|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010
13.7.2009 18:56:57   
Alanis
Jutri imam prvi pregled, pa imam kar malo treme. Zamenjala sem G in jutri jo prvič vidim... Sem brala, da je strokovna in natančna, ampak stroga... jaz imam pa kar nekaj "grehkov". Upam, da me ne bo preveč kregala... Pa septembra bi šla rada na bolniško, pa ne vem če je že jutri primeren trenutek, da ji začnem težit... No verjetno lahko malo pojamram, ne?

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
13.7.2009 19:04:26   
Kati81
Evo se javljam.

Ravnokar s pregleda in spet so mi prestavili PDP, ker je mali tako velik. Tko da jaz mislim, da se je najbolje držat kar pdpja po zadnji m, ki je 15.2.
Veliki smo že 23mm, srček bije full, pa živahni tud toliko, da so komaj ulovili z UZjem, da so ga izmerili. Jutri grem dat še kri in upam, da bo vse ok tudi tam.
Dufaston bom pa pila do 10 tedna nekje, to je isto kot dabroston, sam da se ga dobi v Italiji, je pa tud rekla da je preventivno zaradi prve nosečnosti.

Niwci jutri pridem pa v tvoje kraje mal pogledat, kaj se dogaja.

Lepo se mejte

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
13.7.2009 19:44:38   
niwci
O Kati, fino da greste mal naokoli. Škoda me jutri ne bo doma, drugači bi te na user posted image povabla user posted image

Smuki a si ti bol iz Krško - brežiškega konca? A je še katira od tam? Jst poznam bol malo ljudi tam, pa bi bilo fino če bi imela katero so-user posted image zauser posted image in user posted image

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
13.7.2009 19:49:12   
smuki
Niwci, ja jaz sem sedaj cca pol leta krčanka user posted image .
Kot vidim, pa si tudi ti priseljena v naše konce. Se motim?
Ja, kamot gremo kdaj na kakšno user posted image . Drugače nas je pa že kr nekaj nosečk, ki bomo nekje v začetku drugega leta mamice.

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
13.7.2009 20:24:34   
niwci

user posted image

user posted image

user posted image

PDP
NICK (starost)              (?user posted image ,?user posted image  )          KRAJ          
xx.2.
Komarka (30)             (2.user posted image  ,1user posted image )             ?                              user posted image    
busybee882006(?)     (3.user posted image  ,2.user posted image )           ?              
BOSTINA (?)                (?.user posted image   ,?.user posted image )            ?             
binabina (25)              (1.user posted image   ,0user posted image )         Celje
anonimna va (26)       (2 user posted image ,1user posted image )           Dolenjska                   user posted image
protina(?)                    (?user posted image , ?user posted image )                ?                              user posted image

Bacek(?)                      (2user posted image , 0user posted image )                  ?

Astralis(36)               (3. user posted image , 0. user posted image )                Praga                            
dreja80(?)                    (?user posted image , ?user posted image )                ?        

amelie010(26)             (1. , 0. )                MS                    user posted image   

MATEJKA_(?)                 (3. , 2. )                ?                       user posted image  

2.2.
bili83 (25)                       (?user posted image ,?user posted image )              MB                  

3.2.
Cappy96 (32)             (2.user posted image   ,1.user posted image )          ?              

4.2. 
twixy (28)                 (3.user posted image  ,0.user posted image )      Tujina                               user posted image

5.2.  
ninu  (32)                      (2.user posted image  ,1.user posted image )         gorenjska               
ToBoNi (?)                   (?.user posted image   ,user posted image )            ?               

6.2.
Kora33 (33)               (3 user posted image , 1 user posted image )          ?                                   user posted image
bambi14 (?)               (2 user posted image , 1 user posted image )            ?             

7.2. 
punsha (28)               (1.user posted image  ,0.user posted image )      gorenjska                 
Irsa (?)                       (?user posted image ,1.user posted image )           ?               

8.2.
Aja1  (31)                  (2 user posted image , 1 user posted image )          dolenjska

9.2 
kanna  (26)                  (2.user posted image  ,1.user posted image )        ?                 
anemona(?)                    (1.user posted image ,0.user posted image )                ?                           user posted image   

10.2.             
Valentinčica30 (30)      (3.user posted image ,2.user posted image )          ?                                 user posted image
Zariya (?)                      (?.user posted image ,?.user posted image )          ?                                   user posted image         

11.2.

12.2.
Nattasha (30)               (?.user posted image  ,?.user posted image )           ?                                 user posted image

13.2.

ninček1(?)                      (?user posted image , ? user posted image )              MB                          user posted image

14.2.
Lily86 (23)                    (1user posted image ,0 user posted image )                MB         
plouse (29)                      (1 user posted image ,0  user posted image )               ?                         user posted image

15.2.
bipi (31)                        (3. user posted image   ,1. user posted image )               ?                          user posted image
zirafa76(32)                  (2.user posted image   ,1.user posted image            CE, Bratislava            user posted image
niwci (25)                     (2.user posted image   ,0.user posted image )         NG, KK                        user posted image
Kati81 (?)                      (3. user posted image ,1. user posted image )            LJ                            user posted image

16.2.
Liagal (26)                     (? user posted image , ? user posted image )           ?        

17.2.   
Zofy (30)                      (2 user posted image , 1 user posted image )             Ljubljana                 user posted image
gapii27 (28)                 ( 1user posted image , 1user posted image  ?)       Rogaška Slatina     user posted image user posted image

18.2.
P1ka23 (?)                     (1 user posted image , 0 user posted image )                ?
Jada82 (?)                       (1. user posted image , 0. user posted image )                Bled                           

19.2.

julieb(30)                         (1user posted image , user posted image 0)            Pomurje                 user posted image    

20.2.
silmarillion (?)                     (2user posted image , 1.user posted image )           ?          

23.2.
Anonimna V (?)                 (? user posted image , ? user posted image )                ?                         user posted image

25.2.
Anonimna (?)                (?user posted image ,?user posted image )               primorska    
Rocio (28)                       (1.user posted image ,0.user posted image )                       LJ

26.2.
lunca83 (26)                 (1.user posted image ,0.user posted image )                ?

smuki(29)                        (2. user posted image , 0. user posted image )              Posavje           user posted image

27.2.

t*e*j*k*a(26)                (2. user posted image ,1. user posted image )              Konjice

28.2.

JanaB(33)                      (1. user posted image , 0. user posted image )               ?         

junehope(?)                    (2. user posted image , 1. user posted image )                  ?

SKUPAJ FEBRUARSKE NOSEČKE  2010  = 48

Z nami so pot začele:

**špela, skitnica, abundancija

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:  
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:
    PREGLEDI            

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                                      TUKAJ  

•  

user posted image  

(odgovor članu niwci)
  • Neposredna povezava do sporočila: 1080
    13.7.2009 20:24:43   
    niwci
    PREGLEDI:

14.7. -Liagal, Alanis, plouse(2), binabina(3)
    15.7. -anonimna primorka, MATEJKA_(2)
    16.7. - skitnica, Zofy, bipi(3)
    20.7.- julieb
    21.7.   Kora33 (2)
    22.7.- Lily86, bili83 (3) 
    23.7.- lunca83, lunca, dreja80
    27.7. -ninu(NS), bili83(NS) , valentinčiva30,gapii27, anonimna V. (2)
    28.07. - JanaB (2)
    29.7. -nincek1(2), zirafa76(3+NS), Kora33(NS), Aja1(NS)
    30.7.-  silmarillion 

31.7. -
    Rocio (2), punsha (NS)
    4.8. - t*e*j*k*a, Zofy (NS), Aja1 (NS2), Astralis(2)
    6.8.- Jada82(NS), niwci(NS), bipi(NS), anemona(3)
    7.8.- smuki(2)
    10.8. - ninček1(NS), anonimna va(NS)
    11.8- valentinčica30 (2), Astralis(NS)
    12.8.- Jada82(2)

20.8. -anonimna primorka (NS)
    21.8.- niwci(2)
    24.8. - Aja1(2)  
    26.8. - Zariya (2)

*prvi pregled
    *drugi pregled (in nadaljnji)
    *merjenje nuhalne svetline

(odgovor članu niwci)
    Neposredna povezava do sporočila: 1081
    13.7.2009 20:26:53   
    punsha
    Ojla,
    še moje poročilo iz današnjega pregleda. Naredil mi je UZ, spotoma pa tudi NS. Sicer nima licence za NS, ampak je pač vseeno pogledal. V glavnem... sem v 11 tednu in 1 dan, veliki 4,4cm, rokice smo videli, pa nogice, pa srček, NS je pokazala vse vredu, tako da je prav super user posted image user posted image user posted image . Za PDP pa še ni prepričan, tako da imam 27.7. ponovni pregled.
    Sem pa vsa smotana danes. Spodaj boli, utrujena, tako da sem ravno odspala 2 urici, pa grem sedaj kar naprej počivat.

(odgovor članu smuki)
    Neposredna povezava do sporočila: 1082
    13.7.2009 20:28:03   
    niwci
    JUTRI PRVI PREGLEDI ZA:

Liagal in
    Alanis

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

binabina da bo jutri user posted image

in

plouse

(odgovor članu niwci)
    Neposredna povezava do sporočila: 1083
    13.7.2009 21:49:13   
    dreja80
    No evo da še malo moje podatke dopiše. Sem iz Ljubljane, stara 29 let, 2.user posted image , 1.user posted image user posted image ša imam že doma, star je 20 mesecev. Po mojem izračunu bo PDP 20.2.2010, bom po prvem pregledu videla koliko sem se zmotila.
    V prvi nosečnosti je šlo vse super gladko, sedaj pa mam kar neke slabosti in moram jest na 2 uri najmanj, upam da bo to čimprej mim, ker grem sama sebi na živce.
    Drgač pa me zanima a jemljete folno kislino ali ne?

Lep večer vsem skupaj.
    Andreja

(odgovor članu niwci)
    Neposredna povezava do sporočila: 1084
    14.7.2009 9:11:17   
    bili83
    daan user posted image

končno se je dan začel s sončkomuser posted image  žal pa sem že v službiuser posted image
    binabina, držim pesti, da danes vidiš svojega user posted image .
    vsem, ki ste imele preglede, ČESTITKEuser posted image user posted image
    dreja80, dobrodošla user posted image user posted image . jaz jem folno, najprej sem tifol, zdaj pa elevit. sem pa v 12.tednu in verjetno jo bom jemala tudi dalje.

lep dan vsem, se beremouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dreja80)
    Neposredna povezava do sporočila: 1085
    14.7.2009 9:22:25   
    Alanis
    Še nekaj urc... matr me šraufa!

(odgovor članu niwci)
    Neposredna povezava do sporočila: 1086
    14.7.2009 9:28:57   
    MATEJKA_
    IZVIRNO SPOROČILO: dreja80

Drgač pa me zanima a jemljete folno kislino ali ne?

Lep večer vsem skupaj.
    Andreja

jaz jo jemljem - tifol. v prejšnji nosečnosti sem jo do konca in tako jo bom tudi zdaj - tako tudi priporočajo, razen če jemlješ še kake druge vitaminske dodatke po navodilu gin.

(odgovor članu dreja80)
    Neposredna povezava do sporočila: 1087
    14.7.2009 9:31:18   
    gapii27
    punsha  superca....user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Alanis)
    Neposredna povezava do sporočila: 1088
    14.7.2009 9:32:01   
    MATEJKA_
    aja, sem pozabila napisat - 28 let, MB

(odgovor članu MATEJKA_)
    Neposredna povezava do sporočila: 1089
    14.7.2009 9:45:04   
    amelie010
    PDP: 20.2. user posted image
    Vse v najlepšem redu in s pozitivnimi mislimi čakamo na ta februar. user posted image
    Pozdravček vsem.

(odgovor članu MATEJKA_)
    Neposredna povezava do sporočila: 1090
    14.7.2009 9:55:45   
    Nattasha

user posted image

user posted image

user posted image

PDP
    NICK (starost)              (?user posted image ,?user posted image  )          KRAJ          
    xx.2.
    Komarka (30)             (2.user posted image  ,1user posted image )             ?                              user posted image    
    busybee882006(?)     (3.user posted image  ,2.user posted image )           ?              
    BOSTINA (?)                (?.user posted image   ,?.user posted image )            ?             
    binabina (25)              (1.user posted image   ,0user posted image )         Celje
    anonimna va (26)       (2 user posted image ,1user posted image )           Dolenjska                   user posted image
    protina(?)                    (?user posted image , ?user posted image )                ?                              user posted image

Bacek(?)                      (2user posted image , 0user posted image )                  ?

Astralis(36)               (3. user posted image , 0. user posted image )                Praga                            
    dreja80(?)                    (?user posted image , ?user posted image )                ?        

amelie010(26)             (1. , 0. )                MS                    user posted image   

MATEJKA_(?)                 (3. , 2. )                ?                       user posted image  

2.2.
    bili83 (25)                       (?user posted image ,?user posted image )              MB                  

3.2.
    Cappy96 (32)             (2.user posted image   ,1.user posted image )          ?              

4.2. 
    twixy (28)                 (3.user posted image  ,0.user posted image )      Tujina                               user posted image

5.2.  
    ninu  (32)                      (2.user posted image  ,1.user posted image )         gorenjska               
    ToBoNi (?)                   (?.user posted image   ,user posted image )            ?               

6.2.
    Kora33 (33)               (3 user posted image , 1 user posted image )          ?                                   user posted image
    bambi14 (?)               (2 user posted image , 1 user posted image )            ?             

7.2. 
    punsha (28)               (1.user posted image  ,0.user posted image )      gorenjska                 
    Irsa (?)                       (?user posted image ,1.user posted image )           ?               

8.2.
    Aja1  (31)                  (2 user posted image , 1 user posted image )          dolenjska

9.2 
    kanna  (26)                  (2.user posted image  ,1.user posted image )        ?                 
    anemona(?)                    (1.user posted image ,0.user posted image )                ?                           user posted image   

10.2.             
    Valentinčica30 (30)      (3.user posted image ,2.user posted image )          ?                                 user posted image
    Zariya (?)                      (?.user posted image ,?.user posted image )          ?                                   user posted image         

11.2.

12.2.
    Nattasha (30)               (1.user posted image  ,0.user posted image )           MB                                 user posted image

13.2.

ninček1(?)                      (?user posted image , ? user posted image )              MB                          user posted image

14.2.
    Lily86 (23)                    (1user posted image ,0 user posted image )                MB         
    plouse (29)                      (1 user posted image ,0  user posted image )               ?                         user posted image

15.2.
    bipi (31)                        (3. user posted image   ,1. user posted image )               ?                          user posted image
    zirafa76(32)                  (2.user posted image   ,1.user posted image            CE, Bratislava            user posted image
    niwci (25)                     (2.user posted image   ,0.user posted image )         NG, KK                        user posted image
    Kati81 (?)                      (3. user posted image ,1. user posted image )            LJ                            user posted image

16.2.
    Liagal (26)                     (? user posted image , ? user posted image )           ?        

17.2.   
    Zofy (30)                      (2 user posted image , 1 user posted image )             Ljubljana                 user posted image
    gapii27 (28)                 ( 1user posted image , 1user posted image  ?)       Rogaška Slatina     user posted image user posted image

18.2.
    P1ka23 (?)                     (1 user posted image , 0 user posted image )                ?
    Jada82 (?)                       (1. user posted image , 0. user posted image )                Bled                           

19.2.

julieb(30)                         (1user posted image , user posted image 0)            Pomurje                 user posted image    

20.2.
    silmarillion (?)                     (2user posted image , 1.user posted image )           ?          

23.2.
    Anonimna V (?)                 (? user posted image , ? user posted image )                ?                         user posted image

25.2.
    Anonimna (?)                (?user posted image ,?user posted image )               primorska    
    Rocio (28)                       (1.user posted image ,0.user posted image )                       LJ

26.2.
    lunca83 (26)                 (1.user posted image ,0.user posted image )                ?

smuki(29)                        (2. user posted image , 0. user posted image )              Posavje           user posted image

27.2.

t*e*j*k*a(26)                (2. user posted image ,1. user posted image )              Konjice

28.2.

JanaB(33)                      (1. user posted image , 0. user posted image )               ?         

junehope(?)                    (2. user posted image , 1. user posted image )                  ?

SKUPAJ FEBRUARSKE NOSEČKE  2010  = 48

Z nami so pot začele:

**špela, skitnica, abundancija

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
    Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:  
    PRVO TRIMESEČJE:
    LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
    LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
    LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:
    PREGLEDI            

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                                      TUKAJ  

•  

user posted image  

< Sporočilo je popravil Nattasha -- 14.7.2009 9:59:17 >

13022010146331538 (datum, število, lokacija)

(odgovor članu niwci)
  • Neposredna povezava do sporočila: 1091
    14.7.2009 10:24:31   
    bipi
    Oj punce!

Men se nič ne da. Sicer sem že bila na bližnjem hribu, ampak sem se že dvakrat tok najedla, da mi je zdej slabouser posted image .
    Da ne pozabim. Vse najlepše danes na pregledih tiste, ki ga imateuser posted image !
    Včeraj sem šla mal na razprodaje pa nimajo nič pametnega. Sem iskale kakšne lahkotne oblekce, ker trenutno nič ne prenesem okrog pasu, pa nič. Grem še zdajle mal, saj moram sproti še v trgovino pa po obrazec za otroški dodatek. Sem čist pozabila,da mi poteče.
    Včeraj sem kupila posteljo za sineka (pograd) in je takoj hotel spati na vrhu. Mal me je bilo strah ampak je bilo vse v redu. Pograd pa zato, ker imam majhno stanovanje in mi edino to pride v poštev. Mam v glavi, da bo vse v redu s to nosečnostjo. Mora biti!!!!
    No nič, mejte se, aja pa hvala niwci, da si me dodala na seznam za pregledeuser posted image .

(odgovor članu Nattasha)
    Neposredna povezava do sporočila: 1092
    14.7.2009 11:25:31   
    komarka
    Hojla!

user posted image Ja, super za vse, ki ste dobile dobre novice na pregledu... Navijamo še az ostale!

Bili
    , hvala za to info...saj menis e tudi zdi, da mora bit gor bolj pošlihtano. Skrbi me samo da ni preveč samoplačniško...no, bo že. Bolnice za otrke so pa pri nas itak katastrofa!!!

Ka trebušček se že pozna... Meni so sicer najbolj fenomen tisti, ki pravijo da se po obliki obraza vidi nosečnost...

Mi se počasi selimo..prve škatle so že v dnevni...uff, koliko se nabere reči...

Uživajte!

(odgovor članu niwci)
    Neposredna povezava do sporočila: 1093
    14.7.2009 12:14:59   
    Alanis
    SPOL - baje, da se pozna po obliki trebuha. Meni so vsi govorili da bo fantek. Še ena učenka mi je "našlogala" (doma se ukvarjajo s prerokovanjem iz kart) da bo fantek - in je bil res. Samo se ne spomnem kakšno obliko trebuha sem imela, težko bi opisala.

Glede na simptome iz prve user posted image :
    - nič slabo, nobenih bolečin, nobenih vrtoglavic
    - nobenih mozoljev (zelo lepa sijoča koža)
    - zredila fuuul (26 kg, takrat v tem času že 4kg)...
    Izzid: fantek!

Sedaj pa:
    - slabo, boli, muke, vrti se mi...
    - čist mozoljasta...
    - ok, zredila se nisem še nič...
    V glavnem VSE kontra, po mojem bo tokrat punca!
    Pravijo tudi, da user posted image  poberejo mami med user posted image  vso lepoto in da itak so z babami skoz križi in težave...
    No, čez nekaj mesecev bomo videli kako drži moja teorija...user posted image

(odgovor članu komarka)
    Neposredna povezava do sporočila: 1094
    14.7.2009 13:04:57   
    t*e*j*k*a
    Alanis, tud meni je bilo v prvi nosečnosti ful lepo in smo dobili fantka.

Zdej pa glih kontra, non stop mi je slabo, sem kronično utrujena, čeprav nič ne delamuser posted image ,...

Mogoč bo pa res punčkauser posted image

Še mal več kot en teden in šibamo na morjeuser posted image user posted image user posted image user posted image Komi čakam...

Glede elevita-jaz ga po tej škatilici ne bom več jedla, si bom kupila neki drugega s folno, ker sumim, da mi je po teh tabletah tok slabo, pa še blato iamm čist temno. V prejšnji nosečnosti sem jedla folic plus in nisem imela nobenih kontra znakov, tko da bom probale kej drugega.

Čao

(odgovor članu Alanis)
    Neposredna povezava do sporočila: 1095
    14.7.2009 13:13:33   
    bipi
    No, jaz pa sem imela pri prvemu ogromno slabosti, bruhanja, tečnobe, koža sicer lepa, to pa je bilo tut vse kar je bilo dobro. Od  sedmega meseca odprta, nosila ful nizko, tok, da sem si podpirala trebuh z roko saj sem mislila, da bo vse padlo ven (no, saj sam porod je bil en, dva, tri). No, dobili smo pa fantka. Kilogramov je bilo +18,pa sami trebuh me je bil. Zdej pa niti ni tok slabosti, bruhanja pa sploh ne, kožo imam enkrat lepo, drugič obup, kakšna bo pa naprej pa bomo videli.

Binabina in ostale kje ste? Raport!

(odgovor članu t*e*j*k*a)
    Neposredna povezava do sporočila: 1096
    14.7.2009 13:14:27   
    bipi
    Ja, a ne bomo šli še nič na novo stran?

(odgovor članu bipi)
    Neposredna povezava do sporočila: 1097
    14.7.2009 13:31:41   
    binabina
    ojla punce user posted image
    žal imam slabo novico,in to je ta da me lahko bišete iz seznama, kajti danes bila na pregledu, in plod se ni od prejšnega tedna niti za milimter zrastel ni srčka ni niti se ne premika  tko da je mrtevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in ni več upanja za njega in tako da imam že napotnico in moram it na čiščenje, katastrofa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   slabo se je začelo!

me pa zanima če katera ve koliko časa si potem po čiščenju doma ali si kako je s tem kdo ti napiše bolniško????potek tega čiščenja????
    vsem ostalin nosečkam pa želim vse naj naj in naj pazijo svoje pikice!!!!

(odgovor članu bipi)
    Neposredna povezava do sporočila: 1098
    14.7.2009 13:33:02   
    MATEJKA_
    no, meni v prvi nosečnosti ni bilo skoraj nič slabo - samo včasih ponoči. tudi mozolji so me ful napadli. in je bila punčka. tokrat mi ni nič slabo, mozolji so en dan tu, pa jih imam celo poplavo, pol pa spet malo mir... bomo videli. svakinja je bilo ful slabo, pa dosti mozoljev, pa je bil fantek. je vse odvisno od našim hormonov in takih zadev... aja, zredila sem pa se takrat tudi 19,5 kg, pa sem z dojenjem vse izgubila. mislim, da pa kg res nimajo zveze s spolom otroka...

(odgovor članu bipi)
    Neposredna povezava do sporočila: 1099
    14.7.2009 13:35:34   
    binabina
    aja pa še preden sem odlša v ambulanto me je v čakalnica tolažila ena majhna puža, prav prijetno je bilo, si ne morem predstavlat kako je čutila da je nekaj narobe, pa me sploh ne pozna;)
    prav prijetna je bila

(odgovor članu binabina)
    Neposredna povezava do sporočila: 1100
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
    Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
    Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
    Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
    пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?