|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009
20.7.2009 21:40:30   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: ninica23

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85
kpmk:super slikca.Imele smo se res čudovitouser posted image user posted image
matcar:tudi me smo bile vesele srečanja in tudi sama upam ,da se kmalu spet dobimo in tudi v večjem številu kot je rekla že kpmkuser posted image Super da smo te spoznali in seeda tvoje tri sončke.Saš je pa že tko pravi frajer ,sam glavco drži ,kašico jeuser posted image user posted image user posted image
ninica.lepo te je bilo spoznat ,pa se še kaj vidmo ,a ne ?

sonček85: js upam,da kmalu - če ne v celju,pa v žalcu na sladoledu!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 4676
20.7.2009 21:40:38   
ninica23
aja,slikice pa pripnem v priliki,ko pridem do kabla za fotoaparat user posted image user posted image user posted image

nočko vsem skupaj

user posted image

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 4677
20.7.2009 21:42:29   
matcar
Nočko,Ninica!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 4678
20.7.2009 21:44:52   
sonček85
slikce so v albumu:)

Lahko noč vsem

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4679
20.7.2009 21:45:40   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

slikce so v albumu:)

Lahko noč vsem

Nočko,Sonček!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4680
20.7.2009 21:46:15   
štorkljica
Čer!
Na hitrco pred spanjem ker mi že učke pošteno vkup vleče...
Torej naša pastirica Sofija se je danes zjutraj med previjanjem in pasenjem kravic prekotalila iz trebuha na hrbet čisto samauser posted image user posted image user posted image user posted image  Nisem mogla verjet, da je to naredila že pred tretjim mesecem. Mala je res huda, čist sem bla paf od sreče, pa Ajda je bla zraven, sve takoj atija zraven poklicale in mu obe v en dih razlagale kaj se je zgodilouser posted image

No to je to...user posted image

miška06 držim pesti, da čimbolje to opravite in se čimhitreje vrnete domov...pa en user posted image  zate in sineka.

Nočko!

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 4681
20.7.2009 21:52:52   
Cveta28
Pozdravček še iz Gorenjskega konca....
Najprej user posted image za prečudovite mamice in vaše krofke in jagodke, ki ste se danes dobili v CE. Slikice so prekrasne in sem bila obveščena, da ste uživali maksimalno. The best!!! user posted image izgledajo prečudoviti in vas vse samo še polepšajo user posted image
detelja - same lepe in pozitivne misli user posted image user posted image user posted image
Miška- tudi tebi želim, da bi jutri dobro opravili user posted image user posted image user posted image žal pa ne vem ali imajo kje na KC brezžični internet, verjetno so kakšni kotički ampak povsod pa definitivno ne.
matcar - lepo, da Maks napreduje ter da ste prešli na manjšo dozo zdravil
slutnja, frulica - welcome on board, še veliko bosta morali nadoknaditi, da ulovita naše največje aprilske čvekice user posted image
rea - user posted image za tvojo Evo ter da si končno uspela najti čas za RR

....pa še report današnjega dne....
Danes smo imeli pregled + cepljenje pri P. Nove mere pri 3m so: 6020g ter 61,5cm. Naslednji pregled + ceplenje: 31.8.
Na teži nismo toliko pridobili, ker Laura ful poliva ampak P je še vedno mnenja, da imam jaz toliko mleka, da se Lori prenajeda ter zato poliva user posted image Je pa bila začudena, ker potem mala nič ne zahteva dodatne hrane kot pa tistih 5 podojev na dan. Glede usločevanja glavice nazaj in bolj aktivnega gibanja z desno polovico telesa nam je priporočila le vaje in se bomo na naslednjem pregledu odločali ali bo potrebna fizioterapija ali ne. Drugače pa je P ocenila, da je mala Lori ful zvedava, gobčna in nadvse vesela deklica user posted image
Imeli smo tudi prvo ceplenje in Laura se je lepo zamotila z ropotuljico tako, da ni niti opazila, da je dobila prvo pikico user posted image In tudi cepivo proti rotavirusu je lepo popila in ni izpustila niti kapljice. Doma smo doživeli čisto drugo zgodbico. Na nogici je od cepljenja dobila rahlo oteklino tako, da smo izpustil večerno hranjenje in samo čakam ali se bo ponoči oglasil alarm. Stegence sva ji namazala s hladilnim gelom ter ji gor dala tudi obkladke. Nekaj časa je bila mirna potem pa je začela najprej migati s 'ta zdravo' nogico, potem pa je hotela še z drugo. In sledil je seveda jok user posted image . V slabi urici je zaspala in sedaj je tudi oteklina že skoraj izginila. Kot drugo pa se je zvečer dvakrat močno pokakala in upam, da to ni bila kakšna reakcija na cepivo proti rotavirusu (vsaj črevo si je spucala).

Lahko noč vsem aprilčicam, krofekom in jagodkam!

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 4682
20.7.2009 21:58:30   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

Mogoče pa se nardi kakšen piknik kje v Mostecu, da se dobimo vsi iz cele slovenije, ki imajo krofke in jagodeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ja,to bi pa res lahko,sem takoj ZA!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4683
20.7.2009 22:01:47   
sonček85
cveta:super da ni jokcala k je dobla pikico,super za pregled in upam ,da bo noč mirna in da oteklina zgine do jutri.
štorkljica:bravo Sofijauser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 4684
20.7.2009 22:30:40   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

Pat74, kljub temu, da je prezgodaj, ti vseeno že sedaj čestitam za RD, ker ne vem kje bom na tisti dan. Vse naj naj. Največ pa kar ti želim je zdravja....

jaz tudiuser posted image user posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

Neposredna povezava do sporočila: 4685
20.7.2009 22:35:50   
brigita23
halo punce

evo da se še jst javim...ja danes je bilo super res. Punce enkratne ste vaši princi in princeska pa še bolj. Kaki cukrčki, za na plakat pravi pozerji in pozerka so, a ne??user posted image user posted image user posted image
No jst bi tudi dala slikce gor pa ne najdem niker kabla za fotoaparatuser posted image , drugače pa hvala ostalim ko ste že tako lepo poskrbele za slikce.
Tudi jst sem za, da se zberemo nekje v čimvečjem številu bi blo ful zanimivouser posted image user posted image user posted image .

Nič lepo pančkite, kaj lepega sanjite...pa se tipkamo v prihodnjih dneh.

PA-PAuser posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4686
20.7.2009 23:11:54   
Anonimen
Dober večer babuške!

detelja - Ful mi je hudo zate, toda recept je samo en: morala se bosta postaviti po robu tašči in tastu. Tako ti kot tvoj dragi, saj to, da je tvoj dragi sploh poslušal "polurno mašo" pomeni, da se fotra očitno še vedno boji. Če bi imel urejen odnos z očetom, bi ga zelo hitro ustavil in mu povedal, da ni majhen fantek, da bi mu pel litanije, če pa to ne bi pomagalo, pa bi odšel vstran. V glavnem mislim, da si tast in tašča vse to dovolita zato, ker vidva to dopuščata. Ni potrebno se iti njune igre in odreagirati kot užaljen in trmast otrok in jima povedati svoje, temveč se najprej doma pogovorita, kakšna so pravila, potem pa ju presenetiti z obiskom in jima na miren način razložita, da to, kar je bilo doslej, za vaju ni bilo ok, jima predstavita pravila, pod katerimi bo možen vaš odnos z njima, če pa se teh pravil ne moreta držati, pa ne želita nič imeti z njima. V glavnem vse lahko spremenita in vse niti so v vajinih rokah, samo zagrabiti jih morata.

Cveta28 - Čestitke Lori za 3 mesece in pregled! user posted image Vidim, da je kar nekaj Aprilskih jagod, ki mijavkajo user posted image user posted image user posted image . Glede polivanja pa upam, da bo kmalu boljše. Pa vidve podirata kupčka? Ker mogoče pa jo to moti. Midve sva namreč že pred mesecem dni obupale nad kupčki, saj se je ful drla vsakič, ko sem jo dala na ramo ali karkoli z njo "rogovilila". Še zdaj, ko se naje, morava vsaj 10 minut sedeti na miru, saj je včasih samo to dovolj, da se vstanem in pri tem malo nagnem naprej in mi že malo polije. V glavnem bruhamo ne več (doslej smo kakšnih 5-krat), polivamo malenkostno, toda to gre ven najbrž to, kar je viška v želodčku. Glede ekstenzijskega vzorca pa je recept za to, da se ne bo tako zvijala nazaj pri hranjenju ali ko jo nosiš, da ji držiš eno nogico pokrčeno, saj ji s tem onemogočiš, da bi se v hrbtenici zvila. Pri spanju ji mogoče od zadaj nafilaj blazino, da ne bo placa, da bi glavico nazaj zvila. Glede vaj, pa je meni na razvojni povedala tile dve: Lori leži na hrbtu, z eno roko ji primeš nogice in jih pokrčiš, potem pa drugo roko položiš na njene prsi tik pod vratom in malenkost povlečeš navzdol proti trebuščku. Kot bi potegnila samo kožo, vendar ne potegneš samo kože user posted image . Druga vaja pa je, da Lori leži na hrbtu, primeš L nogico, jo pokrčiš in Lori obrneš na njeno D stran, ponoviš isto z drugo nogo. Pri Eli se je ful poznalo, ker jo hranim in nosim samo na eni strani, da je v začetku protestirala pri eni strani, sedaj ko že malo delava te vaje, pa je veliko bolje. Čeprav pa se še vedno noče hranit in nosit na drugi strani oz. se jezi. 
Pa upam, da čim prej minejo posledice od cepljenja. Ni kaj, ta cepiva niso mačji kašelj. user posted image Zato jih mi ne bomo vzeli.
klavdyk - Jeah za govorjenje! user posted image user posted image user posted image Pri nas smo tudi že odprli debatni krožek user posted image user posted image user posted image . Glede tega rivanja v telo, kavč ali vzglavnik, pa sem ugotovila, da je pri Eli to znak ali da je utrujena ali pa da še ni dovolj lačna in s tem govori: Flašo vstran! Saj, ko bo že imela pod kontrolo rokice, pa mi bo gotovo flaško tako odrinila, da bo odletela na drugo stran sobe, če ji bom slučajno dala, ko še ne bo lačna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

kpmk - Tudi mi se nismo mogli upreti in sem na hitro skočila v Okaidi in je naša gospodična dobila eno jeans oblekco za 12m, eno pidžamico za 6m in štunfke. user posted image Barvastih TT flašk pa še nisem videla?! Kje pa si jih nabavila? V Baby centru? Pa ne se sekirat zaradi vode, mi jo spijemo v povprečju 20 ml, včasih noče nič, včasih pa kar 60 ml. Jaz verjamem, da če bo žejna, bo pila, važno da ji večkrat na dan ponudim. user posted image
sonček85 - Bravo za tvojega dragega, da je tako super zrihtal glede ta starih user posted image . Saj včasih je treba tako: kratko in jedrnato. To o počitnicah pa mi niti ne govori, ker moja tašča vsakič (ampak res vsakič!) govori kao Eli: Saj ko boš malo zrasla, pa boš prišla k meni na počitnice in bova hodili skupaj na sprehod. Jaz sem kar tiho in upam, da ji je že potegnilo, da nisem navdušena nad to idejo. Pa saj vem, da je lepo it k babici na počitnice, toda k babici, ki upošteva mamine vzgojne metode, ne pa da hoče vzgajat po svoje. K takšni babici pa je ne dam, saj bo več škode kot koristi. Midva sva se na primer odločila brez dude in ona je v začetku govorila, spet kao Eli: Uboga, saj ti bom jaz kupila dudico, a veš? Saj vem, da si ne upa, toda če bi bila na počitnicah, vem da bi šla vsa najina pravila po gobe. Kot tašča od klavdyk bi jo gotovo tudi ona zasipala z nezdravo hrano in midva tega ne dovoliva, toda jaz vem, da bi naredila po svoje. Ne vem no, ne morem ji zaupat svojega otroka, ker se mi ne zdi primerna za to opravilo. Mogoče sem hudobna, toda tako čutim. Samo zato ker je babica, še ne pomeni, da je prava za čuvanje in počitnikovanje otrok. Bomo pač hodili samo na obiske, saj je to tudi nekaj.
matcar - Jeah za zobeka! user posted image Jaz mislim, da bo pri nas tudi kmalu, saj si bo Ela kmalu pojedla vse prste na rokah user posted image user posted image user posted image .

Miška2006 - Fajn si me nasmejala z vici user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

štorkljica - Tvoja starejša pa je res ful ustvarjalna! Bravo za njo, da se tako pridno pri mamici uči kako biti velika. user posted image user posted image user posted image Ta mala pa bo očitno odlična pri motoriki user posted image .

FB - Bom poslala Junoni ZS, potem se pa tako najdemo tam. user posted image

Miška2006 - Držim pesti, da čim prej porihtaš na ORL in da ne bo več "levih" dr.. user posted image user posted image user posted image
Sonček85 - Mislim, da je to Aleksovo nočno spanje znak, da se mu je uredila prebava! user posted image user posted image user posted image

L&L - To pa je učinkovitost: si nas vse dala čez kratko in jedrnato user posted image . Mislim, da bi tudi meni kdaj to prišlo prav, so mogoče moje litanije včasih kar preeeedolge user posted image user posted image user posted image .
rea27 - Pozdravljena po dooolgem času! user posted image Javi se še kaj in nam zaupaj, kako sta kaj s tvojo princesko. Saj veš, me babnice smo radovedne in nas zanimajo vsi detajli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

srecka82 - Tisoč objemčkov za vaju, da čim prej odkrijejo, kaj je! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
frulica - Bo (oz. že je, sedaj ko sem prišla na naslednjo stran user posted image ) naša Sonček85 vse zrihtala. Pa dobrodošla! user posted image
Celjsko srečanje - Kako lepe fotke! user posted image user posted image user posted image Joj, naslednjič hočem biti zraven. user posted image Se prav vidi na fotkah, da ste se imele super! user posted image

piknik v Mostecu - Se prijavljam na listo. user posted image user posted image user posted image

Joj mater sem se razpisala user posted image user posted image user posted image . Le kdo me bo bral?! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ve me kar opozorite, če sem predolga. user posted image

(odgovor članu kpmk)
  Neposredna povezava do sporočila: 4687
20.7.2009 23:18:27   
ninica23
evo,še ena koristna informacija za tiste,ki prejemamo starševsko dodatek ali porodniško nadomestilo!!!

http://www.mddsz.gov.si/si/splosno/cns/novica/article/1939/6161/5e77b77150/

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4688
20.7.2009 23:23:11   
Anonimen
Joj, pa še zaentrala sem sporočilo, tako da je skoraj čez celo stran user posted image  user posted image  user posted image .

Mi se tako kot vedno vsak dan nekaj novega naučimo. Ela je že dva dni zvečer prava sitnobica, malo je lačna, toda noče jesti, pa zaspana je, toda spala ne bi, pa ujčkala se tudi ne bi ... in mamica je že čisto živčna od njenega dretja, pol pa še bolj joka user posted image . Saj ne traja dolgo, kakšno slabo uro, toda jaz ni šans, da sem mirna, ko joka, ker ne gre za tak jamrajoč jok, ampak jezen in paničen, kot da jo mučim. Danes sva se tudi kakšno uro uspavali, pa si je potem, ko se je umirila začela jesti prstke, pa sem jo kar dala v posteljico, naredila temo, parkrat prišla pokrit in je naša punca sama zaspala. user posted image user posted image user posted image Svašta. Očitno je imela poln kufer mamice in zibanja na gugalniku (tako se namreč uspavava) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Priznam, da mi nič ni težko, ne vstajanje, ne previjanje ponoči, ne mešanje hrane ... vse preživim, samo Elin neutolažljiv jok pa me iztiri. Kot bi mi kdo stopil na živce, kar vroče mi postane. Najbrž notranja panika, ker ne vem, kako naj jo potolažim, saj nič ne pomaga: jo držim v naročju, nosim, lubčkam, božam, ji prigovarjam, pojem. Potem, ko smo že ugotovili, da jesti noče, spati noče, previta je, vroče ji ni. Pa najbrž je tudi boli ne nič, saj potem lepo zaspi. Razen če jo res dajejo krčki, toda kaka in prdka normalno. Kot bi ji zvečer padel tolerančni prag in jo vse moti, čeprav čez dan vse to ni noben problem. V glavnem, malo sem se vam morala potožiti user posted image . Me ful jezi, da takrat postanem jezna na sebe in celo na Elo, čeprav vem, da ni nič kriva. Ne vem no, mogoče pa od sebe spet preveč zahtevam, da se Ela ne bo nikoli jokala in jo bom vedno lahko takoj potolažila.

Moja dva srčka pridno spita, hitro skočim v posteljo, pa se jutri ali pojutrišnjem tipkamo. Aja, v sredo imamo UZ kolkov. Javim.

Lepo noč vam želim user posted image ,
NenaLena 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4689
21.7.2009 4:59:59   
Miška2006
IZVIRNO SPOROČILO: ninica23

evo,še ena koristna informacija za tiste,ki prejemamo starševsko dodatek ali porodniško nadomestilo!!!

http://www.mddsz.gov.si/si/splosno/cns/novica/article/1939/6161/5e77b77150/

če njihov prejemek v mesecu uveljavitve tega zakona ne presega 313,00 evrov.

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 4690
21.7.2009 5:04:07   
Miška2006
Hvala za tiste, ki držite pesti za nas. Bom sporočila kako in kaj je z nami al iz ORL al pa potem, ko bomo doma (odvisno ali bom ugotovila da imajo brezžični intenet)

Lepo se imejte in uživajte

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

Neposredna povezava do sporočila: 4691
21.7.2009 8:22:11   
matcar
Dobro jutro!

Mi smo se pa fajn naspali danes,se vidi,da smo včeraj cel dan okoli letali in so otroci bili zmučeni.user posted image
Zdaj pa pijem že 3jo kavo,pa bluzim po rač,Lea in Saš pa sta pred tv-jem.saš je že začel gledat,ga ful zanima,ko je vse v barvah in različni glasovi se pojavljajo.Ful je hecen.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

Neposredna povezava do sporočila: 4692
21.7.2009 8:24:44   
Pat74
Miška in Ninica hvala. user posted image

Sem bolj malo za računalnikom, ker mi neki šteka, pa moram bratca poklicat, da ga pride poštimat.user posted image

Superca za srečanje v CE, sem vidla, da ste same fejst babnice in fejst krofki in jagode.user posted image user posted image user posted image

Miška lepo opravite pri zdravniku, matcar superca za uspešno operacijo, srečka82 tebi pa srečno na pregledih, pa da poštimajo tamalega - drugače sem pa gledala mere tvojega - naš še nima 3 mesece, pa ima že 6600 g in 65 cm, pa vem, da ni z njim nič narobe.

Piknik v Mostecu - sem ZA!user posted image

Rea lepo, da si se oglasila.user posted image

Sonček, lepo, da ste Aleksu prebavo uštimal.user posted image

Pozdravček še vsem drugim: Cveti, NeniLeni, Frulici, slutnji, Brigiti, kpmk, štorkljici, klavdyk, detelji, L&L in vsem, ki več ali manj zastopate naše krofke in jagode.

Neposredna povezava do sporočila: 4693
21.7.2009 8:38:47   
matcar
Pat74,vse naj-naj tudi z naše strani.Pa dosti zdravja in sreče,ljubezni in veselja ti želimo!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 4694
21.7.2009 8:51:02   
detelja
hvala vsem, katere me vzpodbujate, me podpirate, dajete na nek način moč....hvala vamuser posted image user posted image

no, maja spi pa bom na hitrco napisala...v petek so šli kao na hitrco k njegovim...pol pa sem takoj zaslutila, da stari govori kot da bi umirla in hodi kot da bi se gonil...v tistih 3 h me niti 1x ni pogledal v oči, me ni pozdravil niti odzravil ko smo šli, niti odg. kako je itd...v glavnem nič...pol pa mi dragi reče, da ga je oče prosil, če ga k enim pelje...pa mi je bilo čudno, da bi ga on tja peljal glede na to da nismo imeli časa (imeli smo naročene obiske) in ju lep čas ni nazaj...pol pa prideta se spokamo in gremo...in jaz vpr. mojega kje sta vidva to bila...po lpa odg. ja kaj misliš...mašo sem poslušal...in kako je izgledala ta maša? pol mi reče, da je tolk stari težil da sploh ne ve kje naj začne...in pol je rekel, da zakaj v naši cerkvi (evangeličanski), da če je on copata da tako pleše kot jaz pojem, in da če to naredi bo zatajil celo familijo (teto, strice itd) in da on mora imet iv hiši glavno besedo...in da sem mu jaz po tel. rekla, da mu nič ne paše, da to ni res...in kao da ga jaz pa moji starši "obračamo" proti njemu in mami...v glavnem jaz sem zadaj pri maji jokala, on je bil kot kuhan rak rdeč in živčen...sam sva se kregala...pol stvari mi itak ni rekel...jaz sem mu težila zakaj nas nič ne zagovarja in pol mi je rekel, da je komaj 2 stavka iz sebe spravil ker mu stari ni pustil do besede...zadnjič ko pa sta dobila vabilo pa mu jerrekel, da smo mi familija zase in da se naj ne vmešavata pa je stari odložil slušalko...no to je vzgled 61 let starega kretena...v glavnem meni je najbolj hudo, da maja trpi zaradi kretenov...pol pa moj vpraša zadnje čase zakaj je maja tako razdražena...ja hallllooooo verjetno zato, ker ji je tako fajn...ko čuti, da je mamica žalostna...maja že nekaj časa noče pri nobenem bit, videt me more na vsakem koraku, pri nobenem noče jest samo pri meni...stiska se k mei pol pa me tako žalostno gleda v oči, da mi samo solze tečejo...zdaj pa sta prišla k njegovim njegova sestra, mož in hčerka...pa sem poslala sestri njegovi sms, če tudi njima razdirata stara dva zakon in se vmešavata za vsako figo pa še danaes ni odg...mirna bom šele takrat ko bom dala vse kar mi na duši leži ven...mojemu sem že rekla, da mene več k njegovim ne bo, ker bo bom starega videla bom bruhala...in pol je rekel da bo 1x na mesec peljal majo tja pa sem rekla ni šans,...ker jo bosta hujsakala proti mamici...in tega si naj ne dovolita...sem rekla pol pa grem 1x na mesec z majo za pol ure tja...če pa bosta prišla sem k nam pa grem ven imave pač obveznosti, pameten prijatelje....pol pa je še stari rekel mojemu, da če mene kaj moti naj mu v obraz povem ne po telefonu...joj smo pametn...zakaj pa je potem odšel pa si ni upal pred mano povedat kaj njega teži....jaz če bom starima povedala vse kar meni na duši leži vam garantiram, da bo starega kap (srčni bolnik) pa tudi moj je rekel, da naj toliko gledam da se to zgodi...sem rekla a vaša zanima kako se jaz počutim in maja ko ona dva težita? sem rekla meni je čist vseeno kaj se zgodi...edino mir hočem v hiši....sploh se tile kreteni ne zavedajo kake posledice bo to maji pustilo...ne vem kaj naj naredim oz kam naj grem da bom spraznila dušo....naj grem k psihiatru in bosta itak mogla tudi stara dva prit, zaradi tega ker sta ona vzrok tega...tako sta predana cerkvi (nimam nič proti temu, ampak a ne pravijo ko se dva poročita, da to kar je bog združil naj človek ne razdre oz nekaj taketa?) in pol lažeta in razdirata neko zvezo..pa še otrok je....mami mi je rekla, da naj ne mešam dreka ker itak že ful smrdi, da bo vsak dobil vse nazaj....

opravičujem, se da vam s takimi težim vem, da vas to ne zanima te telenovele, ampak pupe probajte me razumet, lažje mi je če vam poven....itak katero zanima bo brata druga pa bo sam preskočila....

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 4695
21.7.2009 8:51:45   
detelja

IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

Hej hej.
Danes smo se dobile aprilčice s kroki in jagodko user posted image  Superca je blo
Evo malo za lušte, da nas bo naslednjič več. Več slik je na FB user posted image user posted image
user posted image

joj kako ste lepiuser posted image user posted image moram jaz zdaj 1x sklicat srečanje pomurk...Nalini kaj praviš???

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 4696
21.7.2009 9:19:14   
matcar
Detelja,HB,da daš to ven iz sebe,drugače boš eksplodirala.Je pa res,da otrok čuti tvojo stisko in slabo voljo,kar ti tudi pokaže.Ne vem,kako zdržiš vse to,jaz že nebi mogla. Po eni strani pa občudujem tvojega,da se vsaj poskuša po robu svojim postavit,pa zato še ni copata,če zagovarja svojo družino(tebe in pupo),tak je smisel družine. Jaz bi na tvojem mestu vrgla vse njegove na ignor,jih niti na krst ne bi vabla,sploh bi prekinla stike z njimi,pol pa bi vidli,kako je,če se vtikuješ v tuje zadeve.Bi jih ful bolelo,dosti bolj,kot pa ta kregarija. Pa k njim tudi ne bi šla več.če pa bi oni j meni prišli,pa bi vzela otroka in šla,vrnila pa bi se šele,ko bi se spucali iz bajte. Jaz bi tak naredla,sem tudi že,pri svojih.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4697
21.7.2009 9:19:22   
Pat74
Detelja ti maš pa res šit na kubik - svojemu dragemu skušaj dopovedat, da tole, kar delata njegova starša vodi v smer, da bo vaša družinica razpadla! V glavnem grejo zveze ravno zaradi takšnih staršev narazen. Očitno boš morala orenk udarit po mizi, in to z ultimati: če se bosta še vmešavala, boste prekinili stike, ker bo samo to zaleglo. Jest tudi ne bi vozila otrok k tastu enkrat/mesec, da bi mi jih "pumpal" s svojimi neumnostmi, sploh ker je še tako majhna in še ne zna presoditi, kaj je sploh res. Kot pa že sama doživljaš, pa vidiš, da tvoja Maja že občuti tvojo stisko in žalost. Ne se jima pustit! Tvoj dragi ima sedaj svojo družino in je dolžan poskrbet za vaju, mogoče motra tudi dokončno postat odrasel in se svojemu očetu upret, ker očitno ga on še vedno obravnava kot otroka, da mu poje take levite o "copatah".

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4698
21.7.2009 9:20:58   
matcar
Če boste naredle pomurke srečanje,me lahko štejete zraven,bi vas ful rada spoznala.Upam,da nisem preveč predrzna,ker se kr sama na srečanje vabim!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4699
21.7.2009 9:55:49   
štorkljica
Živijo!

Sem prišla na hitrco slikice pogledat od štajerskega srečanja...punce super ste in vaši krofeki in jagode pa itak!user posted image user posted image user posted image user posted image  Nevem točno kera je kera ampak mislim, da sem vas večino prepoznala prav po vaših otrocihuser posted image

Jaz sem pa za eno vsesplošno aprilsko srečanje, mi bi namreč tudi radi spoznaLi vse te aprilke in aprilčke - jaz predlagam srečanje septembra, ko jih je že večina iz dopustov doma...kaj pravite? Naredili bi ga pa nekje tak, da nebi nihče mel predaleč do tja...mnenje čakamuser posted image

Naša dva pa sta danes pobegnila kopat se v Moravske Toplice in naju s Sofijo pustila domauser posted image  Malo sem žalostna ampak po eni strani pa je tak za Ajdo najbolje, saj bi jima bile mogoče samo v napoto.

Detelja predlagam, da čimmanj zaenkrat drezata v žerjavico, počakajta, da se prah malo poleže potem pa se probajte res lepo in počasi pogovorit...pa zavedaj se, da se kompromisi sklepajo tako, da obe strani malo popustita. Želim vam vso srečouser posted image  pa lupčke za Majouser posted image

Za prekmursko srečanje pa se jaz tudi prijavljamuser posted image

Dobro grem nekaj delat preden bo spet 100 stopinj in bom švicala ko kmet na njiviuser posted image

ČAV

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?