|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009
18.7.2009 11:09:53   
mashy
Dobro jutro!

Piška goriška: čestitke za poroko! In lepe slikice user posted image  Sigurno je bilo čudovito!

Pri meni pa tipićna sobota: pospravljanje, pranje... edino sprehod in tržnico sem morala preskočiti, ker dežuje. So pa temperature prav fajne.

Glede moje sosede: 3  mesece preden je rodila, sta se s fantom preselila sem. Imamo skupne stene (blok pa je drug), tako da niti ne morem do nje (so zakljenjena vhodna vrata). Edina možnost bi bila, če bi jo vidla na balkonu ali zunaj pred blokom. No, zadeva pa je takšna, da sta bila že prej "malo čudna" in se na veliko dereta ali krićita (še vedno ne vem, ali fant tako glasno govori, ali se dereuser posted image  Velikokrat me je zbudil njegov glas, sredi noči. In če sem čisto iskrena, se ga malo bojim). Tako, da ne vem, kako bo. Sama sem takšna, da dam vsakemu več priložnosti, da se izkaže, tako da mogoče sta čisto OK.  Vam javim, če bo kakšna sprememba.

Lepo soboto vam želim!

(odgovor članu piška goriška)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
18.7.2009 13:37:27   
monika985
Neni13; dobrodošla user posted image !!!

piška goriška; si ne morem kaj, da ne bi pokomentirale teh fotk. Zgleda res full lepo in umirjeno. Če bi se že ženila, bi si želela poroko na tak način. Sicer pa zdajle lahko izrečem čestitke; user posted image user posted image user posted image  pa SREČNO!!!!

(odgovor članu mashy)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
18.7.2009 14:17:17   
Nezy85
piška goriška iskrene čestitke in obilo ljubezni na vajini skupni poti ter seveda da vama bo posuta s cvetjem!!user posted image

Dobili smo najlepše darilo:
Sinčeka Patrika: 3850kg;52cm
1mesec-4400kg;54cm
2mesca-5470kg;58cm
3meseci-6500kg,61cm

(odgovor članu monika985)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
18.7.2009 16:35:45   
Menta
Živijo souser posted image .

Jaz sem prišla z dopusta, kjer je bilo čudovito. Res je pasalo teden dni oddiha.user posted image

Vse sem nadoknadila tu na RR. Uf, sem porabila časa, da sem vse prebrala. Pridne ste bile!!! Pa tudi toliko lepih novic, od porok, do uspešnih pregledov, do dobrega počutja...super! user posted image user posted image user posted image No, za vse, ki pa imate kakršnekoli težave in težavice pa seveda user posted image , da bo čiprej dobro.

Jaz sem super, počutim se enkratno, da bi le bilo tako še naprej. Ne morem verjeti, da sem že v 6. mesecu. Mali fantič že veselo brca, včasih se spravi čisto na eno stran trebuha in je potem tako izbočen in neenakomiren in je prav smešno. Uživam 100 na uro user posted image .

Kar se pa opreme za dojenčka tiče pa nimam še nič. V avgustu (po plačiuser posted image user posted image ) greva v akcijo. Pa še to se mi zdi zgodaj, ker ne vem, kam bom vse spravila. Je treba še stanovanje malo uredit prej. Vse to naju še čaka, zato bodo tile zadnji meseci prav pestri. Oblekice bom pa nekaj dobila od moje sestre, tako da bom samo kako stvar za dušo kupila.
Ja, si nisem mogla kaj, da ne bi z dopusta nekaj prinesla...take dobre kariraste hlače v rjavi barvi...jopico in kapico...ful kjut kompletek...za dojenčka sevedauser posted image . Je bil tudi moj user posted image ful navdušen, da sploh nisva na ceno pogledala, potem na blagajni sva pa kar zastrmela. Ampak kakšna taka stvar more bit, a neuser posted image

Za seznam: Naslednji pregled imam 6. 8. in mi je že povedala, da bom morala popiti tisto sladko tekočino, da mi bodo pregledali cuker.
Aja, sem pa dala na MF tudi kri za toksoplazmozo in slabokrvnost (zaradi glavobolov). Morem v ponedeljek poklicati za izvide. Upam, da bo vse ok.

Imejte se lepo. Pazite nase.

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
19.7.2009 11:56:10   
ninka80
Pozdravljene,
smo prišli iz prvega dela dopusta. Je blo super. Klemen je užival 100 na uro. Cele dneve smo pohajali po naravi.

Vidim,da ste ble pridne s čvekanjem, sem prebrala samo zadnjo stran.
Piška Goriška, čestitke ob poroki. Šopek je prečudovit. Tako, zdaj pa naprej pospravlat, prat........ najbolj sovražim to, ker morš po dopustu še par dni delat ko zmešan, da vse zrihtaš.

Lep dan

http://nina80.moj-album.com/

(odgovor članu Menta)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
19.7.2009 21:20:24   
mamka3
Pozdravljene po dolgem času!
Iztekel se nam je dopust, vmes smo dobili izvide amnio, vse je uredu, dobili pa bomo še eno princesko. Morfologijo imam 21.7., naslednji pregled pa 4.8.2009.
Imejte se lepo

(odgovor članu piška goriška)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
20.7.2009 8:31:23   
mashy
mamka3: čestitke!!! user posted image user posted image user posted image

Joj, vidim, da se že pridno vračate z dopustov. Jaz pa grem še le 3. avgusta (če bo vreme OK, če ne pa še kasneje). Se že veselim.

Naslednji pregled imam 28. 7. in mi bodo tudi delali teste za sladkorno user posted image  

Lep začetek tedna vam želim!

(odgovor članu mamka3)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
20.7.2009 9:05:40   
Nezy85
Dobro jutro souser posted image
Z mojim dopustom pa letos ne bo ničuser posted image , no pa bomo zato drugo leto trije uživali na morjuuser posted image , drugače pa vam želim čim lepiši začetek tedna, in seveda upam da ste lepo preživeli vikend!!Moj mali pa me že kar konkretno brca-no bol boksa ko brcauser posted image   in to kar čez celi dan, hvala bogu še ima zaenkrat mir čez noč!!user posted image
Lep ponedeljekuser posted image

Dobili smo najlepše darilo:
Sinčeka Patrika: 3850kg;52cm
1mesec-4400kg;54cm
2mesca-5470kg;58cm
3meseci-6500kg,61cm

(odgovor članu mashy)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
20.7.2009 9:07:41   
mayamaya
dobro jutro user posted image

začnem kar po vrsti:
piška goriška čestitke user posted image user posted image user posted image

mamka3, menta  škoda za dopust, da ga je že konec, a ne? jaz ga tudi že komaj čakam user posted image

aja, pa mamka3 čestitke za rezultate user posted image user posted image user posted image

včeraj sem pa jaz tudi uživala v morju, sej malo je bilo hladno za moje pojme user posted image ampak je takoooo pasalo.

sem pa v soboto ponoči ko sem se ulegla v posteljo imela kot neke krče, kot kadar sem imela menstruacijo. ampak so se mi pojavili ene trije recimo in to v presledkih. bolelo je pa kot user posted image in pol je kar nehalo, včeraj in danes je spet vse v redu. mojega user posted image pa tudi čutim normalno in sem ga tudi pol začutila takoj. sem se pa ustrašila, da je kaj.
a je kateri kaj jasno user posted image res pa je da sem v soboto bila cel dan na nogah, sedela se praktično samo med kosilom. upam, da je bilo to samo opozorilo, da naj se malo šparam, pri hišnih opravilih user posted image

nič, lep dan vam želim

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu mashy)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
20.7.2009 9:22:15   
mashy
mayamaya, po moje je to samo raztezanje maternice. Pij veliko magnezija in kalcija. Pa počivaj! Če pa ne bo minilo, pa se pojdi vseeno pokazal ginekologu. Jaz, ko sem bolj panična in želim mirno spati, bi se že šla. Srečno!

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
20.7.2009 9:29:13   
mayamaya
na to pa nisem pomislila. sej pravim da je bilo samo ene trikrat v soboto ko sem se ulegla v posteljo in potem nič več user posted image . sem potem tudi zaspala in spala čisto v redu, pa včeraj se bila kot da ni bilo nič in danes je spet vse v redu tako, da... a to raztezanje maternice občutiš kot krče, čeprav če dobro pomislim kje točno me je bolelo, je to lahko res to... sej imam pregled drugi teden, pa mu bom omenila

hvala mashy

(odgovor članu mashy)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
20.7.2009 9:46:58   
giotti
mayamaya, to so lažni popadki ali tako imenovani Braxton Hicksovi popadki, popolnoma neškodljivi in ne odpirajo materničnega vratu ....
Škoda, ker si nič ne preberete o nosečnosti po tednih, potem bi bilo veliko manj skrbi in napačnih interpretacij, v smislu, da ste bile preveč aktivne in morate počivat ...
O tem je napisanega ogromno, tule je samo par virov:

http://pregnancy.about.com/cs/laborbasics/a/bhctx.htm
http://www.bambino.si/nosecnost_22_teden

Jaz pa sem danes živčko, že dvakrat kakala user posted image , ker imam čez 2 uri morfologijo in sem tako zelo vznemirjena user posted image

Imejte prečudovit dan user posted image user posted image user posted image Rada vas imam user posted image

Piška, želim vam vsem skupaj duhovno rast in da boste znali vse ovire na skupni poti premagati z modrostjo in ljubeznijo user posted image

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
20.7.2009 9:57:25   
mayamaya
IZVIRNO SPOROČILO: giotti

mayamaya, to so lažni popadki ali tako imenovani Braxton Hicksovi popadki, popolnoma neškodljivi in ne odpirajo materničnega vratu ....
Škoda, ker si nič ne preberete o nosečnosti po tednih, potem bi bilo veliko manj skrbi in napačnih interpretacij, v smislu, da ste bile preveč aktivne in morate počivat ...
O tem je napisanega ogromno, tule je samo par virov:

http://pregnancy.about.com/cs/laborbasics/a/bhctx.htm
http://www.bambino.si/nosecnost_22_teden

Jaz pa sem danes živčko, že dvakrat kakala user posted image , ker imam čez 2 uri morfologijo in sem tako zelo vznemirjena user posted image

Imejte prečudovit dan user posted image user posted image user posted image Rada vas imam user posted image

Piška, želim vam vsem skupaj duhovno rast in da boste znali vse ovire na skupni poti premagati z modrostjo in ljubeznijo user posted image

sej sem pomislila tudi na to, ampak greh pa ni povprašat, ne user posted image sem pa imela toliko vsega v glavi tisti dan, da pa res nisem takrat razmišljala trezno. sem se samo ustrašila brez razmišljat. in če bi si vse zapomnila kar preberem (imam en kup knjig kar na nočni omarici user posted image ), bi bila pravi genij user posted image .

za pregled pa kar brez živčkov, ker boš videla svojega user posted image kako se premika v tebi in ustvarja nemogoče gibe boš vuser posted image . želim ti čudovit pregled in lep preostanek dneva (kar vsekakor bo)

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
20.7.2009 11:48:48   
mayamaya
ej punce,
jaz imam pa eno prošnjo za tiste, ki kaj razumete nemško: kaj mi lahko prosim poveste, a vsebuje tale komplet športni voziček in košaro ali je to samo ogrodje vozička in košara. ker jaz nisem več dovolj pametna user posted image (eni mi povejo tako, drugi drugače), mi je voziček ful všeč in ga imam nagledanega že vsaj 1 mesec. pri nas so pa teli vozički pregrešno dragi. kar mi ne gre skupaj - cena tega kompleta je enaka kot če bi naročila posebej športni del in posebej košaro, s to razliko da v kompletu dobim še torbo zraven...vsaj mislim user posted image .

je pa to tale komplet:
http://www.o-baby.de/katalog/jane/jane-nomad-buggy-etna-h65-coche-set_JA5155-H65CS.html

pa hvala tisti  ki si bo vzela malo časa user posted image

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
20.7.2009 12:20:54   
tassika
Giotti imej se prekrasno na pregledu in potem saj veš poročaj kako je bilo, jaz še čakam, še 1 tedenuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
20.7.2009 12:53:44   
rožica13
Ojla!

Čestitke ob poroki piška goriška!user posted image

Mene pa nekaj zanima, a je vam tudi kdaj slabo če jeni preveč brca? Pri meni je kakšen dan ko skoz brca in mi je potem tako čudno slabo user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
20.7.2009 12:58:44   
december06
piška goriška čestitke za poroko in da si/sta bila zadovoljna. Slikce so pa res dobre in mami obvlada svoje delo. Skratka, želim vama veliko, veliko ljubezni.

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
20.7.2009 13:23:51   
Sunny1980
Mayamaya, jaz razumem, da je to samo ogrodje in globoka košara user posted image . Seti so potem posebej (npr. Jane Slalom Pro) in temu primerna je tudi potem cena  (eni so celo 723 eur).

lp,

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
20.7.2009 13:41:57   
Lupinca
Ojli čvekice moje...evo mene "nazaj"...
Sam ste pa pridne čvekice aneuser posted image  
Jaz zdele v tem tednu k me nič ni bilo gor na forum, nisem imela energije, moči in niti volje, da bi sedela za računalnikom.
Nevem a so se mi začele težavice zadnjega tromesečja, ampak migrene, zgage in zatekanja nog se ne morem znebit. Zdej je mogoče malo boljše ali pa sem se že na vse navadila in lahko dokaj normalno funkcioniramuser posted image

Drugače pa je bil moj user posted image  priden in je prebelil spalnico, tako da bom lahko kmalu začela z urejanjem "kotička" za našo črmljo. Moram še barve zbrat...verjetno bo kaka svetlo zelena s pastelno roza in  rumeno...bomo videli.

Danes pa moram stanovanje na glavo obrnit...sva polovico stvari že peljala k tašči, ker jih nimam nikamor za dat, sva ogromno zadev za pikico dobila na izposojo, tako da moram dans sortitat začet vsaj cunce, da jih zložim v omaro. Sva dobila res skoraj nove, pa vse takoooo lepe...ah ja, male nogavičke so res kjut. Jih ima čmrlja že zdej več kot pa jaz.user posted image

Vas grem sedaj prebrat, da vidim na čem smouser posted image

(odgovor članu Sunny1980)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
20.7.2009 13:46:20   
pocahontas
čestitke za poroko piška goriška user posted image user posted image user posted image .

čestitke vsem, ki ste uspešno opravile morfologijo inuser posted image za tiste, ki še čakate.

Mayamaya jaz to razumem, da dobiš ogrodje, globoko košaro,športni del, lupinco pa lahko naročiš posebej.

Upam, da ti bo to v pomoč in da tenisem še bolj zmedla.

(odgovor članu Sunny1980)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
20.7.2009 13:51:07   
Lupinca
ooo kar novo gospo imamo med nosečkami! Piška goriška čestitke za poroko! user posted image user posted image user posted image

rožica13 ja to s "slabostjo" se meni dogaja ja....sem govorila z G (sem jo klicala zaradi glavobola in pritiska), pa je rekla da mi verjetno želodček preklomfa ko brcauser posted image  tako da...se kar navadi....pri meni traja že kakih par dni.

giotti pa ne moreš bit ti živčna? Ti pa res vedno vse "rožnato" vidiš?user posted image  hihi, ej uživala boš maximalno, le javi kaj si kaj zvedela potem! A za spol bosta vprašala?

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
20.7.2009 13:53:04   
Lupinca
a katere ve, kaj je ta možnost na RR, da ima vsaka pri strani napisano "dodaj za prijatelja"? Me pa res dolgo ni bilo, da nevem za kaj se greuser posted image

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
20.7.2009 14:19:31   
tassika
Lupinica ne vem kakšen smisel ima tisto dodaj prijatelja, jaz sem nekaj klikala pa ni nič drugače.

Jaz sem pa tako utrujena, že zjutraj mi je blo slabo, ko je ena zraven mene sedela močno naparfumirana, bljak sem malo pred glavno kar iz kupeja ušla ker drugače bi jo pobruhala.

Sem pa tudi jaz dobila ful oblekic, večinoma unisex, sem pa vzela tudi eno vrečo roza in čakam na MF da vidim ali vrnem lai kaj prišparam, dobila sem tudi uno vrečo sling, pa kengerujčka, pa malo čeveljcev,... MEd vikendom sva v spalnici obrnila okoli najino posteljo in dala zraven notri še zibko, ker morava otroško sobo pospravit, saj imam čez rjuho in gor postavljene povštrčke, ker je še malo prezgodaj, sva pa ugotovila, da v spalnico nikakor ne spraviva notri posteljice, ni važno kako kaj obrnevauser posted image  in tako bo najina biba ko bo pač prevelika za v zibko šla v svojo sobico, pač bom jaz imela malo več dela in sprehajanja ampak nimam kaj, bom žeuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
20.7.2009 14:33:47   
Lupinca
aha no potem nam js nič klikala tega...sicer vas imam pa na FB za frendiceuser posted image

uf tassika ja....premočni parfumiuser posted image  vem...res fajn zadeva ja, sploh če ti je še ful vroče takrat.  A pa ima zdej ta vlak iz Domžal do Lj klimo? Ker pred leti, ko sem se še jaz vozila ni blo tegauser posted image

ej sej po eni strani pa fajn, da bo šla pikica prej v svojo sobico, bosta imela vsaj "mir" ko ga bosta rabilauser posted image
Midva tud že imava zibko, mami pa bo posteljico kupila. Pa sva se lih učeri odločila, da bova imela posteljico že kr od začetka v spalnici, za nočno pančkanje, zibko pa kar v dnevni, da bo čez dan na začetku mal v njej dremuckala. Je imela no ima tko ena kolegica narejeno in je rekla da je fajn, ker tko otroček ne zamena dneva za nočjo...no, bomo videli kako se bo obneslo.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
20.7.2009 14:37:15   
tassika
Ne nimamo klime, imamo same tečne babe, ki se derejo da jih prepih motiuser posted image

Ma bo že, sej še kakšen mesec pa vmes mal dopusta pol pa še malo pa bom že doma, vsaj upam, da bo šlo tako hitro kot se mi zdaj zdi, drugače bom pa še malo na bolniški, odvisno od počutja, sicer mi trenutno nič ne fali, ne zatekam, samo želodec me boli in občasno kakšno špikanje, sem lih v tapravih tednihuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?