katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 Katrinči... Ne pusti se Navabi si kake obiske, ki jih imaš rada in veš da z njimi ne boš imela dosti dela al pa pejte kam ven Depra je samo strašilo, ki hitro pobegne, če na prave strune zaigraš Če bo hudo pa itak veš kje nas najdeš... Nasveti, pomoč,..... Ja tale naš Pupo nas ornk zaje.ava Ampak kar nej... Ko bo pa ven prišel, bom pa jst njega In ravno v tem trenutku je spet začel kolcat sej se probam zaposlit,sva vedla ze pred porodom da znam bit taka, me hormoni dostkrat dajejo-pa sej bo pocasi, vazn je da sm doma o ja, ti kar nagaji svojmu k vn pride,jaz mojo hecam da ji bom kolencek pojedla k me je tok z njim brcala IZVIRNO SPOROČILO: vim tako, da Katrinka kako se pa otepaš depresije in kako veš, da te daje? ker se malo po malem dajem z njo ze nekaj let, sej ni hudo, sam prevec razmisljam o vsem in analiziram pol me pa tesnoba daje zaposlim se da ne mislim na kaksne stvari pa je potem naceloma bolje IZVIRNO SPOROČILO: k.tja katrinka, če te kaj tesni, moraš spraviti iz sebe! komurkoli! čim več se pogovarjaj o svojem stanju, o strahovih, ki te težijo,... najboljše "zdravilo" je pogovor! na začetku je težko, ker porod je izredno stresna situacija tudi če je bil potek bp, tudi novorojenček prinese spremembe, ki smo jim na začetku težko kos, predvsem zaradi pričakovanj, ki smo jih imeli pred porodom. ampak zmoremo! delaj čim manj,... posebej zdaj, ko imaš pomoč si čim bolj odpočij! prvih šest tednov se šparaj,... hiška bo že počakala! edino otroček, ta ne bo čakal, ampak kot praviš, je Suzi priden otročič,... zato je pridna, da si nabereš moči! jih boš še potrebovala imas zelo prav,sam k mam neko fiksno idejo v glavi da morm vse narest, da ne bo kdo reku da nc ne delam - sej vem sam v moji glavi je to, nisem clovek ki se lahko na hitro prilagodi spremembam - jaz ta proces speljem pocasi...mah sej bo IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum Katrinka, ti se pa lepo šparaj, pa ne obremenjuj se trenutno s hiško, če je vse na pravem mestu in pospravljeno. Na prvem mestu trenutno si ti in tvoje dete! Če bo potrebno, naj še moži kaj postori ali pač kdorkoli, ki mu ni vseeno zate. Ti se moraš sedaj lepo odpočiti, pa opomoči, da boš lahko ta prava mamica. Veš, te malo bolj razumem, ker sem tudi jaz bikica po horoskopu in sem pač smotana in mislim, da moram vse sama, pa da je edino tako v redu, samo ob tem pa pozabljam, da na ta način ljudi še bolj odrivam od sebe Zgolj in samo dobronamerno! tocn to - direkt si me opisala, pa vem da sm trapasta sam k nimam gumba da bi se ugasnila in sla npr. pocivat no, zdej grem pa malo po sladoled in pred tv, je suzi ravno zaspala pa me moj ze grdo gleda da naj grem ze lezat
|