Miška2006
|
Ojla, še raport iz današnjega dne No, na okulistični kliniki opravili brez vsakršnih težav. Mamo le še kontrolo dioptrije 1.9., ker moramo še pred tem dajat 4 dni kapljice Atropina v oko. Ko smo odpravili na okul. kliniki smo s tavečjim šli še na ORL zaradi tistih izrastkov ob kanili. Dobimo enega "levega" dr., ki ne vem ali je bil živ ali mrtev. Gledal je kot zombi, pa sem jst mogla iz njega vse zvlečt, pa še vsega nisem zvedla, ker ni imel pojma ...pa take zdravnike imamo. No, pridem domov pa pol pokličem še višjo sestro otroškega oddelka ORL in mi pove, da se jutri slišimo, da mi pove, če lahko pridemo jutri gor med 12. in 15. uro. Pa mi reče, da jo moram vseeno ju3 okrog 10 poklicat, da mi zagvišno pove kaj in kako. Pa jo vprašam, kaj mu bodo sploh delali. Ali tavečjega samo pregledajo, ali mu bodo kaj nardili, da gremo še isti dan domov, ali bomo ostali več dni gor. Mi ni znala nič povedat. Je rekla, da bomo sproti vidli . Vem kako je, da je treba najprej otroka videt, ampak ga je že ta "butl" pogledal in mi ni nič znal povedat kaj mu bodo delali. Me je samo zanimalo zaradi tega, da si znam zrihtat varstvo za Nino in kolko "materiala" oz. za kolko dni moram nest stvari s sabo. Rezultat vsega je, da vem še manj kot prej. Do zdaj sem pakirala, sem se pršla oddahnit, pol pa grem dalje. Sem imela visok pritisk, a zdaj imam še večjega . Če mi bo uspelo nesem računalnik za zabo. A mogoče katera ve ali je kakšen brezžični internet na območju ORL, Onkologije, KC????? Da mi ne bo dolgcajt Detelja, ne vem kaj ti rečt...sem prav brez besed Matcar, ni ga blo. Mogoče ga bom vidla 1.9. Grem se zluftat, da mi pade pritisk