|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del
18.7.2009 21:37:31   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Lara kako kaj?

Za ****.... internet me zajebava... nalaga in nalaga in nalaga.... in nalaga.... katastrofa... jst ne vem, kaj je moj namudril, da je to ratalo..

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
18.7.2009 21:37:42   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

...kaj vidva sta še vedno na tistih obrokih al že jesta "našo" hranouser posted image

Katerih tistih? Zjutraj in zvečer je aptamil + ....lino (čokolina in keksolina še ni dobil), dopoldne kakšen sokec ali sadna kašica, kosilo jé bolj ali manj naše, popoldne pa kakšen jogurt, skuta.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
18.7.2009 21:40:55   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

ma ne smemo tak študirat...hudiča.....
verjeti moramo v pozitivno...

Saraya saj jaz pozitivno razmišljam, ne bom pa zdaj rekla da sem sto posto, da bomo mi, naše družine in prijatelji vsi ostali zdravi, ker 5 % pa vseeno najeda en dvom kaj pri vragu je to za en vrabec.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
18.7.2009 21:42:04   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Za ****.... internet me zajebava... nalaga in nalaga in nalaga.... in nalaga.... katastrofa... jst ne vem, kaj je moj namudril, da je to ratalo..

Čudi se. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
18.7.2009 21:43:42   
meta21

Golaža, čebule, česna, arašidov in oreščkov in takih zadev še ni jedla.

Sem že enkrat spraševala pa mi ni nobena odgovorila... Zakaj ne bi smeli jest čebule in česna? Jaz to dvoje za nas kar veliko uporabljam in tudi Lovro že vsaj 2 meseca ali pa raje več, jé oboje. Obožuje testenine z omakco iz olivnega olja, paradižnika in čebule (pa še kakšna bučka al pa paprika...). Pa tudi česen je že dobil v špinači.

Golaž pa jaz naredim na veliko čebule, dodam paradižnikovo mezgo in govedino in tudi ne razumem zakaj ne bi smel tega jestuser posted image . Razsvetlite me prosim, čeprav zdaj tak je kar je...user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
18.7.2009 21:44:12   
arabela*

ma ne smemo tak študirat...hudiča.....
verjeti moramo v pozitivno...

Saraya saj jaz pozitivno razmišljam, ne bom pa zdaj rekla da sem sto posto, da bomo mi, naše družine in prijatelji vsi ostali zdravi, ker 5 % pa vseeno najeda en dvom kaj pri vragu je to za en vrabec.

mene je ko hudiča strah.....ful ful fullllllll

ampak..........

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
18.7.2009 21:44:53   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Sem že enkrat spraševala pa mi ni nobena odgovorila... Zakaj ne bi smeli jest čebule in česna? Jaz to dvoje za nas kar veliko uporabljam in tudi Lovro že vsaj 2 meseca ali pa raje več, jé oboje. Obožuje testenine z omakco iz olivnega olja, paradižnika in čebule (pa še kakšna bučka al pa paprika...). Pa tudi česen je že dobil v špinači.

Golaž pa jaz naredim na veliko čebule, dodam paradižnikovo mezgo in govedino in tudi ne razumem zakaj ne bi smel tega jestuser posted image . Razsvetlite me prosim, čeprav zdaj tak je kar je...user posted image

naša tud to vse je.......user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
18.7.2009 21:45:23   
pf

Katerih tistih? Zjutraj in zvečer je aptamil + ....lino (čokolina in keksolina še ni dobil), dopoldne kakšen sokec ali sadna kašica, kosilo jé bolj ali manj naše, popoldne pa kakšen jogurt, skuta.

Jej kak je Lovro slatki. Sem videla, da si imela kaj za početi na plaži v Biogradu, ker je malih kamenčkov polno. Mi trije smo šli en dan v Zrče za dve uri, ker več nisem zdržala. Če ni mala dala sto kamenčkov v usta v uri lahko kar oslepim. Joj mene joj. Ati se je vozil z vodnim, jaz pa kamenčke pobirala iz ustk in ji razlagala, da to ne sme in ne to in fuj in ne vem kaj še vse, mala pa se mi je smejala in gas naprej. Vrabec mali.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
18.7.2009 21:48:53   
ključek
babnce, nočko.user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
18.7.2009 21:49:25   
pf

Zakaj ne bi smeli jest čebule in česna?
Razsvetlite me prosim, čeprav zdaj tak je kar je...user posted image

Nimam blage veze zakaj ne, tak mi je bilo rečeno pri P, česna v špinačo njeno ne dam. Njeno to pomeni, da jo vzamem za njo stran in dam v drugo kozico. Omake sem delala na poru dosti,  kar baje je ok, čeprav por je meni tudi čebula oz. vsaj tu nekje. Makaronovo meso in bolognese naredim zaenkrat brez čebule. Je tudi dobro, pač dodam dosti svežega paradižnika, večbarvne paprike, bučk, origana in ima tudi neki okus. Golaža pa še ni jedla ravno zaradi čebule in pa seveda fanta za gulaž. user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
18.7.2009 21:50:35   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

Tu nočka, na facebuku pa hello. Ti, ti. user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
18.7.2009 21:51:30   
ključek

Tu nočka, na facebuku pa hello. Ti, ti. user posted image

ne ne. tudi tam je nočka.user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
18.7.2009 21:55:20   
pf
Grem pred TV. Ati nama je švrknil s kolegi na pijačo in ker bo verjetno žeja huda, ga še ne bo en čas. Si vsaj pilota ne rabim delit z nikomer. user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
18.7.2009 21:55:57   
pf
Lahko noč.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
18.7.2009 21:59:49   
Lara Croft

MTY pa kje si ti?
Lara jaz tudi imam še dvoje paketkov ledene dobe. A še zbiraš?

Meni manjka samo še tisti, ki OK kaže.. user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
18.7.2009 22:02:23   
arabela*
grem ...se kasneje vrnem...če bo katera še tu....

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
18.7.2009 22:03:04   
*bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Ji bom pa tudi jaz dala takoj to, kot pijemo mi. Kaj čem zdaj ekstra sveže mleko kupovat, ko pa se mi bo sproti pokvarilo v hladilniku? Saj bom videla, no.... ampak mi smo nekak na alpsko navajeni.

Saj se ne pokvari kar tako. Tri dni je lahko v hladilniku prekuhano in itak ga tak mala spije v tem času oz. poje z raznimi linoti. Pa v kavico si ga lahko tudi daš.

čaki, čaki.... kaj to mleko je treba še prekuhat? Potem pa res dvomim, da bo to pri nas špilalo user posted image  

Aja, za tisto od kmeta vem, da se prekuhava, ampak jaz bi v trgovini kupila.

No, pri bubiju smo šli kar na alpsko, pa ni videt, da bi mu kaj škodilo user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
18.7.2009 22:03:07   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978
No, v glavnem, začela sem se malo učit. Moram še 3 izpite naredit do konca faxa, zdaj sem pri fiziki in še vedno se sprašujem zakaj že imamo mi ta izpit na faxu user posted image

SAj bo, daj.... fizika pa je fajn za splošno razgledanost user posted image user posted image user posted image  Pa vsakdanjo rabo - da veš, da ti bo jabka padla na glavo user posted image  Pa da znaš kak vzvod naredit. Meni še štrom prav pride, sem ravno včeraj nekaj po štekarih šarila user posted image

No, pa še tu napišem, ko si že ravno makaronflajš omenjala - jaz zdaj kupujem goveje (ali telečje)  mleto mesto namesto klasične mešanice. Tak da ni treba ekstra kuhat. Se res pozna malo pri okusu, ampak ni panike.

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
18.7.2009 22:03:11   
*bubi*

Nam je največji problem dobit male dinozavrčke user posted image  

še rabiš??jih imam.

Hvala za ponudbo. Mislim, da se bo tisti manjkajoči drug teden znašel v kaslčku user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
18.7.2009 22:09:07   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

...men tudi na Bolhi ni šlo na MČ(mamina čvekalnica) pa nekako greuser posted image ....en vrtiljak je že šel,igralna podloga,košara navetta,nekaj oblačil(ne vse šparam še mogoče za enegauser posted image ),nosečniške hlače,majčkeuser posted image  in še nekaj stvariuser posted image ...ma saj gre,sam nekako moraš biti skoz gor in ponujat,oziroma dvigovat temo,pa cene nekako glih z drugimi,pa še radi imajo kakšno darilce zravenuser posted image ...

no, pa tud na Bolhi gre...sem ravno danes uspela prodati prsno črpalkouser posted image  ...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
18.7.2009 22:10:17   
gold fish

Fiši, vidim, da pri konkurenci igralne centre prodajaš user posted image

...čist brezveze sem ga gor dala, mi je ena rekla.....  jaz sem imela oba namen šenkat....pol sem pa neko brezvezno ceno gor poknilauser posted image ....

.. jaz tud imam kar nekaj stvari...lupinico, previjalno podlogo, prenosno posteljo, trip-trap stokke,prsno črpalko, 2 igralna centra, .....še 2 nosečniške hlače user posted image

pa zakaj na bolho ne date tega??? jaz sem vse prckarije takoj sprodala....pač malo cene spustiš,sploh če koga poznaš..pa gre....jaz bi,pa več nimam kaj prodat...user posted image

saj imam na bolhi.....samo še nisem vsega dala gor.....jaz večinoma tam prodam...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
18.7.2009 22:13:32   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

No, danes sem, ker sem za nas skuhala makaronflajš in Galu še ne dam svinjskega, večinoma pa že isto jemo.

jaz mu pa dam makaronflajš....pa če je s svinjskim mesom, mu ga pač takrat ne dam, pa je samo testeninsko variantouser posted image

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
18.7.2009 22:28:04   
Lara Croft
naša tud to vse je.......user posted image

Ma jst pa Lari še kar vse posebej kuham.... no, zelenjavo jemo isto.... Drugače bi samo meso in sir jedla...
Solim ji še vedno ne... česna in čebule itak ne rabimo,... Tku da, Lara še vedno za kosilo poje večino zelenjave + nekaj OH + nekaj beljakovin. Za dopoldansko malico sveže sadje... danes je uživala v meloni, lubenici in kiwiju.... popoldne dobi sadno skuto, mlečni riž, monte ali neko mlečno kašico.... zjutraj in zvečer pa flašo.... Njej je ok in če je njej, je meni tudi.
Pri nas se raznih pastič, čuft in podobnih vrabcev ne kuha... no, sej bo kmalu vrtec in bo jedla bolj raznoliko..

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
18.7.2009 22:36:17   
gold fish

...kaj vidva sta še vedno na tistih obrokih al že jesta "našo" hranouser posted image

....tistih dojenčkastihuser posted image ...

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
18.7.2009 22:38:26   
gold fish

...pa saj v taki varianti mu dajem tudi jaz....., ne dam mu pa glih še mlade čubele v roko, da jo glodauser posted image ...malo se hecam..

...drugače pa ne vem zakaj naj ne bi...jaz več ne kompliciram.... na morju je tud že v gostilni jedel blitvo s krompirjem...kaj je bilo zraven pa tak veste....

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.