|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2009
18.7.2009 19:04:27   
_rosa
Pozdravljene mamice.
Je bil že čas, da se tudi jaz kaj javim na tem forumu. Je danes ravno takšno vreme, da ni za nič drugega kot za računalnikom sedet.

Princeski Neja in Nika pridno rasteta in imata že malo več kot 3,5 kg.

Sem se prav začudila ko pravite, da se vaši otroci nič ne jokajo. Moji sta bili že v porodnišnici najbolj glasni pa sta se rodili s 34. tedni. Zdaj ko sta lačni pa je pravo kričanje najprej ena, čez par minut pa druga in tako vreščita da je groza. Ko dobita hrano pa sta tiho. Edino ko sta lačni pač imamo pravi cirkus. Sta pa drugače zelo pridni. Ponoči se zbudita samo enkrat in mislim, da bomo počasi spali tudi celo noč, saj zdaj spimo že do petih.

Suncica res sta veliki in lepi punci. Bravo.

Buba miška a si ti sama rekla naj ju dajo na UZ glavice, ker pri nas ni nihče nič omenil, da bi naredili UZ pa sta tud stari 2 M.

Povejte mi še, a ste dale cepit otroke proti rota virusu????? Jaz o tem premišljujem, vendar bi rada še vaše mnenje.

Lepo se ohladite v tem deževnem dnevu saj nas menda naslednji teden spet čaka vročina.

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 901
19.7.2009 10:12:56   
hedviga

živ punce, samo da vas na hitro pozdravim. Mamo cele dni cirkus in ni časa niti jamrat user posted image Jah s časom otroc ratajo zahtevni in rabijo animacijo in zgleda tut nadzor,naša dva sta ratala taprava mulca nagajiva, sitke ritke. Uživajte dokler sam spijo in jejo user posted image
Aja voda.. jaz jima na začetku prve dva meseca nisem dajala dodatne tekočine, ni bilo vročine. potem pa čist po filingu ko sem se zrajtala ali sta jokala ipd....zdaj poa kar redno, predvsem po gh.

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu _rosa)
Neposredna povezava do sporočila: 902
19.7.2009 10:22:52   
blanč
Hedviga a praviš, da se je začela akcijauser posted image
Moj mali je že dva dni tako topel in ima vročine 37,2 saj še ne zganjam panike ampak tudi, če ga slečem in hočem ohladit vročina ostane. A  ima mogoče katera kakšen nasvetuser posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 903
19.7.2009 12:52:04   
Belen
blanč, js mislim da to ni wročina...otrok nima wročine...sej dojenčki so bolj topli...ker še sami ne znajo urawnawat...brez panike....saj meni so tko rekli...

js jim dajam wodo čez dan al pa mal čaja... ma ne dosti 20-30ml na cel dan, ker mislim da jim ne more škodowat user posted image user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 904
19.7.2009 14:56:43   
hedviga
Blanšet, mislim da to še ni kaka vročina za paniko delat, verjetno je to njegova normalna temp. Men sta se naša dva tut zmeri zdela bolj topla od mene, edin nisem šla merit. No pa sta bla skos ok. Malo spremljaj, če naraste pa pokliči P, ampak res mislim da ni nobene potrebe.
Ja, en tolk jima daj pomoje kot je napisala Belen, mogoče celo kak ml več. Otroci ki niso dojeni rabijo malo več dodatne tekočine. Škodilo jima zagotovo ne bo, kaj manj lačna tudi ne bosta od tega, se ni za bat user posted image
Ja, zgleda da imamo pri nas že akcijo. Z mojim sva šla zdaj v resno aktivnost oblikovanja varnega igralnega kotička, ker ju zdaj ne upam pustiti na deki na tleh niti v stajici samih. Na tleh imamo ploščice in se spuzata direkt dol. Zdaj je njun razvoj očitno usmerjen v mobilnost in se mi zdi da sta iz dneva v dan bolj mobilna. Špela je začela po malo plazit in tkole mic po mic gre lepo v rikverc. Še vedno se ji ne obrača na trebuh, zato pa očitno obvlada kontra se obrnit s trebuha na hrbet. Svašta,ona to naredi brez težav. Ne vem a ji bolj rata kot ne, ampak se dogaja dovolj pogosto, da je treba pazit, ker bi sicer lahko z bučo udarila ob tla. Miha pa že en časa spravlja ob pamet mene in vse nas okoli, ker se ob VSAKI priliki obrne na trebuh in če mu to v bistvu ne paše se dere kot jesihar. Ko ga obrneš nazaj na hrbet se dere še bolj. Meni se pa meša od tega, saj včasih Špele ne morem niti previti v miru. Poleg tega se premika nekako kot bi plaval, v krogu in vedno naleti na Špelo. Da je tuljenje še bolj konkretno.
Sedita oba, če ju podpremo in podržimo, Špelca je danes celo nekaj trenutkov obsedela samostojno, sicer vedno bolj nagnjena naprej ampak super ravnotežje. Miha se mi zdi da je sam zase še pretežek. No takole, spimo pa se mi zdi vedno manj, ponoč imamo zadnje čase redne Mihatove vijevaje, enkrat joka, enkrat se hoče prevalit, pa enkrat ne bi spal,pa bi jedel, pa nooon stooop tlači roke v usta.... skratka se zbujam x krat na noč in sem spet kot zombi, kot takrat ko smo prišli iz P.

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 905
19.7.2009 16:12:56   
blanč
Bom upoštevala in jima začela dajat malo vode...
Hedviga bemti, a tole nas čakauser posted image user posted image user posted image Pa saj je fajn, ko vidiš kako otroci napredujejo. Tudi jaz opažam, da sta se začela zavedati sveta okoli sebe in da že zvedavo pogledujeta okoli. Tamala je odkrila kričanje in, ko je lačna začne kričati kot zmešana in postane čisto rdeča, ta nam bo še dala tinte pituser posted image user posted image Tamali pa je že čisto zares zajokal, ko sem ga previjala pa mu ni pasalo...Tako, da tudi moji otroci počasi prihajajo do glasuuser posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 906
19.7.2009 17:40:18   
Belen
hehe...sm se zmotla....weč pijejo wode pa čaja...sm mal mal napisala... user posted image

danes majo moje pikice 1mesec....joj kako gre hitro.
Lija že par dni,ko jo dam na trebuh da podre kupa ima glawico npr.lewo,jo sama dwigne in jo da desno... in to parkrat nardi iz lewe w desno in obratno.... se mi zdi kr zgodaj user posted image
Naša pa je bolj "lena"...ona še wedno wečina spi in je....Lija pa kr budna in sam jedla bi... končno smo preskočili mejo 3kg.... Lija 3090g in Naša 3030g.... w 4tednih po porodu kjer so zgubile iz 2100 prešle gor...... super user posted image

nič lepo nedeljo, užiwajte user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 907
19.7.2009 20:36:39   
nokes

user posted image

Svoja zakladka dobile v letu 2009:

4pikice PDP 10.12.2008 ; rodila 4.12.2008
user posted image  ANA 2755g, 49cm in user posted image  LINA 3015g, 51cm 

Pikica5 PDP 22.2.2009 ; rodila 28.12.2008, CR
user posted image  TAJ 2005g, 43,5cm in user posted image MAJ 2045g, 44cm

Persida PDP 11.3.2009 ; rodila 7.1.2009  
 user posted image TOMAŽ 1550g, 41cm in user posted image ANŽE 1840g, 43,5cm

Alenka-8 PDP 9.3.2009 ; rodila 19.1.2009
user posted image  LANA 1510g, 42cm in user posted image   JAŠA 1720 g, 44cm 

Thula PDP 7.2.2009 ; rodila 24.1.2009, CR  
 user posted image KIAN 3140g, ??cm in user posted image TAJA 2400g, ??cm

nokes PDP 9.3.2009 ; rodila 1.2.2009
user posted image  IVANA 2040g, 46cm in user posted image VITAN 2450g, 49cm

malaflobe PDP 27.2.2009 ; rodila 5.2.2009 
user posted image   FLORIJAN 2800g, 48cm in user posted image BENJAMIN 3135g, 51cm

Hedviga PDP 2.3.2009 ; rodila 9.2.2009
user posted image  ŠPELA 2140g, 47cm in user posted image MIHA 2700g, 48cm 

aknela1 PDP 1.4.2009 ; rodila 13.2.2009
user posted image  GAJA 1920g, 42cm in user posted image  ZOJA 1910g, 44cm

Skorpija PDP 14.3.2009 ; rodila 17.2.2009 
user posted image   TILEN 2690g, 47cm in user posted image DOMEN 2510g, 48cm

RM Maja PDP 25.4.2009 rodila 18.2.2009 
user posted image   FRAN 1205g, 40cm in user posted image DANE 1640g, 41,5cm

gemelli PDP 16.3.2009 ; rodila 2.3.2009 
user posted image  SARA 2500g, 48cm in user posted image  ALEX 2550g, 50cm

Suncicica PDP 28.3.2009 ; rodila 21.3.2009
user posted image  STELLA 2700g, 48cm in user posted image PIA 2490g, 47cm

Pikatara PDP 17.4.2009 ; rodila 28.3.2009
user posted image  KAROLINA 2090g, 46cm in user posted image PATRIK 2350g, 46cm 

Mucka25 PDP 8.5.2009 ; rodila 2.4.2009
user posted image  TINA 1530g, ?cm in user posted image  NINA 1970g in ?cm

lara light PDP 26.5.2009 ; rodila 25.4.2009
user posted image   ZARJA 1820g, 45cm in user posted image   IZAK 2100g, 46cm  

Taškica PDP 17.5.2009 ; rodila 4.5.2009
user posted image   JURIJ 2765g, 49cm in user posted image   ANDRAŽ 3160g, 51cm 

sosedica PDP 2009 ; rodila 5.5.2009
user posted image   PIA 2110g, ??cm in user posted image   AŽBE 2140g, ??cm  

Ona23 PDP 29.5.2009 ; rodila 8.5.2009
user posted image   
MARK 2650g, 49 cm in user posted image   BOR 2730g, 48 cm

Snežinka4 PDP 26.6.2009 ; rodila 9.5.2009 
user posted image   ROŠA 1780g, 43cm in user posted image  DAŠA 1970g, 42cm

buba.miska PDP 30.5.2009 ; rodila 14.5.2009 
user posted image   ŽANA 2130g, 42cm in user posted image   KLEMEN 2310g, 46,5cm

_rosa PDP 25.6.2009 ; rodila 15.5.2009
user posted image   NEJA 1640g, ? cm in  user posted image  NIKA 1810g, ? cm

Blanč PDP 10.8.2009 ; rodila 15.6.2009 
user posted image   BERNARD 2020g, 43cm in user posted image   LARA 1600g, 42cm

Belen PDP 13.7.2009 ; rodila 19.6.2009
user posted image  NAŠA 2390g, 48 cm in user posted image  LIJA 2350g, 48cm

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Rubin PDP 26.9.2009 ; rodila 19.6.2009
user posted image   GAJA 831g, 33cm in user posted image   ZOJA 681 g, 31 cm 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mlinčka PDP 16.7.2009 ; rodila 20.6.2009
user posted image  TAJA 2250g, 45cm in  user posted image  ANJA 2500g, 48cm

< Sporočilo je popravil nokes -- 19.7.2009 20:39:07 >

nokes

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 908
19.7.2009 20:43:13   
nokes
samo na brzaka: hedi, naša zgodba je popolnoma enaka, le s to svetlo izjemo, da ponoči spimo user posted image , HB! drugače pa bi oba kr neeeeekiiiiii, pa še niiiič ne moooooreeeeetaaaaaa!!!! buaaaaauser posted image user posted image , res imam občutek, da sta naenkrat poštekala vse živo, pa drug drugega, pa rokice, pa glasove, pa premikanje, prijemanje.... in vse nekako laufa, a nič ne laufa kot bi želela onadvauser posted image , jp, frustracije 100 na uro.

blanči, temperatura do 38 pri dojenčku je normalna. po 38,5 se začne zbijanje. 

voda, mi pijemo skor nič. jima dajem, pa nimata nobene želje user posted image user posted image

rosa, welcome, lepo da neja in nika spančkata in se redita! jaz proti rota nisem dala cepit. ko smo o tem govorile, smo bile nekako 50/50, tako da se na večinsko mnenje težko opreš user posted image .

mlinči, kako vam gre?? upam, da uživate na hard!user posted image

nokes

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 909
19.7.2009 21:06:30   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: pikatara

Larči teel kapljice niso namenjene za čaj. Vedno jima jih dam na dudo. Gor piše 3x dnevno 8 do 10 kapljic. Mi jih pa v celem dnevu ne porabimo 10, pa če je najhujša kriza. Ena kapljica an dudo in je mir. Mislim, da ju duda bolj potolaži kot kapljice, le raje jo držita v ustih, ker ej sladka.

Pikatara na mojih kapljicah iz koroških lekarn pa piše, da jih je treba zmešat s prekuhano vodouser posted image Zdej pa naj bo človek pametenuser posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 910
19.7.2009 21:53:41   
hedviga

IZVIRNO SPOROČILO: blanč

IZVIRNO SPOROČILO: pikatara

Larči teel kapljice niso namenjene za čaj. Vedno jima jih dam na dudo. Gor piše 3x dnevno 8 do 10 kapljic. Mi jih pa v celem dnevu ne porabimo 10, pa če je najhujša kriza. Ena kapljica an dudo in je mir. Mislim, da ju duda bolj potolaži kot kapljice, le raje jo držita v ustih, ker ej sladka.

Pikatara na mojih kapljicah iz koroških lekarn pa piše, da jih je treba zmešat s prekuhano vodouser posted image Zdej pa naj bo človek pametenuser posted image

Mislim, da je trik kapljic, ki so sirup in so sladke v tem da jih daš na dudo. In cukr pomiri. Sicer pa se več al manj vse kaplice dajejo v čaj, vodo, mle...ker naj bi učinkovale zadeve v kapljicah in ne cukr. Mi jih dejansko zlorabljamo. user posted image user posted image Ker če bi dala recimo gas Bimbi na dudo bi imela celga hudiča. No pri nas sicer jaz zdaj lahko zlijem celo flašo teh kaplic pa ni haska, ko je Miha resno razp...user posted image user posted image
Ja, Noki, težka je zdele...Upam da nam mine čimprej, nej se že splazijo, ker ta sirena je adijo pamet. Jasno tut v vozičku ko pride dolgčas...user posted image

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 911
19.7.2009 22:17:11   
blanč
Aha zlorabauser posted image kr učte me grdobijuser posted image user posted image user posted image
Pikatara, koliko kapljic oleovita pa jima ti privoščiš? A sem jaz prav prebrala, da eno kaplico na dan, pozimi, ko ni sončka pa dve???

(Mark Twain)

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 912
20.7.2009 8:41:16   
nokes
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

Ja, zgleda da imamo pri nas že akcijo. Z mojim sva šla zdaj v resno aktivnost oblikovanja varnega igralnega kotička, ker ju zdaj ne upam pustiti na deki na tleh niti v stajici samih. Na tleh imamo ploščice in se spuzata direkt dol. Zdaj je njun razvoj očitno usmerjen v mobilnost in se mi zdi da sta iz dneva v dan bolj mobilna.

evo, tut mi, tut mi, tukaj so ene ograjice (http://www.bambinoworld.eu/en/safety-gates), samo kolko ojrov??? grem brskat, če kdo prodaja...

aja, jutro user posted image

nokes

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 913
20.7.2009 9:58:49   
pikatara
Blanči meni je pediatrinja rekla, da do 38 ni vročina in ni panike. Če je pa več jih moraš pa takoj slečt, če je treba pa z vodo ohlajat. Čaj jima redko dam, ker jesta na 3 ure in ne pokažeta nobene potrebe. Če ja pa kateri žejen pa se pritožuje.

Ja glede spanja imamo srečo. Spita po 12 ur z enim vmesnim hranjenjem, večinoma okoli 4-5. Je pa res, da čez dan sploh nočeta več spat. Če kateri zadrema za nekaj časa, Karolina ene parkrat po 5 min, Patrik pa zna kakšne pol urce potegnit. Sta pa pol zvečer tolk utrujena, da ju dajeva že ob 9 spat. Smo pa cele popoldneve zunaj in ju zrak zmatra.

Hedi kako ti pa iz stajice zlezeta. Sem upala, da to ne gre tolk hitro. Pri nas je zaenrat še mir, Karolina se suše v krogu, noge vedno na bratca in ga brcat, Patrik se pa poskuša iz hrbta na bok obrnit, mu je že parkrat uspelo, če ga daš pa kravce past, pa je takoj na hrbtu. V ležalnikih sta pa ful pridna in sta doma večinoma not. Če imaš pa Karolino v naročju pa sploh noče ležat, sam sedela bi. karolinina nova zabava pa je, ker je pogruntala, da lahko kriči. Ji je ful všeč, pol se pa reži.

Blanči sem šla še enkrat preverit, nič ne piše gor. So pa v beli steklenički. Ja tudi mi jih zlorabljamo, še vedno vžge, razen kadar je Karolia histerična, takrat pa pomaga samo to da jo s čim zamotiš, da nekaj gleda. najbolj pomiri tv. Je čist nora nanj, sam ji ne pustim, jo skoz proč obračam. Oleovita dobita eno kapljico.

Slišim, da se počasi prebujata. Pa saj sta spala od 21, ob 5 flaška na hitro in do zdaj. Se pa meni dogaja, da ne morem ponoči spat. Kot v nosečnosti, ko sem ponoči hodla tv gledat, zdaj še vsak drug dan.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 914
20.7.2009 10:39:56   
blanč
Pikatara, mogoče pa nimava istih kapljicuser posted image na mojih piše vetrovne kapljice in so v plastičnih skor prozornih stekleničkah.

Mi smo pa vedno bolj lačniuser posted image  Imamo bebo za nedonošenčke ampak je premalo. Količinsko jima ne smem dajati več ker pol polivata in sem razmišljala, da bi šla na mleko za novorojenčke, ki je baje močnejše in ju bo ista količina že nasitilauser posted image mah, nimam pojma.. A bi lahko zmešala pol mleka za nedonošenčke in pol navadnega???
Nokes tale stran je super, jaz rabim zaščitna vrata in sicer več njih. A lahko od tu naročiš v Slo?

< Sporočilo je popravil blanč -- 20.7.2009 10:40:46 >

(Mark Twain)

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 915
20.7.2009 10:50:14   
malaflobe
Dan!
Vidim, da se vam vsem dogaja na veliko. Da že "prevračate kozolce".
Mi smo imeli včeraj krst. Je bilo lepo da je kaj. Ne morem prehvalit.
Florijan in Benjamin sta bila pridna in so ju vsi hvalili.

Je pa tudi pri nas postala največja zabava obračanje na trebušček. Spimo še vedno lepo od 9h zvečer do 5-6h pa naprej do 8h. Podnevi pa 2-3x po 1-2h. Čez glavo dovolj. Se pa tudi najde dan kot je bil včeraj in skoraj ves dan prečujemo. Danes pa skoz spita, ker morata nadoknadit.

Jutri imamo sistematski za pol leta, čeprav smo stari 5,5 mes.  Ju še vedno samo dojim, tako, da bomo zdaj kmalu začeli z GH. Se veselim kuhanja, pasiranja, packanja,... To bo veseljeuser posted image
Mala dva pa imata rada žličko, tako, da ne pričakujem večjih težav.

Lepo se imejte in izkoristite dan za lepote ki nas obdajajo: otroci, narava, prijatelji,....

< Sporočilo je popravil malaflobe -- 20.7.2009 10:52:10 >

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 916
20.7.2009 11:15:17   
hedviga

IZVIRNO SPOROČILO: nokes

Ja, zgleda da imamo pri nas že akcijo. Z mojim sva šla zdaj v resno aktivnost oblikovanja varnega igralnega kotička, ker ju zdaj ne upam pustiti na deki na tleh niti v stajici samih. Na tleh imamo ploščice in se spuzata direkt dol. Zdaj je njun razvoj očitno usmerjen v mobilnost in se mi zdi da sta iz dneva v dan bolj mobilna.

evo, tut mi, tut mi, tukaj so ene ograjice (http://www.bambinoworld.eu/en/safety-gates), samo kolko ojrov??? grem brskat, če kdo prodaja...

aja, jutro user posted image

Ja, sej tole bova kot kaže...druge so še dražje. So to naše predhodnice že kupovale... Mislim da sem vidla na Amazonu cenej...

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 917
20.7.2009 11:19:58   
buba.miska
_rosa sami so me naročli, že ko smo šli iz bolnice so naredli uz glavice in kolke, te pa so me naročli na 16.7. So mi rekli da to vsem dvojčkom in nedonošenčkom naredijo.

malaflobe od kdaj ti tak lepo spita? Mi se tudi samo dojimo ampak ponoči tudi na 3 ure, res da STA 2 MESCA KOMAJ STARA.

lp

(odgovor članu malaflobe)
Neposredna povezava do sporočila: 918
20.7.2009 11:21:41   
stijan
Pozdravljene mamice dvojčkov,

bi že bil čas ,da se oglasim pri vas,vas redno berem le pisat se ne spravimuser posted image . No mi smo tudi že veliki Jakob ima pri dveh  mesecih 4400g in je velik 54 cm,Florjan ,ki zelo rad je pa ima že 4900g in je velik55cm,tako da sta že prava velikana. Ponoči sta se do zdaj zbujala na 3 -4 ure,Florjan pa se je nocoj zbudil le 1xuser posted image .Tako ,da upam da bo malo bolje z spancem postalo,drugače smo večinoma na flaški dojimo se samo zjutraj in zvečer. Naš 4 letnik jih je lepo sprejel saj zaenkrat ni neke panike,zelo rad pomaga in bi se že rad igral z njimi.Jakob je bolj zahteven je kar rad na rokah da se nosi ,medtem ko je Florjan umirjen in kar je in spi ali pa se kar sam zamoti.Imamo pa ta teden kontrolni  UZ glavice in upam da so tiste pike od posledic viroze izginile.No toliko za enkrat, ker moramo paaapat ituser posted image .

(odgovor članu _rosa)
Neposredna povezava do sporočila: 919
20.7.2009 12:40:01   
nokes
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Pikatara, mogoče pa nimava istih kapljicuser posted image na mojih piše vetrovne kapljice in so v plastičnih skor prozornih stekleničkah.

Mi smo pa vedno bolj lačniuser posted image  Imamo bebo za nedonošenčke ampak je premalo. Količinsko jima ne smem dajati več ker pol polivata in sem razmišljala, da bi šla na mleko za novorojenčke, ki je baje močnejše in ju bo ista količina že nasitilauser posted image mah, nimam pojma.. A bi lahko zmešala pol mleka za nedonošenčke in pol navadnega???
Nokes tale stran je super, jaz rabim zaščitna vrata in sicer več njih. A lahko od tu naročiš v Slo?

po moje lahko mleko mešaš brez problema, pa tudi na beba 1 po moje lahko prešaltaš. če me spomin ne vara, smo imeli enake "težave", pa je bila 1 res bolj nasitna in sta bila zadovoljna.

glede naročil še sploh nisem preverila, zdajle trenutno iščem, če kdo prodaja rabljeno dolgo ograjico, vem pa, da so vratca poceni v ikei, si kaj gledala? no, mi vratc ne rabimo.

IZVIRNO SPOROČILO: malaflobe

Jutri imamo sistematski za pol leta, čeprav smo stari 5,5 mes.  Ju še vedno samo dojim, tako, da bomo zdaj kmalu začeli z GH. Se veselim kuhanja, pasiranja, packanja,... To bo veseljeuser posted image
Mala dva pa imata rada žličko, tako, da ne pričakujem večjih težav.

tudi jaz jutri pričakujem patronažno glede GH, me prav zanima, kaj bo povedala, ker jaz plan glede GH že imam user posted image , se pa tudi jaz veselim, mi mleko že čez ušesa teče...

Ja, sej tole bova kot kaže...druge so še dražje. So to naše predhodnice že kupovale... Mislim da sem vidla na Amazonu cenej...

a res, hedi? katero bosta vzela? jaz sem uč vrgla na 510 al tu nekje 85 ojrov. mater bodo zanamke imele fajn rabljeno robo user posted image , hmmm, kaj pa če na 2008 vprašam? bom, potem...

IZVIRNO SPOROČILO: stijan

Pozdravljene mamice dvojčkov,

bi že bil čas ,da se oglasim pri vas,vas redno berem le pisat se ne spravimuser posted image . JA, TO PA RES!!! user posted image  DOBRODOŠLA!¨No mi smo tudi že veliki Jakob ima pri dveh  mesecih 4400g in je velik 54 cm,Florjan ,ki zelo rad je pa ima že 4900g in je velik55cm,tako da sta že prava velikana. BRAVO user posted image user posted image Ponoči sta se do zdaj zbujala na 3 -4 ure,Florjan pa se je nocoj zbudil le 1xuser posted image .Tako ,da upam da bo malo bolje z spancem postalo,drugače smo večinoma na flaški dojimo se samo zjutraj in zvečer. Naš 4 letnik jih je lepo sprejel saj zaenkrat ni neke panike,zelo rad pomaga in bi se že rad igral z njimi.Jakob je bolj zahteven je kar rad na rokah da se nosi ,medtem ko je Florjan umirjen in kar je in spi ali pa se kar sam zamoti.Imamo pa ta teden kontrolni  UZ glavice in upam da so tiste pike od posledic viroze izginile.No toliko za enkrat, ker moramo paaapat ituser posted image . NO, JAVI SE ŠE KAJ!

senamček mal kasnej, ker tut moji otroci morjo mal papat... ajdi, laufam

< Sporočilo je popravil nokes -- 20.7.2009 12:42:31 >

nokes

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 920
20.7.2009 12:40:51   
nokes
aha, zaj*eb user posted image

< Sporočilo je popravil nokes -- 20.7.2009 12:41:30 >

nokes

(odgovor članu stijan)
Neposredna povezava do sporočila: 921
20.7.2009 12:44:08   
Belen

ja Blanč js mam tudi prozorno flaško, piše wetrowne kapljice in 3X na dan 8-10 kapljic... sam js dnewnno mogoče 2 kapljici porabim.... krčow mislim da nimata še... saj sedaj po 1mescu, AD3 očitno jim odgowarjajo,ker se nič ne pritožujeta....
po kolkem času ste opazili vi,da wam ne odg.te kapljice??? user posted image

žejne pa so kr... kr pijejo al čaj al wodo... user posted image

(odgovor članu stijan)
Neposredna povezava do sporočila: 922
20.7.2009 19:13:14   
suncicica
user posted image

no...moja stella pa si ga zmisljuje.....ce bo tako nadaljevala bo drug mesec ze hodlauser posted image user posted image user posted image user posted image

pia pa si ga bluziuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil suncicica -- 20.7.2009 19:15:52 >

Stella in Pia

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 923
20.7.2009 20:33:21   
blanč
Sunčica jaz sem pozabla geslo za forum mama. Verjetno si že opazla, da se nisem javila zato, ker so moji otročki pohiteli na svet. Blazino sem dobila za darilo pa saj mi je itak verjetno ne šparaš več. Sory, ker ti takole pišem ampak saj boš verjetno razumela.

(Mark Twain)

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 924
20.7.2009 21:10:27   
suncicica
ni problema blanci.....

Stella in Pia

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Očarljiva imena za deklice s francoskim pr...
To je izbor 28 najlepših imen v Franciji - nekatera ste zagotovo že slišali, druga so precej posebna, ampak zvenijo pa z...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?