|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :))
17.7.2009 22:35:42   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: tally

ku ku user posted image

Ne ti men ku kuuser posted image  Kako je user posted image , si v službi že kaj namignila?

user posted image super nič pretresljivega do zdej user posted image , v službi ne mislim povedat vsaj do NS, da vidim če je vse ok. berem da si suhica, čestitam user posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
17.7.2009 22:38:15   
špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

tally, kako se počutiš? user posted image

čisto normalno nobenih znakov user posted image , zaenkrat user posted image

Srečka user posted image A si pri Emiliji imela kakšne težave v zgodnji nosečnosti?

Aja, punce, sem pozabila povedat: z Gregorjevo rokico je zdaj vse ok, se lepo zdravi user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
17.7.2009 22:40:38   
tally

Srečka user posted image A si pri Emiliji imela kakšne težave v zgodnji nosečnosti?

Aja, punce, sem pozabila povedat: z Gregorjevo rokico je zdaj vse ok, se lepo zdravi user posted image

ne tut nobenih znakov nisem imela, kot da ne bi bila user posted image .user posted image

sem vesela da je z rokico ok.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
17.7.2009 22:43:24   
špelin@

ne tut nobenih znakov nisem imela, kot da ne bi bila user posted image .user posted image

Uživaj v krasnem počutju user posted image user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
17.7.2009 22:47:22   
tally

Uživaj v krasnem počutju user posted image user posted image

ja bom, sploh ko se spomnik kaj vse me še čaka user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
17.7.2009 22:56:05   
tally
nič grem pod tuš in spat

lahko nočko vsem

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
17.7.2009 23:00:34   
špelin@
Mirno nočko user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
18.7.2009 8:02:01   
Estrella*
Dobro jutro!

Kako paše ko se zbudim brez alarmauser posted image . Vsi še spijo, jaz sem že zajtrkovala( lakota, kaj čem)user posted image  Vreme je deževno in upam, da res popoldan neha in bo sonce.

tally: kdj pa imaš NS?

špelin@: super, da je z Gregijevo rokico vse OKuser posted image user posted image user posted image  Tvoj je res velik, pa še močan povrhu, zato bo vedno nosil večje cifre. Sem te pozabila vprašat, če se je velika S kaj poredila ali še vztraja pri 26kg? Našemu je uspelo spraviti malo nad 23kguser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
18.7.2009 9:50:40   
jana81
dobro jutro

estrella mene je pa zbudilo nežno čvekanje ob 8h..potem me je razveselil sonček ob pogledu skozi okno, trnutno se je pa zlilo kot iz škafa in še kar dežuje, sem komaj uspela pospravit stvari iz bazena in ostalo na varno..če ne bi na vse odneslo.

zdej pa šibam v trgovino.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

Neposredna povezava do sporočila: 3534
18.7.2009 9:51:20   
jana81
aja estrella kakšne so mere ..

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
18.7.2009 14:35:31   
Estrella*
Nove slike in prvi dan hujšanja za primerjavouser posted image  Saj ne vem al bi se smejala al jokalauser posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
18.7.2009 14:36:38   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

aja estrella kakšne so mere ..

Skupaj je -207cm, posamezne obsege pati lahko povem v torek, ker si jih nisem zapisala.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
18.7.2009 16:49:59   
kasso

Nove slike in prvi dan hujšanja za primerjavouser posted image  Saj ne vem al bi se smejala al jokalauser posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

prava mačkica user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3538
18.7.2009 19:47:12   
aurora28
Estrella super izgledaš user posted image user posted image user posted image in koliko kg imaš zdaj?

Pri nas je tudi dež, ampak naju z Galom to ni zadržalo, sem ga dala v nahrbtnik in gasa ven user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
18.7.2009 21:45:55   
mafi
čeruser posted image

matr je gužva kle goruser posted image , no na hitro da se javim.
Imamo 4.zobekuser posted image user posted image , ampak spodaj enke še kar niuser posted image .
A ja pa VRTEC SMO dobiluser posted image user posted image user posted image user posted image ,, in začnemo z 1.9 uvajanjeuser posted image user posted image user posted image .

Estrella: zgledašuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Tally: kaj je kej z vašim vrtcem a ste kej zvedl???

špelin@:sam da je bolje z Gregijevo rokicouser posted image user posted image user posted image .

No pa vsem želim mirno nočko

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
18.7.2009 21:53:59   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

čeruser posted image

matr je gužva kle goruser posted image , no na hitro da se javim.
Imamo 4.zobekuser posted image user posted image , ampak spodaj enke še kar niuser posted image .
A ja pa VRTEC SMO dobiluser posted image user posted image user posted image user posted image ,, in začnemo z 1.9 uvajanjeuser posted image user posted image user posted image .

Estrella: zgledašuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Tally: kaj je kej z vašim vrtcem a ste kej zvedl???

špelin@:sam da je bolje z Gregijevo rokicouser posted image user posted image user posted image .

No pa vsem želim mirno nočko

a se ne boš nič gužvala kr spat greš?user posted image

user posted image user posted image user posted image za vrtec in zobek mi smo še vedno pri 8-ih. tudi mi smo dobili vrtec s 1.9. začnemo. pa sej nekako bo, do konca meseca imamo zrihtano varstvo, avgusta pa tut mislim, da ne bo težav ker je moj več al manj na dopustu.

Estrella tebi pa kapo dol user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
18.7.2009 22:26:36   
špelin@
Čer user posted image

špelin@: super, da je z Gregijevo rokico vse OKuser posted image user posted image user posted image  Tvoj je res velik, pa še močan povrhu, zato bo vedno nosil večje cifre. Sem te pozabila vprašat, če se je velika S kaj poredila ali še vztraja pri 26kg? Našemu je uspelo spraviti malo nad 23kguser posted image user posted image user posted image

Zdaj ima "že" celih 27 kil... Ampak je ta glista tudi v višino pridobila, zato je še vedno suha kot zobotrebec user posted image

mafi in tally, user posted image user posted image za vrtec.

mafi, user posted image za zobek. A mu še obe spodnji enki manjkata? Gregor je ful hecen, ker mu rineta ven obe zgornji štirici (ima zgoraj samo obe enki)  in, ko se smeji, izgleda kot mala pošastka user posted image

aurora28, itak, da se gre tudi v dežju ven user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3542
18.7.2009 22:28:58   
špelin@

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

FENOMENALNO!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

Sem mojemu user posted image pokazala tvoje fotke in je rekel: "A si ji kej fovš?" Mislm, eeeejjjjjjjjjj user posted image user posted image Ne, resno: Estrella*, krasno postavo imaš user posted image Meni žal ob straneh visi malo špehca oz. ohlapne kože... Pa ne toliko zaradi kilaže, ampak zaradi nemiganja user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3543
18.7.2009 22:36:45   
špelin@
Ja, pa mirno nočko, a ne? user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
18.7.2009 22:42:48   
Anonimen
Čeruser posted image verjetno ste že vse odšleuser posted image

jaz sem bila pridna in sem od 20:30h.do zdaj likalauser posted image , ampak kupa pa niti enega večuser posted image

Mi smo danes vplačali dopust, sicer gremo samo za 4 dni, ampak vseeno komaj čakamuser posted image , gremo pa na KRKuser posted image , je katera že bila tam? Meni je HRVAŠKA čista neznankauser posted image

Se moram pohvalit, da sem bila danes v šopingu, na raprodajah v ITALIJIuser posted image je dragec malo častil, šla sem s sestrično in sem se imela krasnouser posted image

Špelin@ sem vesela da se je mala rokica opomglauser posted image user posted image

Estrella: nisi suha a neuser posted image user posted image krasno izgledaš, v živo pa še boljeuser posted image

Tally: kdaj zvemo za spoluser posted image boš do konca user posted image delala?

kje je pa naša drugauser posted image ?

Kaj pa **** se nič več ne oglasiuser posted image

Še kaj.......

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3545
18.7.2009 22:43:29   
Anonimen

Ja, pa mirno nočko, a ne? user posted image

Ja pa mirno noč še od meneuser posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3546
19.7.2009 20:52:29   
Estrella*
Punce, kaj je to možno, da 24h ni nobena napisala niti posta???!!!!user posted image user posted image

Pri nas je minil vikend kot bi mignil. Danes sem imela celo popoldan obiske tako, da mi ni bilo potrebno delatiuser posted image  Cote bodo počakale na ju3, grem raje še malo pred TV.

Alja je bila danes silno neješča. Upam, da se kaj ne pripravlja,ker gremo kmalu na morjeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
19.7.2009 20:53:59   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Estrella super izgledaš user posted image user posted image user posted image in koliko kg imaš zdaj?

Pri nas je tudi dež, ampak naju z Galom to ni zadržalo, sem ga dala v nahrbtnik in gasa ven user posted image

Sem na 59,5Kg

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
19.7.2009 21:26:54   
barbaw
Včeraj sem bila ne samo jezna ampak besna na to kurč...... vreme. Ko smo se peljali v Lj je tako scalo, da nismo videli 2m pred sabo. Da ne omenjam, da sem bila v kratkih hlačah in topu. user posted image  Potem se je HB malo zbistrilo, da me ni zeblo, ampak ko smo se pakirali v avto po kosilu se je tako vscalo, da sem bila totalno premočena. Sem v avtu sedela v kratkih hlačah in modrcu, ker je bila majca premočena, hlače pa niso bile tako mokre, da sem jih lahko obdržala na sebi. user posted image  Pa da ne omenjam Jake, ki je imel včeraj milijon sršenov v riti. Tako nemiren že dolgo ni bil.
V glavnem, kosilo je bilo super, ostalo pa polomija.

Nobody is perfect and I'm nobody!

Neposredna povezava do sporočila: 3549
19.7.2009 21:26:56   
barbaw

Punce, kaj je to možno, da 24h ni nobena napisala niti posta???!!!!user posted image user posted image

Pri nas je minil vikend kot bi mignil. Danes sem imela celo popoldan obiske tako, da mi ni bilo potrebno delatiuser posted image  Cote bodo počakale na ju3, grem raje še malo pred TV.

Alja je bila danes silno neješča. Upam, da se kaj ne pripravlja,ker gremo kmalu na morjeuser posted image

Vse je možno.

Nobody is perfect and I'm nobody!

Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To otroci MORAJO slišati od svojih staršev!
Preverite, katera so tista pozitivna sporočila, ki bi jih vsak otrok moral slišati od svojih staršev. Zbrali smo jih kar...
Ideje za družinsko silvestrsko noč
Nikar se ne mučite z dopovedovanjem, da je novoletna zabava šele zvečer, temveč nestrpno energijo otrok uporabite pri pr...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?