zmajči25
|
Ojla, so ! Redno vas berem, čeprav napišem pa bolj malo. 3D UZ - jaz bom obvezno šla. Sem šla tudi ko sem bila prvič noseča in je bilo čudovito! Vsake toliko si zavrtim posnetek pa slikice in jih pokažem moji tamali, kakšna je bila, ko je bila v trebuščku. Lepo in jasno se vidi obrazek, prstki, rokice, nogice, trebušček,... Res super izkušnja, vredna vsakega centa. Še vedno vem datum tega UZ-ja na pamet. Sem pa bila v Zdr.zavodu Dravlje LJ pri dr. Reševi in je res super! Trajalo je cca. 40 min, vse nama je pokazala ( je bil moj dragi zraven), razložila.... Tako da sedaj v drugo greva sigurno spet k njej. Me kar matra da bi se kar zdej naročila, še preden imam MF (imam jo komaj 20.8. ko bom v 22. tednu zaradi dopustov). Je pa res, da je precej drago (jaz sem decembra 2005 plačala takratnih 19.000 SIT), sedaj je pomoje okoli 100 EUR, ampak če imaš možnost, je to ena neponovljiva izkušnja. Kilogrami - jah, tudi pri meni se je začelo dvigovati na tehtnici, pridelala sem +3 kg, ampak je še vse v mejah normale, se bom že imela čas sekirat, ko bo šlo še bolj gor. Že sedaj se počutim "obilno", ta trebuh je prav štosen, kako hitro raste! Dopust - že bili na križarjenju konec junija, mogoče bomo šli še za kakšen dan v hribe. Služba - vedno ista pesem, skozi nekaj nalagajo, tako da ne rešim še ene stvari, že zahtevajo pet drugih... Sej včasih me prav prime, da bi šla za kakšen dan na bolniško, da se spočijem, ker biti v službi po cele dneve pa res ni fajn! Me je pa zato začel matrati križ in sem včasih, ko sedim za računalnikom neprekinjeno po 2-3 ure, ko ena stara nona, ker niti vstat ne morem! Mah, upamo da bo boljše...ž Šibam nazaj delat (upam, da bom do 17h končala), uživajte!
|