|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: december 09
13.7.2009 8:58:18   
Anonimen
dobro jutro bejbe:)
pa smo koncno zastartali v sončen dan! kako ste kaj? Jaz na delovnem mestu,  mal jem nektarin, malo delam, skratka, dobr dan imam :D Vikend bil super, v soboto sem bila na "mini križarjenju", kjer sem se vsa srečna namakala  še v Vrsarju, ah morje user posted image . Komaj čakam dopust, ki se mi začne s tem petkom user posted image
Popoldan grem mal v šoping, čeprav je lahko za pričakovat ful gužve, ker so razprodaje, tko da bo treba bit zelo strpen user posted image  Če bo še kaj za našega Anžetka, bo fajn :D

angelsound: v petek sem poslušala našega fanta. Popoldan veselo kobaca, plava, skratka uživa (predvidevam); zvečer se pa sliši le nekaj zelo malega kobacanja, pa predvsem bitje njegovega srčka!! srček bije ful hitro,pa  nekje pri mojmu popku je za slišat  user posted image user posted image  prav dobr se mi zdi poslušat:))) a mislite, da to lahko kaj škodi otročku ??

modrci: no ja, jaz imam s tem probleme že zelo dolgo..obseg imam majhen (70-75), odvisno od mojih kg, košarica je bola pa pred od D do E, zdej pa..bnom rajše tiho :D (tut to G pride). Dala sem si ga pa delat v Alisi  (http://www.alisa.si/), PRIPOROČAM VSAKI, KI IMA PROBLEME Z DOBAVO MODRČKOV zaradi VELIKOSTI!! (naredi tut do L , če mene kdo praša :))))

NO, grem delat

lpN

(odgovor članu tulpika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1351
13.7.2009 9:19:04   
Zibka
Tulpika,
kje na netu dobiš angelsound za pol cene? In ne razumem, kako poslušaš dojenčka user posted image - no res je, da še te zadevice nisem nikoli videla in ne vem točno za kaj gre, ampak vseeno si ne znam predstavljati. Prosim za kako pojasnilo...

Jaz sem pa včeraj prvič opazila, da je moj trebuh malo otrdel- malo, nič da bi bilo kaj narobe- in je postal tak lep nosečniški. Mislim, da zdej pa že zgledam kot prava nosečnica in ne več kot (samo) debelušek user posted image In sem prov srečna.... Jaz sem leta in leta oboževala nosečnice, zdej pa postajamo mi tako....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lep dan!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
13.7.2009 10:00:18   
zalbi
Hej!

Evo mene z dopusta... danes sem že nazaj na svojem neljubem delovnem mestu. Skratka, kaj naj pocvem - ja na dopustu je blo super, bli smo na morju, vreme je blo čist OK, malo oblačno, malo sončka, fajn ker ni bilo prevroče. Kopali smo se tudi, voda je blla malo bolj hladna, ampak ni blo panike... Sara je uživala sto na uro, je ni nč motilo hladno morje. Ampak tale vrnitev v realno življenje je pa čist preveč... zdej samo študiram kdaj in kam bi spet čim prej pobegnila...

Trebuh mi je začel res rasti - danes zutri sem rabla pol ure, da sem našla nekaj uporabnega za službo. Ko sem bla na morju, sploh nisem opazila da bi bla taka sprememba, zdej pa ko smo prišli domov, pa nobenih hlač ne morem več zapet....Vglavnem čist smešno. Pol pa pridem zutri v službo in se mi vlije kri iz nosu - nikol se mi to še ni zgodilo, tako da se malo čudno počutim... mislmim, da bi rabla bolniško:) - pa čist zaradi službe, ker mi res najedajo... komi pridem z dopusta, pa kr neki... prou na jetra mi grejo...

Tako, zdej pa vas bom mal šla še prebrat za nazaj...

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
13.7.2009 10:10:17   
tulpika
Zibka - nadeneš si slušalke in z drugim delom angelsounda krožiš po trebuhu in "loviš" otroka ter poslušaš srček. še prej se moraš namazati z gelom, ki ga dobiš zraven....tako kot pri ginekologinji.

babycenter:
http://www.angelsounds.si/kakokupiti.shtml

na Bolhi že za 30€
http://www.bolha.com/iskanje.php?kat=&search=angelsound

na ebayu pa že od 20$ naprej
http://global.ebay.com/search?browse=0&Query=angelsounds&showPrefs=&lang=en-US&country=182&rvr_id=&keyword=angelsounds&crlp=1266933880_23395

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
13.7.2009 11:37:14   
ShopGirl
Pozdravček vsem, ki ste v službi in vsem, ki uživate doma user posted image

Tale angelsound je pa mikavna stvar, sm šla mal na e-bay pogledat in tega je full. Tulpika, čist isti kot v baby centru pa 3x cenejši (sem upoštevala strošek dobave) - maš prav. Noro...
Potem pravite, da se ne splača v Italijo? Kaj pa recimo previjalne mizice? Tuki pri nas so pošastne cene, vse nad 200 eur. V Ikei jo dobiš ceneje, sicer je nisem vidla v živo ampak na spletni strani, sam vseen. Baby center je full drag, vsaj kar se opreme tiče no. Se vam ne zdi? Midva bova šla mal v Ikeo septembra, da vidiva kaj ponujajo. Najbrž se kaj najde user posted image

Lepo se mejte na razprodajah, če boste kej šle. Jst se morm bremzat do srede - upam da bo otroček tko obrnen da se bo vidlo kaj bo user posted image

(odgovor članu tulpika)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
13.7.2009 11:48:32   
Anonimen
@ShopGirl: js sm bla v Ikei konc junija in imajo kar nekaj fletnih stvari za naše otročke ; od previjalne, do posteljice, pa še ugodno povrh vsega!!

(odgovor članu ShopGirl)
  Neposredna povezava do sporočila: 1356
13.7.2009 13:04:03   
Zibka
A Angelsound je namenjen samo poslušanju srčka nerojenega otroka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
13.7.2009 13:08:22   
tulpika
ma sej verjetno se splača iti v Italijo samo moraš vedeti kaj iščeš. No, če je pervijalna mizica 40€ cenejša v Italiji ...je sigurno ne bom šla tja kupt, ker me že pot več košta. če pa katera najde voziček za 200€ ceneje potem se pa že splača.

bila sem pa v teh dveh trgovinah:
http://www.tuttoperilbambino.it/Home%20Page.html

http://www.babypulman.it/anim_index.swf

Jaz bom šla tudi 1x septembar pogledat v Ikeo. Že na spletni strani je videti kar mikavno in dosti ceneje.

ja, shopgirl....tale angelsound je kar fajn (no, ni da bi človek dal 70€ za njega, če se ga da ceneje dobiti)....ponavadi ga poslušava zvečer, ko greva spat....se sliši, da plava zdaj, ko ima še kar veliko prostora oz. se sliši, da se premetava user posted image ...pa srček bije 100 na uro user posted image .
en dan ga morava še posneti na računalnik, da bomo imeli za spomin.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
13.7.2009 15:13:17   
ShopGirl
tulpika, za eno stvar se ne splača it, se strinjam. Če pa maš namen kupit več stvari, pa da veš da boš ceneje dobila, se pa full splača... Recimo, da bi najdla voziček 40 eur ceneje, pa previjalno tok ceneje,...pa avtosedež... Pol se pa že pozna user posted image  Sam pol je treba pa počas že kak kombi rentat da loh to vse domov pripelješ user posted image

Nezy, no super da imajo kaj izbire v Ikei, midva mava namen it tam nekje septembra/oktobra (novembra rajš ne bi kam daleč hodila user posted image ) - pa upam da kaj najdem. V bistvu - upam da bova mela dost dnarja da bova loh kupla vse kar bom našla user posted image

Angelsound - jst bi cele dneve preždela s temi slušalkami na glavi pa skos prisluškovala kaj počne user posted image  Pa že tko sm vsa raznežena, prejle bi kmal jokat začela k sm gledala po TV kako ena mami ni hotla objemat pa crklat svojih mejhnih otrok user posted image  

Čist sm mutirala odkar sm noseča - redno kuham vsak dan (itak sm doma in morm neki jest). Dons sm nardila svojo prvo musako - njami user posted image .

(odgovor članu tulpika)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
13.7.2009 20:03:39   
Anonimen
ojla
pa je dan za nami, prav luštno:) prej sm bla mal na razprodajah, nič pametnega vidla, sam pokukala, sem se pa se ustavila v Pikapolonici in sm se na vrat nanos odločila za voziček!!! (http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=192738). Košaro & lupino mi bo pa kolegica posodla.. je tok fajn za vozit, lahek, skratka, tiste ki se še odločate, priporočam user posted image user posted image
ShopGirl: čestitke za 1.narejeno musako:) kasno si delala to? sam meso/krompir, al kombinacija kake zelenjave?

jz sm se šla prej, po tistem ko sem se zagledala v ta voziček "nagradit" s špinačnimi rezanci z zelenjavo in koščki purana user posted image v sredo imam  pregled, pa malo pazim kaj jem, da ne bo spet kšn problem z vodo user posted image

mejte se, uzivejte ta lep večer! user posted image

N

lp!

(odgovor članu ShopGirl)
  Neposredna povezava do sporočila: 1360
13.7.2009 20:54:47   
ShopGirl
Lep voziček Nezy, barvno usklajen za fantka user posted image  Cenovno je super, sploh glede na to, da boš košaro za dojenčka dobila od kolegice. Nama bo fantova sodelavka posodila avtosedež/lupinico, tako da en strošek manj...

Musaka je bila pa samo s krompirjem in mesom, bom pa naslednjič dodala še na tanko narezane bučke, da bo še malo zelenjave user posted image
Ti si imela tut fajn kosilo, vidm user posted image  Špinačnih še nisem poskusila - a so dobri?
Pregled; ti samo upoštevaj da spiješ ene pol litra vode pred pregledom, pa da daš srednji curek urina in bo vse OK. Pri meni se to obnese, upam da bo tako tut v sredo.
Sej res punce, kdaj imate morfologijo? Morfologija se dela med 20. - 24. tednom nosečnosti. Brala sm da je to natančnejši pregled vseh vidnih organov in da pri natančnejših pregledih traja tudi 60 min. Mislm da tok časa traja samo v tujini, pri nas si pa vzamejo od 15 - 45 min. No, jaz jo imam v sredo. Srčno upam, da bo vse ok. No, sej vem da bo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
13.7.2009 21:41:03   
*Mojca*
Čeeer!!
Na hitro se javljam. Prvi dan je za mano, bilo je kr ok. Ob 15h sem bila že doma. Za mano je tudi pregled in me je skor kap. Od prejšnjič sem se zredila 5 kil user posted image user posted image user posted image user posted image , skupaj ene 7. Sem bila kregana in se zgovarjala na žreje na morju. No, pa zdaj bom itak v službi in ne bo časa za hrano.

Glede speedyja je lep, ampak se ne da spustit naklona, kar ga pri meni odpiše že takoj. Ful je fajn če otrok zaspi da ga poležeš in komira dalje user posted image . Ker sede so tolk speštani, še posebej ko so manjši. Meni se je Luka prav smilu v lupini ko je zaspal user posted image

Angelsound: ga nisem imela ne prej ne zdaj.

Naslednji pregled in morfologijo imam 31.8.

No tako, zdaj pa spat in gremo novim zmagam nasproti (reduciranje hrane user posted image )

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
14.7.2009 7:58:06   
zalbi
Hej hej!

user posted image
Evo kavica za lepši dan - za vse pridne, ki delamo, ali pa ste doma... 

nezy - lušzn voziček, jaz sem tudi slišala veliko pohvala za ta voziček.

shopgirl - bravo za musako, jaz pa bom danes popoldne ko pridem iz službe skuhala paprične kumare in pire krompir, ja pa hrenovke zraven, mnjamiiii.

mojca - joj ti kg, mene zanima kaj bo pri meni pokazala tehtnica, itak smo bli na morju, pa skoz ena hrana...

Morfologijo imam naslednji teden v četrtek, v bistvu jo imam malo prej, ker pol gre moja G na dopust, pa ker je bil po NS user posted image  malo večji je rekla, da bomo malo prej naredili.

< Sporočilo je popravil zalbi -- 14.7.2009 7:59:18 >

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
14.7.2009 10:37:10   
tulpika
mmmmmm....diši kava user posted image . Ampak zgleda, da ni dovolj močna ker nosečke še kar spijo user posted image .  Zalbi..zgleda, da boš morala drugič mal močnejšo narest user posted image .

ooo nekatere ste že kupile vozičke user posted image . Jaz bi ga tud pa se kar bremzam...bom še malo počakala. sicer ne vem zakaj user posted image , ampak sem se tako odločila. A posteljice in previjalne ste že kupile? Kje bi se pa to dalo dobiti po ugodni ceni ?

ShopGirl čestitke za musako user posted image  yeeeeee..... Kaj bo pa danes dobrega za pod zob? (stalno mislim na hrano user posted image ...danes imamo v naši kuhinji na jedilniku med ostalo hrano tudi čuftice....komi čakam da bo ena normalna ura za kosilo user posted image ...mi je malo nerodno, če bi šla že zdaj)

Mojca - meni je gin. tudi omenjala, da naj pripazim na kg. Pa ne morem pomagat...kar same se lepijo na mene. Pogledam nektarino pa mam 20dkg več user posted image . Upam, da ne bom šla v višave s kg...jah...neki pa moram jest user posted image . Bo kar bo...zdej mi je OK...se bom potem obremenjevala, ko bo treba to dol spravt. No, upam da ne bo pretežko.

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
14.7.2009 11:32:11   
ShopGirl
Daaaan! user posted image

Ooooo kavica...mmmmm, kok lepo diši! Upam da mi bo pomagala se zbudit, danes sem čist zalimana ura pa že 11!
Sem se mal grela na dopoldanskem sončku, na balkonu, ampak je tok močno sonce da sm mogla pobegnit v stanovanje že po 10min...
Glede na to, da mi je od včeri ostalo še full musake, bom mela najbrž kr to za kosilo. Čeprav me je Zalbi namamila s svojim krompirjem in hrenovkami - njami, Tulpika pa s čufti - še bolj njam!!!
Joj ta hrana, men gre tut skos po glavi kaj bom jedla, kdaj bom jedla,... Vse mam naštudirano že za dan v naprej user posted image  

Zdej kar se kil tiče vam bom jutr poročala, ker se mi je vaga pokvarla. V bistvu sm jo jst pokvarla ampak uradno se je sama user posted image  Mah zadnjič je pri G kazalo 65 kg (sm bla vsa nejevoljna), kar bi pomenilo da sm se zredila za 2kg - sam sm bla direkt po kosilu pa še full sm pila. Jst se tolažim, da če bi me tehtala zjutri bi blo 64 kg user posted image  Pa prosm lepo, tehtajo nas oblečene in obute zato lahko mirno odštejete 1kg user posted image

Sicer pa - who cares za te kile, dokler so v mejah normale. Ob porodu jih maš takoj 5 manj...pol pa itak dojiš (če si te sreče) in še paziš kaj ješ da otročka ne šraufa. Boste vidle da bomo hitr na svoji prvotni prednosečniški teži user posted image  Pol ko nam pa otročki še shodijo bomo pa itak še boljše zgledale kot smo prej in to je to user posted image

Vozički: se mi ne mudi kdaj ga dobim (sm že napisala, da ga dobim za darilo), važno mi je da mam izbranega. Je pa pomembno da se da spreminjat naklon, se strinjam. To je kr nujno, po moje. Jst sicer svojega otročka ne bom mela kej dosti v lupinci, samo toliko kot bo treba... Ma bom vidla - zdej loh govorim v naprej, bo praksa pokazala svoje user posted image  pred leti so full svetovali naj so čim več v lupinicah, zdej pravijo das ni dobr za hrbtenico,... Sigurn še full stvari ni čist ok, pa se bo to šele čez leta pokazalo. Glede na to kok se dons komplicira je še dobr, da smo mi izpadl kakršni smo user posted image

(odgovor članu tulpika)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
14.7.2009 14:37:12   
Netta
Ali katera pozna košaro po imenu Mojzesova košara? Na netu sm našla spletno stran, kjer jo lahko kupiš in mi je full všeč. Pa me zanima če ma katera kakšne informacije o kvaliteti ipd. Najbrž jo bom kar naročila, ne še zdej ampak v poznejših mesecih, pa da vas mal povprašam o izkušnjah, predn oddam naročilo

sem šla pogledat kako to izgleda, nisem vedela, da se ji tak reče...midva sva tudi za najino prvo kupila pleteno košaro, ampak takšno, ki se psotavi na kolesa...sva jo dobila kar na tržnici pri prodajalcu suhe robe, mislim da je bla 25E...potem pa dokupila zraven še odejco, baldahin in oblogo...sem pa pozabila ceno...tudi zelo lepo pride...je pa aktualno le prve tri mesece, ker potem se je začela že tako premikati v njej, da je zaradi "škripanja" sama sebe zbujala...
user posted image

zalbi
- naj ti služba hitro mineuser posted image

razprodaje - bila včeraj, razočaranauser posted image   je ful stvari že prebranih...se pozna, da je večino trgovcev prej znižalo cene...ker dobila nisem praktično ničesar

shopgirl - pregled imam v četrtek, in upam da mi bo naredila morfologijo saj sem v 19. tednu...pa še moja dva srčka gresta zraven...user posted image
a toliko časa da traja v tujini...super...

kuhanje - vidim podobne simptome...jaz tudi kar ene specialitete ustvarjam in iščem nove recepte in pacam non stop...je pa vsaj pri meni tak da če kuham, potem sem že od vseh tistih vonjav in vmesnega poskušanja tak sita, da pol nimam več apetita...hihi, pa tolko več za mojga ostane...je kar precej časa vodil v velikosti trebuhauser posted image

takole...grem še sama malo oči zapret predno se moja mala ne prebudi,

pa pa

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
14.7.2009 16:01:41   
*nivea
user posted image               user posted image           user posted image

user posted image PDP~NICK(starost)~(?.user posted image ,?.user posted image )~KRAJ~PREGLED ~ MF ~SPOL

user posted image 1.12.      
~  BeeBee (26) ~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~ Maribor ~ 9.7. ~ user posted image   
~ robika (?) ~ (3.user posted image  2.user posted image )~ 14.7.
~  Nelly08 (?) ~ (?user posted image   ?user posted image )

user posted image 2.12.
~ anonimnauser posted image (?) ~ (?.user posted image  ?.user posted image )  
~ pikapolonica8 (?) ~ (?.user posted image  ?.user posted image )       
~ terida  (31) ~ (2.user posted image 1.user posted image ) ~ Ljubljana 

user posted image 3.12.
~ neanja duo (31) ~ (3.user posted image   2.user posted image ) ~ 4.5.

user posted image  5.12.
~ maychi17 (?) ~ (2.user posted image  1.user posted image )
~ tamala88 (?) ~ (?.user posted image   ?.user posted image )

user posted image  6.12.
~ sasi_M  (29) ~ (?.user posted image  ?.user posted image ) ~ Novo mesto ~ 7.5.

user posted image 7.12.
~ martinca  (24) ~ (2.user posted image 1.user posted image ) ~ Jurovski dol ~ 15.7.  user posted image    
~ jenny17(28) ~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~ 17.6.    
~ Luna2008 (?) ~ (2 user posted image    1user posted image ) ~ Komenda  30.7.  

user posted image 8.12
~ bejbibu  (22) ~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~ Celje  ~ 20.7. user posted image                       
~ anaj22   (25) ~ (2.user posted image 1.user posted image ) ~ Medvode    ~ 1.7.  
~ lana24  (?) ~ (?.user posted image  ?.user posted image ) ~ Ljubljana ~ 7.7.
~ dvojčica83 (26) (1.user posted image  0.user posted image )
~ zibka   (26) ~ (1.user posted image   0.user posted image ) ~ Celje  ~ 18.6. ~ user posted image    

user posted image 10.12.
~ kaja13 (?) ~ (3.user posted image    2.user posted image )                          
~ anonimna (?) ~ (?.user posted image    ?.user posted image ) ~ 15.5
~ timchy(28) ~ (2.user posted image  1.user posted image ) ~ Velike Lašče
~ *katika* (23)~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~  Maribor ~ 10.7.
~ *nivea    (28) ~ (1.user posted image   0.user posted image~ 4.8.

user posted image  11.12.
~ summer725 (25) ~ (1.user posted image    0.user posted image ~ Ljubljana ~ 5.6.   
~ mirjam80 (28) ~ (4.user posted image  1.user posted image ) ~ 16.7.

user posted image  14.12.
~ Emili1    (?) ~ (1.user posted image   0.user posted image ~ Ljubljana ~ 1.7.
~ ShopGirl (24) ~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~ 25.5.

user posted image  15.12.
~ tintara (32) ~ (3.user posted image   2.user posted image )
~ elly79 (29) ~ (1.user posted image   0.user posted image )

user posted image  16.12.
~ zalbi (29) ~ (2.user posted image   1.user posted image ) ~ Ljubljana ~ 25.5.  ~ 23.7.
~  vijolca (28) ~ (1.user posted image  0user posted image Ljubljana
~ Neža7  (28) ~ (3.user posted image 1.user posted image ) ~ Celje ~ 14.7., 10.8.
~ tf (31) ~ (1.user posted image  0.user posted image )    - Kranj ,  22.04, 26.05

user posted image  17.12.
~ Anuš (29) ~ (2.user posted image   2.user posted image ) ~ Ljubljana ~ 19.5.
~ dreamz  (29) ~ (2.user posted image    1.user posted image ) ~ Obala  ~ 7.7.  

user posted image  18.12.
~ riba83 (26) ~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~ 15.7.

user posted image  19.12.
~ tulpika (33) ~ (2.user posted image  0.user posted image ) ~ 17.8.
~ kajkakr (20) ~ (1.user posted image   0.user posted image ) ~ Kranj
~ vagica (?) ~ (?user posted image   ?user posted image )
user posted image   21.12.
~ ANKOM (?) ~ (2.user posted image   1.user posted image )

user posted image  22.12.
~ cv3rklic4 (?) ~ (2user posted image    1.user posted image )
~ tami2212 (29) ~ (2.user posted image 0.user posted image ) ~ Idrija ~ 9.7. 
~ nEzY (24) ~ (1.user posted image   0.user posted image ) ~ Kranj ~15.7. ~ user posted image

user posted image 23.12.
~ Tinča1 (?) ~ (2.user posted image  1.user posted image )

user posted image 24 12.
~ babysuprise (?) ~ (3user posted image     2user posted image ) Celje  
~ Sončeek (?) ~ (1.user posted image  0.user posted image )

user posted image 25.12.
~ anonimna user posted image (?) ~ (?.user posted image  2.user posted image ) ~ 6.5.
~ marusi (31) ~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~ 12.5.  20.7. ~ 30.7.
~ moniz (38) ~ (1.user posted image  0.user posted image )
~ natasa28 (29) ~ (3user posted image    0user posted image ) okolica Mb. ~2.7. 19.6.

user posted image    30.12.
~ METULJ1 (28) ~ (1.user posted image   0.user posted image~ Novo mesto  ~23.7.

user posted image  31.12.
~ zmajči25 (32) ~ (2.user posted image    1.user posted image ) ~ Koper   
~ *Mojca* (27) ~ (2.user posted image  1.user posted image ) ~ Ljubljana  ~ 30.7.

user posted image xx.12.    
~ evangelie (27) ~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~ 20.5.                         
~ SAFIRA (?) ~ (?.user posted image  ?.user posted image )
~ ammam (?) ~ (3.user posted image  2user posted image ) ~ 6.5.
~ Tinča1 (?) ~ (2.user posted image  1.user posted image )

TRENUTNO NAS JE 56 SREČK user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:  
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI           
    user posted image   DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA       SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    NOSEČNOST                    ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                           NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ  

• urejanje dokumentacije:
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
    vloga S-1/1
    priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
    vloga S-1/2
    Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    Priznanje očetovstva
    Kako do otroškega dodatka?

(odgovor članu *Mojca*)
  • Neposredna povezava do sporočila: 1367
    14.7.2009 17:08:45   
    Anuš
    Jst sem bila slučajno v soboto v HM in kupla par majic in hlač. Ampak vse normalna št. M namesto S. Sem šla na nosečniški oddelek in sem bla po 10 minutah že tolk živčna zaradi tako velikih plahtuser posted image . Ne vem a je pomešan z močnejšimi postavami, sam jst nimam kej delat s cunjami od št. 45 naprej. Pol sem pa razmišljala in prvič tudi nisem imela nič nosečniških cunj, zdej pa se mi res ne da kupovat za par mesecev. Zdej sem na oprijeti S/M, potem grem na široke majice, na koncu pa vzamem mojemuuser posted image .

Zdej me kar dolgo ne bo, ker jutri že densamo na plažiuser posted image . Pridem pa ene 24.8., tako da se fajn mejte vse, ki mi boste sledile in tiste, ki se boste kar doma redileuser posted image

(odgovor članu *nivea)
    Neposredna povezava do sporočila: 1368
    14.7.2009 17:23:16   
    BeeBee
    Ojlaaaaaaa srečke nosečke :)))

Midva sva včeraj prišla iz Londona in smo se imeli noro user posted image user posted image user posted image  Bi kr šla še nazaj, čeprav je super ko prideš v Slovenijo user posted image  user posted image  user posted image

Stvari sm tolko nakupila,da sva kr pošteno plačala zaradi pretežkih kovčkov user posted image  Za user posted image  fuuul lepih cotk.. Vglavnem je vse punčkasto tko,da upam da se na MF ne pokaže lulček user posted image
    Pa tut za mene sm kupila neki nosečniških oblačil user posted image user posted image  Res je tolk izbire da se ne morš odločit kaj vse bi vzel.. Zato sm jst kr vse pokupila user posted image  In ne grem več v trgovino vsaj ene 2meseca user posted image

Vozički jupiii...user posted image  Vidla bugaboo-ja, ga sprobala, vozila po trgovini gor in dol.. Ga pregledala do potankosti in sem prepričana,da je to to, sploh drugih več ne gledam user posted image  Prvo sm bla malo skreptična zaradi 2 manjših koles.. Ampak mi je super :)) Zdaj moram samo se glede barve odločit pa ga kr naročim poočasi user posted image

Brcike še nč user posted image  Kooomaj čakam,da bo kaj pomigalo. Bom vsaj vedela da je vse OK z njo user posted image

Joške kmh... 3 številke večje user posted image user posted image  Jst jih mam pr popku doli, moj pa je kr navdušen user posted image

(odgovor članu Anuš)
    Neposredna povezava do sporočila: 1369
    14.7.2009 21:19:58   
    ShopGirl
    Ooo BeeBee welcome back! user posted image  Sem te imela v mislih, predvsem kako veselo shoppingiraš po Londonu user posted image  Za punčke se mi zdi da majo itak več izbire in več srčkanih oblačil kot za fantke. Al se mi samo zdi? Hahaha, če se pa slučajno lulček pokaže pa še vedno lahko oblačila prodaš prek foruma, mislm da glede na to da nas je večina nagnjena k zapravljanju ne bo večjih težav user posted image  Kje si pa kaj kupovala v Londonu? Kako so pa kaj s cenami? Res fajn da si dobila tut zase dosti stvari...pri nas je bolj slaba izbira.

V glavnem - jaz sem ravno iz shoppinga. Sj veste da sm že nujno rabla nov modrček, v tem, ki mi je bil do zdej prav, sem bla že prav boga user posted image  Našla sm ga V Skinnyju in sicer št. 80C. Uhhh...prav dobesedno se lažje diha v njem user posted image

Anuš, čist sm ti fouš ker greš na dopust za tako dolgo! Kok dobr! Full uživaj na dopustu, predvsem zase no malo pa še za nas user posted image  Jst grem 16. avgusta in me ni do začetka septembra.

Nosečniška oblačila: Pri nas je v h&m res težko dobit kaj pametnega. Številke oblačil so ogromne... Jst sm zaenkrat še najbolj zadovoljna z benettonom. Zadnjič sm dobila kapri hlače, bež, znižane na 22 eur. Pa full se fajn nosijo. Zdej ko sm doma sm itak skos v njih user posted image

Jutri imam pa pregled - MF - držte pesti, da je otroček OK in da zvemo spol user posted image  Pol pa shopping dokler mi ne zmanjka moči in denarja user posted image

(odgovor članu BeeBee)
    Neposredna povezava do sporočila: 1370
    14.7.2009 21:25:41   
    Emili1
    prihajajo!!Ojla,

da vas tud jaz pozdravim preden grem na dopust in bom brez neta..user posted image No upam, da ne bom imela na morju blazen apetit, saj računam da bom ful plavala, pa hodila..tak da upam, da se bo kompenziralo. Zdej sam jem pa čičam v službi, kile pa gor. user posted image

BeeBee: ti kar zavidam šoping v UK, ker tukaj pri nas je res revščina.

Na razprodajah pa sem vzela kopalke, ki os bile res ful znižane pa lepe. Sem bila pa tudi v Kepici v BTC in imajo vse -40%. Sem kupila 2 lanene hlače..mislim, da so bile okrog 25E, kar je končno normalna cena. Sicer pa H&M porazno, sploh ne gledam več za nosečnice, ampak navadne majčke, mal bolj široke, pa tunike.

Bugaboo
    : tudi jaz sem ga spobala in bila navdušena, kok je lahek pa vodljiv. Res ne moreš verjet, da je tako easy. Prej sva pobavala trikolesnike in je bil bugaboo kot noč in dan. Nisem se pa še odločila za nakup, ker me po novem tudi Musty mika. A ga katera pozna? Težka odločitev bo!

No lepo se imejte, fanj kuhajteuser posted image in opravite MF.

Punce kamlu bomo na polovici, naši user posted image bodo kmalu tu!user posted image user posted image

(odgovor članu BeeBee)
    Neposredna povezava do sporočila: 1371
    14.7.2009 21:27:07   
    Neža7
    Lep podrav user posted image

Danes sem bila na pregled pri G in mi je rekla, da je posteljica zelo nizka celo cež MU user posted image  Mi pa res nismo brez težave med user posted image  user posted image  MV se vedno dobro drži user posted image  

Samo paziti moram malo več in upam za najbolje user posted image

Komaj čakam za naslednji pregled, če se je kaj izboljšalo.

Lp vsem in upam, da vsi uživajte na sončku user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu ShopGirl)
    Neposredna povezava do sporočila: 1372
    15.7.2009 8:26:33   
    *nivea
    ojla

da se še malo javim.
    sem včeraj malo popravljala seznam, zdaj pa vidim da sem Tinčo1 dvakrat pustila na seznamu.. sori, popravim ob priliki..

midva sva okej. brcik še ne čutim. sicer niti ne vem kaj naj pričakujem, a mislim,da jih še ni..

še 3dni delam, potem pa na dopust, čez en teden pa na morje.. komaj čakam. je moj brat sedaj na morju in sem mu kar malo fouš, da majo tak lepo vreme.. upam,da zdrži do konca avgusta pa še dlje tak lepo user posted image

sem bla jaz tud na razprodajah, pa si nisem nič nosečniškega kupovala, ampak navadne majice in hlače, pač za eno številko večje kak sem dozdaj, ker sem v njih še itak okej. buši mi tak pomalem raste. si tak vzame čas user posted image

za bebo nisem še nič kupovala. upam, da na pregledu po morju izvemo spol in potem "pričakujem" naval obljubljenih cotik od rodbine user posted image

grem malo delat.

božajte bušije

(odgovor članu Neža7)
    Neposredna povezava do sporočila: 1373
    15.7.2009 8:27:50   
    zalbi
    Hej!
    user posted image

Ena super duper močna kavica da vas prebudim....

beebee - dobrodošla nazaj, jojin fulll dobr za shopping v UK - jst bi tut jaaa.

anuš in Emili1 - uživajta na polno...

Emili1 - moja prijateljica ima Mutsy - pa je res fajn za vozit...

shopgirl - pomojem bom danes kr šla mal v benettona. V bistvu sem ugotavljala, da mi je zdej čist drgač kar se cunj tiče kot v prvi nosečnosti. Takrta sem bla noseča čez zimo in v bistvu daš polovrček gor, pa je,zdej pa dejansko moram mel normalne majce, tko da vidm da bom rabla več cunj...Ej držim pesti da bo vse ok...

neža7 - pazi nase, pa sej bo.

No ko je bla že taka debata o vozičkih, meni pa je všeč Hauck I'coo - res mi je luštn...

(odgovor članu Neža7)
    Neposredna povezava do sporočila: 1374
    15.7.2009 9:20:39   
    Zibka
    Pozdravljene!
    Dobrodošle vse nazaj z dopusta in uživajte vse, ki šele greste.

Jaz sem bila včeraj prvič v baby centru v Lj in gledala vozičke. Popolnoma me je prepričal Mutsy 4rider. Cenovno in funkcionalno se mi zdi prednjači pred vsemi. Ja Bogaboo mi je bil še boljši, ampak občutno držaji. In na tega mutsyja se čaka do 3 mesece, kar pomeni, da se mormo počasi že odločit, če ga hočmo...user posted image
    Pa bla sem v Kepici in tut kupila ene lanen hlače. Bla sem tut v Lavie- ampak tam sem bila pa čist razočarana- so se mi zdele same neuporabe cunje zame- narejene sam za suhice- no za večino bi bile pa verjetno super user posted image
    Brcike čutim od predvčerajšnjim in mi je super...res lep občutek: user posted image ,user posted image !
    Neža, sva na istem... jaz imam jutri pregled in mi bo pregledala kako je s posteljico, če se je že kaj dvignila. No, če se do zdaj ni, se verjetno tudi ne bo user posted image In potem nas čaka strožje počivanje... in verjetno carski rez. Ne vem pa, če mi bo naredila tudi morfologijo. Poročam jutri...

Poznavalke vozičkov in vaši možje in doktorji na raznih področjih user posted image : kako komentirate mutsy 4rider?

Imejte lep dan...

(odgovor članu zalbi)
    Neposredna povezava do sporočila: 1375
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
    Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
    10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
    Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
    пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.