![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 18.7.2009 15:43:26
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...kaj vidva sta še vedno na tistih obrokih al že jesta "našo" hrano Ni bilo meni namenjeno vprašanje, ampak midve sva vsak dan bolj na naši hrani. Če bi šla v vrtec bi od 4.8. morala jest vse, tako da sem ji dala že kar nekaj jedi, ki jih prej še ni poskusila. Pa nama gre dobro, le sesekljano mora biti še kosilo, drugače pa meso, kruh, piškot in sadje je narezano na koščke. Z mlekom bom počakala mogoče do službe in takrat bom verjetno spet prešla na 3.5 LM. Itak bo deklica takrat tri tedne manj kot leto stara. Ne morem verjeti kako čas beži. Golaža, čebule, česna, arašidov in oreščkov in takih zadev še ni jedla. No pa hrenovk, klobas, drugo pa vztrajno probavava vsak dan nekaj novega.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 18.7.2009 15:45:14
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya No, jaz pa sem danes karto štemplala... sem bila zunaj,sama...po dooooolllgem času.....in je prav pasalo malo.. Smo bile babe v Šentjuru pri Ce in smo se naklepetale in najedle.... Prišla pa sem pravi čas domov...je mala začela bikst....zdaj mi je komaj nazaj zaspala...ne vem kaj ji je...se kar vsede in sedi v postli... ... Super, da si se imela fajn. Si bila pa zgodnja. Malo bi lahko še potegnila.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 18.7.2009 15:45:27
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Fiši, vidim, da pri konkurenci igralne centre prodajaš ...čist brezveze sem ga gor dala, mi je ena rekla..... jaz sem imela oba namen šenkat....pol sem pa neko brezvezno ceno gor poknila .... .. jaz tud imam kar nekaj stvari...lupinico, previjalno podlogo, prenosno posteljo, trip-trap stokke,prsno črpalko, 2 igralna centra, .....še 2 nosečniške hlače
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 18.7.2009 15:46:18
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...ojla...pozdravček...mi smo cel teden bolani,oziroma nič nam ni sam temperatura ne pade (skoz je 37.8- 39.2)....v četrtek smo dali kri in je baje neka viroza,ponovni odvzem ima v ponedeljek.... ...božček... ..na čim hitrejše okrevanje...
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 18.7.2009 15:47:31
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Ji bom pa tudi jaz dala takoj to, kot pijemo mi. Kaj čem zdaj ekstra sveže mleko kupovat, ko pa se mi bo sproti pokvarilo v hladilniku? Saj bom videla, no.... ampak mi smo nekak na alpsko navajeni. Bubi pa je vredu alpsko za take male? Meni je bilo rečeno, da mora biti sveže in 3.5.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 18.7.2009 15:49:01
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...kaj vidva sta še vedno na tistih obrokih al že jesta "našo" hrano Ni bilo meni namenjeno vprašanje, ampak midve sva vsak dan bolj na naši hrani. Če bi šla v vrtec bi od 4.8. morala jest vse, tako da sem ji dala že kar nekaj jedi, ki jih prej še ni poskusila. Pa nama gre dobro, le sesekljano mora biti še kosilo, drugače pa meso, kruh, piškot in sadje je narezano na koščke. Z mlekom bom počakala mogoče do službe in takrat bom verjetno spet prešla na 3.5 LM. Itak bo deklica takrat tri tedne manj kot leto stara. Ne morem verjeti kako čas beži. Golaža, čebule, česna, arašidov in oreščkov in takih zadev še ni jedla. No pa hrenovk, klobas, drugo pa vztrajno probavava vsak dan nekaj novega. no, ker naš tud že vse probava...tistih frutolino/kukuruz varinat ne mara..... .....tega kar si pisala,pa tud naš še ne je...
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 18.7.2009 15:49:03
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Uh, bubika pa zvečer še vedno tak pridno zaspi in spi celo noč. Danes je nekaj v spanju pojokavala - je bila po moje žejna. Čez dan pa je druga pesem - se kar upira Pri nas pa HB spanje laufa v polno. Jo moram pohvaliti.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 18.7.2009 15:51:12
|
|
|
|
gold fish
|
lara - včeraj ni bilo nič ...mi je mrknila baterija na laptopu, pa se mi ni več dalo potem ... ..bom potem...zdaj peljemo pikeca na praznovanje rd v barona....3 ure traja zadeva.. je možek komentiral....včasih je bilo to 3 ure fraj za naju ...zdaj pa..... ..
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 18.7.2009 15:51:30
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...ojla...pozdravček...mi smo cel teden bolani,oziroma nič nam ni sam temperatura ne pade (skoz je 37.8- 39.2)....v četrtek smo dali kri in je baje neka viroza,ponovni odvzem ima v ponedeljek.... ... Upam, da boste čimprej zdravi. Gloria kaj je MČ? Jaz sem dala nekaj na Bolho, ampak verjetno predrago, ker ni odziva.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 18.7.2009 15:53:24
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Ji bom pa tudi jaz dala takoj to, kot pijemo mi. Kaj čem zdaj ekstra sveže mleko kupovat, ko pa se mi bo sproti pokvarilo v hladilniku? Saj bom videla, no.... ampak mi smo nekak na alpsko navajeni. Bubi pa je vredu alpsko za take male? Meni je bilo rečeno, da mora biti sveže in 3.5. jaz mu tud dam sveže..... kupujemo drugače alpsko...ampak mi je zdaj to sveže bolj dobro.......mi paše ga vsak dan malo pit, ker drugače ga tak sploh ne pijem..
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 18.7.2009 15:53:27
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..bom potem...zdaj peljemo pikeca na praznovanje rd v barona....3 ure traja zadeva.. je možek komentiral....včasih je bilo to 3 ure fraj za naju ...zdaj pa..... .. Ta je pa dobra.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 18.7.2009 15:54:01
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Ta je pa dobra. ....kaj ni res
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 18.7.2009 15:55:56
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Ji bom pa tudi jaz dala takoj to, kot pijemo mi. Kaj čem zdaj ekstra sveže mleko kupovat, ko pa se mi bo sproti pokvarilo v hladilniku? Saj bom videla, no.... ampak mi smo nekak na alpsko navajeni. Saj se ne pokvari kar tako. Tri dni je lahko v hladilniku prekuhano in itak ga tak mala spije v tem času oz. poje z raznimi linoti. Pa v kavico si ga lahko tudi daš.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 18.7.2009 15:58:34
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ....kaj ni res Seveda je. Saj če smo odkriti tudi dopust je bistveno drugačen od dopusta brez otrok. Imeli smo se super in vse, ampak ni več to to, da bi se kar neki dol pokno pod bor, odprl pir in se čudil. Je treba bil 24/7 na preži. Jaz sem tak plavala vmes, ko je spala, ko da mi je nekdo plačal za to. HB da je pred hišo morje.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 18.7.2009 16:32:17
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...ojla...pozdravček...mi smo cel teden bolani,oziroma nič nam ni sam temperatura ne pade (skoz je 37.8- 39.2)....v četrtek smo dali kri in je baje neka viroza,ponovni odvzem ima v ponedeljek.... ... Upam, da boste čimprej zdravi. Gloria kaj je MČ? Jaz sem dala nekaj na Bolho, ampak verjetno predrago, ker ni odziva. ...men tudi na Bolhi ni šlo na MČ(mamina čvekalnica) pa nekako gre ....en vrtiljak je že šel,igralna podloga,košara navetta,nekaj oblačil(ne vse šparam še mogoče za enega ),nosečniške hlače,majčke in še nekaj stvari ...ma saj gre,sam nekako moraš biti skoz gor in ponujat,oziroma dvigovat temo,pa cene nekako glih z drugimi,pa še radi imajo kakšno darilce zraven ...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 18.7.2009 16:33:28
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...ojla...pozdravček...mi smo cel teden bolani,oziroma nič nam ni sam temperatura ne pade (skoz je 37.8- 39.2)....v četrtek smo dali kri in je baje neka viroza,ponovni odvzem ima v ponedeljek.... ...božček... ..na čim hitrejše okrevanje... ...zgleda da je šesta bolezen ker se pikice pojavljajo ...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 18.7.2009 16:36:19
|
|
|
|
gloria
|
....mi tudi še ne jemo vse...GH ima tako male obroke da včasih ne vem kaj naj nardim....obožuje pa zelenjavo in sadje,to že poje ko velik prime v roko in sam grize...mi je posrečen ....pa tudi že večje koščke mu dajem,razen pri mesu se mi upira ...bo že ...a ste že dale kaj ribic(sveže,konzerve)...pa pa...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 18.7.2009 17:29:52
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Saraya No, jaz pa sem danes karto štemplala... sem bila zunaj,sama...po dooooolllgem času.....in je prav pasalo malo.. Smo bile babe v Šentjuru pri Ce in smo se naklepetale in najedle.... Prišla pa sem pravi čas domov...je mala začela bikst....zdaj mi je komaj nazaj zaspala...ne vem kaj ji je...se kar vsede in sedi v postli... ... Super, da si se imela fajn. Si bila pa zgodnja. Malo bi lahko še potegnila. ne..pa hvalabogu da sem prišla tako hitro...ker kak sem stopila notri je bila mala auf..in je uro in pol biksala....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 18.7.2009 17:31:18
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Fiši, vidim, da pri konkurenci igralne centre prodajaš ...čist brezveze sem ga gor dala, mi je ena rekla..... jaz sem imela oba namen šenkat....pol sem pa neko brezvezno ceno gor poknila .... .. jaz tud imam kar nekaj stvari...lupinico, previjalno podlogo, prenosno posteljo, trip-trap stokke,prsno črpalko, 2 igralna centra, .....še 2 nosečniške hlače pa zakaj na bolho ne date tega??? jaz sem vse prckarije takoj sprodala....pač malo cene spustiš,sploh če koga poznaš..pa gre....jaz bi,pa več nimam kaj prodat...
< Sporočilo je popravil Saraya -- 18.7.2009 17:38:03 >
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 18.7.2009 17:32:10
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Ji bom pa tudi jaz dala takoj to, kot pijemo mi. Kaj čem zdaj ekstra sveže mleko kupovat, ko pa se mi bo sproti pokvarilo v hladilniku? Saj bom videla, no.... ampak mi smo nekak na alpsko navajeni. Bubi pa je vredu alpsko za take male? Meni je bilo rečeno, da mora biti sveže in 3.5. jaz bom tud dala alpsko 3,2...čez kak mesec...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 18.7.2009 17:33:43
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish no, ker naš tud že vse probava...tistih frutolino/kukuruz varinat ne mara..... .....tega kar si pisala,pa tud naš še ne je... ne vem pa zakaj še čebule in česna ne??? naša že lep čas to je...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 18.7.2009 17:36:07
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...a ste že dale kaj ribic(sveže,konzerve)...pa pa... ravno danes se je z ribo basala.... ...sem ji že kar nekajkrat dala...pa jo ima rada...vse vrste,med drugim tudi tuno...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 18.7.2009 17:37:17
|
|
|
|
arabela*
|
Smo bili danes na ribjem pikniku.......kljub dežju,smo kar na hodniku jedli.... zdaj pa grem malo pospravit.....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 18.7.2009 19:55:35
|
|
|
|
petra1978
|
Čer! Se javljam po dolgem času. Saj sem doma in še ne na dopustu, samo skoz nekaj počnem in ni in ni časa za rr. Pa vas malo pogrešam, veste (zanimivo, kako ti en krog ljudi, s katerimi se redno pogovarjaš preko neta lahko priraste k srcu). No, v glavnem, začela sem se malo učit. Moram še 3 izpite naredit do konca faxa, zdaj sem pri fiziki in še vedno se sprašujem zakaj že imamo mi ta izpit na faxu Gal je naspidiran 100 na uro, energije tolko da se včasih sprašujem od kod mu to. Pa saj je prav tako, naj le uživa. Skoraj vsak dan se grema malo kopat v bazen in je potem zvečer tako utrujen, da samo pade v posteljo. Glede GH jaz tudi zelo redko kuham za Gala posebej. No, danes sem, ker sem za nas skuhala makaronflajš in Galu še ne dam svinjskega, večinoma pa že isto jemo. Sem pa tudi jaz razmišljala, da bi čez kak mesec začela dajat navadno mleko in ne več AM. Ribe pa že lahko jejo? Meni je P rekla, naj počakam do 1 leta.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 18.7.2009 20:11:18
|
|
|
|
pf
|
Ja mislim, da ribe isto take naj ne bi jedel otrok, prav tako kot svinjsko ne. Punce kaj menite o prašičji gripi?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiVIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.