|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Krasa
8.7.2009 7:27:02   
Anonimen
jutro,

APRILČICA že uživa na morju, upam da z lepšim vremenom.
ONUR kako gre s pakiranjem za morje? user posted image Za pupiko, da se kobaca. Vsak dan bo nekaj novega in živahnegauser posted image .
Tudi mi nismo spali, bolj zaradi mojega zoba in še ta mali se bil nekaj siten. No danes smo vsi spali.
ONA hude stranke imate, waw. user posted image . Le tako naprej. Verjetno ste se sporazumevali v angleškem jeziku. Kako je šlo?
In kako tvoja otroka preživljata začetne počitniške dneve?

MID kako je doma? Po moje uživate vsi skupaj.
KAROLINA upam, da nisi pregorela na šihtu. Gledaš kaj tudi druge službe ne glede na nosečnost?

Joj to vreme je pa res višek z dežjem. Od jutri naprej napovedujejo boljše in rada bi videla, da bi do konec septembra bilo vreme kakor se spodobi.
Danes naša srednja kepica piha tri sveče. Popoldne bomo itak naredili malo narezka in sladkega za domače obiskovalce. V vrtec pa nismo nič prinesle, ker enostavno nisem imela čas, da se zmenim z vzgojiteljicami. Zjutraj sm ob 6 tam, popoldne pa ob 16, mogoče jih 1x na 14 dni vidim. Pa še ne moreš prinesti tako kot včasih, piškote ali bonbone, ker se nekateri alergeni. Vse mora biti po njihovih pravilih in po dogovoru. Pa tud nobene ideje nimam.
Moj zob...kaj naj rečem. Včeraj na šihtu sm ratala zatečena in popoldne skočila do moje zobarce, da pogleda stanje. Pravi, da imam še vnetje povrh in mi predpisala antibiotik Summamed. V četrtek bo nekaj spacala, ma nevem še kaj. Al mi bo dala ven tudi sedmico, ker je šetica letela pred parimi meseci ven zaradi osmice, ker jo je izporivala; al bo rezala dlesen,....bo....samo upam, da bo normalno zraslo, ne bi rada lih še kirurga gledala.

OOoo letos pa mi menda, ni še rečeno, medna bomo skočili na morje za dopust šele septembra, ko se moj vrne s službene poti. In ko dobim odločbo v rokah, moram jih tu pregnat, da čimprej izpišejo.

Aja pa še to, zakaj ne morem odpreti albuma od MUCKE(zadnje slike)  in od KAROLINE (od poroke) ????
Ne da se mi razmišljat kaj in kako, sm par fint probala in mi vseeno noče odpretuser posted image
grem še enu kufe spit user posted image

< Sporočilo je popravil anakarin -- 8.7.2009 7:30:49 >

(odgovor članu onur)
  Neposredna povezava do sporočila: 2551
8.7.2009 9:08:39   
mucka25
Živjo, imam zdaj še mal časa, ker tamali še spita, tamalga je pa moj peljal ven.

Anakarin si tud boga zarad zoba. Nja čimprej to mineuser posted image user posted image user posted image . Zdaj pa še čestitke tvoji malčici za tri svečke. Da bo zdrava, srečna, nasmejana, razigrana punca.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Glede slik ne vem kaj nagaja, tud jaz jih nisem mogla odpret od karoline, pa od Onur tud neuser posted image .

Šibam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
8.7.2009 9:30:30   
karolina*
Ojla punce

Evo mene spet tle....Gužva, gužva, gužva...Ma sej bo hmali bulše, samo še naslednji teden delam, potem pa tri tedne odklopa!!!! Jupiiiiii!!! Komaj čakam. In tudi vreme se bo zgleda zdej mal stabiliziralo - bi bil že čas, no- tako da res vse super.

ANAKARIN, nič zdaj ne gledam za druge službe. Se mi zdi brez veze zdaj za par mesecev nekaj menjavat. Itak zdej bojo dopusti, bo tik tak tle september, pol pa, če bo prou hudo bom šla na bolovanje in bo. Bom pa vsekakrov drugo leto v tem času že intenzivno iskala kaj drugega. Upam, da mi rata. Držim pesti, da tvoj zobobol čimprej mine, tako ali drugače!!! Sem poskusila, vem kako je s sedmicami... Slik od Mucke pa tudi jaz ne morem odpret. Ne vem, kaj so ga pobiksali zdej s tem novim sistemom. Prej je bilo dosti boljše. Si naredil album, poslal prijateljem geslo in to je bilo to. Zdej pa je res mal čudno.Pa VSE NAJBOLJŠE za hčerkine TRI SVEČKE!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ONA bravo za stranke!!! So fajn Finci, ne?!?! Če nič drugega imajo naravo čudovito, jaz sem bila očarana nad njo, ko sem bila gor. Če boste rabli kšno vodičko, ku boste šli na kakšno službeno pot gor, se priporočam

ONUR si že vse spakirala? Jah, vem kako je to...Js zame spravim vso prtljago v en majhen rucak, za tamalo pa vzamem vse kar imam zanjo. Sploh za tri tedne in glede na to da kampiramo, se mi zdi da moram imet mal rezerve. Niti ne tolko če se umaže, bolj me skrbi, če pride kakšen dež,pa se zmoči in če je deževno res nimaš kej posušit. No v boljših kampih sicer imajo sušulce, ma na to ne smem preveč računat. Skratka, tudi če je napoved vremena lepa, ne pozabi kakšne debelejše majčke (iz flisa),pa kape ali rutke, če začne kaj fajn pihat, pa kakšne žabice je tudi dobro dat zraven

MUCKA, kako pa kaj pri vas? Predvidevam, da je pestro user posted image

APRILČICA uživa! Upam, da imajo lepše vreme kot mi tle...

MID, oglasi se kaj!!!

Mi smo dobili mesto v jaslih za tamalo, tako da s 1.9. gre med svoje vrstnike. Po eni strani sem ful vesela, po drugi me je pa prav malo strah, ker je zelo nežna in na momente malček boječa. Ful je vljudna in nikoli nikomur nobene stvari ne vzame, brez da bi prej lepo prosila, če ji kdo posodi. Pa tudi če ima ona kakšno igračko in ji kdo drugi vzame, se zanjo ne zna borit, začne samo jokat. Vem, da se bo vsega tega v vrtcu naučila in je prav da gre, malček pa me je vseeno strah. Res je pridna za govorit, praktično je začela že pri enem letu, pri letu in pol je že znala pesmice, barve, številke, povedala že stavke, že nekaj časa se lahko z njo komot vse pomeniš, ful ima bujno domišljijo, skratka en kup stvari zna…Ma postavt se zase, to pa ne zna najbolje, tako da me res mal skrbi. Saj vem, da se morda preveč sekiram in da se bo enkrat mogla tega naučit-in prej ko se, bolje bo zanjo…

Nč, šibam zdej…Lepu se mejte kljub slabemu vremenu

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
8.7.2009 13:47:17   
ona
Oj,
jaz moram te dneve stalno izklapljat internet,kar mi gre že moćno na živce,ker čim malo zagrmi mi sesuje telekomovo optikouser posted image ...še dobro,da mi pridejo popravit,če rabim,ampak čez gvišno ga ni,da izklopimuser posted image
Pol imam skoz spet eno skakanje,včeraj sem bla v Iskri,sem vzela mulca s sabo in sva prav uživala,ker sem šla s kombijemuser posted image ...ne me vprašat,če mi je blo vroče po poti....ni klime notriuser posted image
Danes bi tud mogla it,ma je šel moj,ker nima kaj takega za delat,hvalabogu...
Glede Fincev-so pa fajn ljudje,vsaj uni prvi vtis mi je bil tak...KAROLINA,ma da bi šli gor na Finsko bi bil zgodovinski dogodek za nasuser posted image po drugi strani bi blo pa fajn,da gremo tja,sem takoj za touser posted image
So pa nas tej Fonci dobili na internetni strani oz. en tip,ki je iz Slovenije je nas dobil in njih pripeljal dol pogledat,pravim,da je prav sreča,da te kdo tako najde,brez,da sam iščeš delo....sporazumevali smo se seveda angleško,razen enega,ki govori samo finsko(mater kakšen jezik je to),najbolj je izvisel moj dragi,ker ne zna nobenega jezika in v takih situacijah mu je malo nerodno,ma ga že jaz nekako povlečem ven,da se ne počuti izpostavljen...je pa tako trmast,da se ne bo šel nič učituser posted image
Zdej pa držte pesti,da nam tudi uspe speljat to delo,ker je res fajn in dolgoročno in smo za dolgo let preskrbljeni,če dobimo...upam!!
KAROLINA,ne sekiraj se zaradi tamale in vrtca,e bo hitro naučila se borit zase in se postavit zase...naša je tudi taka bolj mila dušica in ko mi v vrtcu govorijo ima vse otroke ful rada in potem misli,da imajo tudi vsi njo in,če se s katerim skrega je ful užaljena...isto stvari,ona bo vse delila in vse razdala okoli,tudi,če njej nič ne ostane....jo moram počasi naučit,da ni dobro vse vsem dajat...kaj čemo,če so taki otroci,je treba samo upat,da bo z leti boljšeuser posted image
Boš videla,da se bo tudi tvoja lepo ujela in se imela fajn!
A,ja pa ob priliki pozdravi tvojo sodelavko,reči ji,da sem šele zdej skapirala oz. sem se jo spomnila iz otroških letuser posted image Nimaš kaj ,imam dolge kableuser posted image
ANAKARIN,jaz imam tamalo v vrtcu tudi čez poletje,ker mi je glupo,da se mi tle doma dolgočasi in še sin je bolj na miru in imam nekaj časa zase,ker ,ko pride tamala iz vrtca je stalno za njim in mu gre včasih prav na živceuser posted image Kaj ti jih imaš doma čez počitnice?
Joj,upam,da se ti pozdravi zob,ker to zna kar bolet..user posted image
Če greste septembra na moje bo še lepše,kot zdej v tej gužvi...kaj pa tavečja,ker je šola bo tudi šla?
ONOUR naj te potolažim glede pakiranja...to čaka tudi meneuser posted image
V glavnem ne komliciraj preveč,s sabo vzemi čimmanj cunj,ker itak pol pinsemo nazaj nerabljenega...jaz letos sem se prav zarekla,da vzamem res minimalno cunj.
MUCKA,lepo,da se vsaj na hitrco javiš,ker verjamem,da ti več ne znese...meni ne bi zneslo niti računalnika odpret na tvojem mestuuser posted image

Koga sem pozablauser posted image upam,da nobeneuser posted image
edino APRILČICA,ti pa itak uživaš!!!

Glede albumov je meni čudno,ker jaz lahko vse vidim in nisem imela problemov do sedajuser posted image
Edino,če se zmenimo,da si raje po emailu pošiljamo slikce,tiste ki vam ne odpira?
Al pa dejte obvestit moderatorje,da vam ne odpira albumov...jaz vam več kot toliko ne morem pomagatuser posted image

Nič grem še v Sežano po opravkih preden dvignem tamalo iz vrtca,uživajte!

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
8.7.2009 16:34:06   
onur
Živjo še malo od mene. Danes sem zglancala stanovanje. Sem tamlo kar možeku prepustila in jo je imel do popoldan. Samo obroke za jest je prepustil meni. Se pa pozna, da je zdaj 14 dni tašča na dopustu in mi jo tudi ona pomerka, kar jo bo tudi jutri ko grem k frizerju. Da nekaj dam tudi nase. Včeraj sva z mojim bila v lekarni in še nekaj kupila za tamalo za na morje. Drugač pa Ona, jaz itak pretiravam s cunajmi, ma pa pomislim, kaj pa če bo tako vreme, pa tako, ... Tako, da moj me zmeraj krega, kaj toliko vlačim s sabo. Upam, da vam posel s Finci uspe. user posted image user posted image user posted image user posted image
Aprilčica07, ti sedaj sigurno uživaš sto na uro.
Mucka25, vsak prost trenutek, ko tamali potihnejo pride prav.
Anakarin, upam, da se zob čim prej uštima in vse naj naj za 3 svečke. user posted image
Karolina*, kaj pa kaj od lekarne vzameš na dopust? Za vrtec pa ne se sekirat, saj se bo vse poštimalo. Jaz sem tudi happy, ker sem za tamalo dobila jasli v Dutovljah. Zdaj me še nič ne stiska. Ma mi je po eni strani bolj fajn, da gre v jasli, ker bo tam dobila družbo, ker tu okrog ni nobenega tako mičkenga.
Mid, kje si?

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
9.7.2009 8:12:27   
Anonimen
Čau
ooo hvala za čestitke v imenu moje pupikeuser posted image .
Včeraj smo imeli kr nekaj malih in velikih škratov ob torti, ob priliki pa pošljem slikice. Veeeliko oblek je dobila, tako da me čez poletje čaka kr velika akcija pospravljanja cunj (kar je majhno dati naprej drugim, kar je še veliko na stran in kar je uničeno pa za atija za šraufatuser posted image ).
S torto semo bili zadovoljni, čeprav sm imela veliko voljo, da jo sama spacam. Ampak čas mi ni in ni dopuščal. user posted image do naslednjega roj. dneva se bom pa ja navadla vsaj 2 torti naredituser posted image .
O da bi mi danes zobrca res nardila hiter in neboleč poseg na zobu. Odkar imam antibiotike, me ne boli več, ampak me dlesen še bolj srbi. Saj bi rabla kmalu grizalo kot dojenčkiuser posted image . In še vedno sm odtečena.
ONUR kje se hodiš frizirat? Na sežansko ali pivško-postojnsko območje?
Joj meni je v 2mes in pol naraslo cca 3cm in bi morala že kaj ukrepat. Še narastek je videt. Ma čas, čas, čas nagaja. Bom že enkrat. Bom menda že dolge imelauser posted image .
ONA ste pa u polnem delovnem zagonu.
Moja dva mala sta iitak v vrtcu, ta večja pa je do zdaj bila kak teden pri eni sosedi, en teden pri sošolki, kak dan je z atom, kak dan doma,....se ji kr dogaja. Mi  pa kako popoldne najeda, da noče biti sama in da bi samo nekam šla,...user posted image . V kolonijo je nismo mogli vpisat, ker ni dobila vloge, nobeden se ni spomnil in še čez rok oddaje vlog smo šli. Eh počitnice bodo hitro minile. Ta vikend bo v Lj pri moji sestrični malo na obisku. Drugi teden bo zopet doma, potem pa en teden pri moji mami, avgusta pa ji bo moja kolegica delala družbo pa tud sosede.

Me čaka kavica....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2556
9.7.2009 10:55:44   
ona
Jutro!
Bom na hitrco,ker moram izklopit spet internet,ker SPET grmi...mater...
Samo,da čestitam ANAKARIN oz. tamali za rojstni dan,ker sem včeraj pozabila...joj,bom mogla it v lekarno po bilobiluser posted image user posted image

Torej vse naj,naj in še veliko lepih in zadovoljnih dni!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
9.7.2009 18:51:50   
onur
Živjo. No pa se je le pokazal sonček. Jaz sem od frizerja z novo frizurco, zadovoljna kot vedno do sedaj (moram potrkat). Anakarin, hodim v Pivko k Brigiti, če ti je kaj znano (frizerski salon Mira, ki ga ima v Postojni, tukaj v Pivki pa pri njej dela Brigita). Drugač vse po starem. Tamala se je varvala pri tašči. Morje se približuje, pakirat še nisem začela, se mi prav ne da. Bomo pa verjetno še v nedeljo odšli do naših na kosilo, potem pa na furmanski. A ja, tamalo mučijo zobi. Je danes taščo napala in jo ujedala, nato pa še mene. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
10.7.2009 0:02:35   
trixi
ojla,
ma ja, saj vem, kej se me še kdo sploh spomneuser posted image , sm mislila, da ki zdaj ko so počitnice bom mela kaj več časa....ma ja seveda. Jaz bi šla v službo, tako pa stalno neki kuham, pucam, perem, likam, aja, zdej visim tle gor, k sm dobila nalogo od mojega dragega, da moram najt kšne zanimivosti, kaj si naj gremo ogledat na dopustu. Pa sem naredila še ovinek na rr. Ja, smo si izbrali približen cilj letošnjega dopustovanja, tja nekam proti Nizozemski in pa skok na kakšnega od frizijskih otokov. Ben, nič točno po planu, bo kar neki improvizacije, samo vsaj približno pa že moramo vedet v kero smer it. Aja, mojga ful zanimata mesti edam in gauda. Boooo, bomo videli kako bo. Sem se pa jaz navdušila na te konce evrope bolj tako, na podlagi filmov in fotografij, meni se zdijo tisti konci taaaakooooo romantični, une peščene plaže, mlini na veter, svetilniki. Ma moram jaz to videt v živo. Sej pole mi bo mogoče ne bo več tako všeč, ma jaz moram to videt sama. Aja, gremo pa kampirat. Tako, da jaz sem tudi v tistem klubu zaenkrat še šotoristov, k bom pa velika si bom pa privoščila van.
Drugači, kaku ste?
Ne bom pa nobene kaj posebi komentirala, ki se bojim, da bom kiro pozabla in to ni prov. Ampak, kakorkoli že, mejte se lepo, tiste, ki ste že na dopustu in tiste ki pakirate in tiste ki vas to še čaka.
Ala, zdaj grem pa še malo na potopise pol pa spat. Greva z malim jutri v nakup obutve, pa ne vem, al nej mu kupim kej poletnega, napol poletnega al ene gorke šolne oziroma dežne škornje, glede na vreme. Bljak, jaz hočem sonce.
čau, čau

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
10.7.2009 7:31:49   
Anonimen
Jutro,
aaaaaaaaaa ku sm srečnaaaaaaaaaaa. Da sm se še enga zoba znebila in odteklina je minila. No še malček je na dlesni, ma bo. Mi je včeraj morala še sedmico izpulit ven, da je naredila, še večji prostor osmici.
A anestezija ni bug ved kaj primla, preživela pa sem. In še najhuje je bilo kot prejšnje puljenje.
E ma sam kaku grdu vreme je pr nas, grmi, pada, strela-živa apokalipsa. Na obali pa malček sončka, malček oblačno.
Čez vikend bomo malo pohajali okoli, še en teden bova z mojim doma, nato pa vsak svoje po službeni potiuser posted image .

Kavica čaka....tu je pravi obred pol ure kofetanja in smejanja zjutraj

(odgovor članu trixi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2560
11.7.2009 7:34:30   
mucka25
Jutro pohajačice.

Moji štirje še spijo, jaz sem tačas spekla štrudl, pa juha se tud že kuha, zdaj pa na hitro še mal časa zame. Včeraj smo bili na hitro še pri njegovi teti, da nas je vse sfrizirala, ker imamo danes krst. Kaj velik ne bomo komplicirali ampak samo uživali. Upam, da bo vreme držalo tako kot zdaj .......... sonček!!!  Vam bom poročala kao nam je vse uspelo in še slikice priložila.

Ja lepo, da tako načrtujete dopuste in boste s svojimi uživali poletje, tko je tud prov, ker je vse manj časa za družino (no jaz ga mam še, ker sem doma, sam ve k hodte v službo, kako vam sploh vse uspe???)

Se prebujajo moram končat, lep sončen vikend

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
11.7.2009 12:57:51   
ona
Oj,
ja končno napovedujejo lepo vreme,bi bil že cajt...
MUCKA,lepo,da se oglasiš in,da ste uredu!Kaj imate vaš krst od punčk,če prav razumem?
Danes veme bo,so vsaj tako rekli!
ONOUR,vi greste menda danes na pot al sem kaj zamutila...skratka uživajte maksimalno!
TRIXI,kje si ti Nizozemsko dobilauser posted image Saj je super,no....jaz bom tui šla kam dlje ko tamala še malo zraste,ker sedaj se mi prav ne da še za njo skoz letat in nič videt...Super,uživajte!!
ANAKARIn,samo,da je zob super,zdej pa uživajte dokler ste še skupaj cela familja!

Mi gremo danes tudi na en rd,ma se mi prou ne da it...bom verjetno kar tam pustila tamalo eni dve urci,saj je že lahko sama na žurkah...joj,kako tej otroci ratsejo,se vam ne zdi?

Ok,lepo se imejte!

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
11.7.2009 18:53:08   
onur
živjo še malo od mene. marija. naši tamali se pa danes popoldan rola. prej je jedla in me celo popluvala. itak, da se ji je zdelo smešno tako, da se je zraven smejala in vriskala. nato smo šle na posteljo, da bo zaspala, se začela postavljat na vse štiri in pikirala z glavo v stranico (dobro, da ni trda). sedaj pa je omagala, sam ne vem za kolk časa.
mmmmmmmmmmm, sem pa pakirala za na morje. ona v torek odrinemo. juuuupppppppiiiiiiiiii. jutri gremo še mal do naših in pogledat na furmanski pred jamo.
trixi, dobre destinacije maste vi. ma greste to kar tako ali si kaj prej pot začrtate in kaj si boste ogledali?
mucka25 upam, da je krst uspel. ma ste ga imeli v soboto?
anakarin, uživaj še malo z možekom, dokler ne gre. ma kaj pa dela, da je toliko odsoten?
karolina*, kje si?

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
13.7.2009 12:14:19   
ona
Živjo!
No kako smo kaj...ene doma,druge po dopustih...ja,nam se tudi približuje in moje že preklinja,ker glih zdej se mu dviga delo,kot,da vsi vejo,da gremo na dopust zadnji teden....ma samo,da je delo,to je taglavno!
Pri nas nič novega,sem prav vesela,ker je končno topleje in sonce,ker dežja imam pa res dovolj za en cajt!
Nič,se kaj preberemo,ker itak nimam kaj pametnega za napisatuser posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
13.7.2009 13:24:32   
karolina*
Ojla

MI se tudi počasi napravljamo za na pot. Je treba vso kramo na kup spravit, za v kamp je ni ravno malo, potem pa sistematično v avto zložit. Drugače pa nič posebnega, ta mala je včeraj mal vročine imela, ma danes je že ok. Sam da je lepše vreme, pa je takoj boljše user posted image

Onur jaz od lekarne vzamem predvsem stvari za ta malo- svečke paracetamol, termometer, tea-tree kremo, bepanthen, razkužilo, kamagel, pa za naju kakšen lekadol, rupurut,pa flajštre in povoje... to je pa menda tudi vse. Srečno pot jutri, pa maksimalno uživajte!

Mucka, kako je bilo na krstu? Kaj ste punčke krstili?

Anakarin bravo za zob! Je takoj vse lažje zdaj, kajne?! Samo pazi se kakšnega prepiha zdaj!

Trixi, uživajte na Severu!!!! Odlična ideja za na pot. Za koliko časa pa greste?

Ona, kdaj vi točno odpotujeste?

Nč, tudi js nimam kej pametnega za napisat, pa se kej potem oglasim.

lp

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
13.7.2009 14:05:25   
trixi
ojla,
ja, jaz sem že tudi z mislimi v pakiranju. Kaj vzeti s sabo, itak kot ponavadi pol preveč, je pa taku, da ku pravi karolina je robe za kampirat še tolko več. Se prov bojim kako bom vse špeštala v avto. Res da imamo letos večji avto in s tem posledično ful večji kofano, ma bomo brez strešnega kovčka, tako, da mislim, da bom še na slabšem. Jaz sem namreč tisto taveliko robo-šotor, blazine ipd dala na streho, v avto pa tako za sproti. Je bil ku ene vrste omara. Mah, bo že šlo nekako. Pakiranje je povsem v moji domeni, nima, da kdo pride zraven. Imam poseben sistem spravljanja in speštam noter čudo robe. Sem va že kdaj povedala, kolko sm vlekla szi sabo na Korziko, boga alfa, je drsal blatnik po gumah, tako sem naložila, ma sem spravljala dokler je šlo kej notriuser posted image .
Aja, kako smo prišli na idejo za sever?! Ma sej sem rekla, vedno, ko gledam kake filme, ki so snemani tam gor, se meni zdi vse tako lepo, romantično, no, in zdaj hočem videt to romantiko v živo. Pa, ja, karolina je tudi en kos krivca za naša potovanjauser posted image . Sej veste ne, kako sm jaz pristala tle na krasu, k sm iskala ideje za pohajat po avstriji in sem pol naletela na post od karoline. In sem vidla, kako se lahko maš fajn še kje drugje. Pa da kaj vidiš zraven. No, zdej gremo pa še malo bolj na sever. Drugače pa za nas dopust že dolgo ne pomeni več samo morje- čeprav letos gremo na morje-, ma meni se zmeša samo relacija apartma ali kamp ali hotel - plaža-zvečer pa sprehod okol štantov. Buuu, ne grem se več tega. Nazadnje smo bli tako na Krku k je mel tamali eno leto in sem rekla mojmu, da če hoče tak dopust nej pobere otroke in gre sam. Ker je pa na srečo tudi on pohajaški tip, ležanje na plaži sovraži-ben se iz zdravstvenih razlogov soncu mora skrivat, tako, da smo glede tega kar usklajeni.
Ideje za dopuste pa pobiram tudi na forumu od kamperistov, samo malo jih priredim, ker šotor je le precej drugače ku če maš s sabo hiško na kolesih in vedno vse pri roki.
Aja, gremo pa- dokler ne zmanjkajo soldiuser posted image , želja je sicer ene dva tedna, ma pravijo, da je gor precej drago, tako da se bojim, da se bo tisti hec z začetka stavka uresničiluser posted image user posted image .Gremo pa v noči s sobote na nedeljo, tako, da mogoče še kej natapkam tle.
ala, grem kuhat kosilo, pa v trgovino, mejte se, uspešno pakiranje, čau, čau

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
13.7.2009 15:06:41   
onur
Živjo. Moje pakiraneje je skoraj pri koncu. Odrinemo jutri zjutraj. Imejte se fajn in uživajte. Se tipkamo po 24.7.

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
14.7.2009 21:34:26   
ona
Oj,
končno sem prišla do pravice uporabe računalnikauser posted image vsakič me kdo prehiti in pol sem vedno jaz tazadnjauser posted image
Pri nas se nič ne dogaja,razen,da sem cele dneve tako zaspana,da je joj....bi mogla kakšno železo popit,da bi se bolje počutila ali pa je samo vreme in mi samo dopust manjka...še dobro,da bo kmalu tu,se mi zdi,da letos je kar naenkrat konec julija....
jutri jo mahnemo malo v sesljan z mulci,pa,da se mama še naplava,ker prav nimam kondicije,saj se prav nič ne ukvarjam z športom zaradi bolečin v kolenu in dokler ne grem septembra na magnetno resonanco,bolje,da se ne hecam,ker čim tečem 10 minut,me drug dan boli koleno za znort...tako,da se ni za hecat...
ONOUR danes že veselo člofota,APRILČICA bi se mogla že vrnit,nekam dolgo jo ni...
KAROLINA,kako ste s pripravami?Verjamem,da je enega pakiranja pri vas...
TRIXI,ti si mi faca...jaz pa ne menjam dopusta za celo dnevno poležavanje na plaži in počivanje do onemoglosti,zvečer pa sprehod in sladoled...to je zame super,mogoče,me bo pa primlo kdaj kako drugače it na dopust,zdej mi je pa najlepše,da sem čisto na miru tisti teden in počivam kar se dauser posted image
Vidiš kako smo različni,kajne?
Bi pa takoj šla na kakšen dopust npr. v druge države,samo ne poleti,tajm spomladi mi bi pasalo,da kaj vidim in se potepamo,poleti pa grem samo na morje...zaenkratuser posted image
ANAKARIN,kako je v službi,si se že vse naučila?Kako ste preživeli obletnico poroke?

Ala,se mulci kregajo s katerimi flomastri bojo barvali,,,moram posredovatuser posted image
Lepo se imejte!

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
15.7.2009 7:36:37   
aprilčica07
Jutro,

mi smo nazaj iz dopusta. Blo je super, imeli smo se dobro, vsi bli ok, družba super, obe nosečnici smo uživali kot je treba in dedci so nas razvajali. Še vreme je blo znosno, Jakob je bil pa itak glavna faca naseljauser posted image user posted image

Zdaj moram šibat v laboratorij, dat kri in vodo, jutri imam pregled.. jao, me bojo vagali pa me kr malo skrbi kako in kaj.. saj se ne lih sekiram dosti, samo se mi dozdeva, da sem se kr opihnila tam doli.. smo jedli itak same dobrote in sladoleda na kile:) kar ni lih pohvalno, ne?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vidim, da ste vse ok, to me veseli.

Onur: lepo se mejte na morju in uživajte...
karolina: kako vi? kdaj odrinete, mogoče ste pa že šli, sem bolj na hitrco vse prerala kar ste napisale, pa sem lahk kaj zablodila, kot ponavadi pačuser posted image

Tako, da en bom več pametovala, se itak oglasim ko se cunje operejo in vse te nepotrebne reči poštimajo......

Uživajte in smo na liniji:)

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
16.7.2009 9:24:05   
ona
Oj,
APRILČICA,lepo,da si nazaj!Na morju oz. na dopustu pa se itak vsi imamo fajn,kajne?

Drugače vse po starem,sem rekla glih na hitro,da vas pozdravim,ker letim v Iskro z prekuhanim kombijem...mater bom preklinjalauser posted image

Včeraj smo bli v Sesljanu in je bilo prav super,najlepše je otroke gledat kako uživajo v morjuuser posted image

TRIXI,če greš tudi ti kaj tja,mi javi,ok...da vržemo kakšno na jezik!

Nič,grem,lepo se imejte!

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
16.7.2009 11:30:21   
Anonimen
" da vržemo kakšno na jezik" user posted image user posted image user posted image ta je res dobra

O matr danes bom pregorela z maili. Si moram danes rezervirat sobo v Minhnu in mi gredo na živce k dolgo čakaš na odgovor. A na booking.com pa nimam prave kreditne kartice, da lahko rezerviram.
Doma smo nekako naelektreni zarad najinih službenih potovanj in mene je strah, ko bo moj v rusiji. Njega je še 30x več skrbi (polet z avionom + 4 ure vožnje z vlakom), ko samo pomisliš kaj se vse dogaja po svetu.
Danes gremo na Kolpo se malo ohladit do sobote, v nedeljo pakirat, otroke dat v varstvo in v ponedeljek vsak na svojo pot. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
In me ni do 24.7. V soboto po otroke in veselo delat naprej.
No v službi vsak dan nekaj novega zvem in po malček, malček se naučim kako finto za moj program. ma nimam se časa kaj naučit, ker imam ali študentko ali sestanek ali debatni krožek+kavica ali terenski ogledi ali na novo kaj inštaliraj...in povrh se mi vse na novo inštalira. Do konca tega meseca bi morali biti vse končano in avgusta zavihat rokave.
Delovno ozračje je qluser posted image , se nobeden ne dere tu k na psa.

Vse k na morju uživate, uživajte dalje.
APRILČICA rezultati bodo odlični user posted image , dopust je šel mimo, da si napolnila baterije. Zdaj pa nič naprezat se v taki vročini.
Ala končno nemci odgovorili

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 2571
16.7.2009 15:11:29   
trixi
ojla,
midva s tamalim sva se prišla malo hladit v hišo, včeraj smo namreč otvorili naše "kopališče"user posted image . Sm naredila eno lahko poletno kosilce- pašto na mrzlo, zdej grem še spucat kopalnico in pole sm prosta, pa se greva spet malo kopat. Mi prav manjka malo odklopa, k sm skozi okoli, danes je edini dan, ko mi ni treba nikamor. Zvečer pa pride naša tavelika domov, je bla zdej en teden na morju, zdaj bo pa spet delala, pa eden mora hišo pazit ko nas ne bo doma in rože zalivat. Jutri moram šibat po neko potrdilo za zdravstveno zavarovanje za tujino, mi niso teli nardit kartice, k je stara še veljavna, ma halo, do 31 julija, kaj pa pol, mi pridemo šele avgusta nazaj, kaj pa če se mi glih tistih par dni kej zgodi- sej ne, da vidim vse črno, samo ponavadi ima hudič mlade glih k ni treba.
ONA, ja bi šla eno vržt na jezik, ma kot vidiš ni cajta, jutri moram še dopoldne naredit neki sladkega, ma tast 70 let, pole zvečer itak fešta, sobota pa taglavno pakiranje. Avgusta? Kdaj greste vi kaj na dopust, sej mogoče si že kej pisala, ma sm pozabla user posted image
Anakarin, a ti pa kar v minhen, ben, vidim da tudi tebi ni dolgčas, srečno pot.
Aprilčica, ti si se naplavala? Zdej pa še malo in bo avgust tik tak tu.
Karolina, kje je, je že šla? Onur tudi že uživa, kaj pa MID in mucka? Ben, kjerkoli že so, upam, da se majo fajn.
Ala, grem, kopalnica kliče, čau, čau

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
17.7.2009 21:17:42   
ona
Ojla,
mater je gorko danes,kajne?Saj je prav tako...danes smo šli do Sesljana in tam okoli 14 je tamičkena začela nekaj bruhat,pa vroča je ratala,je dobila vročino in ful mevžasta....sem se prav ustrašla in smo takoj spokali domov,tle je bila tudi prav ko ena štraca in ko ob 14 kličeš v ambulanto,ti povejo,da popoldne ne dela noben pediater...ja itak...petek je pa delasta obadva zjutraj,ker pri nas v Sežani imamo samo dva pediatra....user posted image no,ne bi o dohtarjih...
Potem doma je bila nekoliko boljša in sem jo sedaj peljala k dežurnemu,vročine je mela 38,5,no skor 39,pade ji ne zaboga in je dala dohtarca(ki je bila za spremembo zelo prijazna)voltaren,če bo previsoka vročina in seveda napotnico za bolnico če bo jutri stanje slabše...jaz upam,da bo šlo na boljše in je rekla zdravnica ali je kakšna viroza,ker nima nič vneto,še za meningitis jo je pregledala,ali pa se bo še kaj razvilo do jutriuser posted image user posted image
Jaz upam,da ne bo hujšega,ker danes me je pa kar presenetila,najprej ful dobre volje,polna energije v roku pol ure pa se tako spremeni,da je joj....
Bomo videli kako bo jutri....
Drugo je vse po starem.Se vidi,da ste po dopustih in uživate!!Saj je prav tako!
ANAKARIN,kaj spet v Nemčijo?Saj je zadnjič zdej ali pa ne?Kako je zob,je boljše?
KAROLINA,ste že pripravili za kampiranje?Kam že greste...sem pozablauser posted image
TRIXI,kako bo hčerka čuvala bajto...si kar predstavljamuser posted image Vsak dan bo imela obiske,žurali bojo do onemoglostiuser posted image ...tako sem jaz čuvala bajto v mladih letih,pa v celem tednu nisem niti enkrat zalila mami roč...no lažem,sem jih zadnji dan,ma jih je nekaj prej crknilouser posted image user posted image
kakšni lepi spomini so touser posted image
APRILČICA,si prišla k sebi od pranjauser posted image

Ala,grem crtat našo puncouser posted image

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
17.7.2009 22:24:26   
aprilčica07
Večer,

evo mene na rapot...

skratka v pondeljk moram it v bolnico, ker me morajo nafilat z enimi koktajli, ker imam obupno slabo kri. In taka ne morem in ne smem it rodit... Dete je ok, jst pa očitno ne. Samo fora, da se sploh ne počutim slabo, kri pa grozljivo slaba in to vse po spisku.. Ni kaj, dr že vejo kaj delajo, jim zaupaam..Bom pa mislim, da prenočila v bolnici, ker me morajo imet na očku zaradi kašnih reakcij na une zadeve... Oh ja, saj bo, vse za otročke, ne?

ona: boga mala.. upam, da se pocajta in da se ne kaj razvijeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... tudi naš je bil danes v Sesljanu,z mojimi, in uživat sto na uro, ampak so šli bolj pozno...
trixi: uživajte na dopusti, pa isto velja za karolino!
anakarin: saj vsaki začetki so težki, pol se pa zadeve zjasnijo in je vse lažje...

Nič, grem pod tuš, pol pa pred bajto uživat v hladovini...

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
19.7.2009 11:07:09   
ona
Oj,
tamala je uredu,je bla že včeraj dobra,zjutraj je še enkrat bruhala,potem pa nič več,popoldne je pa že veselo skakala po hišiuser posted image
Hvalabogu,da je šlo na bolje,ker si ne predstavljam bit zdej z njo v bolnici,pa še pred dopustom....
Sem pa danes jaz bolj slaba,imam malo vočine in mogoče se nekaj kuha,ker me tud kosti bolijo...samo,da ni tale nova gripa,upam....
APRILČICA,ma boga ti,no...saj bo vse uredu boš vidla...če pa otaneš v bolnici,se boš pa malo odpočilauser posted image
Nič,grem delat kosilo,čeprav mi vse smrdi in verjetno ne bom niti jedla danesuser posted image
Uživajte!

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......