|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007- 2.del
21.7.2009 22:41:04   
arijana..
Brez zamere, a tudi slikice očitno ne znam več prilepit, še albuma ne najdem, zdaj pa ne vem a so tu delal kake spremembe ali pa me sindrom zlate ribice še vedno ni zapustil.
Bolje, da spokam proti spalnici.
lp 

(odgovor članu arijana..)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
22.7.2009 9:40:34   
tejči77
Čestitke za odvajanje od pleničk in dudic, Uh ste vsi pridni.
Meni je zadnje čase kar vse odveč, sploh odkar se spopadam s tole trmo. Danes me je še lubijeva mama dobila pred vrtcem in mi požugala zakaj jo tako razvajam. Sem rekla, moj dragi je imel dva tedna dopusta in evo - kako se je otrok spremenil. Sej pojest moram pa potem vse sama. In ful mi je težila kolk moram migat, jaz pa cele dneve letam okoli, pucam, včeraj sem pohištvo prestavljala čisto sama (ker seveda nisem mogla počakat, da pride moj domov). Svašta se lotim, potem sem pa zvečer čisto polomljena. Pa itak me vse tako grozno boli in ves čas me tako špika, da mi kar kolena klecajo od bolečin. Zvečer imam trebuh čisto trd, pa še stare strije so mi še enkrat počile, da so čisto krvave. Doma res čisto vse postorim, mojemu ni treba mignat s prstom, pa potem zvečer še na sprehod. In potem poslušam od tašče, da premalo migam, da me zato vse boli???????????????????? Videle se pa nisva že dva meseca. Mislim svašta. A bi mogla it še v rudnik delat, pa lopato vrtet?

No, razen tega, sem pa čisto ok user posted image , ker vem da bo vse minilo. Še čisto malo. Naslednji torek imam celo podolgih petih tednih  pregled pri g (skupaj že šesti). To mi tudi ni čisto jasno, očitno ima tako gužvo, da ne more nosečk naročit več kot šestkrat v celi nosečnosti. Drugače je prav dobra g, samo časa nima.
Grem jajčko še enkrat oprat, pa voziček, sicer sem ju oprala po končani uporabi, beri ko Larisa ni več rabila, ampak ziher ni več tako čisto. Potem imam pa menda že vse popucano. Če se ne bom jutri spet kaj spomnilauser posted image . Zvečer grem pa s prijateljico in otročadjo na pijačo na mestno plažo.user posted image

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
22.7.2009 11:29:51   
Češnca
Heeeeeeeeej!

Takole na hitro, dokler sta ta velika dva še na sprehodu, ta mali pa spi... user posted image

Najprej hvala vsem za čestitke!!! user posted image Nisem nič brala za nazaj - to bom že ob priliki, vidim pa, da je nekaj nejasnosti glede imena. user posted image Naš najmlajši je Juš, Na Jusa nisva pomislila, je pa ful fajn ideja in zelo lepo ime! user posted image

V glavnem, takole je bilo...v soboto se je Anžej prebudil ob petih (itak, na svoj rojstni dan!!! user posted image ), ampak je popil malo čaja in zaspal nazaj, jst sem mela isti namen, ampak tam proti šesti so se začeli popadki. Že lepo redni, ampak sem hotla počakat na Anžeja, da se zares prebudi, da ga polubčkam, da mu skupaj zaželiva vse najboljše in dava darilo. Pa smo tako res naredili, potem pa odpeljali najinega srčka k babici in dediju (jst pa user posted image ...), midva takoj naprej v P. Odprta sem bila 4-5 cm, takoj so naju odpeljali gor, tam okrog 11.30 sva prišla v porodno, po predrtju mehurja je šlo pa ekspresno, babica je sicer menila, da bomo pestvali čez eno uro, pa sva jo z Jušem čisto presenetila čez 20 min, jst sicer nisem nič zaznala, ampak ji je moral možek mal pomagat, ni mela nič pripravljeno, mali je bil pa tud v enem potisku zunaj. Evo presenečenje - še enga fantka mamo! user posted image user posted image user posted image Srečka Juša so ga poimenovale, ker je mel 2x zavito popkovino okoli vratu, pa še vozel na popkovini... Ekspresno hitro, v glavnem! user posted image
Včeraj sva prišla domov, jst sem mela v tem času kar hudo krizo, ker nisem videla Anžeja (na obisk lahko pridejo samo očki), no ampak pikec je čisto navdušen nad batcem. Zaenkrat! user posted image

Ob priliki še kakšna slikica.

Vse naj, naj, naj vsem julijčkom za 2 leti (za nazaj in mal naprej)!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
22.7.2009 12:43:34   
Ajvy

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image      
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

AVGUST 2009
:

Tejči-    PDP: 15.08.2009  user posted image

[/quote]

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
22.7.2009 12:45:07   
Ajvy

user posted image

Julijke 2007 srečke nosečke…. Spet!    

nizek start

AVGUST 2009
:

Tejči-    PDP: 15.08.2009  user posted image

SEPTEMBER 2009

Baja - PDP : 10.09.2009 user posted image

Rožica82- PDP: 27.09.2009        user posted image

NOVEMBER 2009

Pupi- PDP .15.11.2009
user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
22.7.2009 12:51:33   
Ajvy

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image         user posted image user posted image

31.07.2008

Jelenche :
 ANTONIJE   3890 g  in 54 cm
user posted image

19.10.2008

Kapica:

NIAS           3320 g in 51 cm
user posted image

25.01.2009 

Ulla :
          NEO            3420 g in 48 cm

user posted image

29.01.2009

Ajvy :   TISA       3330  g   in  51 cm.....

user posted image

13.05.2009

Sanek
:
FILIP     4480 g in 52 cm...

user posted image

17.02.2009

Madejka:
     TOBIJA 
   3820 g in 53 cm...

user posted image

09.06.2009

BAčko :      LORA  
3880 g in 53 cm...

user posted image

07.07.2009

GabiW : LIZA    4260 g  in  53 cm

user posted image

16.07.2009

Kristina : AŽBE    3360 g   in   52 cm

user posted image

18.07.2009

Češnca : JUŠ    3430 g    in   51 cm

user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
22.7.2009 12:53:03   
Ajvy
da vidimo katere  ste bolj čarovničke user posted image user posted image user posted image

ČEŠNCA    : PDP: 16.07.2009   Baje bo punčka
Madejka: fantek  
Sanek: punčka
Ajvy: punčka   
Freycha: punčka
Baja: punčka
Bačko: punčka
Kristina: fantek
sanek: fantek

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
22.7.2009 12:53:24   
Ajvy
da vidimo katere  ste bolj čarovničke

KRISTINA:    : PDP : 20.07.2009
Ajvy: fantek
Madejka: fantek
Češnca: fantek
Kristina: fantek
Baja: fantek
sanek: punčka

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
22.7.2009 12:54:00   
Ajvy
da vidimo naše čarovničke..katere so imele prav user posted image user posted image user posted image

GABIW  : PDP :
Kristina: punčka
Madejka: fantek:   
Baja: fantek
Freycha: fantek
sanek: punčka
Bačko: fantek
Ajvy: punčka
Češnca: punčka

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
22.7.2009 12:54:08   
Ajvy

S t a v n i c a :

TEJČI :  user posted image . PDPbaje bo fant  user posted image 15.08.2009
Ajvy: fantek user posted image
Madejka: punčkauser posted image
Freycha : punčka user posted image
Kristina: fantek user posted image
Baja: punčka user posted image
sanek: punčka user posted image
bačko: punčka user posted image
Češnca: punčka user posted image

BAJA: user posted image :   PDP: 09.09.2009
Tejči: punčka user posted image
Madejka: fantekuser posted image
Ajvy: punčka user posted image
Freycha: punčkauser posted image
Kristina: punčka user posted image
sanek:  punčka user posted image
Bačko: punčka user posted image
Češnca: fantek user posted image

ROŽICA82 user posted image   : PDP : 27.09.2009
Madejka: fantek user posted image
Freycha: punčka user posted image
sanek: fantek user posted image
bačko: fantek user posted image
Češnca: fantekuser posted image

PUPI user posted image : PDP 15.11.2009 baje bo fant user posted image

[/quote]

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
22.7.2009 12:55:15   
Ajvy

S t a v n i c a :

TEJČI :  user posted image . PDPbaje bo fant  user posted image 15.08.2009
Madejka: punčkauser posted image
Freycha : punčka user posted image
sanek: punčka user posted image
bačko: punčka user posted image
Češnca: punčka user posted image

BAJA: user posted image :   PDP: 09.09.2009
Tejči: punčka user posted image
Madejka: fantekuser posted image
Ajvy: punčka user posted image
Freycha: punčkauser posted image
Kristina: punčka user posted image
sanek:  punčka user posted image
Bačko: punčka user posted image
Češnca: fantek user posted image

ROŽICA82 user posted image   : PDP : 27.09.2009
Madejka: fantek user posted image
Freycha: punčka user posted image
sanek: fantek user posted image
bačko: fantek user posted image
Češnca: fantekuser posted image

PUPI user posted image : PDP 15.11.2009 baje bo fant user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
22.7.2009 13:08:20   
madejka
Ajvy super si s temi seznamčkiuser posted image user posted image user posted image Pridna!
Mam samo en popravek: Tobija je bil rojen 17.5. in ne 17.2. user posted image

Češnca dobrodošla doma! Juš je tud meni lepo ime!user posted image

Taši še se oglasi pa povej kaj!user posted image

Ah mi pa ne zmoremo poletja brez nekega sranja.... dobesednouser posted image Maj je začel včeraj z drisko, ponoči se ji je pridružila še vročina... no, zdaj pa še samo driska... smo pa spet nekai virus al nekaj pač nabasaliuser posted image user posted image Zgleda ta vikend ne bomo praznovali...
Mah, samo da bo do morja zdrav!user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
22.7.2009 14:44:26   
Ajvy

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image         user posted image user posted image

31.07.2008

Jelenche :
 ANTONIJE   3890 g  in 54 cm
user posted image

19.10.2008

Kapica:

NIAS           3320 g in 51 cm
user posted image

25.01.2009 

Ulla :
          NEO            3420 g in 48 cm

user posted image

29.01.2009

Ajvy :   TISA       3330  g   in  51 cm.....

user posted image

13.05.2009

Sanek
:
FILIP     4480 g in 52 cm...

user posted image

17.05.2009

Madejka:
     TOBIJA 
   3820 g in 53 cm...

user posted image

09.06.2009

BAčko :      LORA  
3880 g in 53 cm...

user posted image

07.07.2009

GabiW : LIZA    4260 g  in  53 cm

user posted image

16.07.2009

Kristina : AŽBE    3360 g   in   52 cm

user posted image

18.07.2009

Češnca : JUŠ    3430 g    in   51 cm

user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
22.7.2009 14:45:36   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Ajvy super si s temi seznamčkiuser posted image user posted image user posted image Pridna!
Mam samo en popravek: Tobija je bil rojen 17.5. in ne 17.2. user posted image

bil je škrat....ne prevzemam odgovornosti za njegova dejanja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
22.7.2009 14:51:19   
Taši*
Helou.user posted image Evo, obljubim, da bom zdej spet mal pridna z javljanjem.user posted image

Ajvy, pol se pa kar na obisk povabite, še kak teden bo pomoje kužen.user posted image Se pa pozna, da je mlajši in nima tko hudo kot je imela Špela in tudi lažje prenaša. Hudič je edino, ker je njemu pa mal težje dopovedat, da se ne sme praskat. Pa sej čez dan  je ok, ponoč se pa čoha k da ma bolhe in pol nč ne spimo in se sam pregovarjamo, pa za rokce držimo, pa jokcamo...
Bom si en dan vzela cajt mal naštudirat tele slikce, bom vidla, če bom mela zvečer kej cajta.
Delam pa še več kot sem, sploh ne vpraš. Meša se mi. No, bojda bo od septembra dalje pa končno kej drgač. Bomo vidli. Ker sem prekurjena do konca in naprej.
Ja, Jure nas je vse presenetil. Pomoje je veliko naredil vzgled starejše sestrice.user posted image

Zvesta, bravo tudi Izaku za suho plenico!user posted image Boš vidla, zdej bo na hitro lahko samo še v gatkah.user posted image

Kapica, hvala, ja smo uredu.user posted image Burno leto je za nami, smo poštimali zadeve, služba pa še vedno adijo pamet (v bistvu zato, ker sta dve, he he). No, zdej s ta drugo počasi zaključujem in bom po koncu dopustov upam da lažje zadihala.
Kakšne težave si si nakopala?user posted image
A ti maš tud take, da delaš božanske, ampak na izgled kilave torte?user posted image Jst tud! Za videt ni, sam je pa tolk dobra, da je ne morš dolg gledat, ker jo prehitr zmanjka.user posted image

Hej, Ulla! Kolk maš pa ti še posebej lepa otročka user posted image , pa kako je Neo velik, sploh ne zgleda komi 7 mescev star!

Češncaaaa, čestitke še enkrat!user posted image user posted image user posted image Madonca sem jaz navdušena, da si na isti dan rodila kot pred dvema letoma!user posted image Čudna sem, pa kaj.user posted image Super, da je blo tko ekspresno, pa da je z Jušem vse ok kljub oviti popkovini!user posted image

Madejka, kaj naj povem?user posted image Vpraši kej.user posted image
Pikepoke za bolnika!user posted image

Ne boj se smrti. Boj se neizživetega življenja.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
22.7.2009 17:23:58   
bačko
Češnca dobra si bila da si tako hitro rodila.Dobrodošla doma.!user posted image user posted image user posted image
No Lora ima danes ponovno svoj dan in noče nič spati.Čez cel dan je zaspala 1 uro.Ne vem kaj jo muči.Mogoče polna luna?No grem malo počivati je moj zdaj doma.

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
22.7.2009 19:49:04   
Freycha
Češnca čestitke še enkrat iz moje strani user posted image Pa sorry, ker na Juša sploh pomislila nisem in sem mislila, da je Jus. Mogoče sem imela Jus v mislih, ker sem pričakovala punčko, pa je Jus lahko načeloma tudi punčka, čeprav mi je vseeno bolj fantovsko ime. No, potem pa Juš ni prišel na idejo user posted image user posted image

Lepe otročke imate, ni kaj user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
22.7.2009 21:10:34   
Ajvy
oi....tretji dan brez dude......

Kapica...v vrtcu se ima Tarja zelo lepo....problem je bil v tem, ker so bile to punčke 3..k jih bolj malo vidi...jih pozna..ampak niso skoz zraven....ah ja ...vse bomo...
Boš vidla da bo Dino uživljal vvrtcu......ti pa tudi doma user posted image
Kako kaj od Niasa koža?
Če si pod težavve mislila plenice in dudo...meni se to ne zdijo težave...pač nekaj skozi kar moramo....tko je ..vse ob svojem času.....Ko bodo sami pripravljeni....Tarja je sama rekla za dudo da je fuj fej....jst sem pa zagrabla priložnost....sej najbrž ji je zdej žal...ampak tako je ....

Freycha..lepo da si se oglasila...
Te nisem prepoznala, ko si avatar menjala......
Ah,,,thx za pohvalo...jst bi temu bolj rekla da imam preveč časa user posted image oz. da se precej asocialna v realnosti....mi virtuala dosti bolj ustreza....

Arijana.
....hej..kako lepo da si se malo oglasila....kar večkrat se dej.....
Kako ste???
Vročina nas ubija......mi se topimo......in sploh ne hodimo ven kej dost...ker ni za živet....

Ulla....no. le glej...da se boš fejst ugriznla......user posted image
Vročina.....se mi zdi ,da se bom en dan samo stopila..pijem ko žolna......noro....

Tejči...matr teb ne dajo miru.......ti povej tej tvoji tašči al kulkr kaj ti pride...da je trma sestavni del procesa pri odraščajočem otroku...in da se pač mora ene parkrat na tla vrečt.....vztrajej......
POvej ji naj ne bo pametna...pa naj raje za kašno delo prime....
Joj..si kar predtavljam sceno....uf......se že pregrevam-......matr majo eni za povedat...da bi pa pomagal...mah kaki...ti lena rit...Tejči...res no....se ti zdi prav ,da si počivala pet minut...k men se zdi da si si preveč časa za počivanje vzela.......

Zdej ti pa resno govorim...umiri se malo....globoko vzdihni in počivaj.........zdravje zdravje..zdej je tvoja naloga da si inkubator....in to bodi.....In nehaj ga srat z enimi čistilnimi akcijami...pa
kaj si nora.....povej tvojemu da je duet sestavljen iz dveh...ne pa samo iod tebe....

tko...zdej sem se razkurla....ampak sam zato, ker se že bereš totAlno zmatrano....dej no....spočita mama je zadovoljna mama...a zdej ko imaš pa otroke moraš pa kar suženj postat...in na sebe pozabit...dej no ga srat...lepo te prosim....
pa brez zamere----samo ne prenesem da tako trpiš...

Neposredna povezava do sporočila: 2393
22.7.2009 21:16:08   
Ajvy
Češnca...WB.....kako si to super naštimala oba na isti dan...
Dej no mi povej, kako sta bila presenečena ko je babca rekla...tako, fantka maste??
Uf...a kar tkole je mel popkovino..bogec....super za sreča Juša user posted image user posted image user posted image
Zanimivo ime....kje sta ga našla???

Madejka..
.joj..dejte se no pozdravit.....

Tašonka...pri Tarji v vrtcu razsajajo norice..no, v njeni skupini jih je nekdo imel..pa upam, da je kaj pobrala....
A dej nehi..še vedno ako veliko delaš....dobra si....res.....jst ne bi nikoli več tolk delala....ampak sej vem..če moraš moraš...ni druge...
Upam,da ti čimprej uspe malo zadihati......

Bačko...je Lori najbrž vroče kaj pa ne more spančkat...revčka mala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2394
23.7.2009 8:01:03   
Ajvy
jutro

Neposredna povezava do sporočila: 2395
23.7.2009 10:08:05   
bačko
Jutro!
Lora je ponoči lepo spala.Zdajle trenutno spi v vozičku.Sem jo hotela dati na balkon pa je že vroče tako da je v sobi ker je hladno.
Ajvy kako ste pa pri vas?A si vidla na nextu kako lepe cote že imajo za jesen?

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
23.7.2009 12:27:57   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Jutro!
Lora je ponoči lepo spala.Zdajle trenutno spi v vozičku.Sem jo hotela dati na balkon pa je že vroče tako da je v sobi ker je hladno.
Ajvy kako ste pa pri vas?A si vidla na nextu kako lepe cote že imajo za jesen?

oi...ja, res je prevroče.....
Mi smo ok...samo tale vročina se mi zdi ,da je čist preveč....res......

Nisem nič gledla nexta....ker nismo še pri jeseni....user posted image hecam se..nisem še nič gledla...mislim ,da bo šla jesen še skozi...edin zima bo kriza....

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
23.7.2009 17:12:04   
Češnca
Hej, šibam, ker me Juš kliče. Ampak vsaj eno slikco bom pa uspela prilepit! user posted image user posted image

user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
23.7.2009 20:42:43   
Ajvy
oi...vidim da ste spet cist zgovorne....NOT,...

Češnca...krasen je JUš...res..pa čist nič lask nima...pa kakšne učke...

Neposredna povezava do sporočila: 2399
23.7.2009 20:44:21   
Ajvy
NEŽA....VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJ 2. ROJSTNI DAN

user posted image

zdravja, zdavja, zdravja..----

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Ideje za družinsko silvestrsko noč
Nikar se ne mučite z dopovedovanjem, da je novoletna zabava šele zvečer, temveč nestrpno energijo otrok uporabite pri pr...

Celulit
darja72

Si upamo priznati?

imam ga res veliko (50%)

le na zadnjici (8%)

imam, a ni zelo opazen (28%)

zelo malo (9%)

nič (4%)

Število vseh glasov: 330

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!