Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 17.7.2009 8:38:10
|
|
|
|
suzy85
|
jutro! še par urc, pa bomo cel vikend izležavali oz. hodili po piknikih tale julij je kriza! pol žlahte pa rojstne dneve. gre eurov
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 17.7.2009 8:38:54
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ suzy85, čaki, vidva se poročita drugo leto, ne? Kdaj približno? 15.5.2010. sej vem, da sva pri nekaterih stvareh hitra, sam me jeseni čakajo izpiti, pa še služba zraven, pa pol diploma...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 17.7.2009 8:39:12
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Čer Oj, sem ravno razmišljala kje si oz. če ti nov družinski član nagaja, da ne moreš na RR Ma ne, samo ogromno smo zunaj Danes bi moral biti Gregor cepljen, ampak spet ni bil. Ima prestavljeno na prihodnji teden, bo pa cepljen previdneje, mu moram dati eno uro prej dozo Claritina. Oči še vedno niso ok, zdaj ima že tretje zdravilo Jutri zjutraj greva pa na kontrolo v kirurško ambulanto zaradi roke in bova zihr čakala kot norca dobro zrihtajta!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 17.7.2009 8:50:30
|
|
|
|
suzy85
|
estrella, edinaos za - kile! SS tole z razgovorom je pa res . če so jim iz zavoda dali podatke, je pa še tolk hujše! barbaw kmalu bo september tu in boš lažje zadihala! jana ta film sma midva tud že gledla. zdej se spravljam, da bi šla gledat ice age 3. je katera že gledla? aha! včeraj sem malo poslušala hrvaške pesmi, pa ne vem kateri plesi pridejo v upoštev zanje. mi pomagate? Tebe nebi mijenjao Kad bi dao Bog Volim osmjeh tvoj Ti si najbolje Sve je s tobom napokon na mjestu
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 17.7.2009 10:23:02
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dober večer evo po letečem dnevu se spet malce javljam. sem bila danes na enem razgovou za službo v KR in sem razp**** 100/uro. se rekli, da nas bodo še danes vse obvestili (ker nas je bilo malo) v vsakem primeru: izbran ali ne. No in seveda ni nihče klical Pa že takoj jim ni bilo všeč, ker nisem iz Kranja . Pa kr vedeli so da imam majhnega otroka in podobno, .... od kje? barabe pa kak so to zvedli? imaš vohune facebook mogoče
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 17.7.2009 10:27:02
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Kasso vse naj naj najboljše.......... kasso tudi od mene vse najboljše naslednje leto pa še enega hvala, ampak želje pa halooo ni šans
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 17.7.2009 10:28:43
|
|
|
|
kasso
|
Danes me daje rahel glavobol od šestih koktejlov, tako da mi tako paše mir.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 17.7.2009 11:10:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Danes me daje rahel glavobol od šestih koktejlov, tako da mi tako paše mir. OPA si si prvoščila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 17.7.2009 11:15:48
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 jana ta film sma midva tud že gledla. zdej se spravljam, da bi šla gledat ice age 3. je katera že gledla? ne še, pa imava namen it gledat unga 3D.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 17.7.2009 11:15:50
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Danes me daje rahel glavobol od šestih koktejlov, tako da mi tako paše mir. u to pa ni fajn...kere si pa pila? jst si jih bom jutri..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 17.7.2009 11:17:02
|
|
|
|
jana81
|
drgač pa dober dan...sem ravno prispela v službo... sem šla v Kanz mal zapravlat za Nejca...sem mu kupla adidaske za jesen, pa mal dolgih hlač in dolgih rokavov, mater se mi zdi 92 veliko, ampak 86 je pa že na knap...do jeseni bo pa itak še zrastu
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 17.7.2009 12:17:59
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: kasso Danes me daje rahel glavobol od šestih koktejlov, tako da mi tako paše mir. u to pa ni fajn...kere si pa pila? jst si jih bom jutri.. 6 različnih.... niti ne vem vseh imen...zapomnila sem si le Luigi - ta prvi . ima knjigo The cocktail book in potem se včasih dobimo s parimi prijatelji in šejkamo .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 17.7.2009 13:06:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: kasso Danes me daje rahel glavobol od šestih koktejlov, tako da mi tako paše mir. u to pa ni fajn...kere si pa pila? jst si jih bom jutri.. 6 različnih.... niti ne vem vseh imen...zapomnila sem si le Luigi - ta prvi . ima knjigo The cocktail book in potem se včasih dobimo s parimi prijatelji in šejkamo . Zdaj imaš pa mačka haha jaz ga bom imela v nedeljo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 17.7.2009 13:14:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 drgač pa dober dan...sem ravno prispela v službo... sem šla v Kanz mal zapravlat za Nejca...sem mu kupla adidaske za jesen, pa mal dolgih hlač in dolgih rokavov, mater se mi zdi 92 veliko, ampak 86 je pa že na knap...do jeseni bo pa itak še zrastu moja bo očitno še vso zimo nosila št. 74
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 17.7.2009 13:19:16
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: jana81 drgač pa dober dan...sem ravno prispela v službo... sem šla v Kanz mal zapravlat za Nejca...sem mu kupla adidaske za jesen, pa mal dolgih hlač in dolgih rokavov, mater se mi zdi 92 veliko, ampak 86 je pa že na knap...do jeseni bo pa itak še zrastu moja bo očitno še vso zimo nosila št. 74 , koliko pa je velika?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 17.7.2009 13:19:50
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: kasso Danes me daje rahel glavobol od šestih koktejlov, tako da mi tako paše mir. u to pa ni fajn...kere si pa pila? jst si jih bom jutri.. 6 različnih.... niti ne vem vseh imen...zapomnila sem si le Luigi - ta prvi . ima knjigo The cocktail book in potem se včasih dobimo s parimi prijatelji in šejkamo . Zdaj imaš pa mačka haha jaz ga bom imela v nedeljo Kaj je že to?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 17.7.2009 13:21:50
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 drgač pa dober dan...sem ravno prispela v službo... sem šla v Kanz mal zapravlat za Nejca...sem mu kupla adidaske za jesen, pa mal dolgih hlač in dolgih rokavov, mater se mi zdi 92 veliko, ampak 86 je pa že na knap...do jeseni bo pa itak še zrastu Ma je velik, moja nosi 80 . Sem pa zadnjič gledala v Šparu bodije s kratkimi rokavi, pa gledam 80 in so bili ultra mali. Sem ji kupila 86 in so ji glih prav
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 17.7.2009 13:22:39
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Kasso vse naj naj najboljše.......... kasso tudi od mene vse najboljše naslednje leto pa še enega hvala, ampak želje pa halooo ni šans Tudi od naju vse naj naj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 17.7.2009 13:26:12
|
|
|
|
nia5
|
Drugače pa dober dan Vem, da sem sitna s temi komarji, ta zanzi bay pomaga do neke mere, vendar ne tako kot bi jaz želela , pa ok, ampak zdaj pa ne vem s čim jo naj namažem, zdaj ko je že popikana, prav bule ima in to že 2-3 dni. Sem jo danes namazala z Bodyfreshom od Justa, ampak ni efekta. Bogica, če nima 15 bulic po telesu, samo 3 ima na glavi , prokleti komarji, zgleda da so čist imuni že na vse
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 17.7.2009 18:37:23
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: jana81 drgač pa dober dan...sem ravno prispela v službo... sem šla v Kanz mal zapravlat za Nejca...sem mu kupla adidaske za jesen, pa mal dolgih hlač in dolgih rokavov, mater se mi zdi 92 veliko, ampak 86 je pa že na knap...do jeseni bo pa itak še zrastu moja bo očitno še vso zimo nosila št. 74 ti in tvoje cifre. Ko bo stara 20 let te bom vprašala katero cifro nosi.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 17.7.2009 18:41:39
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 drgač pa dober dan...sem ravno prispela v službo... sem šla v Kanz mal zapravlat za Nejca...sem mu kupla adidaske za jesen, pa mal dolgih hlač in dolgih rokavov, mater se mi zdi 92 veliko, ampak 86 je pa že na knap...do jeseni bo pa itak še zrastu Ma je velik, moja nosi 80 . Sem pa zadnjič gledala v Šparu bodije s kratkimi rokavi, pa gledam 80 in so bili ultra mali. Sem ji kupila 86 in so ji glih prav Te cifre so dandanes meni uganka. Ne vem zakaj ne naredijo univerzalno dolžino in širino Andraž je do 2 leta vedno nosil večje cifre, ker je bil bolj okrogel in mu je širina pobrala cm v dolžino, Alja ima pa ravno obratni problem Jaz sem se kar odvadila gledat cifre oz, jih vzamem bolj kot orientacijo, kupujem pa kar na uč. Imam zmerjeno v pedeh dolžine, ki trenutno obema odgovarjajo in kar na licu mesta pomerim. Do sedaj se mi je samo x zgodilo, da sem kupila narobe
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 17.7.2009 18:43:47
|
|
|
|
Estrella*
|
nia; večina bodyjev sparki je manjših. Alja nosi sparki 92, HM pa še vedno lahko 80, čeprav zelo na knap. Tako, da nosimo od 80-92
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 17.7.2009 18:45:48
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Drugače pa dober dan Vem, da sem sitna s temi komarji, ta zanzi bay pomaga do neke mere, vendar ne tako kot bi jaz želela , pa ok, ampak zdaj pa ne vem s čim jo naj namažem, zdaj ko je že popikana, prav bule ima in to že 2-3 dni. Sem jo danes namazala z Bodyfreshom od Justa, ampak ni efekta. Bogica, če nima 15 bulic po telesu, samo 3 ima na glavi , prokleti komarji, zgleda da so čist imuni že na vse To, da je večina imunih je žal res Ko sem bila v J Ameriki( v đungli) ni pomagal noben naš repelent, samo njihovi zvarki, pa še to ne 100%. Tako sem nazaj prišla na vsaki nogi z več kot 200 piki
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 17.7.2009 18:48:38
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 jutro! še par urc, pa bomo cel vikend izležavali oz. hodili po piknikih tale julij je kriza! pol žlahte pa rojstne dneve. gre eurov Včasih je bolje, da se zmotaš in kako praznovanje preskočimo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 17.7.2009 18:49:57
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 estrella, edinaos za - kile! SS tole z razgovorom je pa res . če so jim iz zavoda dali podatke, je pa še tolk hujše! barbaw kmalu bo september tu in boš lažje zadihala! jana ta film sma midva tud že gledla. zdej se spravljam, da bi šla gledat ice age 3. je katera že gledla? aha! včeraj sem malo poslušala hrvaške pesmi, pa ne vem kateri plesi pridejo v upoštev zanje. mi pomagate? Tebe nebi mijenjao Kad bi dao Bog Volim osmjeh tvoj Ti si najbolje Sve je s tobom napokon na mjestu Jaz ti žal ne znam pomagat, ker sovražim ples in se nanj ne spoznam
|
|
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?