Taši*
|
Helou. Evo, obljubim, da bom zdej spet mal pridna z javljanjem. Ajvy, pol se pa kar na obisk povabite, še kak teden bo pomoje kužen. Se pa pozna, da je mlajši in nima tko hudo kot je imela Špela in tudi lažje prenaša. Hudič je edino, ker je njemu pa mal težje dopovedat, da se ne sme praskat. Pa sej čez dan je ok, ponoč se pa čoha k da ma bolhe in pol nč ne spimo in se sam pregovarjamo, pa za rokce držimo, pa jokcamo... Bom si en dan vzela cajt mal naštudirat tele slikce, bom vidla, če bom mela zvečer kej cajta. Delam pa še več kot sem, sploh ne vpraš. Meša se mi. No, bojda bo od septembra dalje pa končno kej drgač. Bomo vidli. Ker sem prekurjena do konca in naprej. Ja, Jure nas je vse presenetil. Pomoje je veliko naredil vzgled starejše sestrice. Zvesta, bravo tudi Izaku za suho plenico! Boš vidla, zdej bo na hitro lahko samo še v gatkah. Kapica, hvala, ja smo uredu. Burno leto je za nami, smo poštimali zadeve, služba pa še vedno adijo pamet (v bistvu zato, ker sta dve, he he). No, zdej s ta drugo počasi zaključujem in bom po koncu dopustov upam da lažje zadihala. Kakšne težave si si nakopala? A ti maš tud take, da delaš božanske, ampak na izgled kilave torte? Jst tud! Za videt ni, sam je pa tolk dobra, da je ne morš dolg gledat, ker jo prehitr zmanjka. Hej, Ulla! Kolk maš pa ti še posebej lepa otročka , pa kako je Neo velik, sploh ne zgleda komi 7 mescev star! Češncaaaa, čestitke še enkrat! Madonca sem jaz navdušena, da si na isti dan rodila kot pred dvema letoma! Čudna sem, pa kaj. Super, da je blo tko ekspresno, pa da je z Jušem vse ok kljub oviti popkovini! Madejka, kaj naj povem? Vpraši kej. Pikepoke za bolnika!