BBP
|
Škorpijončica, moj je tudi proti tem zadevam za komarje, tako da imava midva na oknu kar mrežo in moram rečt, da se full dobro obnesejo. Moj čmrlj tudi kolca vsak dan vsaj enkrat. AC - midva o tem še premišljujeva. Moram mojemu pokazat te, ki so zdaj v akciji. Blazinice za dojenje sem si jst kupila kar une za enkratno uporabo. Bomo videli, kako se bodo obnesle. Pajacki - ker bom nekaj cunjic dobila od sestre, sem zdaj kupila par bombažnih pajackov (sestra ima tiste iz pliša). Kaj bomo oblekli, bo pa čisto odvisno od vremena. Je pa september dokaj podoben aprilu - ne veš kaj bo, lahko bo lepo prijetno toplo, ali pa že prav neprijetno. Za zdaj sem nekaj kupovala v BC, čakam pa, da v H&M pridejo dolgi rokavčki, da grem še tja pogledat. Lani, ko sem za sestro kupovala pajacke, so imeli par luškanih stvari. Steklenička - kupila sem eno tamalo aventovo. Če bomo še potrebovali in če se ta ne bo izkazala za dobro, bom pa kupila od Tommee Tippee. Svakinja jo ima za malo, ki ima sedaj 4 mesece, in je zadovoljna z njo. Aptamil - nam je v MŠ rekla, naj za začetek kupimo adaptirano mleko v nekih manjših pakiranjih (za ene dvakrat pripravit) za vsak slučaj. Bomo videli, kako nam bo steklo dojenje. Upam, da ne bomo potrebovali dodatkov. Kozmetika - trdo milo sem dobila od sestre, ker je imela viška. Olivno olje že imam, hladilno mazilo bo šel iskat v lekarno, ko rodim, ne vem namreč, kako je z rokom uporabe pri teh zadevah. Imam sicer tudi eno tekoče milo od BabyLove (kao naravna zadeva), ki ga v končni fazi lahko tudi zase porabim, in pa kremo za telo od Welede. Sem si pa zase tudi vzela od Welede olje za presredek. Bomo probali. Si bom pa morala vzeti čas tudi za bradavice, ker jih imam na sumu, da mi bojo full razpokale. Že zdaj, če jih pogledam, so take napokane. Kaj priporočate? Če se prav spomnim ste ene govorile o bepanthenu, pa o olivnem olju. Chebelica 21, hvala za opozorilo o pitju. Se mi zdi, da včasih, ko kaj začnem delat, kar pozabim na to, da moram pit. ja.lo09, uff bi jaz tega dohtarja nazaj nakurla. Mislim, eni pa resno mislijo, da si lahko privoščijo vse. Ne vem, kaj naj ti rečem, samo po moje ima tvoje dete toliko kot potrebuje. Zakaj je pa tisti kg skopnel, je pa težko reči. V tej vročini človeka še jesti mine. oktavija, mene je tudi zadnjič pogledala sredi junija (18. 6.), zdaj se grem pa pokazat v četrtek. Komaj čakam. Upam pa, da me bo potem kaj prej, kot pa čez 5 tednov naročila. Pa upam, da mi reče, da je naš čmrlj na glavo obrnjen. Porod, kot sem enkrat že rekla, mislim, da bo prej. Tudi moj je za sveto prepričan, da bom rodila 4. 9. Ne me vprašat, od kje mu ta ideja. Sonček Lara, mene tudi občasno boli trebuh, pa niti ne rabi bit tko močan dotik. Še posebej je občutjiv predel okoli popka. Takrat poskušam več počivat. Včasih deluje, včasih pa ne. Včeraj je bil en tak dan, da sem imela full trd trebuh, pa nasplošno se nisem lih počutila. Zvečer me je še glava full začela bolet, tako da sem bila nekaj časa čist preč. Streptokok B - jaz se zelo nagibam k temu, da bi se dala testirat. Glede na to, koliko enih vnetij sem imela, ne bi bilo neumno. Kaj menite ostale? Držim pesti, da bo vse v redu s Planinc1978. Me je kar stisnilo. Tanik, super, da je vse v redu. Sedaj pa počivat, počivat, počivat!! Rubin . Držim pesti za punci!! Mislim, da mi je uspelo vse komentirat. Zdaj pa moram it nekaj popit.