Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 20.7.2009 22:22:01
|
|
|
|
timy
|
Pozdravljene, mi je kar nerodno, ker se nič ne javim. Z vami sem bila (bolj pri koncu) pri celjankah v pričakovanju, malo bolj aktivna pa na februarčicah 2009. Tako, da me zdaj čaka ogromno branja, da vas malo bolje spoznam. Aja, rodila sem 15. 2. 2009, tako da je moja Eva bila pred kratkim stara že 5 mesecev joj, kam gre čas
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 21.7.2009 8:19:54
|
|
|
|
katja_p
|
Evo mene! Po doooolllgem času! SM mal preletela vas za vse te dni nazja, ko me ni blo. Ne bom kaj velik pisala, kako je blo, ker je že Bethany vam poročala. V glavnem, konec tedna dobimo izvide slikanja glave, pol pa da vidimo, kako naprej. Tjaša ima kroničen primanjklja spanja in samo spi in spi ... Revica ... Js pa dela za 14 dni nazaj pa sej bo, lepo počas. Drug teden bova že kaj šle proti mestu, ta teden jo bom pa bolj doma držala: ker bo itak ful vročina pa še mal se bojim, da bi kje kaj staknla, ker je v bistvu šele ozdravela. Pa itak se more naspat. Dojenje: zvečer in ponoči, čez dan se sploh noče. Se mi tk dere zraven, da joj! Čestitke za vse vmesne obmesečnice in obletnice! Tjaša se je zdle zbudila, grem do nje! Se javim še kaj! Pa slikce bom dala gor.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 21.7.2009 8:47:07
|
|
|
|
katja_p
|
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 21.7.2009 9:31:47
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p ful ima lepe oči
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 21.7.2009 10:39:58
|
|
|
|
Bethany
|
Katja, ful fajne fotke!! Sploh prva je svetovna. Jooj, si mi lušte naredla z morjem, zdej pa js tud komi čakam, da gremo dol. Jap, isti čolniček kot Elinin...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 21.7.2009 13:56:42
|
|
|
|
katja_p
|
Zatišje ... Js sm pa totalno zmatrana od ... nevemčesa. Kr spi se mi. Tjašo sm zdle dala spat, sama pa razmišljam, a naj grem spat, al se kopat al kaj zlikat ... bom še mal razmišljala tule za računalnikom
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 21.7.2009 14:11:07
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Zatišje ... Js sm pa totalno zmatrana od ... nevemčesa. Kr spi se mi. Tjašo sm zdle dala spat, sama pa razmišljam, a naj grem spat, al se kopat al kaj zlikat ... bom še mal razmišljala tule za računalnikom nič razmišljat.... spat pejt!! Izkoristi speče dete! Bazen pa likanje bo itak počakalo. Js sem pa uspela zrihtat Elini osebno. Sma se FUUUL načakale, da je začela že tečnarit, še sreča, da je bil moj zraven, da sma šle midve ven, na malico, on pa je do konca porihtal. Groza, kako organizacijo majo. Bemti! Da niti ne omenjam senilnega starčka, ki se je vrinil v vrsto in smo ga pol še ful dolgo čakal, ker seveda ni šel po vrsti, tak kot zahtevajo. Mi ko pa delamo, tak kot piše, pa čakamo ko munjeni. Včasih se je boljš naredit butastega pa hitreje in boljše prideš skoz. Tako, sem mogla mal zarobantit čez upravno enoto. Se boljš počutim.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 21.7.2009 19:09:53
|
|
|
|
katja_p
|
Dojenje: da vam povem, da se moje dete noče več dojit ... Čez dan ji sploh ne ponujam več, ker je tak jok, da aj-bok. Zdaj pa tud zvečer ni več najbolj navdušena ... se obrača stran, začne dret ko jesihar! In kr naenkrat ... Na morju je že začela neki štajkat, zdaj je pa katastrofa. Upam, da ima sam takšne dni ... Ker zvečer in ponoč bi js še obdržala dojenje. Mogoč bo bolš, ko dobi vso spanje noter, ki ji manjka. S Tjašo sva se prejle kopali v ta velikem bazenu in se ji je zlo dopadlo! Elina, prideš ju3? Te Tjaša vabi na plavanje
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 21.7.2009 20:31:37
|
|
|
|
Bethany
|
Dojenje: hja, mogoče ima dost in ne rabi več dojenja... al pa je samo tako obdobje... Tud js Eline čez dan ne prepričam več v zizanje. Ja, ona bi se cartala in na zizi zaspala, pol pa jok in stok, ko jo kruta mati odloži v njeno posteljico. Zvečer pa na eni še neki vleče, na drugi pa parkrat potegne in se odstavi... Isto zjutraj. Se posvoje veselim konca dojenja, čeprav bom pogrešala to bližino z Elino, ampak bom vsaj lahk začela kile pospravljat. Zdele že spet lep čas pazim kaj jem, in grešim res zelo malo, pa kr stagniram... Pred nosečnostjo bi na takle način že imela vsaj tri kile manj, noooooo.... Kopanje: Ja, Elina se že veseli. Je šla že kr spat, da bo spočita jutri za čofotanje v veliki vodi. Juhu!! Men bo pa tudi pasalo malo plavanja in namakanja. Komi čakam!! Pridema med 11 in 12. a prav? Ej, Katja, spet imama sam midve tle gor monologe oz. dialoge... hm....
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 21.7.2009 22:09:33
|
|
|
|
katja_p
|
Kopanje: Ok Naša pa še ni prišla v svoj pravi ritem. Ampak jo kr pustim, da spi, tako kot hoče, ker ful rabi. Tk da je dans spet zaspala ob 18.00 in se zbudila prejle ob 21.00 pa zdle je tud neki stokala že. Mam filing, da se bo dans pogosto zbujala, ker ji nism dala kašice za večerjo, ampak sma prejle kr dojile se. Mleka pa ni več tolk, da bi se ona najedla. Pa še travme ma po moje iz bolnice - kr jokat začne, ko se zbudi in je tema. Kile: moje stagnirajo, čeprav sm rekla, da bom probala vsak dan vsaj neki nardit. Dans sm bla 2x v bazenu pa z rolarji sm skočla do poštnega nabiralnika. Ampak je blo vse to zaman, ker sm pa po vsem tem jedla tople sendviče, ki sm se jih najprej branla, sam so tk dobri zgledali ...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 22.7.2009 8:38:23
|
|
|
|
katja_p
|
Jutro!!!!! Pa kje pa ste zdaj vse? Urška13, boš kaj poročala, kako je blo v KG? Kolikor vem, je Dali pri svojih na Primorskem, ostale ste se pa tud čist porazgubile ...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 22.7.2009 9:29:22
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Jutro!!!!! Pa kje pa ste zdaj vse? Urška13, boš kaj poročala, kako je blo v KG? Kolikor vem, je Dali pri svojih na Primorskem, ostale ste se pa tud čist porazgubile ... ja je kar prazno tu, ja Kqaj zdaj Blue eye velja za jutri????
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 22.7.2009 9:55:46
|
|
|
|
Bethany
|
Dooooooolgčaaaaaaaaaaaas! Se poznajo dopusti ali sam lenoba, hehe! Midve sva že z jutranjega sprehoda ob Savinji, je tak luštno tak zgodaj bit tam, ko je še ful mirno, pa frišno, pa vse se počasi prebuja. Pa ogromno je psov na sprehodu, tak da je Elina kr vriskala, vsakič ko je katerega zagledala. Ja, ful se ji dopadejo živali.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 22.7.2009 9:58:10
|
|
|
|
Bethany
|
Aja, ribice. Js ne bom šla jutri po njih, ker jih kosilo v petek padlo v vodo. Drug teden pa verjetno, ker potem pa gremo na morje, pa spet ne bo možnosti. Se mi jih pa še kr fejst lušta.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 22.7.2009 10:37:05
|
|
|
|
suzy124
|
Dober dan Kr nekako mi ne uspe pridet do računalnika in kaj napisat, skoz mam neki, pa še Maj je zdaj tak migec ko plazi da ni nič namiru in samo išče stvari ki niso za njega . Včeraj je začel kr za mano lezit in se me za nogo držat in se hoče dvignat, tak da so se nam začeli kr pestri dnevi So se pa nam pojavili taki drobni mozolčki po rokicah in po nogicah in ne vem ali od sončnee kreme ali od sončka. Imama pa tak v petek dermatologa v Celju, ko imama kontrolo zaradi alergije na baljak in da vidimo kaj je še to. Upam da so vsi ki so bili bolni že ozdraveli , če pa še niso pa naj čim prej. Na dopustu v Logarski smo se pa imeli res fino, tak da smo namesto do petka ostali kr do nedelje Maj je bil res ful priden še bolj kot doma in zelo prilagodljiv, tud če kaka runde spanja ni bila ni bil tečka in je potem mogoče mal v avtu odremal.Ponoči pa je spal celo noč tako kot doma sam da je spal epol ure do eno uro dlje. Verjetno mu je res ta luft pasal. Smo pa bili na Okrešlju, pa nad Okrešljem je še bil en ledenik smo šli še do tega ledenika, pa v Robanovem kotu do planšarije na planini, pa na Raduhi, pa Velika planina, malo smo šli pogledat v Matkov kot, pa peljali smo se po tisti panoramski cesti čez Solčavo,... Res je bilo super pa še vreme je bilo prav fino. Slikice pa bom še dodala sem si jih že neki prpravlala da jih dam na FB.Grem kr nardit če bo še Maj spal
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 22.7.2009 10:51:16
|
|
|
|
suzy124
|
takole je spal čez dan zunaj na svežem zraku konji na poto do planšarije v Robanovem kotu
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 22.7.2009 10:58:25
|
|
|
|
blue eye
|
evo mene po dolgem času! sem na hitr preletela vsak dan mal vaše čveke. za jutri - midva sva doma tako da kr pridte. se vidmo. grem ribe pucat, mamo vlko naročilo pa še stopnišče urejamo, tak da mi včasih zmanjka časa za računalnik. katja - za tjašo in lepe slikce
21.01.2009 ob 5:57 uri naju je razveselil sinček Jernej
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 22.7.2009 11:13:09
|
|
|
|
suzy124
|
pa smo prišli na Okrešelj ledenik nad okrešljom je še full snega takole ga je zmanjkalo na poti iz Okrašlja takole se je pa igral pred šotorom
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 22.7.2009 11:34:36
|
|
|
|
suzy124
|
Na vrhu Raduhe kjer je zelo lep razgled takole pa je spl v šotoru pa še ena iz Velike planine
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 22.7.2009 12:07:07
|
|
|
|
Bethany
|
Suzy, super slikce!! Si mi kr lušte naredila s pohajkovanjem po Logarski in bližnjih hribih.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 22.7.2009 12:09:24
|
|
|
|
Bethany
|
Suzy, imaš zs!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 22.7.2009 12:15:34
|
|
|
|
katja_p
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany Suzy, super slikce!! Si mi kr lušte naredila s pohajkovanjem po Logarski in bližnjih hribih. Ja res!!!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 22.7.2009 15:31:19
|
|
|
|
katja_p
|
Na tale orkanski veter pa js nism računala dans ... Pa ju3 bo menda tud ... Bethany, a se ti zdi, da bi blo to Ok za kopanje? Al še 1x prestavima ... na petek. Menda bo takrat bolš - pa lahk na tamale počuvaš ob 12, ko mam js dermatologa (sm žleht, ne? ) A imate vse kake delovne akcije v tej vročini, da nobene ni?
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 22.7.2009 15:38:26
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Na tale orkanski veter pa js nism računala dans ... Pa ju3 bo menda tud ... Bethany, a se ti zdi, da bi blo to Ok za kopanje? Al še 1x prestavima ... na petek. Menda bo takrat bolš - pa lahk na tamale počuvaš ob 12, ko mam js dermatologa (sm žleht, ne? ) A imate vse kake delovne akcije v tej vročini, da nobene ni? TI! kaj mi kr prestavljaš, js ma take lušte po bazenu, da sem zjutraj skor v unga celjskega skočla, hehe Jutri midve pridema do vaju, ker morm mal Tjašiko videt, pa Elina jo tudi ziher že pogreša. Za kopanje pa bomo vidli. Mogoče se sam midve mal namočima, če bo preveč pihalo, tamale pa raje v malem bazenčku, na verandi. Ja, pa v petek tudi pridema, hehehe! Naju boš mela že poln kufer. HA!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 22.7.2009 16:12:19
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany Aja, ribice. Js ne bom šla jutri po njih, ker jih kosilo v petek padlo v vodo. Drug teden pa verjetno, ker potem pa gremo na morje, pa spet ne bo možnosti. Se mi jih pa še kr fejst lušta. Potem pa tudi jaz ne, pa bomo drug teden šle raje skupaj
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.