|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del
18.7.2009 15:43:26   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

...kaj vidva sta še vedno na tistih obrokih al že jesta "našo" hranouser posted image

Ni bilo meni namenjeno vprašanje, ampak midve sva vsak dan bolj na naši hrani. Če bi šla v vrtec bi od 4.8. morala jest vse, tako da sem ji dala že kar nekaj jedi, ki jih prej še ni poskusila. Pa nama gre dobro, le sesekljano mora biti še kosilo, drugače pa meso, kruh, piškot in sadje je narezano na koščke. Z mlekom bom počakala mogoče do službe in takrat bom verjetno spet prešla na 3.5 LM. Itak bo deklica takrat tri tedne manj kot leto stara. Ne morem verjeti kako čas beži. Golaža, čebule, česna, arašidov in oreščkov in takih zadev še ni jedla. No pa hrenovk, klobas, drugo pa vztrajno probavava vsak dan nekaj novega.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
18.7.2009 15:45:14   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

No, jaz pa sem danes karto štemplala...
sem bila zunaj,sama...po dooooolllgem času.....in je prav pasalo malo..
Smo bile babe v Šentjuru pri Ce in smo se naklepetale in najedle....user posted image

Prišla pa sem pravi čas domov...je mala začela bikst....zdaj mi je komaj nazaj zaspala...ne vem kaj ji je...se kar vsede in sedi v postli...user posted image ...

Super, da si se imela fajn. Si bila pa zgodnja. Malo bi lahko še potegnila. user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
18.7.2009 15:45:27   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Fiši, vidim, da pri konkurenci igralne centre prodajaš user posted image

...čist brezveze sem ga gor dala, mi je ena rekla.....  jaz sem imela oba namen šenkat....pol sem pa neko brezvezno ceno gor poknilauser posted image ....

.. jaz tud imam kar nekaj stvari...lupinico, previjalno podlogo, prenosno posteljo, trip-trap stokke,prsno črpalko, 2 igralna centra, .....še 2 nosečniške hlače user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
18.7.2009 15:46:18   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

...ojla...pozdravček...mi smo cel teden bolani,oziroma nič nam ni sam temperatura ne padeuser posted image (skoz je 37.8- 39.2)....v četrtek smo dali kri in je baje neka viroza,ponovni odvzem ima v ponedeljek....

user posted image user posted image user posted image  ...božček...

..na čim hitrejše okrevanje...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
18.7.2009 15:47:31   
pf

Ji bom pa tudi jaz dala takoj to, kot pijemo mi. Kaj čem zdaj ekstra sveže mleko kupovat, ko pa se mi bo sproti pokvarilo v hladilniku? Saj bom videla, no.... ampak mi smo nekak na alpsko navajeni.

Bubi pa je vredu alpsko za take male? Meni je bilo rečeno, da mora biti sveže in 3.5.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
18.7.2009 15:49:01   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: pf

...kaj vidva sta še vedno na tistih obrokih al že jesta "našo" hranouser posted image

Ni bilo meni namenjeno vprašanje, ampak midve sva vsak dan bolj na naši hrani. Če bi šla v vrtec bi od 4.8. morala jest vse, tako da sem ji dala že kar nekaj jedi, ki jih prej še ni poskusila. Pa nama gre dobro, le sesekljano mora biti še kosilo, drugače pa meso, kruh, piškot in sadje je narezano na koščke. Z mlekom bom počakala mogoče do službe in takrat bom verjetno spet prešla na 3.5 LM. Itak bo deklica takrat tri tedne manj kot leto stara. Ne morem verjeti kako čas beži. Golaža, čebule, česna, arašidov in oreščkov in takih zadev še ni jedla. No pa hrenovk, klobas, drugo pa vztrajno probavava vsak dan nekaj novega.

no, ker naš tud že vse probava...tistih frutolino/kukuruz varinat ne mara..... 

.....tega kar si pisala,pa tud naš še ne je...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
18.7.2009 15:49:03   
pf

Uh, bubika pa zvečer še vedno tak pridno zaspi in spi celo noč. Danes je nekaj v spanju pojokavala - je bila po moje žejna.

Čez dan pa je druga pesem - se kar upira user posted image

Pri nas pa HB spanje laufa v polno. Jo moram pohvaliti. user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
18.7.2009 15:51:12   
gold fish
lara - včeraj ni bilo nič ...mi je mrknila baterija na laptopu, pa se mi ni več dalo potemuser posted image ...

..bom potem...zdaj peljemo pikeca na praznovanje rd v barona....3 ure traja zadeva..

je možek komentiral....včasih je bilo to 3 ure fraj za najuuser posted image ...zdaj pa.....user posted image ..

Neposredna povezava do sporočila: 2608
18.7.2009 15:51:30   
pf

...ojla...pozdravček...mi smo cel teden bolani,oziroma nič nam ni sam temperatura ne padeuser posted image (skoz je 37.8- 39.2)....v četrtek smo dali kri in je baje neka viroza,ponovni odvzem ima v ponedeljek....

...

Upam, da boste čimprej zdravi. user posted image Gloria kaj je MČ? Jaz sem dala nekaj na Bolho, ampak verjetno predrago, ker ni odziva.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
18.7.2009 15:53:24   
gold fish

Ji bom pa tudi jaz dala takoj to, kot pijemo mi. Kaj čem zdaj ekstra sveže mleko kupovat, ko pa se mi bo sproti pokvarilo v hladilniku? Saj bom videla, no.... ampak mi smo nekak na alpsko navajeni.

Bubi pa je vredu alpsko za take male? Meni je bilo rečeno, da mora biti sveže in 3.5.

jaz mu tud dam sveže.....  kupujemo drugače alpsko...ampak mi je zdaj to sveže bolj dobro.......mi paše ga vsak dan malo pit, ker drugače ga tak sploh ne pijem..

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
18.7.2009 15:53:27   
pf

..bom potem...zdaj peljemo pikeca na praznovanje rd v barona....3 ure traja zadeva..

je možek komentiral....včasih je bilo to 3 ure fraj za najuuser posted image ...zdaj pa.....user posted image ..

Ta je pa dobra. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2611
18.7.2009 15:54:01   
gold fish

Ta je pa dobra. user posted image

....kaj ni resuser posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
18.7.2009 15:55:56   
pf

Saj se ne pokvari kar tako. Tri dni je lahko v hladilniku prekuhano in itak ga tak mala spije v tem času oz. poje z raznimi linoti. Pa v kavico si ga lahko tudi daš.

Neposredna povezava do sporočila: 2613
18.7.2009 15:58:34   
pf

....kaj ni resuser posted image

Seveda je. Saj če smo odkriti tudi dopust je bistveno drugačen od dopusta brez otrok. Imeli smo se super in vse, ampak ni več to to, da bi se kar neki dol pokno pod bor, odprl pir in se čudil. Je treba bil 24/7 na preži. Jaz sem tak plavala vmes, ko je spala, ko da mi je nekdo plačal za to. HB da je pred hišo morje.

Neposredna povezava do sporočila: 2614
18.7.2009 16:32:17   
gloria

...

Upam, da boste čimprej zdravi. user posted image Gloria kaj je MČ? Jaz sem dala nekaj na Bolho, ampak verjetno predrago, ker ni odziva.

...men tudi na Bolhi ni šlo na MČ(mamina čvekalnica) pa nekako greuser posted image ....en vrtiljak je že šel,igralna podloga,košara navetta,nekaj oblačil(ne vse šparam še mogoče za enegauser posted image ),nosečniške hlače,majčkeuser posted image  in še nekaj stvariuser posted image ...ma saj gre,sam nekako moraš biti skoz gor in ponujat,oziroma dvigovat temo,pa cene nekako glih z drugimi,pa še radi imajo kakšno darilce zravenuser posted image ...

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
18.7.2009 16:33:28   
gloria

user posted image user posted image user posted image  ...božček...

..na čim hitrejše okrevanje...

...zgleda da je šesta bolezen ker se pikice pojavljajouser posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 2616
18.7.2009 16:36:19   
gloria
....mi tudi še ne jemo vse...GH ima tako male obroke da včasih ne vem kaj naj nardim....obožuje pa zelenjavo in sadje,to že poje ko velik prime v roko in sam grize...mi je posrečen user posted image ....pa tudi že večje koščke mu dajem,razen pri mesu se mi upirauser posted image ...bo žeuser posted image

...a ste že dale kaj ribic(sveže,konzerve)...pa pa...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
18.7.2009 17:29:52   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

No, jaz pa sem danes karto štemplala...
sem bila zunaj,sama...po dooooolllgem času.....in je prav pasalo malo..
Smo bile babe v Šentjuru pri Ce in smo se naklepetale in najedle....user posted image

Prišla pa sem pravi čas domov...je mala začela bikst....zdaj mi je komaj nazaj zaspala...ne vem kaj ji je...se kar vsede in sedi v postli...user posted image ...

Super, da si se imela fajn. Si bila pa zgodnja. Malo bi lahko še potegnila. user posted image

ne..pa hvalabogu da sem prišla tako hitro...ker kak sem stopila notri je bila mala auf..in je uro in pol biksala....

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
18.7.2009 17:31:18   
arabela*

Fiši, vidim, da pri konkurenci igralne centre prodajaš user posted image

...čist brezveze sem ga gor dala, mi je ena rekla.....  jaz sem imela oba namen šenkat....pol sem pa neko brezvezno ceno gor poknilauser posted image ....

.. jaz tud imam kar nekaj stvari...lupinico, previjalno podlogo, prenosno posteljo, trip-trap stokke,prsno črpalko, 2 igralna centra, .....še 2 nosečniške hlače user posted image

pa zakaj na bolho ne date tega??? jaz sem vse prckarije takoj sprodala....pač malo cene spustiš,sploh če koga poznaš..pa gre....jaz bi,pa več nimam kaj prodat...user posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 18.7.2009 17:38:03 >

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 2619
18.7.2009 17:32:10   
arabela*

jaz bom tud dala alpsko 3,2...čez kak mesec...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
18.7.2009 17:33:43   
arabela*

no, ker naš tud že vse probava...tistih frutolino/kukuruz varinat ne mara..... 

.....tega kar si pisala,pa tud naš še ne je...

ne vem pa zakaj še čebule in česna ne???user posted image

naša že lep čas to je...

Neposredna povezava do sporočila: 2621
18.7.2009 17:36:07   
arabela*

...a ste že dale kaj ribic(sveže,konzerve)...pa pa...

ravno danes se je z ribo basala....user posted image ...sem ji že kar nekajkrat dala...pa jo ima rada...vse vrste,med drugim tudi tuno...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
18.7.2009 17:37:17   
arabela*
Smo bili danes na ribjem pikniku.......kljub dežju,smo kar na hodniku jedli....user posted image

zdaj pa grem malo pospravit.....user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
18.7.2009 19:55:35   
petra1978
Čer!

Se javljam po dolgem času. Saj sem doma in še ne na dopustu, samo skoz nekaj počnem in ni in ni časa za rr. Pa vas malo pogrešam, veste user posted image  (zanimivo, kako ti en krog ljudi, s katerimi se redno pogovarjaš preko neta lahko priraste k srcu).

No, v glavnem, začela sem se malo učit. Moram še 3 izpite naredit do konca faxa, zdaj sem pri fiziki in še vedno se sprašujem zakaj že imamo mi ta izpit na faxu user posted image

Gal je naspidiran 100 na uro, energije tolko da se včasih sprašujem od kod mu to. Pa saj je prav tako, naj le uživa. Skoraj vsak dan se grema malo kopat v bazen in je potem zvečer tako utrujen, da samo pade v posteljo.

Glede GH jaz tudi zelo redko kuham za Gala posebej. No, danes sem, ker sem za nas skuhala makaronflajš in Galu še ne dam svinjskega, večinoma pa že isto jemo. Sem pa tudi jaz razmišljala, da bi čez kak mesec začela dajat navadno mleko in ne več AM.
Ribe pa že lahko jejo? Meni je P rekla, naj počakam do 1 leta.

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
18.7.2009 20:11:18   
pf
Ja mislim, da ribe isto take naj ne bi jedel otrok, prav tako kot svinjsko ne.

Punce kaj menite o prašičji gripi?

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.