|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: december 09
18.7.2009 9:56:30   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: Zibka

Pozrdavljene!
Sem s pregleda.
Posteljica se mi je malo dvignila, tako da ni več kritična, vendar se mi je pa začel krajšat iz razpirat maternični vrat. In mi je predlagala, da se vključim v neko študijo, ki jo delajo v Lj-porodnišnici. Imam preged tam 11.8.
Vmes pa mi bodo čez 14 dni nardili še morfologijo. Je rekla, da bolje da čez 14 dni kot danes, da je še malo nejasno.

Sem srednje volje.. nikoli ne pridem od G da bi bilo vse vredu. Vedno je kej novega narobe. Zredila sem se pa spet za 4,5 kg, tako da se imam še za kej sekirat. In pd slabe volje se človek lahko samo še nažre...

Ah, sej bo...

user posted image user posted image DA SE STVAR UMIRI IN DA BO VSE OK user posted image user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
18.7.2009 11:33:09   
Netta
oj,

lep pozdrav z dopusta.

le na hitro...mamo se fajn!!

nivea za seznam: slikca je posneta v 14. tednu, naslednji pregled imam 20.8.

bodite lepo,pa pa

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
18.7.2009 14:58:18   
marusi
zibika: BUM je neka raziskava, elijo ugotoviti, če lahko iz krvne slike ugotovijo, aktera bo imela teave z preeklampsijo, eklampsijo in hellp sindromom.... pa še neke podobne zadeve.
dobiš 2 ekstra UZ in pretoke ti snemajo že od 14 trdna naprej, pa trojni krvni test so mi naredili: downov, edvardsov in še nek sindrom...

nivea: kaj imam jaz 30.7 ?????? a sem jaz kaj pozabila? ali si ti kaj zmešala. jaz imam MF 6.8, če bo puenjak takrat delal, sice pa pregled 10.8. pri svoji G

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
18.7.2009 16:19:21   
BeeBee
Brcamooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdaj sm počivala in se naše detece KONČNO začelo telovadit user posted image  Ni blo metuljčkov ampak prave brcike.. Zdaj pa komaj čakam,da se spet kaj premakne user posted image

In danes sm imela še MF. Je bilo nekaj komplikacij glede datumov in sm komaj not prišla user posted image  Načakala sm se kr faajn ampak se je splačalo. user posted image  Je prvo spala, tko da sm jaz telovadila in delala počepe user posted image  Pol pa se je zbudila in ni nehala migat user posted image  Veliki smo 26cm in 470g user posted image  In ja, potrjeno bo punčka user posted image  Bila je obrjena z ritko navzdol ampak je še ogromno časa,da se obrne pravilno.
Zredila sem se za 6kg in pa obseg se mi je kr povečal.. Je že skoraj blizi 100 user posted image user posted image user posted image

ShopGirl bravooo za punčko!user posted image

Punce, a boste šle na 3D UZ?? Se splača dat toliko denarja ali naj ga porabim za kaj druga user posted image

Imena še nič ni jasno user posted image  Jaz ostajal pri Tii ali pa Eli.. Moj pa se zdaj kr nekaj novega spominja. Njemu je Zara všeč, ampak me preveč spominja na trgovino user posted image

Zibka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil BeeBee -- 18.7.2009 16:23:41 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
18.7.2009 20:23:37   
Zibka
Beebee, bravo za brcike!

Maruši, ne, to ne bo to. Ta raziskava se ukvarja samo z ženskami, ki imajo povečano možnost za predčasni porod- verjetno zaradi krajšanja materničnega vratu in še česa... Tapregled imam 11.8. v porodnišnici v Lj- bom poročala...

(odgovor članu BeeBee)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
18.7.2009 20:29:46   
BeeBee
Punce kaj mislite o barvi tega vozička? Preveč temna za pupiko?? user posted image

user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
19.7.2009 8:05:51   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: BeeBee

Punce, a boste šle na 3D UZ?? Se splača dat toliko denarja ali naj ga porabim za kaj druga user posted image

Jaz sem šla na 4D UZ v Domžale in niti eno slikico ni morala narediti, da je odvisno lege user posted image  kakšne slikice boš dobili. Vendar ta zdravnica je bila tako prijazna tudi, če se je celo uro matrala ni naju nič računala.....
Sem pa videla slikice, ko je ena imela med nas in niti niso moral razumet kaj je sploh bilo na sliki.
Zato, ker nam ni prvič uspelo pri temu ne bomo šli, ker sem želela, da bi oba  user posted image  imela za spomin in nič nisem žalostno, ker ne bom šla.

Če dobiš lepe slikice kot vidiš na netu se splača imeti za spomin.. user posted image

Tu sem šla. Zelo prijazni.

http://kalliste.ordinacija.net/

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu BeeBee)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
19.7.2009 8:12:06   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: BeeBee

Punce kaj mislite o barvi tega vozička? Preveč temna za pupiko?? user posted image

user posted image

Mene bolj moti tiste male kolese user posted image  Me takoj spominja na invalidski vožiček.

Jaz rabim nekaj bolj močnega, ker mi ne hodimo samo po centru. Sedaj, ko gledam po internet za voziček za našega novega user posted image  Sem večkrat videla vozičeke, ko vidim po centru in ne moram verjet koliko ene dajo za voziček, da tiste kroge delajo po centru in na kavice hodijo user posted image  Ne vem!!! Ali ene tekmujejo koliko dajo za voziček user posted image user posted image

Šibam sedaj na sprehod z mojo pupiko user posted image  Kakšen lep sončni dan je spet user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BeeBee)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
19.7.2009 18:09:18   
ShopGirl
Hello hello user posted image

Jaz se že cel vikend švercam glede kosila - včeraj sva bila pri mojih starših, danes pri njegovih na vikendu in obakrat sva tako supeeer jedla user posted image  Mljask mljask, hehe... To, da ti občasno nekdo drug skuha je res zlata vredno.

BeeBee meni je voziček všeč, barve so lepe. Če se boš odločila še za kakšnega otročka kasneje, in če bo fantek, boš voziček komot uporabila še enkrat. Jst bi si zraven vozička kupila še kako lepo mehko dekico v eni izmed svetlejših barv na vozičku (zeleno najbrž), modra je vseeno fantovska user posted image
Kateri voziček pa je to? Drugače pa čestitke tudi tebi - za gibe, brce user posted image  Se mi zdi da jst tut neki čutim že ene par dni. Bom mal še počakala da vidm če je to res TO, pa vam pol napišem da jst tut čutim za ziher user posted image

Jst na 3D samoplačniško ne bom šla. Zadnjič mi je moja G nardila 3D pregled kr sama od sebe, upam da se bo na to spomnla še na MF naslednjič. Sicer ne vem kok stane - če katera ve naj plis napiše - samo mi je res škoda denarja, ker je še veliko stvari treba nakupiti.

Drugač pa baje ene mamice res full dajejo za vozičke. Jst bolj gledam na to, kaj za določeno ceno dobim, in če dobim še full enih dodatkov zraven ki so že vključeni v to ceno mi je ok, če ne pa res škoda dnarja. Konc koncev se pa itak vsaka po svoje na konc odloči, po svojih finančnih zmožnostih in željah. Mi je pa full važno da mam kvaliteten voziček in ne neko skropucalo, pa da morm pol po možnosti še novga kupit vmes! user posted image

Tko, jutr grem nazaj v službo. Mal mi je smotano - ampak tko pač je. Se pa počutim OK in če bo tako tudi naprej, potem mi v službi ne bo hudega.

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
20.7.2009 7:52:23   
anaj22
dobro jutro

se moram najprej považit da čutim brcike od našega user posted image , sem jih pa prvič začutla prav konkretno v soboto in v soboto je tud Jaka shodu tko da je bilo dvojno veselje. Zdej smo pa važni.

Čestitke vsem ki ži čutite brcike user posted image user posted image user posted image

BeeBee men je voziček lep, važno je da je tebi všeč.

na 3d uz jaz ne bom šla, bom že zdržala do decembra ko dobim user posted image  v naročje user posted image

zdej pa šibam na zajtrk

uživajte v sončku

< Sporočilo je popravil anaj22 -- 20.7.2009 7:53:58 >

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
20.7.2009 8:45:26   
zalbi
Hej hej!

Uh pa je vikend spet hitro minil in je spet ponedeljek... no ja, sej bo tut teh 8 ur hitr minil, a ne. V soboto sem bla mal v šopinhu s Saro, v Celju, je blo prou fajn, sem ene par cunj kupila, nekaj zase, nekaj za Saro, ker meni ni res nič več prav - posebej v pasu, Sara pa tut raste, da ji j vse prekratko postalo. Pol popoldne smo bli še na rojstnem dnevu, je blo luštno, smo bli tako pozni, da je še Sara spala v nedeljo do 8.30 - je blo tko fajnnnn.

Beebee - men je voziček tut ful luškan, ej pa res da je primeren za oba spola.

naja22, shopgirl, beebee - user posted image user posted image user posted image  za brcike,. pri meni se zdej tudi že prou konkretno čuti dogajanje v trebuščku.

Na 3d ultrazvok tut jst ne bom šla, men se tut zdi mal škoda denarja...sicer pa bo res december en dva tri tukaj... tko da se bom počakala:).

TTko, se še javim, zdele mam en kup stvari za nares, mam še dva sestanka zdele.

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
20.7.2009 14:15:01   
vijolca
Pozdravljene Decembrke!
Z dopusta smo se že vrnili, lepo spočiti in porejeni! user posted image So me kile kar malo presenetile. Do sedaj sem na +5 kg (2 do 3 kg na morju), pa še nisem na polovici, kaj šele bo?! Moram reči, da sem uživala v plavanju v morju in bom tako aktivnost kar malo pogrešala... Izkoristite tiste, ki še greste! Na morju so se tudi brcike začele (točno na začetku 18. tedna), kake mehurčke in metuljčke smo pa zgleda kar preskočili, meni se zdijo kar brce. Najbolj jih pa čutim, če se za zajtrk ali večerjo najem česa sladkega, drugače jih niti ne čutim toliko (tudi ne vsak dan).
Nekoliko sem preletela za nazaj, čestitke za MF in druge preglede, jaz pa do MF spet delam križce na koledarju...
Toliko zaenkrat, se spet kmalu kaj tipkamo.

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
20.7.2009 14:56:11   
ShopGirl
Ojla Punce :))))

It's Official: čutim brce! :) Kok je to luštno...hehehe, pa full mi je buši zrastel - samo ne tako čez cel trebuh ampak nekam bolj v špičko, po sredini user posted image

I'm back to work, po svoje kar paše, drugače pa pogrešam svojo dnevno na easy rutino user posted image  Sej veste - vstaneš kadar hočeš, ješ kadar hočeš...user posted image

anaj 22 - user posted image za Jaka!!!user posted image  ste meli pa res razlog za dvojno veseljo, super, prav luštno.
vijolca welcome back z dopusta, si mi full lušte nardila s tem ko si napisala da si full plavala - oh jst že komi komi čakam to najino Kefalonijo.

Pošiljam cmokce, mam še full za nardit - papa!

(odgovor članu vijolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
20.7.2009 15:48:45   
zmajči25
Ojla, souser posted image ! Redno vas berem, čeprav napišem pa bolj malo.

3D UZ - jaz bom obvezno šla. Sem šla tudi ko sem bila prvič noseča in je bilo čudovito! Vsake toliko si zavrtim posnetek pa slikice in jih pokažem moji tamali, kakšna je bila, ko je bila v trebuščku. Lepo in jasno se vidi obrazek, prstki, rokice, nogice, trebušček,... Res super izkušnja, vredna vsakega centa. Še vedno vem datum tega UZ-ja na pamet. Sem pa bila v Zdr.zavodu Dravlje LJ pri dr. Reševi in je res super! Trajalo je cca. 40 min, vse nama je pokazala ( je bil moj dragi zraven), razložila.... Tako da sedaj v drugo greva sigurno spet k njej. Me kar matra da bi se kar zdej naročila, še preden imam MF (imam jo komaj 20.8. ko bom v 22. tednu zaradi dopustov). Je pa res, da je precej drago (jaz sem decembra 2005 plačala takratnih 19.000 SIT), sedaj je pomoje okoli 100 EUR, ampak če imaš možnost, je to ena neponovljiva izkušnja.
Kilogrami - jah, tudi pri meni se je začelo dvigovati na tehtnici, pridelala sem +3 kg, ampak je še vse v mejah normale, se bom že imela čas sekirat, ko bo šlo še bolj gor. Že sedaj se počutim "obilno", ta trebuh je prav štosen, kako hitro raste!user posted image
Dopust - že bili na križarjenju konec junija, mogoče bomo šli še za kakšen dan v hribe.
Služba - vedno ista pesem, skozi nekaj nalagajo, tako da ne rešim še ene stvari, že zahtevajo pet drugih...user posted image  Sej včasih me prav prime, da bi šla za kakšen dan na bolniško, da se spočijem, ker biti v službi po cele dneve pa res ni fajn!user posted image  Me je pa zato začel matrati križ in sem včasih, ko sedim za računalnikom neprekinjeno po 2-3 ure, ko ena stara nona, ker niti vstat ne morem! Mah, upamo da bo boljše...ž

Šibam nazaj delat (upam, da bom do 17h končala), uživajte!

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
20.7.2009 15:52:36   
zmajči25
Še to sem pozabila...
Brce - jih čutim že ene 2 tedna in mi je prav smešno, kako intenzivno že brca moj mali škratek. To bo še en aktiven dojenček!user posted image

(odgovor članu zmajči25)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
20.7.2009 16:03:54   
*nivea
ojla
jaz kar dopustniško razpoložena. nič ne delam in v tem uživam user posted image
čestitke vsem za uspešne preglede in za brcike user posted image
jaz jih še ne čutim oz. včasih se mi zdi da nekaj je, potem pa nevem...
sem se jaz naročila na 4D UZ, sem ravnokar govorila z doktorco z Madžarske. grem pa 13.8. Pravi pa da stane nekaj manj kak 10000 forintov, se pravi nekje 36€.
jutri pakiram, v sredo greva. komaj čakam morje, da se naplavam.
buši mi je začel rasti, zdaj mi že celo rečejo, da se mi vidi user posted image . ja, saj je že čas, saj smo že v 5.mescuuser posted image
grem dalje malo počivat in odštevat dneve do morja..
uživajte

(odgovor članu zmajči25)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
20.7.2009 19:52:28   
*Mojca*
Daaaaan!

Joj od kar sem v službi čas tako leti da imam bolj malo časa, tudi za RR user posted image Obljubim, da bom malo bolj pridna.

Čestitke vsem za brcike!! Jaz tudi sumim da nekaj čutim, ampak tistih pravih brcih še ni.

3d UZ: Prejšnjič sem bila in je bilo nepozabno. Tokrat grem spet v Postojno v porodnišnico. Cena je 80e. Ampak je vredno...vsaj po mojih izkušnjah.

anaj čestitke Jaku za hojo user posted image user posted image user posted image Mi delamo po par korakov, potem pa bum na rit user posted image

Kile: v zadnjem tednu stojijo, je pa res da se fullll pazim.

Služba: je super, fajn kolektiv in malo dela. Vsak dan sem ob 15h že doma. Ampak ne okol govort user posted image

Tako, zdaj pa grem če me čaka gora cunj za zlikat user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
21.7.2009 7:42:38   
anaj22
dobro jutro user posted image

user posted image

user posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
21.7.2009 8:56:38   
robika
Jutro babike,mi smo vceraj imeli pregled zaradi potrditve spola in spet isto kot pri 2user posted image do zdaj smo nosiliuser posted image zdaj pa je uradno in 100 procentno user posted image ,tako da novembra pricakujemo 3 puncko,drugace je vse ok mala pridno brca mami pridno je,najstarejsa pupa Aneja je na pocitnicah,Tija pa bo jutri dopolnila 1 leto,ati pa je itak najboljsi...naslednji pregled imam 28.8,                                                                                                                                                          lepe pozdravcke vsem,se tipkamo

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
21.7.2009 9:09:19   
zalbi
dobro jutro!

anaj22 - joj hvala za ako fajn kavico in zdrav zajtrk- me je kr zbudilo...

Berem da smo vse na istem, da nam je intenzivno začel rasti trebuh... ja meni se zdej že res vidi, da sem user posted image , se mi zdi da mi je v zadnjem tednu tako zrasel.

robika - a tebi so na nS rekli da bo user posted image . No jaz sedaj z nestropnostjo čakam na morfologijo, jo imam v četrtek, k so mi na NS rekli da bo user posted image , tako da potrdijo, da lahko poveva kaj imamo:).

Drgač mam en kup del, mam ful enih zadev za pripravit v službi, ker pripravljam material za en projekt - mislm, sred poletja pa tolkkk dela.

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu robika)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
21.7.2009 9:50:10   
tulpika
mowning user posted image ,

tale kavica mi je pa tak lušt naredila..da sem si jo šla takoj naročit + 2 nektarini sem kupila, da bo minimi mal vitaminov dobil.

čestitke za vse brcike user posted image . Jaz še nič ne čutim...no...vsaj ne bi rekla, da so to brcike. Se pa pridno redim user posted image .

uživajte na današnjem sončku...mene tudi čaka uživanje nekje okol 17.00, ko končam s službo, če ne bom vsa utrujena že omagala in zaspala ob 17.30 user posted image .

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
21.7.2009 9:59:59   
ammam
Včeraj sva bila pri G in kot kaže bomo dobili user posted image , sicer je bil otroček bočno obrnjen, pa se ni in ni hotel premaknit, da bi bilo 100% vidno, ampak vse kaže na to, da bom rodila še eno deklico. Sem rekla mojemu, da bo imel doma zdaj pravi harem. user posted image
Trebušček raste, brcike se pa že zelo dobro čutijo, predvsem popoldne in zvečer. Po treh tednih sem dobila tudi izvid četvernega hormonskega testa in je vse ok.user posted image

(odgovor članu tulpika)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
21.7.2009 12:02:14   
anaj22
za opravljene preglede user posted image user posted image user posted image  in čestitke za user posted image

jaz se pa z sladkarijami bašem, mi zdele tko pašejo sploh čokoladauser posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu ammam)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
21.7.2009 13:15:45   
Luna2008
pozdravljene punce,

spet se malo javljam, ne uspem prit zraven ker naša mala že počasi stopica okoli pa jo še lovim, ...

3D/4D -sem šla lani in tudi letos grem k Strahovi v Domžale.jaz je ne morem prehvaliti,res vse natančno pove,
je prijazna in strokovna,naredi cd s slikami,filmčki... po moje se splača zaradi tega da res vidiš da je z otrokom vse ok
in tudi zaradi posnetkov ker so čudoviti,sploh filmčki ...

VOZIČEK -mi bomo imeli še istega od lani,Chicco mislim da je S3 trio ali nekaj takega.žal se ne obrne okoli,samo je super vodljiv, ima košaro z možnostjo vzdiga vzglavja, športni del nima senčnika,ker se lahko strehica da čisto do spredaj,ima dežno prevleko, zimsko vrečo vse v kompletu,ker pri nekaterih je treba vse doplačat.edino pomanjkljivost je dase športni del ne obrneproti tebi... zloži se super tako da gre tudi v manjše actke,samo daš še sprednje ali zadnje koleso dol, gre pa vse na klik ... aja pa gume ima polne tako da ne more počit...

kako ste kaj vi? mi komaj čakamo 30.7. morfologijo. a hodi katera na Aškerčevo v Lj k gin?
pri nas še nič ne brcamo ...

uživajte nosečke pa se slišimo !!

Kaja 6.8.2008 & novi malček v pričakovanju decembra 2009

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
21.7.2009 18:47:07   
Neža7
Po enem tednu rahlo brcanje me je danes naš user posted image  mamico večkrat pošteno brcil/a user posted image user posted image  

Kakšne lepe spomine so se mi vrnile user posted image

(odgovor članu Luna2008)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.