zirafa76
|
pozdrav iz obupno vroče Bratislave Nekaj dni me ni bilo in ste se razpisale... ..saj prav.... BINABINA IN BACEK..... ...se pridružujem ostalimo vsem kar je že bilo dodano....držim pesti, da čimprej zagledate ALANIS....veš moja NS je bila dokaj nizka v prvo, pa nisem šla delat ostalih preiskav, na koncu pa imam doma zdravo punco...hmm..težko je povedati, koliko te lahko ti rezultati pahnejo v depresijo, seveda je v večini nekako slika prava.....ampak jo tudi tokrat vzamem z rezervo...ampak upam, da bo vredu....ker v prvo so pri meni našli toliko težav, da sem bila čisto na tleh.....no, zaenkrat vse vredu pri Izabeli.... .... Toliko vas je novih, da ne vem več katera je katera.... ...ampak DOBRODOŠLE... Hrana... ...zelo čudno...obožujem solate, zeleno s tuno- nora nanjo, POLI posebno-mnjammm, meso mi ne diši ravno, še posebej perutnina, kar je bilo enako kot v prvo, ocvrta hrana...mnjam...čeprav sem jo pred tem jedla parkrat na leto , Cola-enako......kr nekaj res..hehe....rada zagriznem v hladno lubenico in sadje kar pride...... ....sem pa danes imela takšno željo po polenti, da sem si jo naredila.... ..slabosti pojenjajo, še vedno pa imam tak neprijeten kovinski občutek v želodcu..bljak ..in ja..bel kruh mi gre v slast, kar mi prej ni...hehe Alanis...si mi pa dala idejo o tejle hladni solati iz testenin in zelenjavo na žaru...hmm si kar predstavljam, olivno olje, melancani, paprika......mnjam Punce, vsem čestitke za in uspešne preglede......jaz sem kar o.k., tu in tam odhajamo na bazen, da se mala razdivja.... Oblačila....hmm..hlač se izogibam, , nosim pa večinoma krilca in oblekce, v katere se še vedno spravim, še posebej krilca so fajn, so oblike A, takoo da lepo padejo in ne tiščijo....pa majčka, kjer se že vidi trebušček....zato imam rada poletje, ker so tako uporabna oblačila...nekatere majčke, ki sem si jih kupila v 1 , še sedaj uporabljam, ker so tako fajne...Mango ima ponavadi takšne lahke bolj ohlapne tunike, ki jih vedno lahko oblečete.... KG...hmmm..ja, 1 pa je že prišel ... ..to je ocvrta hrana .... Nič, grem vas še prebrat alo.... papa