Anonimen
|
helou, da se še kle mal javm bačko fuuuul lepe slikce, res sta si podobni pa ostali so tud mega, sej sem že pozabla koga vse sm vidla (kot rečeno - berem vas dokaj redno, sam pišem bl švoh...) tak, prejšnji teden smo si kao hotli prvoščit mal dopusta, čeprov men se toooolk ni šlo, ker pač prikolica ni zame, ma ni mi pa fertik. ampak ajd, smo pač šli in katastrofa, skoz je dež scal, mrzlo, 15 stopinj je blo v tork čez dan!!! kaj češ pol, z ulo, ma tečna je bla, oz. niti ne tolk kt bi lohk bla, k nima kej počet tkole, na unih 2x2 placa...pa cot sem velik vzela zravn, tud toplih, sam kaj, ko je vse zasvinjala, vljda je skliznla na dež, pa se še mal na tla poknla, da je bla čist premočena, posušilo se pa v oni mokroti valjda ni....tko da dizaster na celi črti, tud lubi si je dal nekak rečt, da kampiranje z malimi otroci, sploh v slabem vremenu pač ni za nas, on je tak bil čist znerviran, jst sem pač vzela da tko je no, v sredo smo se pobrali domov tolk od našga dopusta pa da še vam našo malo mis pokažem pa še oba skp... drgač se mamo fajn, sploh prejšn tedn, kljub katastrofalnemu vremenu in kao dopustu, je bil ok, ker je bil doma in smo bli skup, zdej smo pa spet kr sami, včeri ga ni blo cel dan, dons dela do zvečer,, jutr tud, v čet. bo pa menda doma pop pa sej bo bolš....enkrt ta druga polovica leta je bolj nabasana in živčna, čeprov navadno se začne po kolektivnih, letos pa že prej...klinc pa taka recesija zdej grem pa likat
|