|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Krasa
23.6.2009 20:28:05   
onur
Sem ti poslala zs karolina. Upam, da je prislo. Se smo brez povezave

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
23.6.2009 22:10:26   
aprilčica07
Ojla

kr vidim, da se bomo težko najdle.. jst sem za drug teden bolj na knap, ker gremo v soboto na morje in bom mela ful stvari za štimat..

karolina: ma naš Jakob je tako, on pač vem, da je v bušijo nekaj, se je odločil, da je to Ana, brez, da mu bi mi karkoli rekli in povedali... nikoli nismo omenjali spola, ampak imamo eno knigo, tam je neka Ana in od tam njemu ideja...  vsake tolko me poboža po trebuhu, pa vem, da ga ne morem tolko nosit zaradi Ane, to je pa tudi vse.. kaj vem, bomo vidli kako bo odreagiral, ko bo dete rojeno in bomo vsi 4 na kupu, trenutno je še vedno on ta glavenuser posted image
ona: ja, danes je blo mraz ko pozimi.. midva sva pršla iz doline prej na Kras, tam doli je vseeno malo bolj prijazno vreme kot tle, sem kmali zmrznila.. zdaj sem dala malga spat in sem ga oblekla ko sredi zime.. mater, kje je poletje? ma ne unih 35 stopinj, naj bo vsaj 25user posted image user posted image user posted image  
onur: ja telekom je zakon.. brrrrrrrrrrr.............

Grem, se oglasim jutri:)

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
24.6.2009 9:35:32   
ona
Dobro jutro!
No,kako smo?Danes je zadnji dan šole in grem pol po sina ker prej končajo,pa,da slučajno ne pride tudi bivši ga pogledat,ker imam slab občutek,da bo pridrsal do šole....bomo videli!
Ja,to vreme je pa res...sem prav jezna...danes sem si dala eno majico,ki jo imam spomladi oblečeno,dolg rokav....pa to ni res,jaz tudi pogrešam toplo vreme in malo morja....Sem včeraj malo brala,kako so napovedovali letošnje poletje vroče in oh in sploh...ja kje pa je?
Glede našega randija se bomo res težko zmenileuser posted image Smo se že enkrat tako menile in nič zmenileuser posted image ...bomo vidli,kako nam zdej rata,a?
Glede telekoma-pri nas imamo tudi njih in smo kar zadovoljni,pa tudi popravit pridejo vsaj naslednji dan,ker jim zatežim,da imam firmo,pa še en tip dela tam,ki sem mu enkrat za novo leto dala eno darilce in od takrat se zmeraj potrudi,da smo prvi,ki nam pridejo popravit...se včasih splača malo priliznit,vsaj takim tipom...
No,ONOUR,upajmo,da vam kmalu popravijo!
Nič,grem še kaj naredit,ker pol grem do šoleuser posted image

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
24.6.2009 22:58:18   
aprilčica07
Čerr,

ona: no, pol imaš pa srečo z telekomovci, oziroma imate firmo in to drgači tretirajo.. jst vem, da ko nam ckrne net, me kr brivido prime, ker vem kaj me čaka... so me zadnjič hotli prepričat, da je pr nas neki narobe, pa je bla cela vas brez neta, ma sem mislila, da jih ubušim v žlici vode, banda izkoriščevalska.. račun pa vsak mesec isti, ali dela cel mesecl ali smo pa 10 dni brez..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Glede srečanja nevem če bo kaj iz tega, no.. sem kr malo skeptična, da nam rata... vsaj drug teden se po moje ne bo izšlo.... mi gremo pa na morje, samo nevem ali naj nesem s sabo zimske cote ali poletne... a bo kaj sonca še letos?

Da se pohvalim, danes sem nardila marelično domačo marmelado.. ja, se mi kisajo možgančki očitnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Grem počivat.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
25.6.2009 22:51:18   
ona
Oj
kako sm0 kaj?Mi smo se pa danes tako zabavali z otroci,kot že dolgo ne...smo se igrali skirvalnice na podstrešju,sin se je lotil šivat na mojem industrijskem šivalnem stroju in je bil prav smešen,ker je pol cel popoldne šivaluser posted image user posted image ...samo,da se ne bo šel na kakšno šiviljsko šolo...upam,ker kruha ne bo dosti s šivanjemuser posted image
Pol smo delali torto,ker imata v soboto moj dragi in moj oče na isti dan rojstni dan...gremo jutri na večerjo za našimi in tastom ter njegovo lady...ma izjava tasta,ko se je prej menil z mojim-da ni treba skrbet za njih za kosilo...mater,kaj misli,da me skrbi kaj bojo jedli...še vedno ima v glavi,da moram jaz kuhat!!!Sem se prav smejala in rekla mojemu,da kaj misli,da me skrbi kaj bojo oni jedli...že tako bojo večerjo dobili....
mah škoda besed,jaz se ne bom sekirala,vem pa,da bo vzdušje jutri bolj klavrno in še dobro,da bojo moji tastari tam,da ne bom z njima....
Pol v soboto gremo pa k mojemu očetu in bomo takrat provali to mojo famozno torto...me prav zanima kaj smo spacali...pa otroci so jo tako lepo okrasili,sem nekaj poslikala pa vam pokažem ob prilikiuser posted image
APRILČICA,bravo za marmelado!!!!Veš,boš še meni povedala,kako se to sploh dela,ker imam oz. bom imela veliko sliv in bi žiher naredila marmelado...saj mi boš napisala kako se naredi,a?

Evo zdej kaže vreme po tv in baje,da bo malo topleje postopoma...ja bi bil že cajt,ker ponavadi smo mi šli 25.6. že na morje in mi prav manjka,da že gremo za kakšen dan....

Ok,zdej pa pod tuš in jutri spanje do onemoglosti....sem vam rekla,da ko smo doma(vikend) spimo vsi tja do 10 in prav paše!!!

Lepo se imejte!

Neposredna povezava do sporočila: 2530
28.6.2009 9:59:19   
onur
Živjo in eno user posted image . No pa nam zopet dela. Ja ti telekomovci, ni kaj. V četrtek so kao sanirali napako, ampak nam v petek še zmeraj ni nič delovalo. Pa kličem na siol in pravijo, da so napako odpravili. Ma jim povem, da ne, ker nam nič ne dela. No pa ponovno javi napako na telekom in nato je v petek zalavfalo. Račun bo pa konec mesca isti, čeprav smo bili en teden brez TV, telefona in interneta. Ma kaj čmo. user posted image user posted image user posted image user posted image
Drugač smo v redu. Prejšnji teden smo bili mal v šopingu za tamalo. Danes pa gremo k mojim na kosilo, ker je imel tatek v petek rojstni dan. Sem mu naredila torto.
Se še kaj javim in mejte se.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
29.6.2009 11:03:28   
ona
Dobro jutro?
Kam ste se spet skrile?user posted image
Pa je vikend za nami.Mi smo bli večinoma doma,ker je bla mati(beri-jaz) depresivnauser posted image
Ma kaj ne bom s tem vremenom,da niti ven iz hiše no moreš it,no....pa mulci skozi težijo,da gremo do Sesljana...ja,kam naj gremo v tem mrazu????Ma upajmo,da bo počasi boljše,kot napovedujejo in bo prišlo tisto poletje....
Smo se pa čez vikedn tako najedli,da moram it prav na dieto...se hecam...smo praznovali od mojega in od mojega fotra rd,tako,da si predstavljajte koliko je blo skoz za jestuser posted image

ONOUR,fajn,da so vam popravli siol!!Pa vse najboljše očetu!!!!

Ala,se beremo!

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
29.6.2009 13:07:01   
karolina*
Ojla punce

Mi smo pa uživali na morju od četrtka. Sem vzela v petek dopust in smo šli na Cres, v en lušten kamp. In se imeli prekrasno. Vreme je bilo bolj spremenljivo, ta mala in moj sta se vseno malo kopala, jaz pa sem bolj noge namakala. Ma dežja ni bilo in to je glavno, je pašalo par dni dat možgane na off. Mal smo tudi Cres raziskovali, je prou lušten otoček, zanimiv, nisem še nikoli bila. Zdaj pa še štri tedne potrpet, potem pa veselo na ta pravi dopust .

Glede telekoma sem jaz imela podobne izkušnje, kot jih opisujete. Zato sem preklopila na AMIS in moram potrkat je vse ok. Tudi ceneje je in sem ful zadovoljna.

Aprilčica bravo za marmelado. Js tudi vsako leto rečem, da bom kaj naredila (marmelado ali vložila sadje) pa gre pol vedno mimo in si rečem, da itak nima kdo tega jest in pol mečemo stran…

Šibam kej nardit, ta teden bomo imeli spet pestro, spet en kup sestankov…

Uživajte

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
29.6.2009 21:57:40   
aprilčica07
Ojla

onur: velkom bak:) lepo, da so vas spet priklopli..user posted image user posted image user posted image
karolina: ja, Cres je lepo otok, mi smo bli tam večkrat in mi je blo vedno lepo, pa niti ni tako daleč, tako, da lhako komot greš za vikend do tja, ne?
ona: recep za marmelado? ma sem ga dobila na kulinarikiuser posted image user posted image user posted image bom provala pogledat če najdem povezavo, sicer pa nič posebnega, malo sem pokuhala marelice, pa res od oka vrgla notri cukra in to neki caja pustila da je vrelo.. pol sem malo potenfala marelice, da ne osanejo kašni večji kosi, pustila, da se malo ohladi in dala v tople kozarčke... bom čekirala recept, da ti zdaj nisem kaj narobe povedala user posted image user posted image  

Jst sem pa tako sita, sva bla z mojim na terenu, pa sva šla še jest  ven, po dolgem cajtu in sem zdaj tako sita, da komaj diham. Sicer ratam trenutno  hitro sita, ker očitno je trebuh že tako velik, da pritiska vsepovsod...  in itak pol sem kmalu spet lačna in tako gre dan mimo pr meni...

Se pripravljamo na morje, gremo v nedeljo. Ful stvari je še za pošttimat, ampak nevem kdaj nam bo vse uspelo, recimo da bo, no..user posted image user posted image user posted image

Zdaj grem pod tuš, pol pa kavč in tv.

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
30.6.2009 18:37:14   
onur
Živjo. Mater je soparno te dni, prav dol tišči. Gre vsa vlaga ven iz zemlje. user posted image user posted image user posted image user posted image Drugač mi smo ok, malo sitni no, ma kaj čmo, tudi taki dnevi so. Počasi se tudi mi pripravljamo za morje, komaj čakam. Gremo 14.7. Žur doma je uspel, očkotu smo pripravili tudi torto. Je bil vesel, čeprav ni za take žurke. Se je zdaj obrnilo oz. mu je bilo menda zadosti, ker je v mladosti dosti prežuriral - harmonika in ohceti. user posted image user posted image user posted image user posted image
Ona, ja upam, da bo to vreme kaj boljš kot je.
Aprilčica07, user posted image user posted image user posted image user posted image za marmelado. Sem jedla domačo iz marelic in je res super.
Karolina*, paše oddih, a ne. Tudi midva rada kampirava. Drugo leto gremo sigurno kampirat. To sva rekla, da gremo raje v apartma, ker mala še ne hodi.

Neposredna povezava do sporočila: 2535
30.6.2009 20:45:16   
ona
Večer...
sem ravnokar ugotovila,da jaz sploh nisem za med vas user posted image user posted image
Vse ste nekam navdušene nad kampiranjem,ma mene ne spraviš niti lulat v naravo...resnouser posted image
Se prav bojim,da mi kaj spodaj skoči noter,kakšna žvau user posted image user posted image
Ja,malo smeha ne škodi,ma je res!ma glavno,da vam paše tak način dopusta in,da se imaste lepo!!!
Mene vem,da me razen v hotel s klimo ne spravi drugam noben buh user posted image

Ej,danes smo pa z otroci udarli en tak fajn izlet,ne boste verjele,smo šli z vlakom do Štanjela in potem nas je prišel moj oče iskat,smo bli tam eni dve uri in pol nazaj z vlakom.Kako sta mulca uživala...ko je vlak speljal sta prav vriskala,najbolj tamala,ker tavečji se je že peljal,tamičkena pa je šla prvič in obvezno moramo ponovit ob priliki!Samo je pa ena žalost,ko vidiš,da v Sežani vstopi 5 ljudi za Gorico in za nazaj smo sami prišli z vlakom,žive duše ni blo gor....jaz ne vem kakšne izgube ima železnica,po moje ne majhne....
Zdej pa še čakamo lepše vreme,da gremo do Sesljana in upajmo,da že v petek,držite pesti za sonce!

APRILČICA,bom šla pogledat za recept in se bom tudi jaz lotila delat marmelado,sicer rabim le en velik kozarec za celo leto,ker jo dajemo samo na palačinke,drugače jo nima kdo jest...
Kako je zdej,ko si lepo doma?Super,kajne?Pa na dopustu tudi uživajte maksimalno,ok!

KAROLINA,fajn,da ste bli malo na morju!!Paše malo oddih...jaz komaj čakam,da gremo na dopust....

ONOUR,otroci so pa po vremenu dostikrat in sitni,nimaš kaj!Jutri bo že boljše...
TRIXI;kako je?
MID,ala na raport!
MUCKA,vi ste ok?
KASSO,pa ti?

ala,grem malo po netu pogledt kaj pravijo o Michaelu Jacksonu...kaj vam je bila všeč njegova muzika?Meni niti ne preveč,razen komadov iz 80 let,kateri so mi še zdaj super,pa malo mi ga je tudi škoda,ker je vseeno premlad umrl....taka je usoda...
Uživajte!

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
30.6.2009 21:50:39   
MID
Pozdravljene!
Evo,da se vam malo oglasim.Vem,da me že dolgo ni blo sem gor,ma babe moje,če ne bo te slabosti kaj kmalu konec bom umrlauser posted image .Si morate mislit,vsak dan od cca 10.30 zjutraj,dokler ne ležem spatuser posted image .Če vam popravici povem,jedva zguram stvari,ki jih morem.Srečo kot imam,imam še tamalo doma in ne v vrtcu,ker tu pri nas razsaja nek virusni menigitis in si tega ne dovolim privoščit ne ta mali,ne sebi v tem stanju kot sem.V glavnem si lahko predstavljate kako pestro mi je.
Vidim,da se več ali manj vse počasi odpravljamo na dopust.
APRILČICA mi gremo pa v ponedeljek.V soboto imamo namreč eno poroko,v nedeljo moj dragi itak ne bo sposoben it,tako da nam ostane ponedeljek.Še dobro,da gremo v kamp in si lahko izmišljujemo kdaj it in kdaj prit.
Seveda pa je tu nastal en velik,tak tipično moj nosečniški problem.Muhavost.Ja,ne boste verjele.Tudi v prvi nosečnosti sem bila pri vsaki odločitvi zdaj tega,zdaj drugega mnenja.Smo se z mojim lepo zmenila,da greva v en kamp v Rovinj,smo ga šli tudi pogledat in rezervirali parcelo(hvala bogu,da je rez.brezplačna),zdaj me je pa par dni nazaj kar ena sitnoritost prijela,da tja pa glih nebi šlauser posted image .Ja,in zdaj je velik problem kam za milega boga it?Nebi šla glih nekam daleč,ker se bojim kakšnih komplikacij trenutno prevsem v tej zgodnji nosečnosti.Pozna,oz.je katera bila že v kakem vredu v prvi vrsti zelo senčnem kampu,drugo niti ni tako grozno pomembno.Ma,ja sej vem,da sem prov smešnauser posted image .V bistvu me po moje najbolj zeza tole ušivo vreme in strah pred njim v času dopusta.Se mi letos prvič dogaja,da se mi v bistvu sploh ne da it na morje.Nobenega filinga,nič...
ONUR kam pa greste vi na morje?Sorry,če sem spregledala.
KAROLINA kako se počutiš ti?Ti je kej slabo?
Jaz sem bila danes na prvem pregledu.Hvala bogu je vse ok,smo1,5cm veliki in srček takooo lepo bije.user posted image Ma samo,da bi se vse lepo izteklo.Aja,rok imam pa izračunan 7.2.2010.
Super Karolina,za vaš vikend podvig.V katerem kampu na Cresu ste pa to bili?Ti je bil všeč?
ONA po moje,bi bila tudi ti ful navdušena nad kampom,le probat bi mogla enkrat.Meni je ful vredu,ker si cel dan na free,v naravi,nisi obvezan na nobeno stvar in v bistvu,ko vidiš otroka,kako v tem uživa,ne zamenjam več za drugačen dopust.Imam pa tudi sama prekrasne spomine iz otroštva,ko smo hodili na morje,vedno v en kamp v vrsar,ma je blo tako lepo.
No,ja,mogče te pa le enkrat navdušimouser posted image .
ANAKARIN upam da ti ta nova služba da dihatuser posted image .
Ala grem jaz počasi.Se beremo!
Lahko nočko!!!

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
30.6.2009 22:07:40   
aprilčica07
Čeeer,

ona: še jst se ti pridružim pri nemaranju kampiranja.. jst tudi ne gremv  kamp, no, mogoče če bi šli za par dni, in to sami, ampak z malim pa niti pod razno.. sem rada komot, hoečm tuš na dohvatu ruke, pa šparget, da lahko kaj na komot skuham... ja kaj čem, srečo imam, da tudi moj ne mara preveč kampirat, čeprav če bi jst bla drgačna mislim, da bi on z veseljem šel.. ampak ko vidi moje frise ob omembi kampa, ga verjemite mine vsa voljauser posted image user posted image user posted image
MID: muhavost?? ja, spada zraven... mene sice ni lih dajala, pr meni je bla sprememba razpoloženja bolj sumljiva, iz sekunde v sekundo me je metalo iz ene skrajnosti v drugo, ampak je minilo..  bo tudi pr tebi, zihr...  super, za prvi pregleduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   pa naj ti slabosti  že enkrat mineeeeeeeeeeeeeeeeeejo.....
onur: lepo, da je žurka za tatkota uspela... je to tak fanj občutek, ne? ko nekomu neki ušitmaš..

Jst pa moram kaj naštimat za morje, nimam še nič napravljenjega in zgleda, da bom mogla nest od zimske garderobe dalje vse po spisku...

Grem, pod tuš, me vse srbi, sem letala za malim po neki visoki travi in se morem čekirat, da nisem vsa polna klopov.. me namreč obožujejo te preklete male žvali...user posted image

Nočko.

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
30.6.2009 22:24:36   
onur
Mid, na Krku v mestu Krk je kamp Ježevac in je fajni. Sicer ful nabit poleti, senčen je tudi. Edino plaže je bolj malo. Na morje pa gremo letos na Rab.

Neposredna povezava do sporočila: 2539
1.7.2009 0:09:37   
mucka25
Čer.

no mi smo vredu, sem vas sam na hitro prebrala bom kdaj drugič kaj več pisala, se mi zdaj ne da. Za MID imam sam nasvet za premagovanje slabosti, no nevem če zraven sodi tudi bruhanje, sam men so najbolj pomagale tablete b-kompleks. Naj hitro minejo slabosti in muhavostuser posted image , no malo smo lahko, zdaj je vsaj izgovor pri roki. drugače pa uživajte na morju vse ki zdaj greste, mi bomo morde šli prot koncu avgusta. Pa meni tud kamp ne diši.

nočko

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
1.7.2009 8:06:01   
Anonimen
Dan,
evo sm si vzela minutko več, da sm vas prebrala.
ONA ideja vožnja z vlakom. To tudi mi dalj časa planiramo, ma bomo en vikend že izkoristli, da gremo do naših na kosilo in nazaj z vlakom domov user posted image .
MID hmm...muhavost nekako spada ja in bo minila. Kar se tiče morja, ne zdej obremenjevat še moža kam it, ker tebi tam ne paše. Poznam ta občutek in raje uživajte, kjer ste meli rezervirano. Sej ni važno kje ste, itak boste zrihtali.
ONUR mi smo tud bli pred 5 leti v kampu Ježevac ene 2 dni, nato smo prešaltali v kamp Čikat na Mali Lošin, ki je tudi super lokacija.
MUCKA ste vsi ok? Kako se zdaj odziva mali na svoje male sestrice?
KAROLINA ooo fajn ste izkoristli podaljšan vikend user posted image .

Čujte jz na dieto moram it obvezno in to bom samo sadje imela pri sebi na šihtu. Samo na tople malice ali sendviče so me peljali in doma zopet proti večeru jest, ko da nism cel dan nč jedla. Zdej mi je too much, ko se oblačim v hlače.
V službi ne vem več kaj delat, kr imam vsak dan eno novo informacijo in se lovim in gledam nato odredbe, zakone in odloke, kdaj še kako direktivo. Totalno sm razcepljena. A glavno delo še začela nism delat, ker niti ne znam še, se učim in s tečaja nisem kaj dosti odnesla. Sam je bil tako glupo narejen, da buh pomagi. Sami vedo , da je program (ki ga nujno potrebujemo) preveč obsežen in so nam samo pokazali kaj lahko delamo in kaj se vse da delat. A vaje pa katastrofa, ene 15 min so ti dali in nobeden ni prišel do konca. Dali cd in skripto z vajami, pa se zdej uči doma. Niti taknila nism, ker me doma še na wc ne pustijouser posted image .

Oh ja, bo že se tolažim in se bojim hkrati.

Zdaj pa veselo na delouser posted image

(odgovor članu onur)
  Neposredna povezava do sporočila: 2541
1.7.2009 8:36:23   
karolina*
Ojla!

Js sm dns čist crknjena. Smo imeli včeraj sestanek do 10h zvečer, danes pa je še eden zvečer napovedan...Pol bo pa menda mir do septembra...upam vsaj, no.

MID ti verjamem, da si muhava....Sploh če ti je stalno slabo, se ti nč ne da...Ma ko boš enkrat na morju, bodo tudi slabosti minile in s tem vsa muhavost, boš videla. Tako da ti kar odženi te misli, da ne bi nikamor šla in se odpravite. Če ste že rezervirali parcelo, kar pojdi tja. Čeprav, če lahko povem svoje mnenje, mi  je ta možnost, da lahko parcelo v kampu rezerviraš prou mal neumna...tako bo počasi tudi kampiranje izgubilo svoj čar in bo ratalo enako kot z apartmaji, ko jih moraš že januarja rezervirat, če hočeš avgusta it...No, ma da ne zaidem s teme...Če pa ti res ni it v Rovinj in bi rada bila nekje blizu doma, ti svetujem Krk (uni kamp Ježevec, ki ti ga je priporočila Onur je sicer fajn, sam je na vrhu hriba, stran od morja in če pomislim, da bi morala v nosečnosti vsak dan dvakrat na dan lazit v tisti klanec, me kar mine user posted image ). U glavnem, na Krku je lep in miren kamp Glavotok. Je pa res to, da je otok Krk v splošnem dražji od ostalih otokov, to pa zaradi tega, ker nima trajekta in je tako lahko dostopen. Mi smo npr. ta vikend na Cresu za kamp plačali pol manj kot na Krku (v tem Glavotoku, ki je ful preprost). Na Cresu smo bili v kampu Slatina, ful lep, velik, pol parcel v senci, pol v polsenci in soncu. Je pa zelo urejen, WC-ji so novi, posebni prostori so za otroke (majhni tuši, školjke,...). Šli smo si ogledat tudi kamp v Osorju in je tudi fuuuul lep, ta je pa popolnoma cel v sencu, v borovem gozdu. Oba ta dva kampa sta prav pri morju, sta pa oba na terasastih parcelah, tako da če si čisto na vrhu imaš s plaže tudi nekaj za hodit. Potem je še en zanimiv kamp na Cresu in sicer v mestu Valun. Tja pa ne moreš z avtom, ti dajo na recepciji voziček, kamor si zložiš vso kramo in si jo pelješ v kamp, avto pa pustiš na parkirišču. Je pa ta kamp manjši in po mojem poleti ne dobiš placa. Jaz grem sicer raje na otoke, ker časa porabiš ravno toliko kot npr. do Rovinja, ma čistost morja je pa neprimerljiva...
Drugače pa se moje slabosti počasi umirjajo. Jaz bruhala sicer nisem nič, mi je bilo pa tudi meni po cel dan slabo in me je tiščalo v želodcu...In posledično sem stalno jedla (kakšno porkerijo seveda user posted image ) in posledično se že poznajo kili. Pa tudi trebuh se mi že kar pozna. V prvi nosečnosti sem imela tak trebuh v 16-17. tednu...Uglavnem, glede na to, da je moj PDP 10 dni pred tvojim (26.01.10), predvidevam, da se bodo tudi tvoje slabosti kmalu umirile. Kot sem rekla, če ne prej ko boš na morju in boš odklopila zunanji svet user posted image

Onur, lepo, da vama je všeč kampiranje. To, da tamala ne hodi, pa sploh ni ovira, da ne bi šli šotorit. Mi smo bli s tamalo na potepanju po Avstriji (spali v šotoru) ko je imela 6 mesecev...In smo vsi tako uživali user posted image . Če ti ni za it, seveda ne it, ma samo povem, da se ravno tako da.

Ostale nekamperke user posted image : sej ni nč narobe s tem, da vam ta način dopusta ne ustreza. Hvala bogu, da smo si različni...Mene naprimer za nič na svetu ne spraviš na dopust v hotel ali na potovanje z agencijo. Ma če bi bili vsi taki, pol bi propadle vse agencije in vsi hoteli, tako da je prav da smo taki in drugačni. Vsak si izbere tisto kar mu pač paše in kjer se dobro počuti. Jaz vem, da se ko sem v kampu, v naravi, počutim, kot da lebdim...Nobenih skrbi, nobenega reda, nobenih pravil, nobenih omejitev, nobenih stopnic, televizije, interneta, telefonov,...Najlepše pri vsem tem pa je, da sem v bistvu v "million star hotelu"... user posted image user posted image user posted image user posted image

Skratka vsak po svoje, glavno da se gre, še dobro, da si vse to sploh lahko privoščimo v teh časih. Tako da dejmo uživat tam, kjer nam paše , to je najbolj važno!! Kamp/hotel/apartma/bungalov/morje/reka/jezero/hribi/toplice,... možnosti je neskončno in zato je prav, da si vsak izbere tisto, ki mu najbolj ugaja in da tam pozabi na vse skrbi in težave vsakdanjega sveta!

šibam kej delat zdej user posted image

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
2.7.2009 21:09:02   
onur
Živjo. No še en soparen dan. Se je tako napravljalo za padat in ni bilo nič. Je samo grmelo. Drugače pa sva bila z mojim včeraj v Novi Gorici in kupila strešni kovček za na avto. Kmalu sva se skregala katerega čva, vendar se na koncu sporazumela in bila oba srečna. user posted image user posted image Drugač grem drug teden do frizerja in še kupit, kar manjka za na morje, ker 14. bo kmalu tu.
Se je pa naša začela nekaj plazit. user posted image user posted image user posted image user posted image Mamica bolj srečna kot ona.
Anakarin, se boš že vpeljala v delo. Verjamem pa, da doma nimaš cajta gledat službene stvari.
Mid, muhavost je itak del nosečnosti. Ti kar bejži, kamor imaš rezervirano in uživaj.
Aprilčica07, nedelja se bliža. Kam že greste na morje?
Karolina*, ma kje delaš, da mate tako pozno sestanke. Me mal pozabljivost daje.
Ona, upamo na lepš vreme, da bomo saj kaj poletja uživali.

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
2.7.2009 22:45:03   
aprilčica07
Ojla

zadnje javljanje pred dopustom, verjetno.... gremo v soboto zvečer, ali pa v nedeljo, gremo pa v Medulin v en fensi špenci opremljen aparta, ni da ni notri.. je od ene firme, kjer dela kolegica in so ga nam odstopli, ker drgači ga lih ne dajejo v uporabo navadnim smrtnikom...user posted image user posted image user posted image mi smo bli že enkrat  tam, leta 2007 ko je bil Jakob rojen in je blo super... Le vreme je blo bolj šwoh, ma imam občutek, da tudi letos ne bo drgače... napoved ni lih dobra, ampak j...... v najslabšem primeru pa pridemo prej domov, kajne?

Sicer vse po starem. Trebuh je enormen, kg tudiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , zatekat sem začela, skratka ena sama nosečniška idila me daje.. ampak bo minilo, samo, da bo dete zdravo, vse  ostale je brezpredmetno:)

karolina: bejži na bolovanje.. te bojo ugonobili tam na šihtu...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
onur: kot sem že napisala, gremo v Medulin.. ni lih naša priljubljena destinacija, ampak ok,  važno, da nekam gremo.. drgači pa hodimo  na hvar že več let in smo ful zadovoljni...

tako bejbe, lepo se imejte, in se beremo po  dopustu.. pridemo nazaj pa pred 16 07, to je zihr, točno kdaj pa še nimamo pojma....

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
3.7.2009 11:25:19   
onur
mucka25, sem si pogledala slikce, joj ma so luškane tvoje prinčipese. user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2545
3.7.2009 23:02:52   
ona
Ojla punce!
Vas samo na hitro pozdravim,ker imam še kar za delat na računalniku....
Vas bom enkrat v vikendu prebrala bolj pozorno,ok!
Sem samo slike od Mucke pogledala in so res tako lepe punčke,da bi jih kar domov vzelauser posted image
ala lepo se imejte...jutri gremo do Sesljana in mogoče se vam zvečer kaj javim.Tiste,ki greste na morje uživajte kar se da,ostale pa tudi!!

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
6.7.2009 8:11:54   
Anonimen
helo,
dokler ne začnem s polno paro "delat", se bom malo vama posvetila, da se še zbudim vmesuser posted image .
Ta vikend smo meli kr pestro. V soboto smo skočili malo na murje. Imeli smo plan it v Umag, a povsod bila blokada na mejah. Pa smo ostali kr na naši obali, v Ankaranu. Saj vem, da ni bog ve kaj, ma važno, da smo se odklopili in uživali. Mene pa je v petek zvečer začel bolet-rasti modrostni zob. In celo noč in celo soboto in zopet celo noč, najhujša noč, in končno se malo umirilo z močnejšo tableto.
No v noči s petka na soboto sm vsake 3-4ure vzela po eno lekadol tableto-NIČ, v soboto mi je prijalo sončenje na obolelo mesto in dokler sm migala, manj me je bolelo. Nato v drugi noči, ajej 2 lekadola skupaj-NIČ, pa dajala tople obkladke, malček jenjalo. Ma kaj ko mi je potegnilo na uho in še vsa odtečena bla, da nism mogla ne pit, ne jest.
V nedeljo dobila tablete Naprosen in končno po 15min se stanje umirilo. Danes HB več k 3 ure spala, lih tako sm mogla na cca 4-5 ur vzet eno tableto in otečena bezgavka je bila pol manjša. Uho tudi nehalo bolet. Zakaj nism šla k dežurnemu? ker nism vedla, da bo tako hudo in v nedeljo nikako zvedet, kdo je najbližji dežurni. Pa še v Lj niso vedli kdo je. sm si rekla, če bo hudo še tako naprej, bom pač šla k moji. No ma se je preživelo. Tablete imam s sabo za vsak slučaj na šihtu.
no "delo" prihaja na mojo mizouser posted image , ala moram se učit kako "delat"

(odgovor članu onur)
  Neposredna povezava do sporočila: 2547
6.7.2009 16:35:55   
ona
Oj,
ma kako letijo tej dnevi in ure....danes smo imela z mojim neke poslovne obiske iz Finske in upajmo,da smo v igri za eno ful fajn delo in kar je najvažnejše je dolgoročno,moj se že križa,ker bo mogel še koga zaposlit,ma ni važno,glavno,da je delo!!Smo jih peljali še na kosilo in se je blo prav fajn pogovarjat z njimi kakšne so navae na Finskem in kaj oni jedo...smo se tako nasmejali,ker ne poznajo kalamarov in ej natakr prav prinesel enega surovega za pokazat kako zgledajo in so jih seveda naročili,ker smo jih tudi midva z mojim in se niso mogli načudit kako so dobri tej kalamari na žaruuser posted image user posted image
Imajo pri njih več ali manj vse iz lososa kar se rib tičeuser posted image
Samo te zadnje dni samo nekaj žremo,včeraj smo bli na kosilu,ker je imela nona od mojeg rd in je povabla kar nekaj žlahte,tako,da je blo prav super.Ko sem prišla domov sem še tamalo peljala na en rd in spet za jest in jest...mater,moram it prav na dietouser posted image
V soboto smo bli z mulci v sesljanu in smo ful uživali,tamala plava v morju brez problema,za sina niti da govorim,skratka super je blo!!
Ve ste tudi uredu,kot sem na hitro prebrala!
APRILČICA,ti si že menda na dopustu,če sem prav zastopla?verjamem,da ni Medulin tista tvoja destinacija,samo v tvojem stanju je edina primerna,mi smo bli v Umagu,ko sem bila jaz noseča...za vsak slučaj,malo bližje!
KAROLINA,pejdi ti res na kakšno bolniško,a?Saj lahko preslišiš določene stvari v službi,ampak vseeno se te dotaknejo vsaj malo in ni ti treba tega prenašat,v glavnem misli nate in otročička,drugo ni pomembno!
MID,kaj je to muhavost pa nimam pojma...mogoče bi mogla mojega vprašat kakšna sem bla jaz,saj je enkrat rekel,da če bi me nosečo spoznal,bi naredil en velik krog okoli mene,da me ne bi srečal,tako sem bla tečnauser posted image user posted image
ANAKARIN;kako je zob,je boljše?Jaz ti priporočam,da vzameš nalgesin za bolečine drugič,ker tej lekadoli so bolj tako tako!
Ok,letim na wc...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
6.7.2009 23:16:58   
onur
Živjo. No zdaj mam čas. Pišem seznam, kaj potrebujem za na morje, še posebej za tamalo. Joj, se mi bo user posted image user posted image user posted image user posted image . Drugač pa danes čez dan je bilo zelo malo spanja, menda vpliva nanjo luna (sem prej gledala, da je skor polna) ali pa so zobi, ker ima spodaj dlesen otečeno. No bo že. Možek je šel v nočno tako, da sva sami. A ja. Smo kupla tamali bazen in kaj se zgodi. Je bil zunaj in je zapihalo in ga je fliknilo na gartrože tako, da se je predrl. Ma ga je možek nato zaflikal. Ja no. Glavo mam čist polno tako, da lahko pišem malo zmedeno.
Ona, imate pa same hude stranke. Finci. S čim pa se ukvarjate v podjetju?
Anakarin, verjamem, da modrostni bolijo kot norc. Ko so meni poganjali tud jest nisem mogla. Upam, da bo čim prej boljše.
Kje ste pa ostale, karolina*, mid, trixi, ... Lois se pa nič več ne javi.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
6.7.2009 23:45:24   
ona

Oj,
zdej sem se hotla odpravit spat in grem še sem gor pogledat in ugotovim,da sem na ONOUR čisto pozabla prej...ej,sorry,imam tud jaz zmedeno glavouser posted image
Verjetno deluje luna tudi pri meniuser posted image
Sem ti hotla čestitat za tamalo,da se je začela plazit,ker meni so bili taki dogodki zelo pomembni,ker se otrok čez noč nekaj navadi in je ful lepo jih spremljatuser posted image
no,zdej grem pa mirne vesti spatuser posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......