ona
|
Oj, jaz moram te dneve stalno izklapljat internet,kar mi gre že moćno na živce,ker čim malo zagrmi mi sesuje telekomovo optiko ...še dobro,da mi pridejo popravit,če rabim,ampak čez gvišno ga ni,da izklopim Pol imam skoz spet eno skakanje,včeraj sem bla v Iskri,sem vzela mulca s sabo in sva prav uživala,ker sem šla s kombijem ...ne me vprašat,če mi je blo vroče po poti....ni klime notri Danes bi tud mogla it,ma je šel moj,ker nima kaj takega za delat,hvalabogu... Glede Fincev-so pa fajn ljudje,vsaj uni prvi vtis mi je bil tak...KAROLINA,ma da bi šli gor na Finsko bi bil zgodovinski dogodek za nas po drugi strani bi blo pa fajn,da gremo tja,sem takoj za to So pa nas tej Fonci dobili na internetni strani oz. en tip,ki je iz Slovenije je nas dobil in njih pripeljal dol pogledat,pravim,da je prav sreča,da te kdo tako najde,brez,da sam iščeš delo....sporazumevali smo se seveda angleško,razen enega,ki govori samo finsko(mater kakšen jezik je to),najbolj je izvisel moj dragi,ker ne zna nobenega jezika in v takih situacijah mu je malo nerodno,ma ga že jaz nekako povlečem ven,da se ne počuti izpostavljen...je pa tako trmast,da se ne bo šel nič učit Zdej pa držte pesti,da nam tudi uspe speljat to delo,ker je res fajn in dolgoročno in smo za dolgo let preskrbljeni,če dobimo...upam!! KAROLINA,ne sekiraj se zaradi tamale in vrtca,e bo hitro naučila se borit zase in se postavit zase...naša je tudi taka bolj mila dušica in ko mi v vrtcu govorijo ima vse otroke ful rada in potem misli,da imajo tudi vsi njo in,če se s katerim skrega je ful užaljena...isto stvari,ona bo vse delila in vse razdala okoli,tudi,če njej nič ne ostane....jo moram počasi naučit,da ni dobro vse vsem dajat...kaj čemo,če so taki otroci,je treba samo upat,da bo z leti boljše Boš videla,da se bo tudi tvoja lepo ujela in se imela fajn! A,ja pa ob priliki pozdravi tvojo sodelavko,reči ji,da sem šele zdej skapirala oz. sem se jo spomnila iz otroških let Nimaš kaj ,imam dolge kable ANAKARIN,jaz imam tamalo v vrtcu tudi čez poletje,ker mi je glupo,da se mi tle doma dolgočasi in še sin je bolj na miru in imam nekaj časa zase,ker ,ko pride tamala iz vrtca je stalno za njim in mu gre včasih prav na živce Kaj ti jih imaš doma čez počitnice? Joj,upam,da se ti pozdravi zob,ker to zna kar bolet.. Če greste septembra na moje bo še lepše,kot zdej v tej gužvi...kaj pa tavečja,ker je šola bo tudi šla? ONOUR naj te potolažim glede pakiranja...to čaka tudi mene V glavnem ne komliciraj preveč,s sabo vzemi čimmanj cunj,ker itak pol pinsemo nazaj nerabljenega...jaz letos sem se prav zarekla,da vzamem res minimalno cunj. MUCKA,lepo,da se vsaj na hitrco javiš,ker verjamem,da ti več ne znese...meni ne bi zneslo niti računalnika odpret na tvojem mestu Koga sem pozabla upam,da nobene edino APRILČICA,ti pa itak uživaš!!! Glede albumov je meni čudno,ker jaz lahko vse vidim in nisem imela problemov do sedaj Edino,če se zmenimo,da si raje po emailu pošiljamo slikce,tiste ki vam ne odpira? Al pa dejte obvestit moderatorje,da vam ne odpira albumov...jaz vam več kot toliko ne morem pomagat Nič grem še v Sežano po opravkih preden dvignem tamalo iz vrtca,uživajte!
|