|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009
20.7.2009 15:25:22   
Lupinca
hehe točno ja...se še dobro spomnim tega zapiranja-odpiranja okenuser posted image user posted image

ja upam da ti bo hitro minevalo no...kar uživaj dokler se še dobro počutiš. user posted image Pri meni je bilo kot bi en odrezal...iz super počutja na najslabš možn. Ampak še vedno upam da je to samo prehodno.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
20.7.2009 15:47:42   
piška goriška
Hvala vsem za čestitke!!! Zlate ste! user posted image Ja ja, še kar naprej si malo začudena ogledujeva tole zlato novotarijo na roki, se kličeva mož in žena in se hihitava! user posted image user posted image user posted image

giotti - te cisto razumem glede živčkov, ker se jaz tudi nikakor nisem mogla umirit, čeprav sem vedela, da bo lep pregled ... Krasno bo!user posted image

Slabosti imam pa tudi jaz, ampak v bistvu je to bolj kislina. Po kakih svežih marelicah in to. Pa mi magnezij hitro pomaga.

Sploh pa sedaj z dragim možekom user posted image počivava, nimava službe, hodiva na sprehode in se imava do skrajnosti lepo. Morje pa šele v drugem tednu avgusta!

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
20.7.2009 16:20:49   
katyn
No pa se vam še jst mal oglašam. Dons smo mel morfologijo, pa so nam spet rekl da bo user posted image user posted image . Brcike so že full močne. sploh v službi takrat k sploh ni treba user posted image . Do našga dopusta je pa še daleč gremo šele 13.8.2009. Naslednji pregled mam 10.8.2009 Kri bomo pa pregledovali 28.7.2009 upam da bo vse ok, ker res ne maram igel.user posted image user posted image
Uživajte so user posted image , pa velik veseli brcikuser posted image

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
20.7.2009 16:52:41   
piška goriška
Aja...pa naslednji pregled imam 27.7. - in bom morala piti cukr. Huh, no, tega se pa ne veselim.user posted image

pozdravčke!user posted image

(odgovor članu katyn)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
20.7.2009 17:36:41   
Nončika
giotti, kako je bilo na MF?

kar nekaj nas ma pregled 28.7. mene čaka tudi urejanje papirologije za bolniško.

drugače pa sem jaz malo porešetarila po naših škatlah z malimi oblačilci. mam kar precej. nekaj bo še prispevala svakinja, v glavnem ne bom nič kaj dosti teh oblekic kupovala. večino mam tak ali tak za deklico, svakinja za fanta, nekak bomo že. v kolikor je fantek, kot nam je G rekel na MF (nekako mam totalni občutek,da bo fantek, a se pustimo presenetit) bom pač oblačilca kupovala po rojstvu. valda ne bo nosil kiklic naše male.user posted image user posted image user posted image
posteljico mamo, jajčko prav tako, voziček pa mamo nagledan. ga bo treba počasi naročit. zibke ne bomo imeli. aja,morala bom še kupit počivalni stolček.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu piška goriška)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
20.7.2009 18:31:27   
ninka80
Vroče.............pa še bolj bo mendauser posted image user posted image .
Naš tamal že spi, jst morm pa mal pospravt, pa se mi ne da.
Vidim, da vse že nakupujete, pridne. Jaz sem cunje posodila kolegici, mi jih bo vrnila tik pred zdajci, ker je mala stara šele 1 mesec, pa bolj drobižkasta. Itak ne bom nič na novo kupovala.

Cukrana voda...vidim, da vse to pijete, jst pa tega nisem, tut pri 1.user posted image ne. Se sploh ne pritožujem, ker nisem glih cuker fan.user posted image user posted image

Aja, naslednji pregled imam 25. 8.

http://nina80.moj-album.com/

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
20.7.2009 18:37:20   
barbchen
Hej souser posted image ,

nazaj z Zakintosa...bilo je fino fajn, sam k je 1 teden zletel mimo kot bi švigniluser posted image ...vročino sem prenašala zelo dobro, bolje kot pa tukaj, ker ko sva prišla z letala, me je kar oblilo, pa je bilo ''samo'' 24 stopinj, se pozna, da je več vlage v zraku...tam je bilo cel teden kar krepko čez 30 stopinj...nakopala in naplavala sem se, dojenček je očitno užival, ker je skoz brcal, pa še z letalom se je peljal user posted image

Za nazaj vas preberem v naslednjih dneh, ko bom imela čas, takrat tudi še kaj pokomentiramuser posted image

Uživajte!!!!!!!!!!!!!

Carpe Diem!

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
20.7.2009 19:04:48   
murkica
No pa še na hitro pozdravček od mene. Jaz sem delovna kot ponavadi in sploh ne vem več kje se me glava drži. Ampak mislim, da se bo vedno bolj začelo umirjati. V petek greva z mojim na podaljšan vikend v Podčetrtek in bova malo uživala. Upam, da vreme zdrži in da se bova lahko šla tudi kaj namočit.

Težav hvala bogu nimam nobenih, razen občasnih bolečin v hrbtu, ampak nič kaj pretresljivega, da se nebi moglo prenesti.
Z mojim sva šla v soboto malo po trgovinah in sva celo kupila prve stvari za našo punčaro... Mami je super vesela, da si je lahko dala malo duška. Ampak kaj veliko denarja pa nisva zapravila, saj trenutno še nimajo stvari (mislim oblačilc), ki bi prišle prav za naše user posted image , ker je še vse bolj poletno. Ampak sva pa kupila en super luštkan oranžen pajacek, topel in komaj čakam, da vidim kako bo naša žabica izgledala v njem. user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa vsem čestitke za uspešno opravljene MF.
Piška goriška tebi pa iskrene čestitke ob poroki. Slikice so pa tudi zelo lepe, ampak jaz bi si ful želela vidt še prav slikico od tvoje oblekice, če ti ni odveč.

No bodite super, jaz pa šibam delat.

Aja Lupinca user posted image user posted image user posted image  za prikazno slikco. Pa ti je le uspelo :)

< Sporočilo je popravil murkica -- 20.7.2009 19:06:05 >

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu barbchen)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
20.7.2009 21:27:06   
giotti
Ojla

Bilo je fenomenalno na MF. Dr. Tul Mandič je res stručko ena A. Najprej mi je zmerila dolžino materničnega vratu ter če je zaprt in lepo prosim, to je naredila z vaginalnim UZ-jem! Niti govora ni bilo o kakršnemkoli ročnem pregledu za to, da predvidi prezgodnji porod. Pa se ona prav s tem ukvarja, zdaj dela prav eno raziskavo v zvezi s kratkim materničnim vratom in prezgodnjim porodom, tako da punce, tudi ve lahko zavrnete pregledovanje z roko, ker ni potrebe! UZ vse pokaže! Z UZ-jem preko trebuha pa je pregledala dojenčka, plodovnico, posteljico, pretoke skozi posteljico, srčni utrip ... in hvala bogu, res se moram zahvalit, da je vse okej, zaprto, čvrsto, na svojem mestu ... Tako da sem seveda samo jokala od sreče in hvaležnosti za tako darilo od Boga. In potem je preklopila še na 3D in sprintala fenomenalne slikice, pa niti nisem tega pričakovala, niti si nisem želela. Se mi zdi, da sem potem kar preveč zahtevna. In zdaj ga gledam in se ga ne morem nagledat, tega angelčka, božjega otročička, božji čudež, ki se razvija v meni user posted image

Seveda si živčen pred takšno preiskavo, če pa veš, da bodo tako podrobno vse pregledali. Zame je to stres, ne maram pregledov in gledanja v notranjost telesa, nikoli tega nisem marala niti pri sebi. Pa vendar vem, da je potrebno. Marsikaj se da popravit, ko je otrok še v maternici, tako da je to res pravi blagoslov, da imamo te naprave in zdravnike ... in da nam je vse to dostopno in praktično zastonj oziroma zelo poceni.

To je bil zadnji UZ, ki mi pripada, vsaj upam, da noben več ne bo potreben. Zdaj pa samo prepustimo naravi, da opravi svoje ...

Aja, zdaj se mi je še potrdilo, kar sem predvidevala, zakaj čutim brcike tako zelo nežno in nič kaj "grobega" boksanja. Posteljica je spredaj, otročiček pa zadaj.

Nočko in lepe sanje user posted image user posted image

PS Če še nisem povedala, še enkrat se je potrdil fantek, kot je zelo samozavestno ugotovil že dr. Pušenjak na nuhalni.

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4159
20.7.2009 22:42:41   
valerija77
Pozdravljene čveke

Me samo kakšen dan ni tle pa morm brat kr 2 do 3 strani. Z mojim sva končno dočakala papirje za stanovanje! Dobili smo štirisobno stanovanje in je res ogromno proti temu v katerem smo trenutno, ki je "le" enosobno. Tako bosta lahko imela oba vsak svojo sobo.user posted image user posted image
Danes sva dobila tudi ključe, tolk da lahk prebelva. drugače pa dobiva ključe uradno drug teden. Seliti pa začnemo z 1.8. in upam da bomo najkasneje do 20.8. že v tem stanovanju. Sicer je vse na novo zbeljeno, vendar sva si zaželela barvne stene, zato sva šla danes po nakupih. Dopoldan sem šla naročiti spalnico, popoldan pa sva bila uro in pol v trgovini, da so nama zmešali 10 barv. Sam se je kr splačal počakat. Jutri pa začnemo barvat.
Mashy zdaj bova pa še bližje. No do zdravstvenega doma bom imela le 3 min peš, torej bomo v samem centru.
Sem pa po vseh teh opravkih in kr naprej za volanom tolk utrujena da sem še komaj pokonc. O spanju po peti uri zjutraj pa lahk kr odmislim, kr me tamal tolk nabrca da ni šans da bi lahk še spala naprej. Je pa zjutraj najbolj močen z brcami. Nič, grem kr spat drugač bom kr sede zaspala.

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
20.7.2009 22:44:35   
soča
Ojla,

midva se pa odločava za otroško posteljico, pa sem slučajno vidla danes reklamo od lumpija za otroško posteljico TIM za 126,55 eur (-25%). Je katera zasledila ponudbo. Meni se zdi zelo lepa posteljica, upam samo da nisem prepozna. Tiste ki imate kaj izkušenj, saj so dimenzije 60*120 o.k.?
Nočko.

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
21.7.2009 5:40:39   
Nezy85
Dobro jutro souser posted image
Danes je pa bla katastrofalna noč, nikakor nisem mogla spat ker se je moj dragi celo noč premetavo sem pa tja in se je nekaj vstajav........nikakor nisem mogla spatuser posted image , zdaj ko je pa šev v službo pa me je začev mali brcat, tako da zaj sploh ne bom mogla spatiuser posted image grooza!še dobro da sem doma da se lahko dol poknem če postanem zaspana!
giotti
čestitke za opravljeno MF in da si vidla svojo lepo bebico!!!
Valerija77 tebi pa čestitke ob selitvi!!user posted image

Dobili smo najlepše darilo:
Sinčeka Patrika: 3850kg;52cm
1mesec-4400kg;54cm
2mesca-5470kg;58cm
3meseci-6500kg,61cm

(odgovor članu soča)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
21.7.2009 6:16:05   
tassika
Giotti čestitam, ful sem vesela zate.

Evo punce jaz vam dam pa nalogo, kaj se skriva v mojem trebuščku, tista, ki ugane dobi trenutno virtualno čokoladico, ko se pa spoznamo pa lahko kar tapravouser posted image

user posted image

Zdaj pa šibam v službouser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
21.7.2009 8:59:39   
caryn
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Evo punce jaz vam dam pa nalogo, kaj se skriva v mojem trebuščku, tista, ki ugane dobi trenutno virtualno čokoladico, ko se pa spoznamo pa lahko kar tapravouser posted image

user posted image

user posted image dojenček, mislim da bo dojenček pravi odgovor za čokoladico user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4164
21.7.2009 9:06:16   
pi82ka
Živjo punčke moje,
joj jaz se pa danes full slabo počutim...neki me vse tiši v trebuhu...brcike čutim pa še vedno pod popkom in to tako, da je moj zadnjič, no ene trikrat že, čutil na ličku in celo na roki. Sem pa v 22 t in moram kero slikco pripet z mojim bušijem.

Giotti čestitke, da je vse o.k. in da si tako presrečna-super. Jaz sem bla tud tojk živčna da sem imela 185 prtiska in mi ga je pol 2x zmerla.
Men je na morfologiji rekla sam da je vse o.k. in materničnega vratu mi sploh gledala ni...tko da sploh ne vem...pa teže jenčija je rekla da je 370g sam za 20t in 5dni je to mal velik...se mi zdi al pa ne....pa tam v knjižico je sicer vse napisala ampak tok grdo, da z mojim sploh ne znava prebrat. Ma jaz mam sam v mislih besede...VES JE VREDU.

Tassika ugibam...PUNČKA BOuser posted image .

Piška Goriška....user posted image  za poroko čestitke-želim ti dolgo srečno, zadovoljno in mirno življenje s tvojim predragim možem.
Slikce ja...jaz tud me firbec matra.

A ja tale face book...če kera želi imam ga tudi jaz, sicer sem že enkrat to napisalauser posted image

pa,pa

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
21.7.2009 9:08:16   
eva1
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

user posted image

Punčka user posted image

Kaj  veš kaj boste imeli, ali bo ostalo presenečenje?

Jaz imam jutri MF, joj komaj čakam...Hb da jo imam ob 10h zjutraj, da ne bom cel dan čakala user posted image ..drugače sem ok, glavoboli so mprenehali(tok, tok) ko sem začela jemati elevit in magnesol..nimam pojma ali je zgolj naključno...sicer pa mi je vsejn, sam da je ok...
Vsem ki ste te dni imele MF-čestitke za dobre razultateuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
21.7.2009 9:28:47   
mashy
Pozdravljene!

Valerija77: še enkrat čestitke za stanovanje! user posted image  Želim ti obilo užitkov ob seljenju in urejanju le tega! Je prišlo pa ravno pravi čas! user posted image  Super to!

Čestitke vsem za morfologijo!

Jaz pa trenutno kupujem jogi za posteljico! Posteljica je dimenzije 70x140 (sem želela malo večjo, da bo ostala kako leto dlje primerna za našega otročka). Ali katera ve, kateri jogiji so fajni? Sem šla včeraj malo po trgovinah in ne vidim nobene razlike med njimiuser posted image  Cene so vse pribljižno enake. Prodajalke ne znajo povedati NIČ PAMETNEGA! Brala sem, da je fajn, da je jogi čim trši. Sama samo razmišljam, da bi kupila DORMEO? Sama ga uporabljam in sem zelo zadovoljna z njim... Ne vem. Prosim za kak nasvet!

Pozdravček iz službe!

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
21.7.2009 9:44:20   
tassika
user posted image

Evo najprej čokoldake za vseuser posted image

Ne vem še kaj bomo imeli, na NS je bilo rečeno da kaže na punčko, potem pa moja g. ni več gledala, zdaj pa čakam MF naslednji teden in upam, da se bo videlo, ker sem en velik firbček. No ja karkoli bo bomo imeli radi a neuser posted image

Valerija četitke za stanovanje, midva imava 2,5 sobnega in je kar malo prostora, za enega otročka še gre, za dva pa ne vem, pograd varianta ali kako, to bova potem reševala sproti.

Masy jaz sem za zibko kupila jogi, spodaj in zgoraj kokosova vlakna, vmes pena, res pravijo, da je boljše zaradi hrbtenice, ne sme pa spet biti pretrdo, zelo pa tudi priporočajo vodno posteljico, ampak jaz si tega ne morem privoščit. Pa malo poglej kakšna si ti, včasih so ful priporočal ležišča iz lateksa, pa je moja svakinja rekla, da so otroci vročekrvni po njej in so vsi ful švical notri in ni bilo dobro.

Eva1 vse lepo jutri na MF potem pa eno dolgo poročanjeuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mashy)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
21.7.2009 10:48:07   
luan
Dobro jutro, pupe.
Da se še jaz mal javimuser posted image ,sicer vas redno berem in mi tako tudi dan prej mineuser posted image .
Čestitke vsem za opravljeno morfologijouser posted image user posted image user posted image in seveda, da je vse v reduuser posted image .
Naš user posted image že vse dopoldne razgraja.Me je pa dva dni nazaj mal spravil v strah saj se ves dan ni oglasiluser posted image .Smo že skoraj na urgenco letel, pa je potem ob devetih zvečer začel rogovilituser posted image .Verjetno je bilo prej prevročeuser posted image .
Vsem velikouser posted image user posted image user posted image in user posted image .
LP

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
21.7.2009 11:28:55   
juniorka
pozdravcek
pri nas nic novega, le vreme se je poslabsalo in je okoli 15/20 stopinj, jaz kiham in grlo boli, mali kaslja, pa iz nosu mu tece, vrocine ni, tako da sem ga dala v vrtec. tu ti nic ne zmanjsajo racuna, ce ni v vrtcu, pa placujemo 500 funtov! je pa v fazi lupckanja in pol ni cudno, da se naleze, tako da ce bo kaksna gripa, jo bo itak staknil, pa kaj cmouser posted image tukaj so vceraj objavili, da je bolje, da se user posted image izognejo nepotrebnim potovanjem in guzvi, ampak drugace pa normalno grejo v sluzbo... kaj pa jaz, ko delam v guzviuser posted image pa itak vse kiha, kaslja... eh, brezveze se obremenjevat...
piska goriska- vse najnaj in veliko srece v zakonskem stanu.. prstan sem pa morala jaz zadnji mesec snet...
mayamaya- vozicek, se nisem slisala, da bi samo ogrodje lahko kupiluser posted image , kosara je pa dodatek(+), tako da pomoje dobis sportni del. malo smesno bi blo, da ga ne, pa ne bi blo pol v dodatni ponudbi, kot je avtosedez. cena je pa po moje taka, ker je star model/barva, a ne? sem gledala, tukaj ga dobis za manj kot 200 funtov na ebayu, tako da...
vsem cestitke za uspesne preglede, pa lepe dopuste/ jaz ga tud letos ne bom imela, tistega pravega, pa bo ze.. grem pa 9 tednov pred pdp na porodnisko in bom poskusla uzivat 2 meseca samo z enim otrokom, ker pol ne bo nikoli vec tako user posted image .
pozdravcek

(odgovor članu luan)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
21.7.2009 11:31:53   
juniorka
a ja, se to
jaz tudi nisem nobene za prijatla dajala, se mi zdi kr neki, sem pa tudi jaz na facebooku, ce ktera zeli mojo druzbouser posted image

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
21.7.2009 11:36:37   
mayamaya
ejla

kako ste kaj?

čestitke vsem za morfologijo user posted image

moja noč je bila spet pestra user posted image . sploh mi ne paše spat v nobenem položaju več, se kar zbujam in obračam, da o obiskih wc sploh ne zgubljam besed user posted image . ampak bo že, ne? važno da v trebuhu miga in brca user posted image

lep dan

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu luan)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
21.7.2009 11:42:47   
mayamaya
IZVIRNO SPOROČILO: juniorka

mayamaya- vozicek, se nisem slisala, da bi samo ogrodje lahko kupiluser posted image , kosara je pa dodatek(+), tako da pomoje dobis sportni del. malo smesno bi blo, da ga ne, pa ne bi blo pol v dodatni ponudbi, kot je avtosedez. cena je pa po moje taka, ker je star model/barva, a ne? sem gledala, tukaj ga dobis za manj kot 200 funtov na ebayu, tako da...

ja, je star model - barva. sej jaz tudi mislim, da ne moreš kar samo ogrodje dobit samo, ko ti eni povejo tako drugi drugače... sej pravim, pol ratam pa čisto zmešana user posted image pa bi tako rada že to rešila še pred dopusti.

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 4173
21.7.2009 11:55:52   
ursa1981
Vidim, da čvekate o FB-ju. Lepo bi se bilo tudi tam srečati, samo kaj ko ne vem kako naj vas najdem - ve mene najdete pod Urška Dimnik (s š, ker Urska Dimnik s s jem je pa moja soseda user posted image .

Drugače pa smo i kar vredu, brcamo sto na urouser posted image Predvsem ponoči ko je treba spat! Oz. kadar hočem počivatuser posted image

Prenavljamo stanovanje, tako, da kmalu začnemo verjetno že naslednji teden tudi z pripravo Anjine sobce (do zdaj je spala pri naju v spalnici, zdaj pa bomo spalnico prenovili v otroško sobo midva pa se seliva v 1/2 dnevne sobe - smo jo malo pregradili. Na žalost je le toliko prostora v naši hiši, saj smo skupaj s taščo in hitro zmanjka sobic user posted image  
Saj bo čez nekaj let, če bo vse po sreči, ko bomo lahko šli v novo hišo, ki se zida.

No, se vam kaj še oglasim zdaj pa grem pojest eno breskvo k se mi je zluštalo po njej.

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 4174
21.7.2009 12:07:29   
tassika
IZVIRNO SPOROČILO: juniorka

a ja, se to
jaz tudi nisem nobene za prijatla dajala, se mi zdi kr neki, sem pa tudi jaz na facebooku, ce ktera zeli mojo druzbouser posted image

Jaz jazuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?