|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del
22.7.2009 13:40:13   
helimaša

IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: helimaša

spps pa od kje jih ti jemlješ......prov fajn tole mal za pogledatuser posted image user posted image ........
drgač pa se na FB-ju ful dogaja......marčevke razturamouser posted image
na googlu se vse najdeuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ......maš pa res cajt......a ti Marcel spi.....

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
22.7.2009 13:41:27   
spps
user posted image  to je pa res za zdaj dovolj,moj pride čez pol ure domov,jaz še pa ne vem kaj naj za kosilo narediimuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
22.7.2009 13:42:08   
spps

spps pa od kje jih ti jemlješ......prov fajn tole mal za pogledatuser posted image user posted image ........

user posted image user posted image user posted image ......maš pa res cajt......a ti Marcel spi.....
ne rbiš ničkaj več časa kot pa da tule post napišešuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
22.7.2009 13:42:37   
KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

nehajte zdaj, da me res kje ne boste prepričale...

Pa ste vse s pravimi imeni prijavljene?

mislim dauser posted image   

ampak lahk si tud tam kokica če želiš,oz. pač neki si zmislišuser posted image

s tem sem mislia na uvodni strani facebook.com....ko se prijaviš na FB, ker ravno tam ne bi rada, da me kdo najde pod pravim imenom in priimkom...med vami mi je vseeno, saj me tak že vse poznate, pa ste fajn...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
22.7.2009 13:43:56   
KOKICA32

ne rbiš ničkaj več časa kot pa da tule post napišešuser posted image user posted image user posted image

ja, ker imaš prakso, al pa take strani pod favorites shranjene...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
22.7.2009 13:45:15   
felix7

nehajte zdaj, da me res kje ne boste prepričale...

Pa ste vse s pravimi imeni prijavljene?

mislim dauser posted image   

ampak lahk si tud tam kokica če želiš,oz. pač neki si zmislišuser posted image

s tem sem mislia na uvodni strani facebook.com....ko se prijaviš na FB, ker ravno tam ne bi rada, da me kdo najde pod pravim imenom in priimkom...med vami mi je vseeno, saj me tak že vse poznate, pa ste fajn...

haha, še malo, pa te bomo omehčale user posted image user posted image user posted image ma prijavi se kot N... Kokica :) me te bomo najdle, drugi pa pač neuser posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
22.7.2009 13:46:56   
helimaša

ja, ker imaš prakso, al pa take strani pod favorites shranjene...user posted image user posted image user posted image

sigurn pod favoritesuser posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
22.7.2009 13:48:20   
helimaša

user posted image  to je pa res za zdaj dovolj,moj pride čez pol ure domov,jaz še pa ne vem kaj naj za kosilo narediim[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]user posted image user posted image

sva že dveuser posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
22.7.2009 13:53:32   
tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

Kokica a prideš danes na Facebook? user posted image user posted image
user posted image user posted image a jo malo za*ebavaš ?? Saj veš, da ona NE pride.

no, hvala, Tasa!user posted image

ni zakaj..ti mal pomagam.. user posted image user posted image (saj veš za kopanje v bazenčku je potrebno mal skup držat user posted image user posted image user posted image ).

sam na FB pa bi res lahko prišla user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 22.7.2009 13:55:59 >

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
22.7.2009 13:56:48   
tasa_m
spps hočemo šeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!
Čuj mojga danes nebo doma do nekje pozno ponoči, tak da se bom pač nad temi slikicami naslajala.. user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
22.7.2009 14:00:33   
KOKICA32
spps je šla kosilomkuhat namesto, da bi dragega klicala naj pizze usput prinese...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
22.7.2009 14:04:24   
KOKICA32
Punce sedaj pa nekaj resnega:

Če dam Valentinu kdaj pa kdaj za jesti tiste kašice, ki že vsebujejo AM in se mešajo z vodo, potem lahko štejem ta obrok kot mlečni oz. kot da bi zaužil AM??? user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
22.7.2009 14:05:20   
KOKICA32

user posted image user posted image a jo malo za*ebavaš ?? Saj veš, da ona NE pride.

no, hvala, Tasa!user posted image

ni zakaj..ti mal pomagam.. user posted image user posted image (saj veš za kopanje v bazenčku je potrebno mal skup držat user posted image user posted image user posted image ).

sam na FB pa bi res lahko prišla
user posted image user posted image

če pa ste rekle, da bi tam lahko bila kmetica...to pa res ne bi rada bla...sploh ne vem zakaj se gre...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
22.7.2009 14:08:50   
*MaJaLe*
Uhhh... končno smo dobili internet... rajši ne povem zakaj ga nismo meliuser posted image

grem brat za nazaj..

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
22.7.2009 14:10:38   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe*

Uhhh... končno smo dobili internet... rajši ne povem zakaj ga nismo meliuser posted image

grem brat za nazaj..

a je burja kable potrgala? user posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
22.7.2009 14:12:53   
tasa_m

spps je šla kosilomkuhat namesto, da bi dragega klicala naj pizze usput prinese...user posted image user posted image user posted image
ma kaj ji nisi prej tega rekla?? user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
22.7.2009 14:13:16   
tasa_m
a je burja kable potrgala? user posted image
user posted image user posted image user posted image tota pa je dobra..

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
22.7.2009 14:14:18   
tasa_m
če pa ste rekle, da bi tam lahko bila kmetica...to pa res ne bi rada bla...sploh ne vem zakaj se gre...

saj ne rabiš bit če nočeš.. LAhko pa imaš svojo farmo in jo opravljaš. Jaz sem en čas še bila, zdaj pa mi več ni in sem jo čisto zapustila..user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
22.7.2009 14:17:19   
felix7

saj ne rabiš bit če nočeš.. LAhko pa imaš svojo farmo in jo opravljaš. Jaz sem en čas še bila, zdaj pa mi več ni in sem jo čisto zapustila..user posted image user posted image

in zdaj nimam jaz komu pridelkov krast user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
22.7.2009 14:19:05   
KOKICA32

Torej si ti en čas pridelovala zelenjavo, sadje in meso za marčevke 09? user posted image Sedaj, ko pa se je začelo uvajanje GH pa si jo opustila, ne, ko bi bile potrebe večje. user posted image user posted image user posted image
Meni je vedno manj jasno...raje ne bom več spraševala...user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
22.7.2009 14:20:03   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

in zdaj nimam jaz komu pridelkov krast user posted image user posted image user posted image

a tak...mene bi imele za kmetico, da bi mi lahko kradle...user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
22.7.2009 14:23:19   
felix7

no, da ti prevedem: ne samo, da klepetamo, objavljamo slikice in rešujemo razne trapaste kvize, poleg vsega še igrice igramo, hahaha

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
22.7.2009 14:36:26   
KOKICA32

no, da ti prevedem: ne samo, da klepetamo, objavljamo slikice in rešujemo razne trapaste kvize, poleg vsega še igrice igramo, hahaha

nimam časa za vse to..res ne...user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
22.7.2009 14:36:57   
Steffi

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Dober večer lepo vas pozdravljam.Nam je doma povezava štekala in so jo končmo poštimali.Mi še živimouser posted image ,mamo se fajn mi 3je atija ,pa itak nikoli ni.Sem vas brala za nazaj ,pa mi je zmanjkalo energije ,da kaj več napišem.Če jutri nebo spet štekalo vam napišem kaj mi vse počnemo........Nočko

Edino nekaj moram povedat ,ker drugače nebom mogla spatuser posted image .Se spomnite ko ste razlagale ,kako boste do 6 meseca dojile šele pol gh .Ej vedno se smejim ko vas berem ko ,pa že večina mešate kašice ko norciuser posted image .Pri nas ,pa gre gh nekam rodouser posted image  - mamine želje pač niso bile uslišane tako kot ne za spanjeuser posted image .Če me slučajno kdaj kap zadene te veste ,da sta otroka prespala nočuser posted image ,tak ,da prosim poskrbite za njijuuser posted image .Nič jutri pišem več........nočko.

Glede GH se strinjam s Persido... res vas že večina pridno korenčke, jabolka, bučke... meša. Midva s Tajem sva še vedno na mleku... ups Taj je. Mami bi se zmešalo, če bi sam od mlka morala živet.

Tiste, ki še dojite a ste že poskusile kakšno hrano, ki je alergena in kakšen je bil "odziv"?

Čudež življenja lahko doumemo le tedaj, ko pustimo, da se dogodi to, česar ne pričakujemo.

Paulo Coelho

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
22.7.2009 14:41:13   
Steffi

kaj pa bo tam takega, da bi si premislila?user posted image user posted image user posted image

ti povem na Facebooku user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  boš lahk kmetico špilalauser posted image user posted image user posted image

jaaaa. kokica, jaz ti podarim eno kravo user posted image

A ste vse farmerke pol pa ni čudno, da ste z GH začele. Vse kar se pridela pa je ja treba porabit.user posted image

Čudež življenja lahko doumemo le tedaj, ko pustimo, da se dogodi to, česar ne pričakujemo.

Paulo Coelho

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kaj narediti z oblačili po porodu?
kincapika

Kaj boste naredile z oblačili po rojstvu vašega otročka?

Podarila jih bom prijateljici (28%)

Podarila jih bom kakšni dobrodelni organizaciji (5%)

Obdržala jih bom, za primer če bi zopet zanosila (60%)

Prodala jih bom (7%)

Število vseh glasov: 995

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!