Zofy
|
IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_ IZVIRNO SPOROČILO: Zofy Dobre dan moje so Danes imam pa jaz pregled. Naročena sem ob 15.45, samo računam, da bom prišla na vrsto šele okoli 17h... Joj, pa spet tole vaganje... to me najbolj mori, ker so mi ful težili pri prejšnji , pa sem se zredila slabih 14kg. Nisem lih suha, sem pa neke normalne postave (mogoče malo bolj z oblinami ) bambi14, lepa nosečka si bila. Jaz si nisem bila sploh včeš, sem se počutila kot en kit. In sem bila zelo vesela, da nisem bila poleti noseča, da ne bi rabla golih rok in nog kazat. Ma po moje je bilo to samo psihično, ker mi je G toliko težila. Pa da ne boste mislile, da je ona suha... daleč od tega. No, meni se tudi trebuh že kar vidi, samo zaenkrat lahko še vse oblečem. Pa prsi mi tokrat niso poletele v višave kot 1 in tudi bolijo nič ne. V glavnem, pridelala sem dobro kilco, torej +1 Pa tudi leta na seznamu niso prava. Še živim s prepričanjem, da jih imam 30, pa jih imam že 31 Ok, ostalo pa ko bom s pregleda. Uživajte! to s kg je pač tak... malo je tud odvisno od tvoje začetne teže in višine... jaz sem visoka 178cm, začela sem takrat z 74,5 kg (sem bolj povprečne postave in težkih kosti - še ko sem bila suha ko kost in koža, sem imela 68 -70kg)in se zredila za 19,5 kg. prvi kg so šli šele pri 19t gor. res pa je, da sem vse pol izgubila z dojenjem. kolegica, ki pa je par cm nižja od mene in ima kakih 15 kg več kot jaz, pa se je zredila za +10 in je to bil za nejino prvotno težo že maximum... običajno je normalnoi nekje do +16, pri meni je očitno tud teh 19,5 bilo ok, ker je vse šlo dol pol brez diete. tako, da 100 ludi, 100 čudi... A veš, da si isto visoka kot jaz in začela z isto težo. Tudi pri tej nosečnosti sem spet z isto težo začela. Samo jaz sem jih imela na koncu 85kg pa še nekaj, tako da sem se v bistvu od 1. tehtanja zredila malo več kot 10kg. Je pa šlo tudi meni takoj dol. 75 kg sem imela že 1m po porodu, če ne še prej. Ja, dojenje in sprehodi so zakon. SPloh dojenje, ker lahko ješ kot delavec v rudniku, kg pa se kar topijo