Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 14.7.2009 10:34:32
|
|
|
|
vim
|
Potem grem pa kupit najbolj kičastega, hehhehehhehe. Ker vse ostalo nimam nič kičastega. Kdaj odhajaš domov Živa a po viziti? No OK imam že roza copatke, kičaste za v P. Mož se samo križa. In pravi a če bo punčka bo roza, pa mu rečem a slučajno vidiš kaj roza pri oblekca in odvrne ne še, ker ne veš kaj imamo. Uf še dober, če ne bi bilo pa res več ali manj roza.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 14.7.2009 10:38:21
|
|
|
|
Anonimen
|
So rekli da okoli 2.ure naj bi me spustili... Zdej bom počasi začela pakirat in pol po kosilu se bom še malo ulegla in probala malo podremat, ker je bla noč spet bolj švoh... Kaj pa ti kej? Jaz sem Katrinki v imenu LJ nosečk nesla eno mehko NICI ovčko z vijolično ruto in roza copatki
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 14.7.2009 10:41:53
|
|
|
|
vim
|
Suprca Živa smo ti LJ nosečke in mamice dolžne pijačko. Jaz brojim sitno 2/1 nič se mi ne dogaja razen da se mi vse nekam premika in hodim že na OOOOOOOOO. Ne vem kako ampak bom morala Katrinko vprašat za recept, da je šla v p in tako enostavno rodila. Pa še praviš, da se počuti OK. Živa daj mi povej a v torbo z v P rabim kakšno majčko oz. kaj za oblečt. Razen modrčka in spodnjih hlač nisem nič pokola za oblečt?
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 14.7.2009 10:47:29
|
|
|
|
majana79
|
živa gre pa domov. Jupiiii Ej krasna si, da si našla našo katrinko in njeno pupo, te je bila sigurno vesela. Pa res smo ti dolžne kar si boš zaželela. vim, preselit se moraš, tako kot katrinka pa migat in bo.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 14.7.2009 11:09:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Torba zate za v P: Vložki, brisačka, spodnje hlače, natikači (copati), šlauf, moderc, kozmetika, mobitel in polnilec. Halje dobiš tukaj tudi 4 na dan če rabiš, brisače sicer tudi, ampak jaz sem mela eno svojo še vseeno s sabo pa eno ta mičkeno za zobe in obraz. Za tamale: Plenice, tetra plenice, povijalna plenica, kompletek, bodi, copatki ali štumfki, dudice, dekica, lupinica, robčki ali krpice za rito, mazilo (če boste uporabljale). In to mislim da je to. Katrinči je pa menda imela še obiske tisti dan, potem pa je kar naenkrat ugotovila, da ji nekaj kaplja med nogami... Je počakala še kaki dve uri in potem prišla sem. Menda je blo zelooo hitro vsega fertik. Kje je pa Werner pa nevem... Itak mi je pa tooooook antipatičen, da me niti ne zanima
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 14.7.2009 13:51:46
|
|
|
|
vim
|
Živa ne da te ne zanima, ne gane (te) ups me, ne gane me,........... Meni se meša, vroče mi je, rodila še ne bom, premikam se kot račka in sama sebi grem na živce. Joj razprodaje so in kaj grem jaz lahko kupit NIČ še čevljev ne, ker imam noge kot slon. Boomer kakšno spodbudnen moto bi prosila. U ja danes dobila nakazilo za novorejenca še dober da se je spet malo usulo na moj TRR.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 14.7.2009 16:25:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: vim Meni se meša, vroče mi je, rodila še ne bom, premikam se kot račka in sama sebi grem na živce. Joj razprodaje so in kaj grem jaz lahko kupit NIČ še čevljev ne, ker imam noge kot slon. Za malčka kaj kupi, ko pride iz trebuščka bo gol,... no, ja, saj bo še vroče poletje,...
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 14.7.2009 16:30:26
|
|
|
|
Anonimen
|
ana** zate in malega Vala! Samo da se je uredilo! So drugače prav luštni pod lučko, s "sončnimi očali" ne? Čim večkrat na sonček (ampak pazi na očkice!).
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 14.7.2009 16:33:45
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 Jaz sem Katrinki v imenu LJ nosečk nesla eno mehko NICI ovčko z vijolično ruto in roza copatki o ful fajn.. kok smo ti dolžne.. piš na ZS, da nau pol to katrinka brala ste slišale kako je ime Wernerjevi prvorojenki??? Kanenas pa kje zbirajo tko bedna imena???
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 14.7.2009 17:03:34
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes ste slišale kako je ime Wernerjevi prvorojenki??? Kanenas pa kje zbirajo tko bedna imena??? Mah, no comment Sej to sploh ni ime... Canenas je naslov grški pesmi, varijanta Ne grem na kolena..
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 14.7.2009 17:07:06
|
|
|
|
Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: vim Meni se meša, vroče mi je, rodila še ne bom, premikam se kot račka in sama sebi grem na živce. Joj razprodaje so in kaj grem jaz lahko kupit NIČ še čevljev ne, ker imam noge kot slon. Tole je pa ena boljših šal zadnje dni!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 14.7.2009 17:29:50
|
|
|
|
BOOMER
|
OJ BEJBE! živa25 - thx da si našla, jest sem spregledala pol gun post, da prašam katrinko po sms, kje je. Pa seveda - na ZS za cenike javi. lepo - verjetno ji je blo lušna stvarca tale becika. Glavn da sta s tamalo ok, k se je tok bala...G pa UZ vim - ne brini - tudi jaz sm v strahu da bo predolgo trajal glede razprodaj - tud ne grem več v štacuno, k bom sam besna. Za dinarčke - 15. ga boš še porodniško dobla (kačin!) eh eh...jest grem pa preprogramirat kredit tok o s.p. no bo vsaj mala mela kaj več pa midva tud lažji živlene werner - medijski norci - eni Aria, tega pa sploh ne znam izgovort (vprašane kak naglas ma )..aja baje je Oto Pestner tud rodil zdele enkrat, sam ne vem imena...majo pa dvojčka. ajd grem napast sadje, drugo mi v taki sopari itak ne sede..... julijska nosečka - simptomi - isti ko pri michelinu s PMS-jem na vrelem asfaltu (samo jamranje )
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 14.7.2009 18:12:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes ste slišale kako je ime Wernerjevi prvorojenki??? Kanenas pa kje zbirajo tko bedna imena??? Mah, no comment Sej to sploh ni ime... Canenas je naslov grški pesmi, varijanta Ne grem na kolena.. Verjetno si je to prepeval, ko sta jo spočela
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 14.7.2009 18:16:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: BOOMER jest grem pa preprogramirat kredit ..aja baje je Oto Pestner tud rodil zdele enkrat, sam ne vem imena...majo pa dvojčka. kako pa izgleda preprogramiranje kredita? če je kaj ugodnega, bi tudi sama to storila. drugače je Oto dvojčici dobil že pred novim letom,... je dobil še enkrat? imena ima pa bolj normalna Ana in Eva, se mi zdi,...
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 14.7.2009 18:19:35
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: BOOMER jest grem pa preprogramirat kredit ..aja baje je Oto Pestner tud rodil zdele enkrat, sam ne vem imena...majo pa dvojčka. drugače je Oto dvojčici dobil že pred novim letom,... je dobil še enkrat? imena ima pa bolj normalna Ana in Eva, se mi zdi,... Ne samo dve ima Sta pa Ana in Ela.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 14.7.2009 19:04:16
|
|
|
|
majana79
|
O žabarke, ste se malo razživele. Anči Smo te pogrešale, upam da bo zdaj vse ok. Kako so tvoji šivi? Jaz imam pa vprašanje za ljubljanske nosečke, ki so že mamice, in imajo prvega oziroma prve otročke že v vrtcu. Kdaj je potrebno dat vlogo za vrtec? Recimo, naš Jure je junijski in ali čakam do marca 2010 ali kdaj bo že razpis, ali že sedaj pošljem kako vlogo na želeni vrtec? Sploh mi ni jasno kako je s tem... Ker vsi pravijo da je potrebno dat vlogo takoj ko se rodi
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 14.7.2009 20:17:52
|
|
|
|
vim
|
Majana to sicer tudi mene zanima. Namreč meni so v vrtcu kamor naj bi naš hodil rekli naj ga vpišem že junija, da bi bila kao 1x že zavrnjena in bi imela marca 2010 več pik in s tem več možnosti Zdaj mi pa ve povejte kako naj še nerojenega otroka, katerega niti spola ne vem, kaj šele imena prijavim v vrtec. Pa sem rekla, če ne bo dobil vrtca ker ga nisem vpisala v vrtec junija 2009 potem pa NIČ. Boomer dober moto: julijska nosečka - simptomi - isti ko pri michelinu s PMS-jem na vrelem asfaltu (samo jamranje )
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 15.7.2009 14:23:48
|
|
|
|
BOOMER
|
evo bejbe mene na hit! Eko - pestner - ma ne vem moj je nekej razkladal, verjetno zaradi imen, ker naši naslednji bo ime Ela Ana - datumi pa kdaj - nimam pojma, verjetno sem jest to zbrčkala vročina mi škodje werner- iz prve roke (no druge, od enga, k je z njim v znanstvu) - po grški boginji je to ime - o tem kok bo boga tamala v šoli (ata + ime), raj ne pomislim k.tja - mah sva čakala zdej ta zakon, pa je baje fora, da hočjo gradbeništvo rešit s osvežitvijo kreditov za mlade družine pa tko, midva pa že imava kredit pa si bova zmanjšala obrok. Tak da greva po klasični poti banke pa bova spušila 1500 čukcev, da nama bo pol mal laži tak da, če prvič kot mlada družina rešuješ stanovanjski kredo, počakaj do konca avgusta, ko vse uredbe spišejo. vrtec - prej oddaš več točk imaš. Midva bova vložila koj ko rodimo. Prej je itak mal noro? Verjetnost da dobimo - zero ajd grem laufat po uradih manj je več po bančniško (manjši obrok - več časa štrik za vratom )
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 15.7.2009 20:44:26
|
|
|
|
vim
|
Kje ste čvekice, da nas spravim spet na 1 stran.Meni je vroče, klime pa nimam ampak rezmišljam, da bi jo nabavili, ker ne vem kako bomo zdržali z bebico.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 15.7.2009 21:08:08
|
|
|
|
Vixen
|
Oj! Meni pa klima življenje rešuje. Si ne predstavljam, kako bi šlo brez (stanovanje na jug). Čez vikend bo pa spet hladneje, obljubljajo. Sobota, ko imam rok se kar približuje... Upam, da ne bom šla čez. Dovolj imam čakanja. Najrajši bi šla pa rodit jutri, da bi z delila rojstni dan. No, kar bo pač bo... Ko bo pripravljen, bo že prišel ven, še noben ni noter ostal.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 16.7.2009 8:03:27
|
|
|
|
ana**
|
Dobroo jutro A sm jst prva??? Mi smo se ravno previli in nahranili Matr ga na vsake 3 ure previjam in je vedno pokakan Hitro gre to pri njemu. Drugače pa smo meli včeraj jok zvečer Kot da bi ga že krčki mantrali, sploh ga nisem mogla potolažit. In pol sm še jst bila cela živčna zraven njega Okoli 11ih pa se je umiril in gledal kot sova Včeraj je bila še patronažna zadnjič pri nam, smo se kopali. Je Val fuuul užival Zgleda,da mu je pasalo malo ohladitve. Popoldne pa smo še ven hoteli ampak sm jst bila preveč out in smo na danes prestavili. Moram pa še preštudirat kaj naj mu oblečem,da mi ne bo preveč zašvical.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 16.7.2009 8:04:19
|
|
|
|
ana**
|
Ajaa.... Poglejte kakšno posteljico za za Vala kupili tašča in moja mami Sta se v stroške padli,a
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 16.7.2009 8:05:39
|
|
|
|
ana**
|
ronja & Lejla grahec & Lucija yania & Timon Pupa7 & Leonard pikatara & Karolina in Patrik BrinaBA & Zala nmagk & Karolina ninaMM & Zarja Blueeyes & Gaja k.tja & Urban Petrazg & Luka HINDI & Ian Patrik Angelito & Vita majana79 & Jure PapuaNg & Svit Tanja_ & Hana Pat74 & Andrej Veronikab & Jakob Svet & Ana Ledenka & Maks Ana & Val Anci banci & Svit
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 16.7.2009 8:59:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro Jaz bom danes spet leteča, tko da nevem kok se bom lahko kej oglašala... Po moje pa lahko danes Katrinči našo pričakujemo doma Samo vprašanje kolko časa bo kej imela, da bi se oglasila No ampak ko boste vidle pupiko Suzi, ji boste vse oprostile
|
|
|
Celulitdarja72ne (
6%)
malo (
29%)
kar nekaj (
35%)
veliko (
18%)
ogromno (
12%)
Število vseh glasov: 217Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!