|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010
16.7.2009 11:55:41   
Alanis
Evo, da si ne zmišljujem - sem šla prav stare izvide poiskat.
NS sem opravila pri 13t1d in CRL (Crown-to-rump lenght = Dolžina od vrha glave do trtice) je bila takrat 80mm, na grafu oz. premici je to zadnja točka, tudi povedali so mi, da imam srečo da smo ujeli NS zadnji trenutek, ker potem program ne izračuna več. Ne vem pa če je to čisto res...
Nočem vas strašit, samo moj plod je skoz 2 tedna prehiteval v rasti, no tudi sedaj šiša vrstnike po konstrukciji za pol leta...

To pišem zato, da vas ne bi naročali prepozno...

< Sporočilo je popravil Alanis -- 16.7.2009 11:57:10 >

(odgovor članu Alanis)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
16.7.2009 12:02:02   
MATEJKA_
IZVIRNO SPOROČILO: Alanis

IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_

jutro...
sem bla večraj na pregledu - no, pregladali niso nič... sem pa dobila vse napotnice in naročla sem se na NS. žal komaj 13.8., kar je seveda prepozno (takrat bom 14t5d), ampak drugače ni šlo, ker so naslednji teden dr. na dopustu, pol pa jaz 2 tedna. (v grčiji). pa sem še danes v 2 zasebni ambulanti klicala (eno ima v bistvu moja gin., ki po je naslednji teden na dopustu) in sem se naročla za naslednji teden na fontani. tak bom vsaj mirna šla na dopust - glede na to, da včeraj nismo niti srčka poslušali in nič. v času dopustov pač je tak, kaj čemo... bom tokrat pač plačala, na oni pregled bom pa tud šla, bo se še kaj več videlo.

Matejka - ne bi te rada strašila, ampak to so te pa čisto prepozno naročili na NS. Jaz sem šla v 1.user posted image  v 14. tednu, plod je bil večji in so mi komaj naredili NS, ker je program nastavljen tako, da zajame le določene mere velikosti ploda oz. NS ti opravijo od 12-14 tedna, potem ne izračuna več natančno (tako so meni povedali, sem bila še ravno na meji...)

Pokliči še mojo ginekologinjo, mogoče te vzame kaj prej. Ima licenco za NS, dela na Metelkovi 15 v Ljubljani (koncesija). NS stane 60 evrov.

Ambulanta dr. Kačič Jerman: 01-439-2650

saj vem, ampak ni šlo drugače. to soboto napolnim 11. tednov, bi lahko naslednji teden šla, pa so dr. za NS na dopustu, naslednji petek, pa grem jaz za 2 tedna na dopust, in prvi termin, ki je pol imela prostega je bil 13.8. - moj 14t5d. tisti pregled bom tak imela, je vedno, ni za plačat - moja dr. dela v porodnišnici. za NS pa sem se danes zmenla na fontani  - za naslednjo sredo - 11t 4d. rekla je sicer, da ni nujno ,da se bo vidlo, bomo pa probalii. NS se običajno pač meri med 11-14t. prejšnjič mi je tudi v 14. ampak drugače zdaj pač ne gre, ker me ni v sloveniji med 12-14t.

(odgovor članu Alanis)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
16.7.2009 12:06:17   
bipi
Vse v najlepšem reduuser posted image user posted image user posted image user posted image !
Veselo se premetava, srček tik taka. Je blo tko lepo. Veliki smo pa 3,31 cm in za pet dni starejši po UZ. Noseča sem 9t 3dni, po UZ pa 10t pa 1dan. Še mal pa bomo ven iz kritičnega.

Kg: +1

Bambi14 ful maš lepga buhija, pa majhnega tudi vsaj v 19 tednu.

Nič, grem pripravit krompir za pire pol pa spet na bazen.

Hvala vsem, ki so mislile in navijale zame.
Bayči 

(odgovor članu Alanis)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
16.7.2009 13:44:23   
Zofy
Dobre dan moje souser posted image

Danes imam pa jaz pregled. Naročena sem ob 15.45, samo računam, da bom prišla na vrsto šele okoli 17h... Joj, pa spet tole vaganje... to me najbolj mori, ker so mi ful težili pri prejšnjiuser posted image , pa sem se zredila slabih 14kg. Nisem lih suha, sem pa neke normalne postave (mogoče malo bolj z oblinamiuser posted image )

bambi14, lepa nosečka si bila. Jaz si nisem bila sploh včeš, sem se počutila kot en kit. In sem bila zelo vesela, da nisem bila poleti noseča, da ne bi rabla golih rok in nog kazat. Ma po moje je bilo to samo psihično, ker mi je G toliko težila. Pa da ne boste mislile, da je ona suha... daleč od tega.

No, meni se tudi trebuh že kar vidi, samo zaenkrat lahko še vse oblečem. Pa prsi mi tokrat niso poletele v višave kot 1 in tudi bolijo nič ne.
V glavnem, pridelala sem dobro kilco, torej +1
Pa tudi leta na seznamu niso prava. Še živim s prepričanjem, da jih imam 30, pa jih imam že 31user posted image

Ok, ostalo pa ko bom s pregleda. Uživajte!

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu Alanis)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
16.7.2009 14:50:23   
elaaa
Pozdravljene user posted image .

Tudi jaz se vam pridružujem in sicer s PDP 5.2. Prvi pregled me čaka 22.7., čakam pa ga že od 8.6. Dnevi so neskončno dooooolgiiiii. Ker čakam že več kot en mesec, vmes kar malo pozabim, da sem user posted image . Malo pa me tudi skrbi, ker so po izrazitih nosečniških znakih (bolečine v sp.delu trebuha, povečana in boleča prsa, utrujenost ...) izginili. Upam, da je še vse na svojem mestu, le da sem med tistimi srečnicami brez slabosti itd.
Pričakujem prvega, stara sem 31 in razen partnerja, gin., (zobozdravnice in šefice - izvedeli sta po sili razmer) ne ve še nihče. ČAKAM prvi pregled, da bo vse 100% in OK potem pa na ves glas delim veselje še z ostalimi.

Vsem eno lepo, lepo, lepo nosečnost. user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
16.7.2009 16:13:36   
ninček1
Dobrodošla Elaaa!

Sigurno si ena izmed tistih srečnic, ki ne občutijo nosečniških tegob.Hm, jaz ne bi zdržala tako dolgo do prvega pregledauser posted image . Sem šla kar v samoplačniško ambulanto na ultrazvok, ker sem bila tako neučakana, pa sem bila naročena že čez 4 tedne na prvi pregled user posted image .

Bambi14, to pa je lepi trebuščekuser posted image , bipi ful sem vesela, da vse štima!

Mene so na NS naročili, ko bom noseča točno 14 tednov, shit! Pa po mojem bo plod že itak velik, ker je mož košarkaš (196cm, jaz pa 176 cm).Kaj te naj naredim? Najboljše da grem spet na Fontano in si tam plačam NS in pri Pelkičevi odpovem?!user posted image Zdaj sem jaz tut malo v skrbeh.user posted image

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu elaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
16.7.2009 17:12:12   
Alanis
 Nisem hotla zagnat panike...user posted image  Ninček - pokliči še enkrat in povej, da sta oba velika in da boš noseča 14 tednov. Vprašaj kako je s tem... Mogoče so pa meni narobe povedali.

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
16.7.2009 17:14:56   
Cappy96
Ojla!

Najprej en velik user posted image in veliko user posted image za BINABINO in BACKA..... Pa upam, da kmalu spet zagledata plusek!

Jaz sem pa od četrtka na bolniški. Videli smo pikico in srčka user posted image , pa tudi jaz v vsej zmedi nisem vprašala kolikšni smo user posted image . Noseča sem teden dni manj kot po ZM. Imam pa en hematom, za katerega upam, da ga na naslednjem pregledu 30.7. ne bo več.
Pa na NS sem se danes prijavila in jo imam 7.8. pri Strahovi, bom pa imela 13T in 3 dni.
Pa v laboratoriju sem danes pustila ene pol litra krvi.

Drugače pa tudi sama "ne vem", da sem nosečka user posted image . Zredila se še nisem, slabo mi ni, prsi so iste- žal user posted image , hrana mi ne smrdi,...

Bambi, luškana nosečka si bila!

valentinčica, ti pa le ubogaj dr. in lepo počivaj!

Zdej pa šibam še malo ven, se tamala namaka v vodi. Je prava uživačica.

LANA, najina sreča...........26.05.2007
ANŽE, naš mali sonček.....10.02.2010

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
16.7.2009 21:16:27   
Rocio
MI PA MAMO BIJOČEGA user posted image user posted image user posted image !!!!! user posted image user posted image

Po UZ je pa pikec malo mlajpši oz. manjši, in sicer 6t 4d., tako da bo PDP najverjetneje v marcu, na začetku enkrat. To pa dobiš, če imaš neredne M... Ampak samo, da je zdaj vse ok.
Bi pa bila vseeno še tudi pri vas na čvekcu, kljub temu, da bom marčevka, a sem lahko user posted image user posted image ?

Valentinčica, samo lepo "na izi" si ga vzemi pa počivaj, pa bo, mi pa držimo pesti.........

Bacek drži se, pa želim ti, da čimprej spet zagledaš plusek.....

Lepo spančkajte drage dame in pikeci..... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
16.7.2009 21:39:34   
Kati81
Matejka daj pokliči dr. Strah v Domžale, razlži ji situacij in verjamem da te bo vzela drug teden, je full prijazna.

Punce jaz imam pa drugo skrb in sicer se bojim nove gripe, ker delam v vrtcu se srečujem z veliko ljudmi, pa v službo hodim z trolo in sem kar malo v skrbeh. Kaj ve mislite?
Število primerov se pr nas kar hitro dviga, tko da sploh ne vem ,kaj naj. B_aje je pa za nosečnice najbolj nevarno.

LP

(odgovor članu Rocio)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
16.7.2009 22:20:42   
Jada82
Evo, punce, še jaz se vam spet malo oglašam po dolgem času ... obnova stanovanja mi vzame veliko časa in energije, zato se mi tudi dostikrat potem sploh ne da na net ...
Kako je kaj z mano ... čas od 1. pregleda do NS  se mi blazno vleče - 1. pregled 1.7., NS 6.8. Uf, kje je še to. Res pa je, da imam sedaj 14 dni dopusta in to bo minilo, kot bi mignil, potem pa samo še 4 dni in je NS. Kar bojim se, da je kaj narobe, ker tudi nimam nobenih znakov .. mogoče minimalna slabost včasih zvečer, malo boleče prsi, pa hitro me napihne hrana. Drugače trebuščka nimam še nič ... user posted image Pa bi ga rada imela ... no, saj po izračunih sem noseča nekje 9 tednov ... ja, pa tudi kar pozabim, da sem ...

Danes sem se šla kopat v jezero in to s kolesom .. uf, saj ne bo kaj narobe ... enostavno poskusim funkcionirati kot prej ... saj, zakaj pa ne. To mi je tudi nekako G svetovala.

Kdaj bo že ta NS? Po njej misliva povedati bližnjim ... no ja, bomo še malo potrpeli.
Oblačila: sicer pa jaz sedaj, ko je vročina, tudi nosim bolj krila, oblekice ... hlače sem pa prej tudi mogla odpenjati gumbe. Ampak ne vem, to je le od napihnjenosti, ker zjutraj takoj nimam še čisto nič trebuha. Nosečniških oblačil še ne bom kupovala .. če bo vse ok, tam nekje septembra, oktobra ... bomo videli, kako bo trebušček rastel user posted image
No, zdaj pa grem počasi spat ... tole je že pozna ura zame ... ja, sem ful zaspanka.

Lahko noč in se kaj tipkamo! user posted image user posted image

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
17.7.2009 7:57:44   
MATEJKA_
IZVIRNO SPOROČILO: ninček1

Dobrodošla Elaaa!

Sigurno si ena izmed tistih srečnic, ki ne občutijo nosečniških tegob.Hm, jaz ne bi zdržala tako dolgo do prvega pregledauser posted image . Sem šla kar v samoplačniško ambulanto na ultrazvok, ker sem bila tako neučakana, pa sem bila naročena že čez 4 tedne na prvi pregled user posted image .

Bambi14, to pa je lepi trebuščekuser posted image , bipi ful sem vesela, da vse štima!

Mene so na NS naročili, ko bom noseča točno 14 tednov, shit! Pa po mojem bo plod že itak velik, ker je mož košarkaš (196cm, jaz pa 176 cm).Kaj te naj naredim? Najboljše da grem spet na Fontano in si tam plačam NS in pri Pelkičevi odpovem?!user posted image Zdaj sem jaz tut malo v skrbeh.user posted image

mene na tvojem mestu ne bi skrbelo. jaz sem bila prejšnjič tudi točno na 14t naročena, pa je blo brez problema, pa sva oba z možem tudi dokaj velika. plod pa je bil normalno velik in tud rodila se je z 51 cm... res pa je, da je zdaj kar nekaj večkja od ostalih... če sta vidva z možem tud bla normalno velka rojena, obstaja zelo mala verjetnost, da pa bo zdaj vajin dojenček kaj večji.

a ti si tudi pri pelkičevi drugače? jaz tud. je pa naslednji teden na dopustu in mi ne more delat, pol pa mene ni in tako sem pristala na fontani.

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
17.7.2009 8:00:05   
MATEJKA_
IZVIRNO SPOROČILO: Kati81

Matejka daj pokliči dr. Strah v Domžale, razlži ji situacij in verjamem da te bo vzela drug teden, je full prijazna.

Punce jaz imam pa drugo skrb in sicer se bojim nove gripe, ker delam v vrtcu se srečujem z veliko ljudmi, pa v službo hodim z trolo in sem kar malo v skrbeh. Kaj ve mislite?
Število primerov se pr nas kar hitro dviga, tko da sploh ne vem ,kaj naj. B_aje je pa za nosečnice najbolj nevarno.

LP

lepo, da vas vse skrbi zame, ampak saj sem že napisala, da sem nalsednji teden že zmenjena na fontani. ni problema, doktarco, ki pa mi bo delala, pa tudi že poznam, ker mi je prjšnjič redni uz morfologijo v 22. tednu delala...

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
17.7.2009 8:34:50   
MATEJKA_
jaz pa vedno bolj nervozna postajam... ja, dopust se bliža. letimo naslednji petek, a cel naslednji teden imamo tako zabasan s termini, da je groza. mož ima tud že dopust naslednji teden, tako, da bomo lahko verjetno vse uredili. en dan imam UZ in NS (zaradi česar se v bistvu najbolj sekiram), en dan moram k frizerki (ja, tokrat pred dopustom, ker grem pol takoj v službo - prvič po 1,5 leta...), pa v avstrijo letimo po nos. cote, pa zobozdravnik,... eh, vse na kupu...

no, jaz tud ne bi vedla, da sem noseča, če ne bi imela takega trebuha user posted image . slabo mi tokrat ni nič, user posted image  tud pri hrani še ni posebnih ogab ali luštov (prejšnjič na začetku mesa videt nisem mogla, na koncu pa bi samo sladoled jedla user posted image ), prsa so malo večja, ampak ne tiščijo, ker sem še pred 1 mesecem dojila...
v nedeljo pa gremo na en roj. dan in pojma nimam kak bom moj trebuh skrila. nisem ravno vajena nekih širokih tunik nosit in tud drugi (tašča and co.) bi takoj vedli, da tu nekaj ne štima... midva sva pa 100% odločena, da bova vsem povedala po dopustu - ko bodo 3 meseci za nami... prvič sva povedala po prvem pregledu  in UZ (pri 10 t), pa so naknadno prišli krvni izvidi in je to vse pokvarilo. drugič pa sva morala povedat že pri 9t, ker sem šla v bolniško (grozeč splav), a se je dobro končalo. user posted image   

tak, zdaj pa moram it spet malo za šolo delat, ker pia trenutno spi.

lp,

< Sporočilo je popravil MATEJKA_ -- 17.7.2009 8:42:32 >

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
17.7.2009 8:47:00   
MATEJKA_
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Danes imam pa jaz pregled. Naročena sem ob 15.45, samo računam, da bom prišla na vrsto šele okoli 17h... Joj, pa spet tole vaganje... to me najbolj mori, ker so mi ful težili pri prejšnjiuser posted image , pa sem se zredila slabih 14kg. Nisem lih suha, sem pa neke normalne postave (mogoče malo bolj z oblinamiuser posted image )

bambi14, lepa nosečka si bila. Jaz si nisem bila sploh včeš, sem se počutila kot en kit. In sem bila zelo vesela, da nisem bila poleti noseča, da ne bi rabla golih rok in nog kazat. Ma po moje je bilo to samo psihično, ker mi je G toliko težila. Pa da ne boste mislile, da je ona suha... daleč od tega.

No, meni se tudi trebuh že kar vidi, samo zaenkrat lahko še vse oblečem. Pa prsi mi tokrat niso poletele v višave kot 1 in tudi bolijo nič ne.
Pa tudi leta na seznamu niso prava. Še živim s prepričanjem, da jih imam 30, pa jih imam že 31user posted image

to s kg je pač tak... malo je tud odvisno od tvoje začetne teže in višine... jaz sem visoka 178cm, začela sem takrat z 74,5 kg (sem bolj povprečne postave in težkih kosti - še ko sem bila suha ko kost in koža, sem imela 68 -70kg)in se zredila za 19,5 kg. prvi kg so šli šele pri 19t gor. res pa je, da sem vse pol izgubila z dojenjem. kolegica, ki pa je par cm nižja od mene in ima kakih 15 kg več kot jaz, pa se je zredila za +10 in je to bil za nejino prvotno težo že maximum... običajno je normalnoi nekje do +16, pri meni je očitno tud teh 19,5 bilo ok, ker je vse šlo dol pol brez diete. tako, da 100 ludi, 100 čudi...

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
17.7.2009 9:24:22   
bili83
jutro user posted image
meni je taaak vroče.
ninček1, tudi jaz sem naročena pri Pelkičevi na dan, ko začnem 14. teden. Upam, da ne bo problema... zadnjič je bil user posted image  za tri dni večji kot po ZM... izgleda da vse približno tak naročuje, po moje zato, ker vzame cikel 28 dni, torej ovulacija nekje 14. dan... ja, če bi bilo pri vseh tak, bi imele NS na začetku 12. tedna...user posted image
zdaj pa že kompliciram...
kar se tiče kg, sem se ravno danes zjutraj tehtala. pri 180 cm sem začela s cca.65 kg, zjutraj sem jih imela 67,1. pravi mali user posted image user posted image user posted image user posted image

lep dan vsem, letim na sestanek s šefomuser posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
17.7.2009 10:14:19   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_

to s kg je pač tak... malo je tud odvisno od tvoje začetne teže in višine... jaz sem visoka 178cm, začela sem takrat z 74,5 kg (sem bolj povprečne postave in težkih kosti - še ko sem bila suha ko kost in koža, sem imela 68 -70kg)in se zredila za 19,5 kg. prvi kg so šli šele pri 19t gor. res pa je, da sem vse pol izgubila z dojenjem. kolegica, ki pa je par cm nižja od mene in ima kakih 15 kg več kot jaz, pa se je zredila za +10 in je to bil za nejino prvotno težo že maximum... običajno je normalnoi nekje do +16, pri meni je očitno tud teh 19,5 bilo ok, ker je vse šlo dol pol brez diete. tako, da 100 ludi, 100 čudi...

A veš, da si isto visoka kot jaz in začela z isto težo. Tudi pri tej nosečnosti sem spet z isto težo začela. Samo jaz sem jih imela na koncu 85kg pa še nekaj, tako da sem se v bistvu od 1. tehtanja zredila malo več kot 10kg. Je pa šlo tudi meni takoj dol. 75 kg sem imela že 1m po porodu, če ne še prej. Ja, dojenje in sprehodi so zakon. SPloh dojenje, ker lahko ješ kot delavec v rudniku, kg pa se kar topijouser posted image user posted image user posted image

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
17.7.2009 10:21:19   
MATEJKA_

A veš, da si isto visoka kot jaz in začela z isto težo. Tudi pri tej nosečnosti sem spet z isto težo začela. Samo jaz sem jih imela na koncu 85kg pa še nekaj, tako da sem se v bistvu od 1. tehtanja zredila malo več kot 10kg. Je pa šlo tudi meni takoj dol. 75 kg sem imela že 1m po porodu, če ne še prej. Ja, dojenje in sprehodi so zakon. SPloh dojenje, ker lahko ješ kot delavec v rudniku, kg pa se kar topijouser posted image user posted image user posted image

no, meni je vse šlo 8m po porodu dol, ampak tud ni blo panike. glede hrane pa imaš prav user posted image . no, meni je ostal 1kg, ki pa sem ga hotela s športom izgubit, pa me je nova user posted image  prehitela... eh, se ne sekiram, ker sem čist ok. bom pač po drugi user posted image  bolj pridna...

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
17.7.2009 12:30:38   
t*e*j*k*a
Glede pridobivanja teže, jaz sem jih v prvi nosečnosti nabrala +14 kg, zaradi dojenja sem prva dva meseca izgubila 16kg, tako da sem bila na boljšemuser posted image , ampak sem se pol zredila in mi je teža nihala nekje na normali. Zdej pa tudi že imam1-2kg+ pa sej ni čudno če kr naprej jemuser posted image .

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
17.7.2009 13:37:51   
babajči
ojla...vidim, da imate fino temo: kilogrami... mojo emo sem šla rodit s +26 kg user posted image (!!!!!!!)...ampak sem bila grozno zatečena zaradi hellp sindroma. jedla sem pa tudi celo nosečno ful, nisem si mogla pomagat... ob odpustu iz porodnišnice sem imela že 10 kg manj... potem pa, kljub dojenju, nič ni šlo dol... ko sem nehala dojit, sem počasi še 12 kg shujšala... ko sem se pa odločila, da še 4 kg shujšam, pa sem spet zanosila... zdaj sem se zredila za pol kile (noseča sem cca 8 tednov) in upam, da bo tokrat teža tako po malem rastla...tolaži me to, da mi sladkarije sploh ne pašejo...jupiiii user posted image ...drugače jih imam pa ful rada in v prvi nosečnosti sem morala vsak dan nekaj sladkega pojest (pa ne čokoladico al pa bonbon...moralo je biti pecivo, sladoled itd.). zdaj mi pa gre meso, pa solate, pa navadni jogurt...smrdi mi ocvrto (bljek)...ampak sem pa ful lačna in skoz neki po malem grickam (sadje, korenček) ali pijem jogurte (1l na dan sigurno). zajtrk pa kosilo jem konkretno, večerjo pa kakor kdaj. včasih skodelico mleka, včasih pa tudi testenine ali pa kaj podobnega... me prav zanima, kolk mi bo naneslo tokrat... user posted image

božajte svoje bušije...

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
17.7.2009 15:09:33   
ninček1
Končno sem dočakala dopust!Jeeeeeuser posted image !
Lepo v miru sem si vse spakirala, malo slabe volje je sicer bilo, ko sem si probala par lepih oblekic od lani pa v njih letos zgledam kot user posted image , ampak okej no, sej vem zakaj je temu takouser posted image . Sem pa šla na vago in se nisem nič zredila (176 cm in 65 kil še vedno, enako je bilo na pregledu), Mi pa kljub temu španajo vse oblekce, ker sem strašno napihnjenauser posted image .

Aja še nekaj, baje da se partnerji v nosečnosti v povprečju zredijo do 6 kguser posted image , moj se je že za 3, ker skozi nekaj melje zraven mene, recimo jaz solato on pa sendvič z majonezo.Res mu ni lahko.

Ja Matejka, jaz sem tudi pri Pelkičevi naročena, sicer pa je ona tudi moja porodničarka, večina kolegic, ki je rodilo, je blo pri njej. Baje , da je okej.

Nič babike, mogoče še pol kaj skočim pogledat na našo stran, če pa ne, pa se lepo imejte in pazite na vaše user posted image !Upam, da bo 29.7. hitro tu, ker me že malo firbec matra, kaj dela mali palček, tam notriuser posted image !

user posted image hmmmm morje, here i come

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu babajči)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
17.7.2009 15:29:49   
bambi14
ninček1- jaz mam tudi 29.7. pri Pelkičevi NS,......ali maš pregled?, mogoče se tam srečava user posted image

KG-. v prvi nos. sem pridobila 16 kg, vse je šlo dol, celo -1 je sedaj. Torej štartam z 50 kg na višino 158,.....na koncu sem bla ko en mali slonček,....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
17.7.2009 17:22:05   
kora33
ojla...
samo tolk da se javim...srečno prispeli iz dalmacije...kjer smo max. uživali 14 dni...počutje ok...torek pregled.....bom zjutraj mela kaj brat...vidim, da ste veliko pisale.....
pozdravljene vse noveuser posted image ...vse, ki ste se pridružile, ko sem uživala.....
upam, da smo ostale še vse in da našeuser posted image pridno rastejo....jutri pokomentiram kaj več...ko bom prebrala, kaj ste spisale....
pa pa pa

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
17.7.2009 18:31:22   
Alanis
Ojla Kora! A veš, da sem ta teden večkrat pomislila nate, ker se nič ne oglašaš. Zgleda, da sem spregledala, da greste na morje. Me veseli, da se dobro počutiš. Wellcome back!

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
17.7.2009 18:31:53   
valentinčica30
Pozdravljene!

Kak lep dan jaz pa notri umiramuser posted image . Upam, da ne bo zaman, kajti danes zjutraj semi je tak močno ulilo, da sem mislila da je konec, vendar srček še zmeri bije in odstop maternice ni nič večji. G je rekla naj lepo do NS ležim in če do takrat zdrži potem je upanje. Dobro je vsaj to, danimam več tako hudih bolečin, kri pa naj bi bila iz dela, ki je že odstopiluser posted image .
Ziher pa ni nič. Veseli me, da je z vami in vašimiuser posted image  vse ok. Sama grem s ponedeljkom na bolniško, vendar imam eno vprašanje, ker do sedaj tega še nisem delala al grem k G ali osebni zdravnici da mi odpre bolniško?  Pri G sem bila tak srečna ko sem videla, da ni konec, da sem pozabla vprašat, sem namreč privat in če sem bolana navadno samo ostanem doma, sicer pa lahko delam v vsakem primeru, ker prevajam.

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?