|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške mamice
17.7.2009 8:05:38   
Bethany
Jutro,

Včeraj govorila s Katjo, da so vsi izvidi ok, edino preventivno bojo dali Tjašo še na CTG slikat glavico. Za kar pa mora biti čisto zdrava, torej brez vročine, ker dobi narkozo. Danes mi je še sms poslala, če tamala ne bo imela 24 ur skupaj vročine, ju bojo mogoče danes zvečer pustili domov. Pa se bo še doma do dobra pocajtala! user posted image user posted image Drugače pa je staknila neko virozo, in to verjetno v bolnici, zato vročina... aha, novi podatki: vročina plus izpuščaji po telesu - šesta bolezen. Ko je že Kathy govorila o tem...

No, glavno, da bo vse ok, in da ni nič resnega!! user posted image user posted image

Blue eye, se bomo enkrat oglasle po ribice pa na kavico. A prav? user posted image user posted image Mogoče kr drugi teden... Če pa imaš kako pot do Celja, pa tudi sporoči, da se dobimo.

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
18.7.2009 9:09:15   
Lolita23
Živjo!!

Danes ima pa moja pupika 4 MESECE

user posted image

IN ŠE SLIKA

user posted image

18.3.2009

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
18.7.2009 11:04:01   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Živjo!!

Danes ima pa moja pupika 4 MESECE

user posted image

IN ŠE SLIKA

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
18.7.2009 13:47:53   
blue eye
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

Drugače pa je staknila neko virozo, in to verjetno v bolnici, zato vročina... aha, novi podatki: vročina plus izpuščaji po telesu - šesta bolezen. Ko je že Kathy govorila o tem...

bethany - dobr da ni si šla na obisk v bolnico, če se tako lahko prenaša ta bolezen. sam da bo vse ok.

lolita - vse naj naj tjašiki

21.01.2009 ob 5:57 uri naju je razveselil sinček Jernej

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
18.7.2009 15:45:40   
NoBady
Lolita -- še tuki user posted image za Tjašo...

se spet po dolgem času mal oglašam, ja sej sm smotana vem... ma sm zdej bl FB okupirala in kr pozabim na RR ...ko se pa spomnim pa na htrco mal pri marčevkah napišem potem pa že časa zmanka... ma pustimo izgovore... ni mi čist jasno kaj se dogaja s Tjašo in Galom, sm prebrala na hitr 3 strani nazaj...  ma pikapokeuser posted image user posted image user posted image za Gala in Tjašo...

kaj potem se ni kej za zanašat na tega digitalnega za ušesa termometer... če Galu ni kazalo nič, pod pazduho pa 38... jaoo sem brala in mi je tko hud ratalo, ker se mi zdi pa da ni hujšga kokr svojga otroka gledat bolenaga, sploh tako majhnega ... ko še niti povedat ne more... hudo .. še enkrat user posted image user posted image user posted image

... mi smo drugač vredu, Taj je še naprej priden, no čedali več se je treba z njim ukvarjat, vedno manj spi, ma nič ni težko, js morm povedat da tko uživam bit mamica... ni lepšega, a ni tko? sm se kr zalubla user posted image ... tak cuker je, zdej se že tko na veliko pogovarja, gode, vriska... tk je lepo ko se zbudi in je čist tih sam čaka da pridem pogledat k njemu in ko me zagleda vidim oni nasmešek tja do ušesov...iii kak lepoooouser posted image
Drugač je dobil za probat že korenčkov sook, ptem kuhanga korenčka, pa banano, dans je pa par žličk pojedu hippovo kašico korenčka in jabolke.. ne morm verjet da tok lepo papa.... nič z jezičkom ven ne rine pa kr usta odpira... sam nisem še dala da bi se najedu ampak tak za probat, čeprav se mi zdi da mu boom počas kar začela dat za en obrk da se bo najedel, ker ponavad je lačen na 3 ure, zadne dni je pa lačen po eni uri ko flaško poje... to je tam v času kosila...no sej bom vidla sproti...
Ponoč je še naprej priden, zdej dobi zvečer kašico in zdrži 12 ur.... no mogoč kdaj tut 11, al pa najmanj 10 ur... priden mali Taj...user posted image

kakšno je pa kaj vreme napvedanoo za v sredo? pridema v Celje in boma mela mal časa za kako kavo mogče? v Cityju? povejte če bo krea mela čas in voljoouser posted image

...ma sm napisala zdej cel roman ( sm mal nadoknadla za nazaj) user posted image ... upam da se bo keri lubl prebrat...

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
19.7.2009 9:01:14   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

kakšno je pa kaj vreme napvedanoo za v sredo? pridema v Celje in boma mela mal časa za kako kavo mogče? v Cityju? povejte če bo krea mela čas in voljoouser posted image

...ma sm napisala zdej cel roman ( sm mal nadoknadla za nazaj) user posted image ... upam da se bo keri lubl prebrat...

A  bi?

18.3.2009

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
19.7.2009 16:50:58   
NoBady
kaj pa se s tem forumom dogaja... no je pa malčudn...ponavad vsaj Bethany kej napiše...

nok nok....a je kdo doma???user posted image

Lolita23... sprememba plana...že jutri grem v celje, ker še ne bo tak vroče, v sredo je že bolj napovedan, ker pa grem okol 11, 12 je najhujš vročina, pa nič klime...
če pa imaš ju3 čas, pa super, se dobimo?user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
19.7.2009 19:59:09   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

kaj pa se s tem forumom dogaja... no je pa malčudn...ponavad vsaj Bethany kej napiše...

nok nok....a je kdo doma???user posted image

...

... ni, ni. nobenga doma... hehe! user posted image user posted image

Ej, po pravici povedano, tu pa tam mal pogledam, kaj je novega na forumu in ker nič kaj mamice ne migajo, se meni tudi ne ljubi.

Mi smo se danes potepali cel dan, smo bili v Lj in okolici. Pa do Kranja. Je bilo pestro in fajn.

Srečanje: js tudi razmišljam o odhodu v CE jutri (obisk knjižnice, pa mal sprehod skozi park, pa slike bi šla razvit, pa Elino morm it slikat za osebno), ampak še ne vem katero uro, ali bom šla kr zjutraj, ali po Elininem dopoldanskem spancu, tam okoli 11-12ih... Bom jutri vidla kako bo. Glede na to, da ne bo pretirano vroče čez dan, se zna zgodit, da grem kasneje. user posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
19.7.2009 21:54:14   
Lolita23
Živjo!!!

Mi smo imeli pri tašči piknik danes, pa še veselico imamo, pa smo šli sam pogledat drugo leto kaj večuser posted image

Srečanje ma jutri nimam avtauser posted image Če pa bote ta teden kaj pri blue eye pa javiteuser posted image

Kje pa je  dali

18.3.2009

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
19.7.2009 22:43:04   
Lolita23 a imaš ti mogoče babyboom voziček???ali katera druga ga mogoče pozna???

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
19.7.2009 22:51:51   
NoBady
bethany - ja te čist razumem, sama sa sabo pa tut ni zanimivo met monologeuser posted image ....ma res smo se polenile... pa tut naši mali škrati potrebujejo vse več časa in pozornosti...
glede srečanja pa tko, ja js bom v citiyu okol 12 pomoje...z mano bo pa po novem še soseda da bo pazila na malega ko bom js kavbojke probala ... pa kej za oblečt da vidim če je kej zame... user posted image

dans je bil drugač prou fajni dan, smo bli pri tašči, mali bil priden, smo se nahodili na sprehodih, najdela sm se lubenice.... zvečer pa še partijo badmintona odigrala...prav pasal je....zdej pa pod tuš in spatuser posted image sam se bo treba še dol s tegale compa spravituser posted image ...

cita - ti mam namen odpisat sej veš kje, samo da najdem časuser posted image nism pozabla, da ne boš misnalauser posted image

lolita23- škoda ker nimaš avta, ma pa drugič...

a je kej novega s kathy in galom?

nočko user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
19.7.2009 23:37:46   
sahary
oj
pa res je zaitšje...
kako je s katjo a sta že doma? boga tjaša user posted image user posted image user posted image da bi blo vse ok

jaz spet v pakiranju za pop***** res mam tega že čez vrh glave
pol me pa moj tolaži kaj se tolko sekiram pa kaj tolko vsega zraven vlačim...pa pridemo dol pa bognedaj da ne bi mel kake stvari ki si jo zmisli pri roki: ja kak si lahka pa to pozabla

no pa itak ne gremo na drug kontinent pa par ojrov še mam tak da bom počasi nehala s temle pakiranjem uhhh

ja škoda spet srečanje, mene pa ni.... kaj pa potem naslednji teden??? a se večkrat takole dobite al je to izjemoma

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
20.7.2009 7:20:56   
Bethany
Jutro,

Kolikor vem: Kathy in Gal sta na morju, Dali uživa v Kranjski gori in potem še v Ajdovščini.

Katja in Tjaša imata danes morda CTG glavice, Tjašika že ima v rokico vstavljeno tisto cevčico za infuzijo, boga mala. Še men je blo to zoprno met notri, kaj šele takim malim. Moji Elini bi se pa itak zmešal, ko ne zna bit pri miru... pomoje bi si ven potegnila, ko je tak firbec. user posted image user posted image

Tak da držimo pesti, da danes opravita slikanje in da bojo izvidi ok. Pa da bosta kmalu zdrave in doma!! user posted image user posted image

user posted image user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu sahary)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
20.7.2009 7:25:00   
Bethany
aja, srečanje: js grem v mesto, mam tam nekaj opravkov, v cc me ne bo... bomo se pa drugič zmenile... user posted image user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
20.7.2009 8:45:46   
Naty*Taja
Hojla Mi tudi potujemo za CC... PegPerego Skate z bež jajco in mami včrnem...če me ktera opazi naj me pa pocuka za rokav!!user posted image

MONTIGNAC

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
20.7.2009 9:27:10   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Lolita23 a imaš ti mogoče babyboom voziček???ali katera druga ga mogoče pozna???

ja jaz ga imamuser posted image Super voziček primeren vsakemu terenu, če greš po Velenju ga skoraj vsaka tretja imauser posted image

Jaz imam rdečega

http://www.baby-boom.si/vozicki_otroski_babyboom_ponudba.html#

18.3.2009

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
20.7.2009 9:30:49   

ja jaz ga imamuser posted image Super voziček primeren vsakemu terenu, če greš po Velenju ga skoraj vsaka tretja imauser posted image

Jaz imam rdečega

Jaz sem ga že naročila najlepša hvala...naročila zelenega...upam da naj ne bo žal...ti imaš še princesko v košari?'

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
20.7.2009 9:59:10   
suzy124
DOber dan vsem

Po tedenskem dopustu se vam na hitro malo oglasim da vas pozdravim in povem da smo se imeli super.
Maj je bil full priden in nisem imela nobenih problemov z njim, tudi ponoči je lepo spal, čez dan pa je užival na svežem zraku.user posted image user posted image user posted image user posted image

Maj je zdle zaspal jaz pa sem si skuhala kavico, malo vas še preberem za nazaj potem pa morem it avto spraznat.
Vam še zvečer kaj več napišem kje smo kaj bili in vam pokažem kako slikico.

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
20.7.2009 11:13:36   
Lolita23

Jaz imam rdečega

Jaz sem ga že naročila najlepša hvala...naročila zelenega...upam da naj ne bo žal...ti imaš še princesko v košari?'

Ne že v športnem delu, ker je košara obdana z flisom, to pa je prevročeuser posted image Po moje ti ne bo žaluser posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
20.7.2009 21:11:43   
Lolita23
Blue eye ker vidim, da si gor, bi izkoristila, pa se najavila da pridem ta teden po ribe,user posted image Ti pa povej kdaj imaš čas kajuser posted image

18.3.2009

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
20.7.2009 21:26:12   
Bethany

Blue eye ker vidim, da si gor, bi izkoristila, pa se najavila da pridem ta teden po ribe,user posted image Ti pa povej kdaj imaš čas kajuser posted image

js tudi, js tudi!! user posted image user posted image Mela bi jih za v petek, prišla iskat pa v četrtek. user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
20.7.2009 21:28:05   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: suzy124

DOber dan vsem

Po tedenskem dopustu se vam na hitro malo oglasim da vas pozdravim in povem da smo se imeli super.
Maj je bil full priden in nisem imela nobenih problemov z njim, tudi ponoči je lepo spal, čez dan pa je užival na svežem zraku.user posted image user posted image user posted image user posted image

Maj je zdle zaspal jaz pa sem si skuhala kavico, malo vas še preberem za nazaj potem pa morem it avto spraznat.
Vam še zvečer kaj več napišem kje smo kaj bili in vam pokažem kako slikico.

Suzy, welcome back! user posted image user posted image

Ja, slikce!! pa na kratko, kaj ste počeli, poročaj. user posted image user posted image

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
20.7.2009 21:32:28   
Bethany
tale baby boom voziček mi je pa všeč. A se dajo zadnji kolesi dol? Pa zelo na majhno se zloži, podobno kot quinny buzz. user posted image user posted image Js že kr gledam, kak vozek bi si kupla pri naslednjem, hehe... Pa sploh ne vem, kdaj bo... user posted image user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
20.7.2009 22:06:04   
Lolita23

tale baby boom voziček mi je pa všeč. A se dajo zadnji kolesi dol? Pa zelo na majhno se zloži, podobno kot quinny buzz. user posted image user posted image Js že kr gledam, kak vozek bi si kupla pri naslednjem, hehe... Pa sploh ne vem, kdaj bo... user posted image user posted image

vsi kolesi gredo dol če je nuja, ko sva šla na morje sva ga čist razmontirala, pa je bil 123 sestavljen nazaj, men ni nič žal nakupa, ker pri mojem terenu ni panike vožnja, pa še vsak del lahko dobiš, če sam pokličeš.

18.3.2009

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
20.7.2009 22:07:22   
Lolita23

js tudi, js tudi!! user posted image user posted image Mela bi jih za v petek, prišla iskat pa v četrtek. user posted image

Potem pa tak super, pa lahk jaz tudi v četrtek, če bo seveda Blue eye za touser posted image

18.3.2009

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.