|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 2.del
17.7.2009 17:03:03   
Anonimen
ana** ti ga kar cartaj,... najrajši so pri mamici v naročju!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 176
17.7.2009 17:03:15   
ana**
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

he he... sva že 2.. tud jz mam k slon.. upam da Gaja ne bo mela po men, k bo mela sam probleme... jz mam 41, al pa kakšne št. 42 user posted image user posted image  k dec madona... user posted image

A dej nehi.... Jst tut. ;) Redko katere da mam 41 user posted image  Sicr sm tut kr večja od večine žensk sam čevlje dobit pa je že problem user posted image  Zadnč sm si kupila one visoke Nike, so fuul hudi sam še jih nism uspela obut user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 177
17.7.2009 17:04:56   
ana**
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

Ma ja sej.. Ga, a veš user posted image  Nimam srca ga pustit da se joče user posted image  Samo bomo mogli malo reda nardit. Zdej k je mali ni problem ko pa bo malo večji pa ne bo to več tko šlo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 178
17.7.2009 17:16:24   
Anonimen
pravijo, da se v prvih treh mesecih ne more razvaditiuser posted image ... jaz ga nosim že tri leta! (Oskarja, Urban bo pa po moje isti,... ampak sta srečna, to mi je najbolj pomembno)

(odgovor članu ana**)
  Neposredna povezava do sporočila: 179
17.7.2009 20:12:37   
bjondi
ana- ja drži da je karin prav ponosna sam kaj k se ne more še igrat z njim user posted image ...ker je več ali manj na joškici ali pa pančka...

blueeyes-ja res je temen ,tud karin je bla taka ko je bla dojenčica zdej pa je pegasta in bolj bleda...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 180
18.7.2009 10:56:11   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: ana**
Smo pa danes že kr pestro imel...
Vala previjem, podojim.. Kr na joški neki na pol zaspi, ga hočm dat v posteljico jok na veliko in je takoj buden user posted image  In pol,če ga ne vzamem v naročje spett jok. Spet ga dam na joško, malo zaspi in pol spet vse ponovno user posted image  Danes mi je čist malo spal, kr neki jokca in sm še jst čist out kr ne vem kaj mu je in kko mu pomagat.
A mislite,da se hoče nonstop cartat? Kr mu je všeč samo če je na rokah user posted image  Pol ne joče.. In tut zaspi takoj. Sam ga nočeva preveč razvadit z tem,da zaspi na rokah.
Ga ma ravno moj na rokah in tamau spi kot ubit.. Ga bom probala dat v posteljico pa da vidim..

vreme jih matra... naša je v teh dneh tud kr neki tečka... kr komentira na joški, pa se ji smeji, pa praska jo... vse, samo je ne user posted image

vidš jz se pa ne strinjam... jz sm mela isto.. jok jok, k je bla pa v rokah pa tišina... tko da je bla na dobri poti da jo razvadmo.. tko da smo jo začel puščat da joka... tud po 1 uro in pol če vem da je previta in nafutrana..zdej se je pa prvadla da je ne crkljamo... sem najprej s težkim srcem to delala, zdej pa čist odklopim da joka.. dons sem jo mela po dolgem času mal v naročju da sem jo crkljala.,., drgač jo mam v ležalniku pa se ukvarjam z njo

IZVIRNO SPOROČILO: ana**
he he... sva že 2.. tud jz mam k slon.. upam da Gaja ne bo mela po men, k bo mela sam probleme... jz mam 41, al pa kakšne št. 42 user posted image user posted image  k dec madona... user posted image

A dej nehi.... Jst tut. ;) Redko katere da mam 41 user posted image  Sicr sm tut kr večja od večine žensk sam čevlje dobit pa je že problem user posted image  Zadnč sm si kupila one visoke Nike, so fuul hudi sam še jih nism uspela obut user posted image

kok pa si pol velka... jz mam samo 170cm.. kere Nikice si kupila.. dej kakšno slikco prpopaj 

vreme...  za en k.... kle je skor toča padala... se mi nč ne da.. zdej sem kruh spekla, pospravla... pol bom šla pa film gledat

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 181
18.7.2009 11:27:12   
katrinka
dober dan cvekeuser posted image

najprej cestitam vsem novim mamicam in tistim, ki ste imele roj.dan ko me ni bilouser posted image user posted image user posted image

jah tkole je to ko te zivljenje preseneti - najbolj glasna sem bila, da bom zadnja rodila in to celo augusta, pa se je moja princeska odločila, da nisem jaz sef temveč ona in prisla nasvet točno 2 tedna pred PDP-jem,

hm...kako naj začnem...no, bila je nedelja, nič posebnega, nobenih krcev, nobenga cepa, nič. Popoldne sva mela se obiske, zvecer se stusiram, moj me se ocedi spodaj ker sem imela v pon naročen bris za streptokok, se odpravim v postelju zalozena s sladkarijami in namenom da pogledam kak dober film, pa opazim da mi voda odteka, malo pa po malo, počakm da vidim kaj in kako, popadki v eni uri iz 20 min na 5 min, kliceva v P za inf in nama povejo naj prideva, moj je bil cist zivcen in zgubljen, jaz pa se kar dobre volje, ob pol enajstih prideva v P - na sprejemu me pregledajo in ugotovijo, da sm odprta le 1,5cm - ta pregled me je tok bolel da sem tulila - je sestra rekla da boli tok zato k sem bla premal odprta, potem je sledil ctg, papirnata vojna, klistir in tus, za britje je moj seveda poskrbel 2 uri nazaj kot da bi vedla, pa tale klisir res pase, a vstavljanje tiste cevke pa nikakor ne, predihavam popadke - niti ne močne, mi babca razloži da bom dolgo rojevala ker sem premalo odprta, moji popadki niso bili dobolj močni, prvorodka itd...ob enih pridem v porodno in z mojim se hecam kok mava lepo-vijolcno, popadki pa vse bolj močni, me pregledajo in sem bila odprta 4cm,potem se je pa zacelo, popaki moji tok močni da sem komi cakala da mi kaj dajo, tisto v zilo-karkoli ze je, ni prijel cist nič, ko pa sem masko dobila je ta postala moja nova najboljsa prijateljica in ni sans da jo nam dol iz obraza, zelo na hitr sem se odprla do 8,5cm-ta pregled je bil grozen k me je ze tok sililo da potisnem, no kmalu se pa v porodni zacnejo nabirat babice in sem vedla da gre za res - olajsanje da sem loh potisnila a bolecina obupna, nisem zajc a me je bolecina presenetila v smislu kok je močna, glavca je bla kmal zunaj-ah tisti topli laski, ob 2:56 pa se je moja suzi rodila..precudovita, crne laske, ko je babca rekla da je puncka je moj zacel skakat od veselja - je naviju za hcerko,
z eno rokico me je malo poskodovala tko da je babca rekla da dobim 2 siva - no nista bla dva ampak vsaj 5,6 - k ji je cverna zmanjkal, uradno pa niso sploh napisal kok sivov sam da je bila poskodba, prerezana pa nisem - vsaj to,
posteljica je sla hitro vn, potem pa koncno mir in cartanje z mojo suzi, kmalu sta mi oba v naročju zaspala - en bolj utrujen kot drugiuser posted image ob sedmih so me odpeljali na d oddelek, skratka hb da sem dejansko rojevala slabi 2 uri k nisem imela moči za več in vsaka cast tistim, ki ste prezivela daljsi porod, je pa seveda res da na vse pozabis ko vidis svoj zakladek...

hb za dobri cimri in obisk od nase ziveuser posted image ker drugače bi umrla od dolgcasa - pa nevrjetno sem pogresala svojga mozka in najin dom, sem tok vesela bila, da je suzi lepo se dojila in ni bilo tezav s kilazo, rumena ni bila, kolke mava a nic hudga, tako da v cet sve prisle domov

je pridna, dojenje gre, ne mara previjanja niti umivanja, patronazna je ze bila pri nama vceraj, oči je vanju cisto zaljubljen, skratka kar gre nam..

kar se tiče lj p - naceloma vse pohvale, vecina sestr super, pohvala medicinskemu bratu - k je suzi previju je edino utihnila - sem jo hecala da ze za fanti gledauser posted image hrana - jah meni se je zdela bolj shujsevalna, naceloma ok, sam sem bila lacna,super za cimri - da je cas mineval, a ja - ja slavf je obvezen - ce si sivan ali ne - loh je navaden napihljiv ali pa un taprav npr. iz sanolaborja - obcutna razlika,vreden denarja

ziva se enkrat hvala za obiskuser posted image

vsem ostalim hvala za cestitkeuser posted image

boomer - hvala k si objavila in za cestitkeuser posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 182
18.7.2009 11:49:50   
Blueeyes
ooo novopečena mamica je ponovno med nami user posted image  user posted image  user posted image

super za porodno zgodbo

kako različno, men pa maska ni nč pomagala, samo živčno me je delala... sm pa v infuzijo neki dubla, k mi je bilo mal boljš.. ampak se mi zdi da je tist prjel k sem že rodila user posted image  user posted image  prej niswem čutla nekih olajšav user posted image

naša še zdej ne mara ne previjanja.. umivanja pa tud ni marala s tistimi krpicami... pol v banji je blo pa vse drgač, zdej prov uživa

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 183
18.7.2009 14:13:58   
vim
Katrinka ja še 1x čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in hvala za res tako podrobno porodno zgodbo. Me veseli, da nista dolgo se mučili, boli pa vseeno, a ne?user posted image . Joj kako bo šlo pri meni ne vem, ampak vse kaže, da bom jaz tazadnja med julikami, če ne bom celo avgusta. Nič se ne dogaja v to smer, pa čeprav je že kazalo.

In kako je z obiski v LJ, zdaj ko spet tale nova gripa razsaja in še kdo te je imel pri porodu katera babca a si imela babičarja tudi pri porodu?

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 184
18.7.2009 17:04:27   
Sempervivum
Katrinka, čestitke za punčico user posted image
Fajn zgodbico si napisala, sedaj pa z novopečenim očkatom užvajta v novih dogodivščinah user posted image user posted image user posted image

Tudi ostalim mamicam seveda česttke, tudi jaz vam že kar malo zavidam, ker je porod že za vami user posted image

Vim, ti si pa res neučakana user posted image ... jaz imam še dva dni prej PDP, pa se tudi PRAV NIČ ne dpgaja user posted image Sem ful mislila, da bo dete presenetilo, pa še moja G je rekla, da zna bit prej, ampak kaže pa prav nič na to ... Prejšnji teden v sredo pa je imel naš pobalin že 3.400 g user posted image , tako da ... user posted image

Ampak bomo že menda doživele dan, ko bo to za nami, ane? Mogoče pa so na ohladitev čakale naše bebike user posted image

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 185
18.7.2009 17:09:31   
katrinka

kako različno, men pa maska ni nč pomagala, samo živčno me je delala... sm pa v infuzijo neki dubla, k mi je bilo mal boljš.. ampak se mi zdi da je tist prjel k sem že rodila user posted image  user posted image  prej niswem čutla nekih olajšav user posted image

ja očitn cist razlicn deluje na vsako, men je bila kot nekaksna opora, v eni roki maska, z drugo sm pa mojga drzala, tist v infuzijo sm pa sam pol dobila pa se to ni nc pomagaluser posted image

naša še zdej ne mara ne previjanja.. umivanja pa tud ni marala s tistimi krpicami... pol v banji je blo pa vse drgač, zdej prov uživa
upam da bo tko, uziva edino k jo oči ceseuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: vim

In kako je z obiski v LJ, zdaj ko spet tale nova gripa razsaja in še kdo te je imel pri porodu katera babca a si imela babičarja tudi pri porodu?

obiski samo oče, vratar dol nobega ne spusti gor razen očeta,je moja mami hotla pridt pa je vratar ni spustu gor, je pa ena opcija - ce gres skozi staro porodnisnico v novo prides direkt v prvo nadstropje nove in se tako izognes vratarju, sam vseeno te na oddelku sestre vidijouser posted image pri porodu so bile samo babice - pa od nobene si nisem zapomnila imenauser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 186
18.7.2009 19:13:58   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

ja očitn cist razlicn deluje na vsako, men je bila kot nekaksna opora, v eni roki maska, z drugo sm pa mojga drzala, tist v infuzijo sm pa sam pol dobila pa se to ni nc pomagaluser posted image

men ni nč pomagala.. samo dušilo me je.. že tko sem bla čist hin k sem bla 2 dneva neprespana, pol pa še tole dušenje z masko... jz tud dihat nisem mogla, k mi je zaštofal nos

upam da bo tko, uziva edino k jo oči ceseuser posted image

zihr bo... k tm z unimi krpicami jo prov matramo, pol k je pa v vodi pa tko brca lepo... tko da je to čist neki druzga... sej glih zdej čakam počas da se zbudi, da gre še na joško pol pa v banjo čofotat

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 187
19.7.2009 11:09:34   
šivilja
Katrinka - ćestitke še od mene, sem ti kar fouš.
Spet sem imela cel večer popadke, pol grem pa spat je pa konc, naslednjič sploh ne bo šla spat.

Blueeyes - popolnoma se strinjam s tabo, meni se je zdelo, da me hočejo s tisto masko zadušit. Kar panična sem postala in je bilo še slabše. Sam enim pa pomaga, hvalabogu.

Mož in otroci so šli z mojo mami na vikend gledat če je kaj gob jaz grem pa na sprehod in prečekirat če prodajajo že tako majhne rolerje, da jih naša princesa dobi za rojstni dan.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 188
19.7.2009 11:19:57   
Vixen
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Katrinka - čestitke še od mene, sem ti kar fouš.
Spet sem imela cel večer popadke, pol grem pa spat je pa konc, naslednjič sploh ne bo šla spat.

Pri meni je čisto enako. user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 189
19.7.2009 12:20:52   
šivilja
Vixen a se zmeniva za kakšno nočno žurko?

(odgovor članu Vixen)
Neposredna povezava do sporočila: 190
19.7.2009 14:06:31   
Vixen
Hahaha, najboljše. user posted image  Ali pa še boljša varianta - dajva rajši zdajle popadke dobit, pa se vidiva v P. user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 191
19.7.2009 16:55:31   
vim
Vixen in šivilja a vzameta še mene, jaz bi šla tudi rodit.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vse me tišči, teče ven iz nožnice, skratka zdaj pa mineva resnično prepočasi.

Supervivum jaz sem že čisto nastrpna, čakam kaj imamo in kako bo.

Ampka očitno je beba rekla, mami ti pejt kar lepo z očijem še na kakšen koncert pa v kino, ker potem bom jaz glavni v bajti.

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu Vixen)
Neposredna povezava do sporočila: 192
19.7.2009 23:17:29   
Anonimen
katrinka, a ne kako je tista maska super??? user posted image user posted image user posted image  če bi jo imela pri prvem porodu, bi prec naslednje leto šla rodit!user posted image user posted image user posted image  fino, da je za tabo! s suzano vaneso pa čim več lepih trenutkov!

majana, hvala, za nasvet pri z-majčicah! bom poskusila! takoj, ko se pojavijo! (čeprav močno upam, da jih ne bo več)user posted image

(odgovor članu vim)
  Neposredna povezava do sporočila: 193
19.7.2009 23:45:45   
majana79
k.tja, upam da jih res ne bo. Imam pa nekje v glavi, da se znajo pojavit ob vremenskih spremembah, ampak ne me držat za besedo. Mogoče to razloži, zakaj jih več ni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 194
20.7.2009 9:08:05   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: larilu
drugače so me pa popadki dajal ampak se je pol umiril  sam moj je bil rahlo napet me je skoz spraševal Izola-Postojna kam gremouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
bo kmalu, larilu?

ne ne sam tok me ma rada pa tko izkazuje svojo ljubezen do mene da me mal muči tok da me opomne da jo imam še notuser posted image sam res no zgleda da tamala prov uživa da me popadki dajejo,vam povem da raj vidim da že vn pride pa da je konc s temi bolečinami kot pa da me muč do konca pa še pr porodu mislimuser posted image

no ta vikend smo praznoval oziroma je moj mišek praznoval svoj 2 roj. dan
user posted image
in še tortica zraven
user posted image user posted image

Katrinka še enkrat tudi moje čestitkeuser posted image

dans mam pa ful za pospravit in to iz ene sobe v ta drugo in iz ta drugo v tretjo ampak važn je da bo prva praznauser posted image je tamal dobil spet tok igrač da jih nimam kam dat in bi rabila eno sobo sam za njegove igračeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 195
20.7.2009 10:30:35   
Anonimen
Hej hoj!

Jaz sem pa v soboto še Ikeo obiskala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Pa kljub temu našega fanta zunanji svet še ne zanima user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj ste ve kej počele čez vikend? Sem vidla da se je Katrinka oglasila user posted image user posted image user posted image   Si zdržala v P? Sestre so res kul, prijazne in večinoma ustrežljive user posted image user posted image

Vim še kar nič?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 196
20.7.2009 12:20:43   
katrinka
na hitro od mene

ja nasa suzi je pridna, lepo se doji in na kilah pridobiva, popek je odpadel, danes ponoči se je samo 1krat zbudila, je pa očijeva princeska in sta cist v svojem svetuuser posted image mene malo depresija daje - se je probam otepat kolikor greuser posted image drugače pa sivi malo se bolijo, ne bi smela tok delat - sta me mož in patronazna kregalauser posted image

maska pri porodu - ja meni je bila super, mogoče bolj priholosko kot da bi bila proti bolecinamuser posted image

vim, boomer - kako sta - bomo kmalu dobili nove ljubljancaneuser posted image

ziva - a ti si bla pa v ikei - si pa dobra - sam tale tvoj user posted image te pa tok heca a ne, jah ze ve kako mamici nagajatuser posted image a ja - ja sestre so naceloma ok, sploh k pogruntas pri kateri loh dobis dodatne vlozke, pa brisace in se kaj, pa med.brat je tud faca, sam doma je pa itak najlepsuser posted image

punce, naj vam dan mine cimbolj hladnouser posted image

< Sporočilo je popravil katrinka -- 20.7.2009 12:21:57 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 197
20.7.2009 14:18:52   
Anonimen
joj, larilu, kakšno luštno tortico je imel tvoj malček!user posted image
čestitke za drugi rojstni dan!user posted image

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 198
20.7.2009 14:50:05   
Anonimen
Katrinči... Ne pusti se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Navabi si kake obiske, ki jih imaš rada in veš da z njimi ne boš imela dosti dela al pa pejte kam ven user posted image Depra je samo strašilo, ki hitro pobegne, če na prave strune zaigraš user posted image Če bo hudo pa itak veš kje nas najdeš... Nasveti, pomoč,..... user posted image   Ja tale naš Pupo nas ornk zaje.ava user posted image user posted image user posted image   Ampak kar nej... Ko bo pa ven prišel, bom pa jst njega user posted image user posted image user posted image user posted image   In ravno v tem trenutku je spet začel kolcat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 199
20.7.2009 15:22:31   
Vixen
Živjo, Ljubljančanke!
V soboto je bil PDP, v petek sem bila 2 cm odprta. Danes... sem še vedno 2 cm odprta. user posted image  Eh... Tale user posted image  je čist po mamici, jst sm bla tud 10 dni čez rok rojena. No, upam, da bo on vseeno prej. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Iskren zapis očeta po porodu: Moja žena je...
Iskreno povedano ne vem, kako ji je to uspelo. Bolečina je bila tako močna, intenzivna, silna, da sem jo čutil celo jaz....

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?