|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009 2. del
21.7.2009 18:59:19   
M1987
Tanchy jaz sem tudi v Mostah na CSD-ju bila. V glavnem oddala sem za denarni znesek, ker sem imela že vse pa mojmu so dali papirje za očetovski dopust, da ta čas zrihta v službi. Je pa kar hitro prišlo. Ko bo user posted image rojena bo pa nesel papirje za očetovski dopust in za starševski dodatek. Se pa moram še o občinski pomoči pozanimati. Vlogo za vrtec moraš oddati na CSD-ju, čimprej po rojstvu a ne? user posted image LP

Jaz sem vse tetra zlikala, ker manj placa zavzamejo, če jih zlikaš, pa menda je tudi priporočljivo user posted image Meh
čalca pa nisem dala. Mogoče kasneje...

Kako je s temi CTG-ji. Zgornja črta je utrip, spodnja popadki? Ampak spodnja črta se nariše tudi ob brci oz. gibu otroka? user posted image Ga imam v čet zopet pa da vidim še to, če se je mala obrnila - a mi bo UZ delala? user posted image

Danes imam še 2 - 3 tedne do roka :) Uf... user posted image

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

(odgovor članu Tanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
21.7.2009 20:02:11   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image
PDP
NICK, STAROST, STAN, KRAJ, (user posted image ,user posted image ),KG+/-, user posted image SPOL, NASLEDNJI PREGLED

??.??. 
Vopi   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), +8, user posted image , ??

30.07.
go_ta  -  27, P, Gorenjska, (1 user posted image ), +15, user posted image , ??

01.08.
Sisy 
 -  30, IZS, LJ, (2 user posted image
, 1 user posted image ), user posted image , 27.07.
ema82   -  26, P, LJ, (4 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??
šivilja   -  32, P, LJ, (4 user posted image , 2 user posted image ), user posted image  , ??

levček1   -  29, IZS, CE, (1 user posted image ), +10, user posted image , ??

02.08.
aia   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??
Flora2   -  ??, ?, ??, (1 user posted image ), +9, user posted image , ??
DeLucia   -  27, ?, LJ, (1 user posted image ), +4, user posted image , ?? 
masa006
   -  26, P,CE- Dunaj, (2 user posted image , 1 user posted image ), +6, user posted image , ??

03.08.
levinja84   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??
moana   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image  , ??
5ra83
   -  26, P, MB, (1 user posted image ), +7,5, user posted image , ??

hruškolinka   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ),+13, user posted image , ??

04.08. 
toninena   -  ??, ?, ??, (3 user posted image , ? user posted image )user posted image , ??

UršaT.    -  27, IZS, LJ, (1 user posted image ), +8, user posted image , ??

tevži   -  28, ?, NM, (1 user posted image ), user posted image , ??
pika984   -  24, IZS, MB, (1user posted image ), user posted image , ??  

05.08. 
Alja_   -  29, IZS, ??, (1 user posted image )user posted image , ??
lunca82   -  ??, ?, Domžale, (? user posted image , ? user posted image )user posted image , ??  

06.08.
kea   -  33, P, MB, (4 user posted image , 3 user posted image )user posted image , ??
moom   -  25, P, Obala, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??
rinaa   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??

07.08.
busi2 
 -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image )
, user posted image , ??
lily rose 
 -  26, P, Bled, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??
opatija   -  31, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), +10, user posted image , ??

Piha   -  36, P, Grosuplje, (1 user posted image ) +5, user posted image , ?? 
cecax   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??

Drnula   -  31, ?, PO, (3 user posted image , 1 user posted image ), +12, user posted image , ??

modrasmotka  -  23, zaročena, CE, (1 user posted image ), +13, user posted image , ??

08.08.  
simonalokar   -  26, P, Litija, (2 user posted image , 1 user posted image ), +15,2, user posted image , 28.07.

09.08.
Ayo   -  34, P, CH, (2 user posted image , 1 user posted image ), +7,5, user posted image , ?? 

11.08. 
HeGa  -  32, IZS, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ), +12, user posted image , 28.07.
majca   -  26, ?, NM, (1 user posted image ), user posted image , ??

12.08.
čačka   -  31, P, CE, (1 user posted image )user posted image , ??

M1987   -  21, P, LJ, (1 user posted image ), +10, user posted image , 23.07. 
magnolija1984   -  ??, ?, CE, (? user posted image , ? user posted image ), +3, user posted image , ??

13.08.      
Zima07   -  30, IZS, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??

kerala   -  38, P, KP, (4 user posted image , 2 user posted image ), +14, user posted image , ??
tejči77   -  31, IZS, CE, (2 user posted image , 1 user posted image ), +7, user posted image , 28.07. 
eee35   -  36, P, LJ, (1 user posted image ), +10,5, user posted image , 22.07.

ianmai   -  35, ?, Ptuj, (1 user posted image ), user posted image , ?? 
Teya26   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image )user posted image , ??

logo   -  25, ?, Koroška, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??

14.08.

lucy86   -  22, IZS, SG, (1 user posted image ), +12, user posted image , ??

katyy26   -  27, IZS, CE, (2 user posted image , 1 user posted image ), +7, user posted image  , ??
niway   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image  , ??
cowgirl   -  30, P, Medvode, (1 user posted image ), +8, user posted image , 23.07.

15.08.
*sandy*   -  25, S, MS, (? user posted image , ? user posted image ), +10, user posted image , ??
any27   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image )user posted image , ?? 
Mateja4   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image )user posted image , ??

16.08.  
Joob   -  28, P, Domžale, (3 user posted image , / user posted image ), +9, user posted image , 23.07.

romana24   -  26, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), +11, user posted image  , 22.07.
TjasaJ   -  30, P, Brežice, (3 user posted image , / user posted image ), +13, user posted image , ??

17.08.
Paprika76   -  33, P, CE, (1 user posted image ), +4, user posted image , ??

18.08.
kgb   -  ??, ?, ??, (3 user posted image , 1 user posted image ), user posted image  , ??
sasa84   -  24, zaročena, Grosuplje, (1 user posted image ), +6,5, user posted image , ??

Dorca   -  ??, ?, KR, (? user posted image , 3 user posted image ), user posted image , ?? 
Sanikaa   -  30, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), +12, user posted image , 03.08.

77ira   -  32, IZS, Domžale, (2 user posted image , 1 user posted image ), +8, user posted image , ??

19.08.
muca83   -  26, zaročena, Kamnik, (3 user posted image , / user posted image ), +7, user posted image , 29.07.

mamika2 
 -  34, P, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??      
karin1   -  31, IZS, CE, (2 user posted image , / user posted image ), +7, user posted image  , ??
Serendipity
   -  27, P, Prekmurje, (1 user posted image ), user posted image , ??
SAŠA77   -  31, zaročena, Velenje, (2 user posted image , 1 user posted image ), +6, user posted image , 23.07.
@srečka nosečka@   -  24, ?, LJ, (? user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??
irency84   -  24, zaročena, Trebnje, (1 user posted image ), +4, user posted image , ?? 
kargo   -  35, IZS, SG, (1 user posted image ), -2, user posted image , ??
lora16   -  ??, ?, LJ, (? user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??

20.08. 
mony5   -  29, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??
živa25   -  23, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), -6, user posted image , 23.07.
sams   -  31, IZS, Obala, (2 user posted image , 1 user posted image )user posted image  , 28.07.
lara27   -  26, IZS, CE, (3 user posted image , 2 user posted image ),+7, user posted image , ?? 
Reby   -  33, P, LJ, (1 user posted image ), +11,5, user posted image , 22.07. 

činka_beba   -  24, IZS, MB, (1 user posted image ), user posted image , ??
morskadeklica   -  31, IZS, Gorenjska, (2 user posted image , 1 user posted image ), +6, user posted image , ??  
sirod   -  40, P, KP, (1 user posted image  ), +6, user posted image , ??
Poletna09
   -  22, ?, ??, (1 user posted image ), +1, user posted image , ??

21.08.
*anč*   -  26, zaročena, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ), +11,5, user posted image , 30.07.

miska_mccute   -  30, IZS, Cerknica, (4 user posted image , 2 user posted image ), +9,5, user posted image , 29.07.
Alisa
   -  28, IZS, Gorenjska, (2 user posted image , 1 user posted image ) +12, user posted image , 29.07., 11.08., 17.08.

titas   -  ??, ?, ??, (? user posted image , 2 user posted image ), user posted image , ?? 

22.08.
Miss Bee   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??  
aprilčica07  -  33, IZS, Primorska, (2 user posted image , 1user posted image ), +10, user posted image , 07.08.
darjussa   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image )user posted image  , ??
nena1978   -  31, IZS, Domžale, (2 user posted image , / user posted image ), +10,5, user posted image , 27.07.    
*Orhideja*   -  23, IZS, Zasavje, (1 user posted image ), +7, user posted image , ?? 

23.08.

gabi05  -  25, IZS, Črna, (1 user posted image ), +5, user posted image , ?? 

26.08.
TRILLI   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image )user posted image , ??  
Cavalierka   -  28, ?, LJ, (1 user posted image ), +8, user posted image , ??

27.08.
tjasinka   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ?? 
Breda76
   -  ??, ?, ??, (1 user posted image )user posted image , ??

28.08.
altaya  -  27, IZS, ??, (1 user posted image ), user posted image , ?? 

AnjaPH   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??  
katuska   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??

29.08.
Arwen  -  32, P, Gorenjska, (2 user posted image , 1 user posted image ), +11,5, user posted image , 29.07. 
23tina   -  23, P, ??, (1 user posted image ), +21, user posted image , ??

Misty Scarlet   -  28, IZS, Radeče, (2 user posted image , 1 user posted image ), +5, user posted image , ??  
garfield08   -  ??, ?, ??, (? user posted image , 1 user posted image )user posted image , ??

30.08.
Lorian   -  37, IZS, CE, (3 user posted image , 2 user posted image ), +14, user posted image , ??
tulpek  -  27, ??, ??, (1 user posted image ), +9, user posted image , 04.08., 12.08., 21.08.  
Tanchy  -  25, IZS, Dol pri Lj., (2 user posted image , 1 user posted image ), +11, user posted image , 22.07. 

01.09. 
hel32   -  32, IZS, Lovrenc, (2 user posted image , 1 user posted image ), +6, user posted image , 11.08. 

02.09.
eva Ana   -  27, IZS, MB, (2 user posted image , / user posted image )user posted image , ??

SKUPAJ Avgustovskih  user posted image   2009  = 108 

user posted image  = 28, user posted image  = 31, user posted image = 45 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image

MAMICE IN MALI:
datum poroda/PDP/nick (starost - št. otrok od prej)/ime otročka (porodna teža, dolžina, obseg glavice, porodnišnica)

1.) ??.??/ 13.08./ Sulfinija (30 let-0)/ VAL (1.600g)

2.) 15.06./ 10.08./ Blanč (35 let-0)/ LARA (1.600g, 42cm), BERNARD (2.020g, 43cm) 
3.) 29.06./ 01.08./ Poopsie (28 let-1)/ ISABELLA (2.890g, 49cm)
4.) 10.07./ 20.08./ Barbk (33 let-1)/ ŽIGA (1.580g, 42cm), BRINA (1.610g, 43cm)

user posted image  = 3, user posted image  = 3

(odgovor članu M1987)
  Neposredna povezava do sporočila: 1477
21.7.2009 20:44:36   
hel32
Evo mene
Sem se malo spočila, malo sem drnjohala malo pa sem se namakala v bazenu, je taakoo pasalo user posted image .
Kje pa je danes go ta, nevem če je ni kaj zašpikalo in je mogoča že na poti v Rim, ali pa že carta svojga Nika user posted image
Mi imamo od bratranca Kati, težko 3, 080g veliko 48 cm, rodila se je pa okoli 1 ure zjutraj, zdaj sem pa jaz na vrsti user posted image ,
potem sestrična po očetovi strani, potem decembra sestrična po mamini strani, drugo leto spomladi bomo pa imeli srečanje vseh otročkov,
Ja pa še bratranec po očetovi strani dobi oktobra user posted image ,user posted image user posted image , od sestrične po očetovi strani pa je mali Filip star že 6 mesecev,
imamo v familiji pravi baby boom user posted image user posted image user posted image .
Aprilčica, upam, da se jutri vrneš domov.
Joj Kerala, bi bilo fino, da bi oba rodila na enak datum, takrat bom v 38 tednu, možno je vse.
M1987, imaš lep buši, moj je tudi tako nekje, če ne še večji, pa bom jutri dopolnila 35 tednov, zibelka pa tudi!user posted image
Glede likanja, jaz sem zdaj vse zlikala, plenice tudi, jih lažje zložiš in majn prostora zasedejo, mislim pa da potem vsega ne bom likala!
Nočko

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
21.7.2009 21:18:58   
hruškolinka
Živjo, M1987.

Če bo otrok  prijavljen v Ljubljani, ti občina nič ne da denarne pomoči. Večina drugih občin pa da okoli 150 do 200. CSD pa nima nič z vrtci. Vlogo greš kar iskat v željen vrtec (al pa si jo sprintaš z neta, če jo ima vrtec objavljeno) in jo oddaš v vrtcu čimprej po rojstvu (ker če je vlog preveč z istim številom točk pri obravnavi, gre po sistemu kdo je prej oddal).

lp

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
21.7.2009 21:35:18   
eee35
kerala: ni problema s sladoledom, računam banjico na glavo!user posted image Če nismo mi malo zmešane s tem sladkanjem...Ampak zelooo pašeuser posted image

A se mi zdi, ali opatije ni bilo nekaj časa že gor? Jaz si sicer ne zapomnim, kdaj gre kdo na dopust, možno, da na morju uživa.

CTG še nisem imela, po moje mi ga bojo v Postojni v četrtek naredili, pol sem pri mojem g. naročena ampak šele 10.08, 3 dni pred rokom, po moje bova šla kar v Postojno še enkrat med tednom, baje lahko. Moje g. itak ne bo, ker je na dopustu, pa se mi zdi nekam pozno 3 dni pred rokom, da CTG delajo, kaj mislite?

user posted image Ful skače, sem šla na ledeno kavo s kolegicami, pa skoz letal po trebuhu, da sem roko dala gor, da se tako ne vidi. Spi celo noč, pa pol dneva, popoldan pa razgraja.

(odgovor članu hruškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
21.7.2009 21:39:55   
romana24
http://www.ljubljana.si/si/mol/mestna_uprava/ozcv/obrazci/30159/podrobno.html

Tukaj je obrazec kjer piše da oddaš za enkratno mestno pomoč. Sicer ti tega nobeden tudi na CSD ne povejo ampak je javno objavljeno na netu tko da jaz bom oddala. Zgubit nimam kej, če mi pa kej dajo pa HB.

(odgovor članu hruškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
21.7.2009 22:22:57   
HeGa
Ojla user posted image , da se še jst pofočkam.

Kot pričakovano sem oddelala cel šiht na pregledih. user posted image  je ok, ctg in ostali izvidi super, razen cukr - to je pa druga zgodba. Diabetologinja mi je še povečala doze insulina in predlagala predčasno sprožen porod. Sva se pa potem z g zmenili, da imam sedaj na 1 teden ultrazvok, da vidiva velikost (trenutna ocenjena teža je 3.150g - kar je čisto sprejemljivo), in če user posted image  ne bo preveliko in cukri ne previsoki, potem bomo mogoče počakali da se samo zgodi. Mah jst bi še enih 14 dni uživala z bušijem, pa v miru vse pripravila, ampak kar bo pa bo.

M1987 pri nas se vloga za vrtec odda v vrtcu, prav tako vloga za znižano plačilo vrtca. Se boš mogla kar v vašem vrtcu pozanimat kakšno prakso imajo.

Tancy jst sem tudi oddala na CSD Moste, pa je trajalo nekje 14dni, da sem odločbe dobila.

Povšterčka tudi mi še ne bomo imeli. Ga tudi Eva, ki je sedaj stara leto in pol še vedno nima. Če bo pa dete fejst polivalo, pa bom kot so punce napisale pri vzglavju jogi podložila. Mislim da to pomaga - se bom mogla še enkrat pri patronažni potem pozanimat, če bo potreba.

Drugače pa vse za user posted image  perem brez mehčalca, kar dam v sušilca ne likam, kar pa naravno posušim, pa zlikam. Sem pri Evi dobila od svakinje nekaj cunjic, sicer sveže opranih in zlikanih, pa sem ji oblekla, pa je bila čisto flekasta. Ma njena pupa je imela že 6 mesecev, pa je že z mehčalcem prala, moja malčica enomesečna pa alergijo staknila. Sem mogla vse preprat, pa je bilo ok. Zato sem se tud zdej odločla, da prve mesece brez mehčalca za user posted image  perem, bom že preživela.

Zdej pa jest pa spat - sem čist uničena od vseh tistih neudobnih klopc.

(odgovor članu romana24)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
21.7.2009 22:50:24   
Muca83
Ja, kar se tiče povšterčka so tudi nam rekli, da mora biti brez. Samo potem je tam eno brisačo zlagala, da jo kao daš pod ležišče, da je otroček s celotnim telesom malo nagnjen navzgor, to da manj bruha kao. No, saj bom pa tudi jaz kakšno knjigo dala spodaj pa je. user posted image

Perem pa tudi jaz vse brez mehčalca. Zato pa tudi za user posted image vse v sušilca vržem, pa še likat ni treba user posted image

M1987, jaz imam drug teden pregled pri 37. tednih in prvič ctg in mi je prov napisala, da bo tudi UZ, da preveri lego. Pa saj najbrž imaš kakšen občutek kako je user posted image obrnjen. Jaz sem prepričana, da bom vedela, če se bo obrnila, ker prav čutim glavico, ki mi jo rine pod rebri ven, če bi se obrnila bi bile pa brcike. Ti iz srca želim, da se je obrnil.

Danes čutim, da se je moja user posted image postavila na nogice. Že doooolgo nisem čutila brcik spodaj, ker je bila z ritko usidrana, nogice je imela pa ob telesu na gor stegnjene. Zdaj se je pa kot kaže postavila na noge, kar razumem kot dober znak. Če je uspela ritko izsidrat potem pa mogoče še so šanse, da se obrne. user posted image Pomagajte navijat user posted image

Ampak slik trebuščkov pa res že doooolgo nismo pokazale. Kaj pravite, ste za akcijo? user posted image

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu HeGa)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
22.7.2009 7:35:02   
Anonimen
user posted image juhu! PRVA!!!
dobro jutro, punce....
jst sem zatekla:(.....pa sem se do zdaj super drzala. u glavnem, na mojem tickerju ni vec mesecev, ampak samo se tedni in dnevi!!!!
ja za busije sem za!
DOMACA NALOGA:
vsaka 2 sliki danasnjih busijevuser posted image

(odgovor članu Muca83)
  Neposredna povezava do sporočila: 1484
22.7.2009 7:36:58   
Drnula
Dobro jutro user posted image ,

ste se preveč razpisale v zadnjih dneh ... po seznamu vidim, da ni nič novega glede user posted image tako da se ne bom prav poglabljala za nazaj.

Smo se včeraj vrnili z morja, smo si zbrali en camp pri Novem Vinodolskem in je bil prav fajn. Sva se odločla, da še mal raziščeva kempe tu okrog in morda še na drugo stran proti istri. Imamo blizu, dobro uro če je promet normalen. Do zdaj sva kampirala samo na divje, zdaj z user posted image pa nam bo to bolj odgovarjalo, že zato, ker vidim da je družba otrok zelooo interesantna. Je bila pa zaradi sladkovodnih izvirov voda tolk mrzla, da če sem noge dlje časa držala v vodi so me bolele in kopanje ni bil poseben užitek. Zato smo se odprvili še na oni konec pri Crikvenici in tam je bila voda božanska. Sem se nakopala, naplavala, segrela... nalerila pa glih ne, ne vem kaj sem mislila, kot bi pozabila, da imamo še Neco user posted image

eee, pa saj se ti nič ne mudi zaradi ctg-ja Ta ti preveri popadke in utrip strčka in če ni dvomov, da se tu kaj dogaja potem jaz mislim, da ni potrebe za skrb. Razen popadkov ti ultrazvok pove več.

Uh, jaz bi bila prav vesela, če bi imela vse cunjice zrihtane. Prišla sem vsaj tolk daleč, da sem izbrala kar se mi zdi ok, ampak vseeno se mi zdi preveč vsega. Pa še placa za cunje nimam veliko. Kar mi je ostalo pa tud ne vem kam naj pospravim user posted image Jaz ne bom nič posebej preprala, morda kako malenkost, tudi tetra plenice sem samo preložila v previjalko. Sicer so bile pospravjene speglane ... računam na to, da jih niti ne bom rabila. Bomo videli, najbolje bi bilo če bi jih samo ponoči, pa itak jih poviješ čez plenico.

Muca, ne vem če še spravim trebuh na eno sliko user posted image Mogoče pa bi se res lahko spet mal poslikala, pozabim na to.

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
22.7.2009 7:51:29   
Anonimen
punce, mal bebasto vprasanje. sam, a je v lj porodnisnici dostop do interneta?user posted image

(odgovor članu Drnula)
  Neposredna povezava do sporočila: 1486
22.7.2009 8:16:40   
Drnula
a je za to enkratno denarno pomoč občine ob rojstvu otroka treba dat kako vlogo, obrazec ? Jaz sem to že čist pozabila kako gre. Tu na spletni strani postojnske občine pa itak da nič ni omenjeno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
22.7.2009 8:20:23   
Anonimen
mislim, da moras direkt na obcino po obrazec. samo se mi zdi, da rabis rojstni list...

(odgovor članu Drnula)
  Neposredna povezava do sporočila: 1488
22.7.2009 8:38:47   
simonalokar
dobro jutro

sem mal se naspala zdaj pa je že vroče zunaj, tko da bom bolj notr. pa še zlikati moram, pa posesati, pa se mi ne dauser posted image user posted image . za enkratno pomoč na občini zaprosiš- naša občin ima na njihovi inter. starani tko da samo sprintam in nesem - sam rojstni list rabim tko da bo pol moj mož skakal.user posted image user posted image

hel35 imate pa res vdružini baby boom - vam vsaj ne bo dolgčas.user posted image user posted image user posted image pa še igral se bodo lahk skupi.

drnula dobrodošla nazaj.

no zdaj  pa mal po dolgem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
22.7.2009 8:49:42   
Anonimen
jooooj, kaj moja mala dela po meni....prav boli me....
jo cutim od zelodca pa do riti!user posted image
kot, da bi imela 8 rok in noguser posted image

< Sporočilo je popravil miska_mccute -- 22.7.2009 8:50:29 >

(odgovor članu simonalokar)
  Neposredna povezava do sporočila: 1490
22.7.2009 9:04:23   
Drnula
Občine so pa res čist zmedene in out če bi bile brez obrazcev user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
22.7.2009 9:16:31   
tejči77
evo še mene!
Jaz pucam in pripravljam za našega user posted image na polno. Potem še kosilo skuham inko pride moj iz službe sem že čisto povožena. Danes bom še enkrat oprala jajčko in voziček.
Glede dvignjenega vzglavja, ga priporočajo samo dojenčkom z refluksom. Larisa ga je imela, je non stop polivala, samo meni so rekli v lj kc, da naj podložim pod jogi, da bo ves jogi malo nagnjen, samega vzglavja pa ne smejo imeti.
Jaz tudi perem vse brez mehčalca, tudi zaradi sebe, pa še smrdijo mi te kemikalije.
Na papirje s >CSD sem pa jaz čakala več kot mesec dni. Sem bila že na porodniški, ko sem dobila papirje za nazaj. (16. sem štartala s porodniško, papirje sem pa dobila šele v ponedeljek). Pa dohodki se mi bodo bistveno zmanjšali. Jaooooo!

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
22.7.2009 9:25:46   
hel32
Miška, zate pa mislim, da si že kr dobro naveličana bušija, in da ti bi kr rodila, bo že treba še malo počakat,
kot jaz, imam do konca še 5 tednov, to je en mesec in en teden, pa bom kr mogla čakat.
Simonalokar, jaz tudi moram počasi dvignit rit in se spravit pucat, ker že en teden nisem!user posted image
Aja punce, v čem boste šle domov iz P, jaz sem razmišljala, da bi kr v trenerki šla, ker nevem, kako je z kavbojkami user posted image
Pa če imam rok 1.9. verjetno takrat nebo tako vroče več,jaz mislim.user posted image
Pogrešam Go to, imam jo na sumu, da je rodila, ker je bila 1 na vrsti.
Aprilčica se bi pa naj danes vrnila domov, držim pesti.
Muca, upam, da se je tvoja pupika res obrnila na glavo, zdaj si približno v 36 tednu, ima še malo časa, da se obrne, ne obupaj!
Eee35, tebi pa za jutri čim več miru in sproščenosti.
Se še tipkamo, moram se spravit pospravljat!user posted image

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
22.7.2009 9:41:43   
lizika2
Imam eno vprašanje... Ali je imela oz. ima katera pekočo bolečino v intimnem predelu? Mene namreč večkrat na dan, če recimo dolgo ležim oz. sedim, potem pa vstanem, zelo zapeće spodaj. Seveda imam povečan izcedek, ne vem pa, če bi bilo to vnetje, ker me ne srbi. Mislite, da bi morala na pregled ali je to čisto običajno? Sem klicala danes ginekologinjo, pa mi je med. sestra rekla, da naj poskusim s canestenom, da tudi če ni vnetje, nič ne škodi. Problem je, da med. sestri ravno najbolj ne zaupam.

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
22.7.2009 9:55:32   
Drnula
lizika - mene peče običajno po user posted image , sploh če večkrat v kratkem času. Izcedek imam malo povečan vendar brez vonja in barve in je baje ok. Vodo imam tudi pregledano in ok. G sem vprašala in mi je govorila ravno o izcedku in znakih vnetja, o drugem okolj... potem pa je dobila telefon in sva obe pozabili nadaljevati. Me je pa tisti dan pregledala ker mi je vzela tudi vzorec za tisti test za ... ne vem kaj že, en a.streptokok pa sama tud očitno ni nič opazila da bi kaj bilo nenavadnega.

Zdaj pa se midve odpravljavi pohajat.

(odgovor članu lizika2)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
22.7.2009 10:01:54   
Joob
Lizika, jaz sem imela iste probleme kot ti, pa sem si trdi noči zaporedoma vstavila canesten svečko in je pekoča bolečina izginila že prvi dan po uporabi svečke C.

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
22.7.2009 10:02:34   
Muca83
Danes sem se zbudila v upanju na čudež, da se je mala obrnila in zdej se je zbudila in spet glavico pod rebra rine user posted image Nič, bo treba upat naprej. Danes je točno 36T, tako da ima še 1 teden časa, potem pa verjetnost pade na skoraj 0.

Včeraj pozno zvečer sem se spomnila, da morajo biti nekje še povijalne plenice, ki mi jih je sestra dala in da jih še nisem oprala. Bo spet žurka s pralnim strojem. Pa še tetra plenice bom še 1x oprala ker malo nitke in prah okol letijo če jih strkam in me moti.

Včeraj sem fotke za razvit izbirala, ker sem dobila bon za 50 brezplačnih fotk in gledam sebe par mesecev nazaj in se spominjam kako se mi je takrat zdel velik trebuh, zdej se mi zdi pa prav majčken user posted image user posted image

No, ena mora začet s slikcami bušijev, zato bom dodala dve sliki v album. Obseg sem tudi izmerila in je 107 cm. Aja, pa slikce niso od danes ampak so od nedelje.

Aja, ker me čaka še nakup kozmetike me zanima katero milo ste kupile? A je tukaj potrebno kaj komplicirat ali nič?

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
22.7.2009 10:03:43   
Anonimen
hel, ma trebuska se nisem navelicala....samo komaj cakam da bebiko stisnem...
jst upam, da bom kake 14 dni prej rodila. mam se 4 tedne in 2 dni do roka.
samo po mojem, da bom sla kar cez rok. sem sla obakrat...
za iz porodnisnice bom oblekla trenerko, ker bomo itak se imele busije nekaj casa...

(odgovor članu Drnula)
  Neposredna povezava do sporočila: 1498
22.7.2009 10:11:10   
Muca83
Zdele ko sem šla slike v album nalagat sem videla, da je M1987 objavila sliko svojega bušija. In sem kar user posted image Res imaš ogromen trebuh proti mojemu! Pa mi pravijo, da nimam velikega, pa nisem verjela user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
22.7.2009 10:25:18   
Flora2
Hej babnice dober dan,

sploh ne najdem časa za pisanje, na hitro preberem in je to to, no zdaj sem pa doma in imam čas samo zase pa bom mal sodelovalauser posted image .
Vidim, da imamo večinoma vse take in drugačne znakebližajočega se dneva D, čeprav jaz se počutim prav super.
Včeraj sem bila pri svoji G na posvetu in moram rečt da je res ginekologinja na mestu, vse kar me je zanimalo mi je podrobno razložila naredila UZ, čeprav 'naj ga ne bi', naša user posted image im že 4kg in bo zgleda res velika in težka, z mojim sladkorjem je vse bp tudi trombociti so ok, tako da samo še čakam teh 11dni ali pač ko bo bo. Vsega skupaj sem pridelala 13kg.

Glede pranja cunjic, je tudi pri meni tako da se še vedno najde kaj za oprat in stroj laufa vsak dan,  nimamo kaj kar je treba je pač trebauser posted image .
Kozmetiko za otročka sem pa jaz vse kupila od Mustele tudi trdo milo, pa nisem neki pretiravala, tisto kar je treba za začetek.

Pa hvala vsem za pohvale za sobico.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?