|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :))
17.7.2009 8:38:10   
suzy85
jutro!
še par urc, pa bomo cel vikend izležavali oz. hodili po piknikih user posted image  tale julij je kriza! pol žlahte pa rojstne dneve. gre eurov user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
17.7.2009 8:38:54   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@
suzy85, čaki, vidva se poročita drugo leto, ne? Kdaj približno?

15.5.2010. sej vem, da sva pri nekaterih stvareh hitra, sam me jeseni čakajo izpiti, pa še služba zraven, pa pol diploma...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
17.7.2009 8:39:12   
suzy85

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Čer user posted image

Oj, sem ravno razmišljala kje si oz. če ti nov družinski član nagaja, da ne moreš na RRuser posted image

Ma ne, samo ogromno smo zunaj user posted image

Danes bi moral biti Gregor cepljen, ampak spet ni bil. Ima prestavljeno na prihodnji teden, bo pa cepljen previdneje, mu moram dati eno uro prej dozo Claritina. Oči še vedno niso ok, zdaj ima že tretje zdravilo user posted image Jutri zjutraj greva pa na kontrolo v kirurško ambulanto zaradi roke in bova zihr čakala kot norca user posted image

dobro zrihtajta! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
17.7.2009 8:50:30   
suzy85
estrella, edinaos user posted image user posted image user posted image  za - kile!

SS tole z razgovorom je pa res user posted image . če so jim iz zavoda dali podatke, je pa še tolk hujše! user posted image

barbaw kmalu bo september tu in boš lažje zadihala! user posted image user posted image user posted image

jana ta film sma midva tud že gledla. zdej se spravljam, da bi šla gledat ice age 3. je katera že gledla?

aha! včeraj sem malo poslušala hrvaške pesmi, pa ne vem kateri plesi pridejo v upoštev zanje. mi pomagate?

Tebe nebi mijenjao

Kad bi dao Bog

Volim osmjeh tvoj

Ti si najbolje

Sve je s tobom napokon na mjestu

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
17.7.2009 10:23:02   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Dober večer

evo po letečem dnevu se spet malce javljam.
sem bila danes na enem razgovou za službo v KR in sem razp**** 100/uro. se rekli, da nas bodo še danes vse obvestili (ker nas je bilo malo) v vsakem primeru: izbran ali ne. No in seveda ni nihče klical user posted image user posted image user posted image
Pa že takoj jim ni bilo všeč, ker nisem iz Kranja user posted image . Pa kr vedeli so da imam majhnega otroka in podobno, .... od kje? user posted image

barabeuser posted image user posted image

pa kak so to zvedli? imaš vohuneuser posted image

facebook mogoče

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
17.7.2009 10:27:02   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Kasso vse naj naj najboljše..........

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kasso tudi od mene vse najboljšeuser posted image
user posted image user posted image user posted image naslednje leto pa še enegauser posted image user posted image

hvala, ampak želje pa halooo user posted image ni šansuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
17.7.2009 10:28:43   
kasso
Danes me daje rahel glavobol od šestih koktejlov, tako da mi tako paše mir. user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
17.7.2009 11:10:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Danes me daje rahel glavobol od šestih koktejlov, tako da mi tako paše mir. user posted image

OPA si si prvoščilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 3483
17.7.2009 11:15:48   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

jana ta film sma midva tud že gledla. zdej se spravljam, da bi šla gledat ice age 3. je katera že gledla?

ne še,  pa imava namen it gledat unga 3D.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
17.7.2009 11:15:50   
jana81

u to pa ni fajn...kere si pa pila?
jst si jih bom jutri..

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
17.7.2009 11:17:02   
jana81
drgač pa dober dan...sem ravno prispela v službo... sem šla v Kanz mal zapravlat za Nejca...sem mu kupla adidaske za jesen, pa mal dolgih hlač in dolgih rokavov, mater se mi zdi 92 veliko, ampak 86 je pa že na knap...do jeseni bo pa itak še zrastu

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
17.7.2009 12:17:59   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

jst si jih bom jutri..

6 različnih.... niti ne vem vseh imen...zapomnila sem si le Luigi - ta prvi user posted image . user posted image ima knjigo The cocktail book in potem se včasih dobimo s parimi prijatelji in šejkamo user posted image .

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
17.7.2009 13:06:25   
Anonimen

jst si jih bom jutri..

6 različnih.... niti ne vem vseh imen...zapomnila sem si le Luigi - ta prvi user posted image . user posted image ima knjigo The cocktail book in potem se včasih dobimo s parimi prijatelji in šejkamo user posted image .

Zdaj imaš pa mačka hahauser posted image

jaz ga bom imela v nedeljouser posted image

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 3488
17.7.2009 13:14:14   
Anonimen

drgač pa dober dan...sem ravno prispela v službo... sem šla v Kanz mal zapravlat za Nejca...sem mu kupla adidaske za jesen, pa mal dolgih hlač in dolgih rokavov, mater se mi zdi 92 veliko, ampak 86 je pa že na knap...do jeseni bo pa itak še zrastu

moja bo očitno še vso zimo nosila št.  74user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 3489
17.7.2009 13:19:16   
nia5

user posted image , koliko pa je velika?

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
17.7.2009 13:19:50   
nia5

jst si jih bom jutri..

Zdaj imaš pa mačka hahauser posted image

jaz ga bom imela v nedeljouser posted image

Kaj je že to? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
17.7.2009 13:21:50   
nia5

Ma je velik, moja nosi 80 user posted image . Sem pa zadnjič gledala v Šparu bodije s kratkimi rokavi, pa gledam 80 in so bili ultra mali. Sem ji kupila 86 in so ji glih prav user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
17.7.2009 13:22:39   
nia5

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Kasso vse naj naj najboljše..........

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kasso tudi od mene vse najboljšeuser posted image
user posted image user posted image user posted image naslednje leto pa še enegauser posted image user posted image

hvala, ampak želje pa halooo user posted image ni šansuser posted image

Tudi od naju vse naj naj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
17.7.2009 13:26:12   
nia5
Drugače pa dober dan user posted image

Vem, da sem sitna s temi komarji, ta zanzi bay pomaga do neke mere, vendar ne tako kot bi jaz želela user posted image , pa ok, ampak zdaj pa ne vem s čim jo naj namažem, zdaj ko je že popikana, prav bule ima in to že 2-3 dni. Sem jo danes namazala z Bodyfreshom od Justa, ampak ni efekta. Bogica, če nima 15 bulic po telesu, samo 3 ima na glavi user posted image , prokleti komarji, zgleda da so čist imuni že na vse user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
17.7.2009 18:37:23   
Estrella*

user posted image user posted image  ti in tvoje cifre. Ko bo stara 20 let te bom vprašala katero cifro nosi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
17.7.2009 18:41:39   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Ma je velik, moja nosi 80 user posted image . Sem pa zadnjič gledala v Šparu bodije s kratkimi rokavi, pa gledam 80 in so bili ultra mali. Sem ji kupila 86 in so ji glih prav user posted image

Te cifre so dandanes meni uganka. Ne vem zakaj ne naredijo univerzalno dolžino in širinouser posted image Andraž je do 2 leta vedno nosil večje cifre, ker je bil bolj okrogel in mu je širina pobrala cm v dolžino, Alja ima pa ravno obratni problemuser posted image  

Jaz sem se kar odvadila gledat cifre oz, jih vzamem bolj kot orientacijo, kupujem pa kar na uč. Imam zmerjeno v pedeh dolžine, ki trenutno obema odgovarjajo in kar na licu mesta pomerim. Do sedaj se mi je samo x zgodilo, da sem kupila narobeuser posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
17.7.2009 18:43:47   
Estrella*
nia; večina bodyjev sparki je manjših. Alja nosi sparki 92, HM pa še vedno lahko 80, čeprav  zelo na knap. Tako, da nosimo od 80-92user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
17.7.2009 18:45:48   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Drugače pa dober dan user posted image

Vem, da sem sitna s temi komarji, ta zanzi bay pomaga do neke mere, vendar ne tako kot bi jaz želela user posted image , pa ok, ampak zdaj pa ne vem s čim jo naj namažem, zdaj ko je že popikana, prav bule ima in to že 2-3 dni. Sem jo danes namazala z Bodyfreshom od Justa, ampak ni efekta. Bogica, če nima 15 bulic po telesu, samo 3 ima na glavi user posted image , prokleti komarji, zgleda da so čist imuni že na vse user posted image

To, da je večina imunih je žal resuser posted image  Ko sem bila v J Ameriki( v đungli) ni pomagal noben naš repelent, samo njihovi zvarki, pa še to ne 100%. Tako sem nazaj prišla na vsaki nogi z več kot 200 pikiuser posted image user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
17.7.2009 18:48:38   
Estrella*

jutro!
še par urc, pa bomo cel vikend izležavali oz. hodili po piknikih user posted image  tale julij je kriza! pol žlahte pa rojstne dneve. gre eurov user posted image

Včasih je bolje, da se zmotaš in kako praznovanje preskočimouser posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
17.7.2009 18:49:57   
Estrella*

estrella, edinaos user posted image user posted image user posted image  za - kile!

SS tole z razgovorom je pa res user posted image . če so jim iz zavoda dali podatke, je pa še tolk hujše! user posted image

barbaw kmalu bo september tu in boš lažje zadihala! user posted image user posted image user posted image

aha! včeraj sem malo poslušala hrvaške pesmi, pa ne vem kateri plesi pridejo v upoštev zanje. mi pomagate?

Tebe nebi mijenjao

Kad bi dao Bog

Volim osmjeh tvoj

Ti si najbolje

Sve je s tobom napokon na mjestu

Jaz ti žal ne znam pomagat, ker sovražim ples in se nanj ne spoznamuser posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To otroci MORAJO slišati od svojih staršev!
Preverite, katera so tista pozitivna sporočila, ki bi jih vsak otrok moral slišati od svojih staršev. Zbrali smo jih kar...
Ideje za družinsko silvestrsko noč
Nikar se ne mučite z dopovedovanjem, da je novoletna zabava šele zvečer, temveč nestrpno energijo otrok uporabite pri pr...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?