Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Sem mislila, da bo moj otrok popoln, pa glej ga šment, ni. majana, se ne strinjam s teboj,... boš videla, da boš ugotovila, da je popoln (skupaj s svojimi zahtevami in ostalimi zate neugodnimi zadevami je naravnost popoln!) in zakaj je popoln? ker ga ne bi zamenjala za nobenega drugega! čisto vajin je! glede nasmeha pa sem ugotovila, da so si otroci sicer različni, a da nekako tisti, ki si morajo pridobiti mamino pozornost večkrat delijo nasmeške. Urban se mi absolutno več smeji kot se mi je Oskar (Oskar je delil nasmeške vsem naokoli, razen meni je kdaj v kakšnem jutru kakšnega malenkostnega podaril,... ) Urban pa je sonček, ves zadovoljen, če si vzamem malo časa zanj,... in mnogo mnogo več se igra sam (pri Oskarju sem morala ležati zraven, da se je igral, drugače se je drl in vohljal če sem v bližini) čeprav je en indijski filozof rekel, da otroci niso naši otroci temveč samo nam v skrb in učenje predani. šivilja, mi je všeč baby blues izraz. se strinjam s teboj, da je pri prvem najtežje,... pri drugem te jok niti ne moti tako zelo, ker veš, da včasih pač potrebuje, da se izjoka (tako kot mi potrebujemo kakšen ventil ). mladi mucki tudi kar naprej nekaj mijavkajo, si takrat mama muca oblizne tačke in gre,... pride nazaj, ko zaspijo. pri meni je tako, da ko ne zmorem, popokam oba otroka in gremo ven! se kmalu vsi trije umirimo. če pa s tušem ne začnem dneva, je pa kot da bi mi prečkala pot črna mačka,... (najprej preoblečem in previjem Urbana, Oskar ta čas gleda risanke ali se igra, ko je Urban bp, se je že navadil, da mamica potrebuje svoj tuš, Oskarju pa paše, da je na vrsti glede jutranjega preoblačenja zadnji ). larilu, je bil danes en tak bolj "lunast" dan, ne? je tudi meni šlo vse nekaj,... Vixen, še malo pa bo! čakam, kdaj boš na "rodili smo". sinskaT fino, da ste že doma! čim lepše ujemanje malčkov še naprej! vidiš, kako znajo otroci presenetiti v dobrem! drugače pa, mamice, vam priporočam kakšno nosilko (kengurujček, štorklja, pestunja,...) jaz imam sleepy wrap in ko ga dam vanj, zaspi v minutki in spi dokler ne postane lačen,... jaz pa imam proste roke! se mi zdi, da mu je položaj lupinice tudi všeč zaradi samega kakanja,... poglejte si na tem linku in malo se še pozanimajte naokoli: http://mojskratek.si/default.asp?pid=modul_it&mid=sl&wID=271&ime=Pripomocki_za_nosenje katrinka, zdaj, ko si nazaj, a mi zamenjaš slikico na seznamčku? hvala,...
|