Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 17.7.2009 22:35:42
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally ku ku Ne ti men ku ku Kako je , si v službi že kaj namignila? super nič pretresljivega do zdej , v službi ne mislim povedat vsaj do NS, da vidim če je vse ok. berem da si suhica, čestitam
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 17.7.2009 22:38:15
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ tally, kako se počutiš? čisto normalno nobenih znakov , zaenkrat Srečka A si pri Emiliji imela kakšne težave v zgodnji nosečnosti? Aja, punce, sem pozabila povedat: z Gregorjevo rokico je zdaj vse ok, se lepo zdravi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 17.7.2009 22:40:38
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ tally, kako se počutiš? čisto normalno nobenih znakov , zaenkrat Srečka A si pri Emiliji imela kakšne težave v zgodnji nosečnosti? Aja, punce, sem pozabila povedat: z Gregorjevo rokico je zdaj vse ok, se lepo zdravi ne tut nobenih znakov nisem imela, kot da ne bi bila . sem vesela da je z rokico ok.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 17.7.2009 22:43:24
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ tally, kako se počutiš? čisto normalno nobenih znakov , zaenkrat Srečka A si pri Emiliji imela kakšne težave v zgodnji nosečnosti? Aja, punce, sem pozabila povedat: z Gregorjevo rokico je zdaj vse ok, se lepo zdravi ne tut nobenih znakov nisem imela, kot da ne bi bila . sem vesela da je z rokico ok. Uživaj v krasnem počutju
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 17.7.2009 22:47:22
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ tally, kako se počutiš? čisto normalno nobenih znakov , zaenkrat Srečka A si pri Emiliji imela kakšne težave v zgodnji nosečnosti? Aja, punce, sem pozabila povedat: z Gregorjevo rokico je zdaj vse ok, se lepo zdravi ne tut nobenih znakov nisem imela, kot da ne bi bila . sem vesela da je z rokico ok. Uživaj v krasnem počutju ja bom, sploh ko se spomnik kaj vse me še čaka
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 17.7.2009 22:56:05
|
|
|
|
tally
|
nič grem pod tuš in spat lahko nočko vsem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 17.7.2009 23:00:34
|
|
|
|
špelin@
|
Mirno nočko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 18.7.2009 8:02:01
|
|
|
|
Estrella*
|
Dobro jutro! Kako paše ko se zbudim brez alarma . Vsi še spijo, jaz sem že zajtrkovala( lakota, kaj čem) Vreme je deževno in upam, da res popoldan neha in bo sonce. tally: kdj pa imaš NS? špelin@: super, da je z Gregijevo rokico vse OK Tvoj je res velik, pa še močan povrhu, zato bo vedno nosil večje cifre. Sem te pozabila vprašat, če se je velika S kaj poredila ali še vztraja pri 26kg? Našemu je uspelo spraviti malo nad 23kg
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 18.7.2009 9:50:40
|
|
|
|
jana81
|
dobro jutro estrella mene je pa zbudilo nežno čvekanje ob 8h..potem me je razveselil sonček ob pogledu skozi okno, trnutno se je pa zlilo kot iz škafa in še kar dežuje, sem komaj uspela pospravit stvari iz bazena in ostalo na varno..če ne bi na vse odneslo. zdej pa šibam v trgovino.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 18.7.2009 9:51:20
|
|
|
|
jana81
|
aja estrella kakšne so mere ..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 18.7.2009 14:35:31
|
|
|
|
Estrella*
|
Nove slike in prvi dan hujšanja za primerjavo Saj ne vem al bi se smejala al jokala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 18.7.2009 14:36:38
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 aja estrella kakšne so mere .. Skupaj je -207cm, posamezne obsege pati lahko povem v torek, ker si jih nisem zapisala.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 18.7.2009 16:49:59
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Nove slike in prvi dan hujšanja za primerjavo Saj ne vem al bi se smejala al jokala prava mačkica
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 18.7.2009 19:47:12
|
|
|
|
aurora28
|
Estrella super izgledaš in koliko kg imaš zdaj? Pri nas je tudi dež, ampak naju z Galom to ni zadržalo, sem ga dala v nahrbtnik in gasa ven
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 18.7.2009 21:45:55
|
|
|
|
mafi
|
čer matr je gužva kle gor , no na hitro da se javim. Imamo 4.zobek , ampak spodaj enke še kar ni . A ja pa VRTEC SMO dobil ,, in začnemo z 1.9 uvajanje . Estrella: zgledaš . Tally: kaj je kej z vašim vrtcem a ste kej zvedl??? špelin@:sam da je bolje z Gregijevo rokico . No pa vsem želim mirno nočko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 18.7.2009 21:53:59
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi čer matr je gužva kle gor , no na hitro da se javim. Imamo 4.zobek , ampak spodaj enke še kar ni . A ja pa VRTEC SMO dobil ,, in začnemo z 1.9 uvajanje . Estrella: zgledaš . Tally: kaj je kej z vašim vrtcem a ste kej zvedl??? špelin@:sam da je bolje z Gregijevo rokico . No pa vsem želim mirno nočko a se ne boš nič gužvala kr spat greš? za vrtec in zobek mi smo še vedno pri 8-ih. tudi mi smo dobili vrtec s 1.9. začnemo. pa sej nekako bo, do konca meseca imamo zrihtano varstvo, avgusta pa tut mislim, da ne bo težav ker je moj več al manj na dopustu. Estrella tebi pa kapo dol
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 18.7.2009 22:26:36
|
|
|
|
špelin@
|
Čer IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* špelin@: super, da je z Gregijevo rokico vse OK Tvoj je res velik, pa še močan povrhu, zato bo vedno nosil večje cifre. Sem te pozabila vprašat, če se je velika S kaj poredila ali še vztraja pri 26kg? Našemu je uspelo spraviti malo nad 23kg Zdaj ima "že" celih 27 kil... Ampak je ta glista tudi v višino pridobila, zato je še vedno suha kot zobotrebec mafi in tally, za vrtec. mafi, za zobek. A mu še obe spodnji enki manjkata? Gregor je ful hecen, ker mu rineta ven obe zgornji štirici (ima zgoraj samo obe enki) in, ko se smeji, izgleda kot mala pošastka aurora28, itak, da se gre tudi v dežju ven
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 18.7.2009 22:28:58
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Nove slike in prvi dan hujšanja za primerjavo Saj ne vem al bi se smejala al jokala FENOMENALNO!!!!!!!!!! Sem mojemu pokazala tvoje fotke in je rekel: "A si ji kej fovš?" Mislm, eeeejjjjjjjjjj Ne, resno: Estrella*, krasno postavo imaš Meni žal ob straneh visi malo špehca oz. ohlapne kože... Pa ne toliko zaradi kilaže, ampak zaradi nemiganja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 18.7.2009 22:36:45
|
|
|
|
špelin@
|
Ja, pa mirno nočko, a ne?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 18.7.2009 22:42:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Čer verjetno ste že vse odšle jaz sem bila pridna in sem od 20:30h.do zdaj likala , ampak kupa pa niti enega več Mi smo danes vplačali dopust, sicer gremo samo za 4 dni, ampak vseeno komaj čakam , gremo pa na KRK , je katera že bila tam? Meni je HRVAŠKA čista neznanka Se moram pohvalit, da sem bila danes v šopingu, na raprodajah v ITALIJI je dragec malo častil, šla sem s sestrično in sem se imela krasno Špelin@ sem vesela da se je mala rokica opomgla Estrella: nisi suha a ne krasno izgledaš, v živo pa še bolje Tally: kdaj zvemo za spol boš do konca delala? kje je pa naša druga ? Kaj pa **** se nič več ne oglasi Še kaj.......
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 18.7.2009 22:43:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ja, pa mirno nočko, a ne? Ja pa mirno noč še od mene
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 19.7.2009 20:52:29
|
|
|
|
Estrella*
|
Punce, kaj je to možno, da 24h ni nobena napisala niti posta???!!!! Pri nas je minil vikend kot bi mignil. Danes sem imela celo popoldan obiske tako, da mi ni bilo potrebno delati Cote bodo počakale na ju3, grem raje še malo pred TV. Alja je bila danes silno neješča. Upam, da se kaj ne pripravlja,ker gremo kmalu na morje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 19.7.2009 20:53:59
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Estrella super izgledaš in koliko kg imaš zdaj? Pri nas je tudi dež, ampak naju z Galom to ni zadržalo, sem ga dala v nahrbtnik in gasa ven Sem na 59,5Kg
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 19.7.2009 21:26:54
|
|
|
|
barbaw
|
Včeraj sem bila ne samo jezna ampak besna na to kurč...... vreme. Ko smo se peljali v Lj je tako scalo, da nismo videli 2m pred sabo. Da ne omenjam, da sem bila v kratkih hlačah in topu. Potem se je HB malo zbistrilo, da me ni zeblo, ampak ko smo se pakirali v avto po kosilu se je tako vscalo, da sem bila totalno premočena. Sem v avtu sedela v kratkih hlačah in modrcu, ker je bila majca premočena, hlače pa niso bile tako mokre, da sem jih lahko obdržala na sebi. Pa da ne omenjam Jake, ki je imel včeraj milijon sršenov v riti. Tako nemiren že dolgo ni bil. V glavnem, kosilo je bilo super, ostalo pa polomija.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 19.7.2009 21:26:56
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Punce, kaj je to možno, da 24h ni nobena napisala niti posta???!!!! Pri nas je minil vikend kot bi mignil. Danes sem imela celo popoldan obiske tako, da mi ni bilo potrebno delati Cote bodo počakale na ju3, grem raje še malo pred TV. Alja je bila danes silno neješča. Upam, da se kaj ne pripravlja,ker gremo kmalu na morje Vse je možno.
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?