Evo meeeeee Bizi vikend, mela čas prebrat za pisat pa ni bilo časa. No tako pregled je za nami naslednjega imava 19.10. drugače smo ok samo spanje je obuuuuuuuuuuuuuuuuuuup. V četrtek smo šli z vlakom iz Kranja v Ljublajno v Atlantis, to je bila prva vožnja najinih fantičkov, in bilo je super. No da še pokomentiram Nana vse naj naj za 3 mesečke TT flaška sem hotla kupit večje ja sam naš tok mal čajčka popije da se mi zdi škoda dinčkov za nove, imamo pa tudi mi tiste lepe njihove flašike za kasneje upam da jih bomo rabli Pleničke mi imamo sedaj komaj ko ima 6 kilc večje pleničke, prej so se mi zdele ša prevelike sploh tam pri nogicah mu niso lepo prišle okrog zdej je pa vredu. Respirator mi imamo baterijskega, povleče vn noro zadevic, je pa res da se mali ful dere zraven Malcekvita držim pesti da bo vse ok Glasovanje jaz bi tut pa mi pc neki noče dati dostopa nimam pojma, ne morem se registrirati bom še poskusla Detelja čim manj sekirancije to tudi ni dobro za tvojo majo Cveta hepi 3 mesečnico za tvojo mucico Matcar bravao za Saš-a za zobek Miška držim pestke da bo vse ok Šibam me nekdo potrbuje čau lepo se imejte in uživajte