tintara
|
Pozdravljene. Hmmm, zdaj ste me pa mal zasekirale. Čez 10 dni smo imeli namreč namen it mal v kake toplice in na Roglo, kjer bi se pa tudi gotovo hodili kopat v Zreče. Jaz sem v prvih dveh nosečnostih se striktno držala pravila, da nisem šla v bazen. No, zdaj je pa mal drugače. Sem že bila dostikrat vmes v Snoviku, zdaj pa sem tudi imela namen it v večje bazene. Izogibam se tistim manjšim javnim bazenom (na Sardiniji jih imajo v kampih ali pa tudi tega v hotelu na Rogli), kjer se mi zdi, da ne poskrbe toliko za higieno (morda le moj občutek, nimam pojma), pri ta velikih pa nisem tolk cvikala. Zdaj pa nisem čist ziher. Tudi mnenja so precej različna. Moji sestri je G zelo priporočal bazene, češ, da edino tam skrbijo za čistočo, medtem ko je tudi morje pri nas umazano. Meni osebno pa je G rekla, naj se jih izogibam, ampak tudi ona ni bila čisto prepričana. Te G, ki jo imam sedaj pa nisem vprašala. Ma ne vem, za na morje mi pa v tej gužvi tudi ni za it... Sem razvajena pristašica junija ali septembra za obisk morja. Po drugi strani se mi ne zdi fer do otrok, da ne bi zdaj smeli iti nikoli na bazen, ker gresta ful rada. Na morju smo tudi že bili, sem mislna še mal po SLoveniji povandrat.... Brrrr, pa zakaj sem sploh brala? No, bomo že rešili ta problem. Zdaj sem se pa tudi jaz začela redit. Mislim, da imam pridelano prvo kilo (morda pol) oz minus se je zmanjšal na 3.5. Malo hitro je šla gor, se mi zdi, res pa je, da je stanje črevesja nekoliko bolj polno, kot je bilo sicer. Tisti minus, ki ga kaže vaga pri G (pravite, da doma vaga pokaže, kot da ste se bolj zredile) je pa v oblekah. To je kredit poletja, ki ga moraš jeseni vrniti (težji čevlji, več obleke...). Takrat mal neprijetno pobuliš in pač razložiš G, da je štos v tem. Vsaj pri meni je bilo vedno tako. Delat, punca. T
|