pa imaš svojo farmo in jo opravljaš. Jaz sem en čas še bila, zdaj pa mi več ni in sem jo čisto zapustila.. in zdaj nimam jaz komu pridelkov krast a tak...mene bi imele za kmetico, da bi mi lahko kradle... no, da ti prevedem: ne samo, da klepetamo, objavljamo slikice in rešujemo razne trapaste kvize, poleg vsega še igrice igramo, hahaha
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 14:36:26
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 če pa ste rekle, da bi tam lahko bila kmetica...to pa res ne bi rada bla...sploh ne vem zakaj se gre... saj ne rabiš bit če nočeš.. LAhko pa imaš svojo farmo in jo opravljaš. Jaz sem en čas še bila, zdaj pa mi več ni in sem jo čisto zapustila.. in zdaj nimam jaz komu pridelkov krast a tak...mene bi imele za kmetico, da bi mi lahko kradle... no, da ti prevedem: ne samo, da klepetamo, objavljamo slikice in rešujemo razne trapaste kvize, poleg vsega še igrice igramo, hahaha nimam časa za vse to..res ne...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 14:36:57
|
|
|
|
Steffi
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Dober večer lepo vas pozdravljam.Nam je doma povezava štekala in so jo končmo poštimali.Mi še živimo ,mamo se fajn mi 3je atija ,pa itak nikoli ni.Sem vas brala za nazaj ,pa mi je zmanjkalo energije ,da kaj več napišem.Če jutri nebo spet štekalo vam napišem kaj mi vse počnemo........Nočko Edino nekaj moram povedat ,ker drugače nebom mogla spat .Se spomnite ko ste razlagale ,kako boste do 6 meseca dojile šele pol gh .Ej vedno se smejim ko vas berem ko ,pa že večina mešate kašice ko norci .Pri nas ,pa gre gh nekam rodo - mamine želje pač niso bile uslišane tako kot ne za spanje .Če me slučajno kdaj kap zadene te veste ,da sta otroka prespala noč ,tak ,da prosim poskrbite za njiju .Nič jutri pišem več........nočko. Glede GH se strinjam s Persido... res vas že večina pridno korenčke, jabolka, bučke... meša. Midva s Tajem sva še vedno na mleku... ups Taj je. Mami bi se zmešalo, če bi sam od mlka morala živet. Tiste, ki še dojite a ste že poskusile kakšno hrano, ki je alergena in kakšen je bil "odziv"?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 14:41:13
|
|
|
|
Steffi
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Kokica a prideš danes na Facebook? kaj pa bo tam takega, da bi si premislila? ti povem na Facebooku boš lahk kmetico špilala jaaaa. kokica, jaz ti podarim eno kravo A ste vse farmerke pol pa ni čudno, da ste z GH začele. Vse kar se pridela pa je ja treba porabit.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kaj narediti z oblačili po porodu?kincapikaKaj boste naredile z oblačili po rojstvu vašega otročka?Podarila jih bom prijateljici (
28%)
Podarila jih bom kakšni dobrodelni organizaciji (
5%)
Obdržala jih bom, za primer če bi zopet zanosila (
60%)
Prodala jih bom (
7%)
Število vseh glasov: 995Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!