štorkljica
|
Pozdrav! Čestitke vsem za obmesečnice...tudi mi bomo počasi že 3 mesece stari Hoferjeve plenice jaz še tudi nisem sprobala, jih pa uporablja moja prijateljica za oba otroka in je blazno zadovoljna . Jih bom morala tudi jaz probat...drugače pa uporabljam za Sofijo DMove, ker so tudi super, pa 2 paketa sem kupila v tisti akciji 100 plenic za 15€, drugače pa sem jaz tudi cenovno in po kvaliteti ful navdušena nad Sparki šparovimi plenicami. Cenovno se mi zdijo najugodnejše, pa še nikoli - že pri Ajdi ki smo jih uporabljali in sedaj pri Sofiji - niso še premočile ali pa kakeca ven spustile! Res so enkratne. Torej Sofijika drema svoj jutranji dremež, jaz pa na hitro pod tuš in pol še na RR počekirat. Ej včasih vas kaj preberem, za pisanje pa skor nikoli ni cajta, se čudim da sploh sedaj lahko kaj napišem v miru Danes je Ajda prvič "dojila" svojo babiko Sem se tak presmejala. Prav sem že od začetka ko smo Sofijo domov pripeljali čakala kdaj bo to začela delat in evo danes se je ona odločila popolno spedenat svojega dojenčeka. Najprej jo je dala spat, potem sta se kopali v bazenu, potem sta gledali živ-žav, potem sta se previli ker se je dojenček pokakal, nato podojili in na koncu še kupčeka podrli Za znort je blo smešno. No in čez čas sta šle v videoteko, kjer je trgovec nadel dojenčeku ime - Vali, in potem sta pa na koncu še šle na vaško veselico Mislim ej...kaka domišlija No Sofija je pa drugače fenomenalno, se smejčka, še raje pa se pogovarja z nami...res mam včasih filing, da bo zdaj zdaj spregovorila tok nam ma za povedat Pa rokice si je začela odkrivat in z njimi poskuša lovit vse okoli sebe. Zadnjič en dan ji je, nevem če po naključju al zanalašč, celo upelo mamico pobožat...jaj moja mišika zlata, tak sem bla blažena Je pa blazno velik dojenček tale naša Sofijika, vsi ko jo vidijo pravijo, da je ogromna in da bi ji dali ziher 4 mesece ali še več. Pa meni se tudi zdi fejst velika, že Ajda je bla velik dojenček ampak tale je pa še večja. HB, da ni tip za po rokicah nosit, ker bi mi drugače tele že davno odpadle OK grem dalje uživat v nedeljskem dnevu, čeprav zdajle ko ma tastarejša počitnice v vrtecu in je doma včasih več ne vem al smo med tednom al med vikendom Lep nedeljski dan vsem!!
|