|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010
17.7.2009 18:49:12   
Alanis
Bolniško ti odpre osebni zdravnik. Ti je dala G kaken papir? Če ne ni hudega, pojdi k svojemu os.zdr. in mu povej kaj se dogaja. Jaz sem prvič dobila 1 teden bolniške (zaradi izcedka).

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
17.7.2009 18:50:08   
Alanis
Pa user posted image  za user posted image  in čimveč počitka!

(odgovor članu Alanis)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
17.7.2009 19:13:31   
valentinčica30
Alanis hvala za nasvet. Moja G mi sicer ni dala nobenega papirja imam pa napotnico za bolnico, če bi začela bolj krvavet. Sicer bi morala it tja ležat, vendar sem ji obrazložila, da se bom bolje počutila doma, tako da sem sedaj tu.
Slišala sem namreč, da če si tam na ležanju, ti ne dovolijo samostojnega tuširanja in obiska WC (vsaj tisti s strogim ležanjem) to pa ni zame. Sej sedoma lepo trudim da ležim, pa še lepo razvajajo me. Če pa zložim posodo v pomivalc, pa se mi zdi da tudi ne škodi.

(odgovor članu Alanis)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
17.7.2009 21:14:37   
t*e*j*k*a
valenitncica tudi zlaganje posode v pomivalca je lahko preveč. jaz bi na tvojem mestu res ležala do NS. (ČE verjameš, da bi mi ratalo ob malem pamžuuser posted image )

Jaz bi tud šla septembra na bolniško. Kako pa naj to razložim moji G? Če je vse v redu verjento ne dajejo kar tako na bolniško. Sicer pa imam tako službo, da ne morem z bušijem okol skakat.

Jaz imam kr neke prebavne motnje, pa prdim, kar prej skor nisem, zdej pa obup. user posted image
Lahko noč

Neposredna povezava do sporočila: 1179
17.7.2009 21:27:17   
gapii27
tejka...sma na istem mene že cel zadnjik boli....pravijo da to prideuser posted image  in jes upam da tud kmal odide

sem bla pr zdravniku mi je dal neko mazilo da to vbrizgam notri....

nočko

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
18.7.2009 8:19:45   
plouse
Živjo, punce!

Se vam oglašam po dolgem času. Vidim, da vas večina že študira na dopust, tudi sama, a bom morala počakati še 1 mesec.
V torek sem imela 2.pregled in smo zgolj ugotovili, da se je pikica povečala na 22 mm in da je to zaključen 8 teden.user posted image  Čudi me samo to, da sem imela že dva pregleda, pa me niso še tehtali ?!? Saj vem, se lahko tudi samo doma, ampak vseeno me čudi. Jo bom vprašala naslednjič, mi je določila še en pregled 5.8., en dan pred NU.

Drugač pa lahk rečem, da so moje občasne slabosti skoraj v celoti minile in tud utrujena nisem več toliko. Tud jaz ful prdim.user posted image

Glede oblačil - nosim vse običajno in upam, da bo tako še neki časa ostalo. Trebuh imam zgolj zaradi napihnjenost, zjutraj ga ni nič. Zredila sem se 0,5 do 1 kg.

Danes sem kar vesela, ker vidim, da je peklenska vročina od včeraj popustila in se bo lažje dihalo.

Pozdravček vsem, plose!!

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
18.7.2009 8:36:03   
kora33
jutro
binabina - hudo mi je zate...pošiljam ti kup user posted image , je pša res kot si sama ugotovila...to je naravna slekcija...se pa seveda vsak vpraša...zakaj jaz...tud js sem se...poskušaš pozabit in ko G da dovoljenje...spet veselo na delo.....user posted image
valetntinčica - js bi na tvojem mestu res počivala kolikor se le da....je pa res, da je boljš počivat doma, kot v bolnici....pomivalca naj pa kar dragi fila...ti raje kako knjigo preberi....jaz sem v prejšni nosečnosti mogla ajat in sem požirala harry - ja potterja....ha ha ha.....pa mam zdaj doma 7 letnega čarovnika.....user posted image , sem pa tudi jaz takrat 2krat tako močno zakrvavela, da sem mislila, da je vsega konec...kri se ni in ni ustavila...pa smo ajali prvo par dni v bolnici pol pa doma...skratka....drž se
bacekuser posted image
nova gripa - tudi mene je kr fajn strah tegauser posted image ...madona kam gre svet...pa sej ne veš....a je vse s strani medijev malo napihnjeno...al bo nas res user posted image vzel....pa ne želim delat panike...samo ....mii je bilo kr malo huido na dopustu kadar sem se spomnila...hrvati sicer nč kaj ne delajo panike kot mi....prišla sem šele včeraj...tako, da našega dnevnika še nisem videla....pa vseeno upam da jo bomo preživeli hi hihi

no na hitro sem prečekirala vse dogodke prejšnjih 2 tednov...če sem kaj izpustila...kaj pomembnega...me dajte opomnit...saj veste, da bom na tekočem....hi hi hi....
dopust...pa ja saj je bilo lušno...in koliko sem spala...vsak dan po kosilu za ene 2 urci...pa zjutraj do 9...pa zvečer sem bila spet utrujena....plavala sem manj kot ponavadi...tud s sončenjem nisem pretiravala....
čez  3 tedene grem še za 1 t v dalmaciju jupi.....
slabosti - zakaj se pojavijo zvečer...a se ne reče jutranja slabost....
kg - valda sem se na dopustu zredila....2 kg...mam danes sadni dan.....da ne bom kregana v torek ko me bodo vagali.....
joškice mi bo potrgalo.....
angel sound...sem včeraj poslušala...pa nisem ziher al sem slišala svojuser posted image  al je bil od user posted image ...sem pa poslušala malo nad sramno kostjo ja....bom zdaj šla še enkrat preverit...pa bom od kompa zvočnike priklopla...se baje boljš sliši.....

ja zdaj sem pa nadoknadila za 14 dni....pa sej bom še, ker sem verjetno marsikaj pozabila....papa

(odgovor članu binabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
18.7.2009 10:14:30   
elaaa
Jutro user posted image in user posted image !

Berem, da pridno potujete ali pa se pripravljate na to. Tudi jaz grem za 5 dni malo zaplavat in to takoj po 1. pregledu. Še vedno ga čaaaaakaaaam. V sredo bo. Če pomislim na minulih 6 tednov, ko sem čaaaaakaaaalaaaaa, bo sreda 1,2,3 tukaj.

Oh, glede "nove" gripe se pa ne sekirajte. Če pogledamo statistiko po svetu, koliko ljudi umre od "stare" torej navadne gripe, menim, da se ni za bat. Več tisoč ljudi gre na račun "stare" gripe.

Joj, jaz imam pa drug problem in sicer tam spodaj mi nekaj nagaja. Glivice. Nič ne pomaga oz. le na kratek rok, vsa ta mazila in svečke ... Je pa res, da pojem ogromno sladkega. To pa naj bi bilo zelo ugodno za te nadležne mikroorganizme. Se bom za 14 dni odpovedala sladkemu (upam, da mi bo uspelo user posted image ) in mora se izboljšat.

Na knjižni polici sem izbrskala knjigo za bodoče mamice iz leta 1946. Zanimivo. Vse je skoraj identično, kot sedaj, ko prebiram članke, le v modernejši slovenščini so napisani.

Lep in aktiven dan vsem, le tistim, ki morate počivat pa želim, da vam hitro mine.

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
18.7.2009 11:41:59   
niwci
Tudi mene ni bilo zdej par dni na RR pa vidim da se je kar stvari zgodilo. Seznamčka pa le ni nobena popravila user posted image
  Binabina in bacek hudo mi je za vaju user posted image in da bo čimprej bolje in nove user posted image user posted image .

Dobrodošli babajči, elaaa in biina user posted image user posted image user posted image
In čestitke vsem, ki ste videle user posted image !

Kar se pa kilogramčkov tiče, ste pa vse pridne... jst sem bila že 3+, zdej se pa nisem še nič tehtala že ceu teden user posted image

(odgovor članu Alanis)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
18.7.2009 11:43:11   
niwci

user posted image

user posted image

user posted image

PDP
NICK (starost)              (?user posted image ,?user posted image  )          KRAJ          
xx.2.
Komarka (30)             (2.user posted image  ,1user posted image )             ?                              user posted image    
busybee882006(?)     (3.user posted image  ,2.user posted image )           ?              
BOSTINA (?)                (?.user posted image   ,?.user posted image )            ?             
anonimna va (26)       (2 user posted image ,1user posted image )           Dolenjska                   user posted image
protina(?)                    (?user posted image , ?user posted image )                ?                              user posted image
Astralis(36)               (3. user posted image , 0. user posted image )                Praga                            
MATEJKA_(28)           (3.user posted image , 2. user posted image )                MB                        user posted image
biina
(?)                       (? , ? )                ?        

2.2.
bili83 (25)                       (?user posted image ,?user posted image )              MB                  

3.2.
Cappy96 (32)             (2.user posted image   ,1.user posted image )          ?              

4.2. 
twixy (28)                 (3.user posted image  ,0.user posted image )      Tujina                               user posted image

5.2.  
ninu  (32)                      (2.user posted image  ,1.user posted image )         gorenjska               
ToBoNi (?)                   (?.user posted image   ,user posted image )            ? 
elaaa (31)                    (1.user posted image ,0.user posted image )          ?             

6.2.
Kora33 (33)               (3 user posted image , 1 user posted image )          ?                                   user posted image
bambi14 (?)               (2 user posted image , 1 user posted image )            ?             

7.2. 
punsha (28)               (1.user posted image  ,0.user posted image )      gorenjska                 
Irsa (?)                       (?user posted image ,1.user posted image )           ?               

8.2.
Aja1  (31)                  (2 user posted image , 1 user posted image )          dolenjska

9.2 
kanna  (26)                  (2.user posted image  ,1.user posted image )        ?                 
anemona(?)                    (1.user posted image ,0.user posted image )                ?                           user posted image   

10.2.             
Valentinčica30 (30)      (3.user posted image ,2.user posted image )          ?                                 user posted image
Zariya (?)                      (?.user posted image ,?.user posted image )          ?                                   user posted image         

11.2.

12.2.
Nattasha (30)               (1.user posted image  ,0.user posted image )           MB                                 user posted image

13.2.

ninček1(?)                      (?user posted image , ? user posted image )              MB                          user posted image

14.2.
Lily86 (23)                    (1user posted image ,0 user posted image )                MB         
plouse (29)                      (1 user posted image ,0  user posted image )               ?                         user posted image

15.2.
bipi (31)                        (3. user posted image   ,1. user posted image )               ?                          user posted image
zirafa76(32)                  (2.user posted image   ,1.user posted image            CE, Bratislava            user posted image
niwci (25)                     (2.user posted image   ,0.user posted image )         NG, KK                        user posted image
Kati81 (?)                      (3. user posted image ,1. user posted image )            LJ                            user posted image

16.2.
Liagal (26)                     (? user posted image , ? user posted image )           ?        

17.2.   
Zofy (31)                      (2 user posted image , 1 user posted image )             Ljubljana                 user posted image
gapii27 (28)                 ( 1user posted image , 1user posted image  ?)       Rogaška Slatina     user posted image user posted image

18.2.
P1ka23 (?)                     (1 user posted image , 0 user posted image )                ?
Jada82 (?)                       (1. user posted image , 0. user posted image )                Bled    
Alanis (32)                       (3. user posted image , 1. user posted image )               LJ                   user posted image            

19.2.

julieb(30)                         (1user posted image , user posted image 0)            Pomurje                 user posted image    

20.2.
silmarillion (?)                     (2user posted image , 1.user posted image )           ? 
dreja80(29)                    (2.user posted image , 1.user posted image user posted image )            LJ     
amelie010(26)             (1.user posted image , 0. user posted image )                MS                      user posted image   

23.2.
Anonimna V (?)                 (? user posted image , ? user posted image )                ?                        user posted image

25.2.
Anonimna (?)                (?user posted image ,?user posted image )               primorska                 user posted image
Rocio (28)                       (1.user posted image ,0.user posted image )                       LJ                user posted image

26.2.
lunca83 (26)                 (1.user posted image ,0.user posted image )                ?
smuki(29)                        (2. user posted image , 0. user posted image )              Posavje           user posted image

27.2.

t*e*j*k*a(26)                (2. user posted image ,1. user posted image )              Konjice
babajči(?)                       
(2. user posted image ,1. user posted image ) 

28.2.

JanaB(33)                      (1. user posted image , 0. user posted image )               ?         

junehope(?)                    (2. user posted image , 1. user posted image )                  ?

SKUPAJ FEBRUARSKE NOSEČKE  2010  = 50

Z nami so pot začele:

**špela, skitnica, abundancija, binabina, Bacek

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:  
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:
    PREGLEDI            

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                                      TUKAJ  

•  

user posted image  

(odgovor članu Nattasha)
  • Neposredna povezava do sporočila: 1185
    18.7.2009 11:43:19   
    niwci
    PREGLEDI:

20.7.- julieb
    21.7.   Kora33 (2)
    22.7.- Lily86, babajči, biina, elaaa, bili83 (3) 
    23.7.- lunca83, lunca, dreja80
    27.7. -ninu(NS), bili83(NS) , valentinčiva30,gapii27, anonimna V. (2)
    28.07. - JanaB (2)
    29.7. -nincek1(2), zirafa76(3+NS), Kora33(NS), Aja1(NS)
    30.7.-  silmarillion, Nattasha(NS), Cappy96(2) 

31.7. -
    Rocio (2), punsha (NS)
    4.8. - t*e*j*k*a, Zofy (NS), Aja1 (NS2), Astralis(2)
    5.8.- plouse(3)
    6.8.- Jada82(NS), niwci(NS), bipi(NS), anemona(3)
    7.8.- smuki(2), Cappy96(NS)
    10.8. - ninček1(NS), anonimna va(NS), Nattasha(2)
    11.8- valentinčica30 (2), Astralis(NS)
    12.8.- Jada82(2), Alanis(2)(NS)
    13.8.- MATEJKA_(NS)
    20.8. -anonimna primorka (NS)
    21.8.- niwci(2)
    24.8. - Aja1(2)  
    26.8. - Zariya (2)

*prvi pregled
    *drugi pregled (in nadaljnji)
    *merjenje nuhalne svetline

[/quote]

(odgovor članu niwci)
    Neposredna povezava do sporočila: 1186
    18.7.2009 12:37:40   
    bipi
    Ojla user posted image !

Niwci pridna za seznam. Saj je boljše, da samo ena ali dve to urejajo. No, jaz imam naslednji pregled ( četrti ) 30.07. Mi je moj G najprej rekel, da pridem po NS ( se pravi nekje čez tri štiri tedne) pa sem ga prosila, če lahko že prej, pa je rekel, da ni problemauser posted image in tako se čez dva tedna spet vidiva. Je krasen ginekologuser posted image .

Za Kg sem že napisala, da je +1. Sem rekla, da bom malo bolj pazila pri tej nosečnosti. Pri prvi je bilo na koncu +18, ampak mi ni noben težil, ker sem kar suha. Pri 170 cm, sem začela z 52 kg pri prvi user posted image . Sedaj sem pa začela z 54 kg. Bomo videli do kam bo šlo.

Eno čudno vprašanje imam. Če si noseča recimo 5 tednov in ne vem, recimo 4 dni, ali to rečeš, da si v šestem tednu ali v petemuser posted image ? To mi nikoli ni bilo jasno. Prosim za odgovor, če ga katera ve.

Drugače je šel pa moj sinko ravno spat, očitno bom šla še jaz tudi za kakšno urcouser posted image .

Kora, lepo, da si uživala, še bolje pa je, da si že nazaj, da nas bo spet malo več na kupuuser posted image user posted image .

Jaz grem 14.08. tudi na user posted image za 14 dni in upam, da bo takrat vreme v redu.

Ali katera od vas kaj telovadi? Tko mislim na easy; ker ne vem če lahko delaš trebušnjake. Jaz zaenkrat nič, ampak se mi zdi, da bi blo fajn kakšen dan mal pomigat. Tiste pol ure hitre hoje med tednom se mi ne zdi ravno ne vem kaj.

Aja, Valentinčica, bi blo fajn, da res non stop počivaš, se pravi tudi posodo v pomivalca ne. Vse za naše pikice, kajne?

Sem čist preveč napisala. Se še tipkamo. Bay

(odgovor članu niwci)
    Neposredna povezava do sporočila: 1187
    18.7.2009 13:12:40   
    Jada82
    Ojla punce! Evo, se že sonček kaže, prav vesela sem. Danes sem vstala ob pol 8, ker sem šla z mojim, ko je šel v službo, k svojim staršem. Potem sem zaradi groznega vremena zaspala še do 12h ...user posted image  No in poglej, sonček zunaj user posted image user posted image
    Kilogrami: mene je zvagala na 1. pregledu - 56 kg, mislim da. Od takrat se skor nisem sama vagala, enkrat pomoje. Mislim, da se nisem še nič zredila. Je to čudno? No, saj, verjetno se še bom ....

Valentinčica30: res počivaj, samo počivaj in leži, ker se gre za tvojega user posted image  in če so rekli, da je upanje, potem je! Jaz verjamem, da bo uspelo, in da bo na koncu vse tako, kot mora biti. Sedaj pa počivaj, počivaj, počivaj!!!! user posted image

Morje: heheh, ene ste že nazaj... kako sem privoščljiva, a? hecam se. Ne, vesela sem, ker se je končno začel tudi moj dopust in prvič odkar delam, imam 14 dni! jeeeee user posted image  zdej ta teden ne bova še nikamor šla, ker prenavljava stanovanje in je dovolj dela, tako da ta teden bo bolj delavni (glavno da ne bom v službi user posted image ), potem naslednji teden pa za 4 dni v Rovinj šibava. Več si ne bova privoščila, ker je treba šparat .... stanovanje.
    Upam, da se nekje novembra/decembra vseliva, to si res najbolj želim. Namreč sedaj sva pri tašči in mi res že najeda živce user posted image

Drugač se pa še vedno ne počutim noseče ...
    Edino prsi imam tako lepo zaobljene user posted image user posted image  ... , ja pa tud jest prdim user posted image  Najbrž bo minilo..

Ali katera jemlje kakšne tablete oz. vitaminske dodatke? Jaz sem, odkar sem zvedela, da sem noseča jemala Elevit. Zdaj mi jih je zmanjkalo. Bom šla v ponedeljek spet kupit. So ok ... kaj pa vem.

No, grem malo ven! Vse vas lepo pozdravljam in smo na vezi!

Pa pa!

(odgovor članu bipi)
    Neposredna povezava do sporočila: 1188
    18.7.2009 16:37:56   
    valentinčica30
    Tiste ki ste imele take in drugačne krvave izcedke, kako dolgo so trajali pri vas? Sicer kar lepo ležim, vendar mi vse preseda. Sveže krvi ni več, je samo tist grozen rjavi izcedek in občutek imam, da ga je več ko dlje časa neprestano ležimuser posted image .

(odgovor članu Jada82)
    Neposredna povezava do sporočila: 1189
    18.7.2009 17:33:42   
    kora33
    ola,
     valentinčica - tokrat sem imela rjav izcedek, ki je trajal slab teden....dokler se ni hematom ščistil...v prejšnji user posted image  pa sem 2krat močno krvavela...v 7 in 10 tednu....par dni...vsakokrat sem 1t ležala v bolnici....poleg krvi se je luščila tudi sluz, kot pri pravi menstruaciji...krvi pa je bilo več kot pri menstruaciji....se je zdelo, da se sploh ne bo ustavila, ko sem se tuširala za k G......no pa mam zdaj sončka starega 7l.....če so pikice močne jim ne pride nič do živega... res pa sem ubogala in počivala saj sem imela en ss za sabo...ti samo ajaj in se pusti razvajat pa bo vse ok....
    papa

Neposredna povezava do sporočila: 1190
    18.7.2009 18:07:18   
    binabina
    pozdravljene punce!
    no čeprav nisem več user posted image se bom vseeno kdaj pa kdaj oglasila kaj pri vas, no jazs em šla v četrtek na abrazijo, obupno ej bilo čaakti od 8 do 12, pa vse te preiskave itd, no potempa končno v sobo in gremo v operacijsko, joj kako sem hitro zaspala no paza tistih 10minut sem  odšla z mislimi an morje user posted image ,.... no počutim se kar ok čeprav me ko zagledam dojenčke malo stisne pri srcuuser posted image ,... no ampak saj bo sajs em še mlada, je pa res da jih je bilo kar velik na abraziji in to z enakim primorom kot jaz ene 8 nas je bilo kriza? tako da sem se potem zamislila le kaj je to da nas je toliko ? no ampak na to vprašanje je veliko odgovorov, ampak grem naprej čeprav mi je žal za pikico ampak saj bo boma pa potem s partnerejm ko bom g dala zeleno luč delala na dvojčkihuser posted image user posted image user posted image user posted image ,.... he he he sej bo ,.... no punce uživajte v user posted image .

lep pozdrav vsem!

(odgovor članu kora33)
    Neposredna povezava do sporočila: 1191
    19.7.2009 8:21:04   
    Kati81
    binabina vem kako se počutiš sem bila pred dobrimi tremi leti na istem. Žal mi je, ampak je bolje da narava naredi selekcijo, boš vidla naslednjič o vse ok, mene je pol moja G full pazla in skoz mela na kontrolah, tko da pogumno naprej.

Mi smo danes še v Izoli, pa se pol vračamo v Lj, še en teden dela pol pa dopust.

Res pa mal cvikam se s trolo vozit v službo, nova gripa, ma saj vem da paničarim, sam mene vseen skrbi. Pa še otroci so vsi neki bolni, pa baje da v Lj vrtcih razsaja virusni meningitis.

Jao jao kam gre svet.

Lep dan

(odgovor članu binabina)
    Neposredna povezava do sporočila: 1192
    19.7.2009 8:26:03   
    Anonimen
    Punce, jaz sem pa v taki krizi. Ves čas razmišljam, če je z našo pikico vse v redu. Na vrat na nos sva kupila angelsound, pa ne najdeva in ne najdeva srčka. Sem pa nekje na koncu 9. tedna po ZM in po UZ na koncu 8. tedna.

Noro... ponoči ne spim, če pa spim, pa sanjam prizore prejšnjega splava, abrazije.... Znorela bom. Pregled imam pa šele 27.7. Do tačas se mi bo odpeljalo. Res.

anonimna V.

(odgovor članu Kati81)
      Neposredna povezava do sporočila: 1193
    19.7.2009 9:25:45   
    Jada82
    Anonimna V, tud jaz imam take strahove, kot ti ... ampak je treba pozitivno razmišljati .... brala sem glede tega Angelsounda, ene slišijo utrip šele potem kasneje, tam 12, 13 teden. Verjetno je pri tebi le še prezgodaj. Sicer je vse ok, nobenih izcedkov, nič? POtem je sigurno v redu in se ne smeš sikirat. Ker dostikrat s tem samo poslabšamo. Zakaj pa ne bi pozitivno mislila .... 27.7. bo pa tako hitro tukaj! Boš videla ...

Mene pa zato včasih malo stisne, ker nimam nobenih znakov. NIč trebuha, nič slabosti, vse lahko jem, nič zredila .... user posted image Naslednji pregled (NS) imam 6.8. ... ampak ker imam sedaj 14 dni dopusta, bo tudi to hitro minilo.

Dejte mi povedat, ali imate vi že trebuščke? Jaz sem v 9t in ni še popolnoma nič. MOgoče čez dan napihnjenost, zjutraj pa čisto raven ... Kdaj naj bi začel trebušček rast?

VAlentinčica30, jaz sem imela izcedek nekje v 4-5 tednu - rjav, ampak samo ene 3 dni. Ful sem se ustrašila, ampak je pikica preživela. 2 dni sem res počivala, potem pa normalno ... vse je bilo ok. Upam, da je tudi še sedaj. No ja, sej zakaj pa ne bi bilo, izcedka ni več, bolečin ni .... verjetno vse štima user posted image

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 1194
    19.7.2009 9:51:31   
    Nattasha
    Anonimna V: Tudi z Dopplerjem se srček sliši šele okrog desetega tedna, dvomim, da je Angelsound bolj občutljiv in če odšteješ še en teden glede na dan zanositve je za Angelsound res še malo prezgodaj. Ko boš imela pregled, ti bo ginekologinja povedala, kje tvoja pikica leži in potem doma v tem delu išči srček, pa se bo mogoče slišal. Je pa res prezgodaj za kaj takega Sicer pa smo me vse prepričane, da je z pikico vse ok in da bo ta nosečnost potekala zdravo, lepše in se boš z nami veselila prvih brc in februarja prvega joka. Pa seveda prvega pljuvanja, pa prvega in odločnega NE BOM itd itd...Glavo gor punca moja, spodaj imaš borca, ki se ne vda kar tako;)

Valentinčica: Jaz sem imela izcedek skoraj 7 dni, sicer takrat, ko sem se obrisala, se pravi ni iztekal tolko, da bi ga čutila, pa sem vseeno ene 4 dni ležala. Verjemi, da te razumem, ko imaš občutek, da boš znorela. Ampak jaz sem se vedno tolažila in se še tolažim s tem, da ko bom napolnila polnih dvanajst, bom iz hujšega mimo in bom nadoknadila te štiri tedne poležavanja in počivanja.

Glede nove gripe je res šit. Tamiflu je na C listi, kar pomeni, da še ni točno znano kake učinke ima na plod. Seveda se vedno rešuje nosečnico, zato, ga bomo pač dobile. Da ne govorimo o tem, da se nosečnic ne bo cepilo septembra in seveda, jaz že paničarim. Delam na otroškem dispanzerju in vam ne znam povedat, kaj vse se je ta čas dogajalo, pa seveda nič ni šlo v novice, ker so vpleteni otroci. No in če se bo tako nadaljevalo, bomo res kmalu otroke v posvtovalnicah strašile v zaščitnih oblekah in maskah. Mene je groza. Res...

Punce moje, danes je zame popolno vreme, sonce in hladnoooo...jejjj

13022010146331538 (datum, število, lokacija)

(odgovor članu Jada82)
    Neposredna povezava do sporočila: 1195
    19.7.2009 10:08:20   
    kora33
    jutro babike,
    binabina - le oglasi se nam....veliko smo poklepetale...pa še vedno lahko...vem, kako se počutiš, mam enako izkušnjo za sabo....takrat se mi je zdelo, da na tv vrtijo samo reklame za pampers...jaz pa jočem...ampak res je kar pravijo...čas celi rane in drugič bo vse ok....drž se...pa res oglas se nam....bodi z nami...če ti ni težko, ko nas bereš in če ti to pomaga.....
    bipi - ja če si noseča 5t4dnpr...si v 6 tednu......tako kot če si stara 20lin 5m...si v 21 letu...hihihi.....jaz v pon. startam 12...po Zm in 11 po velikosti ploda...tako da 14 dni še pa bo najhujše res mimo.....
    anonimna v - tud jaz iščem z angelsoundom srček...pa nekaj slišim...samo je to verjetno moj...ker se mi zdi, da plodov bi moral biti dosti hitreje....ampak se ne sekirat....dokler ni bolečin in krvi....še ni hudega.....srček pa je...samo skozi moj "špehec" se ga še ne sliši....hi hi hi...no tako se jst tolažim....
    nattasha - ja ta gripa je res šit...tud jst sem cela panična...bolj zarad gripe...kot pa zarad tega...al je suser posted image  vse ok....pa bomo baje preživeli...korenine ne pozebejouser posted image ....
    ja danes bo lep dan...jutri pa grem po zeloooo dolgem času v službo...mi vsi govorijo naj ne norim in naj bom doma, ker je bila prejšnja rizična...pa jim pravim...ko ste me pa spodbujali k še eni ste mi pa govorili...da je vsaka user posted image  drugačna...jaz grem delat, ker se počutim ok....in bom doma znorela...plus tega baje ful kontrelirajo nosečke, ki so na bolnički....jaz ne morem biti skoz doma....se mi je v prejšnji user posted image  mešalo, ko se morala bit...zdaj se počuti ok....in grem delat.....pa ve...ali mislite delat do konca če se bo dalo...al bote šle v bolniško.....
    aja...a še ma katera vnetje...mene skoz...no ne skoz vsake par dni neki peče in srbi...pa si pomagam kr s teatree kremo in intimnim milom od justa...pa je kak dan boljš...pa se spet pojavi....pozna katera kako domače naravno zdarvilo za to sranje....
    lepo bodite...jaz sem spet napisala cel roman....lep dan in veliko sončka...papa

(odgovor članu Nattasha)
    Neposredna povezava do sporočila: 1196
    19.7.2009 11:00:24   
    Anonimen
    Punce, hvala vam za vzpodbudne besede.

Res je, nimam nobenih izcedkov, nobenih bolečin, nosečniški simptomi so pa niso. Ampak enako je bilo v prejšnji nosečnosti. Vse lepo in prav, do 12. tedna, ko so na pregledu ugotovili, da je plod odmrl v 8. ali 9. tednu. No, in ravno zdaj sem v teh tednih in me je groza. Resnično groza.

Ma, za nameček mi je še sin nenadoma zbolel in kuha na polno.

user posted image user posted image user posted image

anonimna V.

(odgovor članu kora33)
      Neposredna povezava do sporočila: 1197
    19.7.2009 11:02:01   
    Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: kora33

aja...a še ma katera vnetje...mene skoz...no ne skoz vsake par dni neki peče in srbi...pa si pomagam kr s teatree kremo in intimnim milom od justa...pa je kak dan boljš...pa se spet pojavi....pozna katera kako domače naravno zdarvilo za to sranje....
    lepo bodite...jaz sem spet napisala cel roman....lep dan in veliko sončka...papa

namoči tampon v probiotični jogurt in si ga vstavi zvečer za kako uro ali dve... drugače pa v lekarni kupi boraksove svečke, te dobiš brez recepta in se lahko uporabljajo tudi v user posted image

anonimna V.

(odgovor članu kora33)
      Neposredna povezava do sporočila: 1198
    19.7.2009 11:25:59   
    niwci
    Dan!

Valentinčica, jst ti tudi priporočam, da počivaš. Če tako naročijo zdravniki že vejo zakaj in tudi če se ti ne zdi, je tudi najmanji naporček za telo čisto neki drugega, čeprav ne čutiš.

Binabina sej bo počasi, boš vidla. Čez dva meseca tri, bosta ponovno poskusila in ko bo + bo že malo bolje, ko boš pa user posted image boš pa spet srečna user posted image . Nas je res dalo to že dosti skozi in potem res spoznaš da mati narava more narediti svoje. Res je hudo, ma jst sem se tolažila tako, da sem si govori... zdaj vsaj vemo da se prime in bo drugič bolje. user posted image user posted image user posted image

Anonimna V tudi to je eden izmed razlogov, da si nisem nabavila te stvarce, ker potem še bol paničariš če ni kaj vredu. Pomojem je tvoja pikica zdaj že malo bolj živahna in je ne uspeš ujeti user posted image , mislim da je že ena enkrat napisala, da sliši srčka in potem kar zbeži in ga najde na drugem koncu... Pomiri se pa poskusi malo kasnej. Pa tudi pregled imaš dokaj kmalu, pa se boš potem spet mal pomirila. Ne se preveč sekirat, ker je lahko samo slabše. user posted image čutijo že sedaj! user posted image

Jada za trbušček se ne sekiraj... poznam primer punce, ki je zdaj v petem ali šestem mesecu, pa ji še v 4. ni bilo videt da je noseča (suha in skozi oprijeta oblačila). Znaki so pa odvisni od posameznikov. Eni jih imajo več, eni jih pa skoraj nimamo. Jst osebno opažam samo to, da mi razne vonjave obračajo želodec, čeprav mi ni slabo in ne bruham.

Nova gripa.... groza... me je učiri kar stisnilo, ko so objavili da jih je NG kar pouhna... brrr. Strah me je, ker delam z množico različnih ljudi, pa še okolica jih bo zdaj polhna obolelih... se ena sodelavka je imala bližnjega na tem maturancu... pa usi hodijo na dopust... ena je lih prišla iz Grčije, pa je rekla, da ima mal vročine in da se slabo počuti, pa sem ji v hecu rekla naj se proč drži... pol pa to s to mularijo... oooooo... še dva dni delam, pol pa grem zdej za dva tedna k lubiju in upam da bo do takrat, ko se vrnem že kaj bolje.

Lepo nedeljsko popoldne vsem!

(odgovor članu kora33)
    Neposredna povezava do sporočila: 1199
    19.7.2009 11:42:41   
    niwci
    Sm pozabala povedat, k ste se zadnjič o kg pogovarjale... danes sem se morala na željo user posted image , ker samo jem, it stehtat.. in po 14-ih dneh sem s strahom stopila na vago... ugotovitev pa je, da sem shujšla. Zadnjič sem z grozo napisala, da sem 3+, danes pa povem da sem sam 0,8+

(odgovor članu niwci)
    Neposredna povezava do sporočila: 1200
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
    Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
    Kateri so prvi znaki začetka poroda?
    Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
    пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?