Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 18.7.2009 20:56:27
|
|
|
|
pf
|
Lara kako kaj?
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 18.7.2009 20:56:43
|
|
|
|
ključek
|
čer........ po dolgem času.......
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 18.7.2009 20:59:27
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Kako pa kaj z magnetki ledena doba napredujete? Saj tu na RR se na veliko menjava, ampak jaz bi najprej z vami menjala Manjkajo nam še trije, imamo pa 4 dupliče. Saj bi jih imeli še več, ampak bubi enake radodarno deli naokoli. Kao menjuje Nam je največji problem dobit male dinozavrčke še rabiš??jih imam.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 18.7.2009 21:03:37
|
|
|
|
arabela*
|
čer
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 18.7.2009 21:04:24
|
|
|
|
pf
|
MTY pa kje si ti? Lara jaz tudi imam še dvoje paketkov ledene dobe. A še zbiraš?
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 18.7.2009 21:05:42
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Punce kaj menite o prašičji gripi? da pretiravajo.... je pa že opažena v mb... poznam en primer...od znancev tamala hodi v vrtec...in ena mama od punčke,ko prav tako hodi v isti vrtec je baje okužena....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 18.7.2009 21:13:51
|
|
|
|
ključek
|
Saraya, si že on-line na facebooku??
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 18.7.2009 21:16:19
|
|
|
|
pf
|
A zdaj ste pa na FB prešaltale? Meni ne potegne, sem se nekaj prijavljala in mi ni všeč.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 18.7.2009 21:16:37
|
|
|
|
ključek
|
LN in Rozi...........
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 18.7.2009 21:17:33
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf A zdaj ste pa na FB prešaltale? Meni ne potegne, sem se nekaj prijavljala in mi ni všeč. meni na začetku tudi ni bil, sedaj je pa super.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 18.7.2009 21:19:54
|
|
|
|
Lara Croft
|
dol pokno pod bor, odprl pir in se čudil. Čemu?
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 18.7.2009 21:23:36
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Saraya, si že on-line na facebooku?? jap..
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 18.7.2009 21:24:45
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf A zdaj ste pa na FB prešaltale? Meni ne potegne, sem se nekaj prijavljala in mi ni všeč. meni je pa fajn.....sem kar z dost prijatli na liniji....imam včasih všaltano,čeprav nisem gor.....pa če me kdo rabi...me klikne....hhaaaa
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 18.7.2009 21:25:15
|
|
|
|
ključek
|
Saraya, imaš z.s.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 18.7.2009 21:25:38
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: pf A zdaj ste pa na FB prešaltale? Meni ne potegne, sem se nekaj prijavljala in mi ni všeč. meni na začetku tudi ni bil, sedaj je pa super. pošlji mi prošnjo za prijateljstvo...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 18.7.2009 21:26:30
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you LN in Rozi........... Kak je slatka. Lana tudi tak uživa na triciklu.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 18.7.2009 21:27:44
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft dol pokno pod bor, odprl pir in se čudil. Čemu? Nema veze čemu, pač čudil. Včasih je fajn dat možgane na off in pač ne študirat nič.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 18.7.2009 21:28:14
|
|
|
|
Lara Croft
|
Punce kaj menite o prašičji gripi? ... prasci niso nič krivi....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 18.7.2009 21:28:55
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Saraya, imaš z.s. sem te prehitela
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 18.7.2009 21:29:20
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: pf A zdaj ste pa na FB prešaltale? Meni ne potegne, sem se nekaj prijavljala in mi ni všeč. meni na začetku tudi ni bil, sedaj je pa super. pošlji mi prošnjo za prijateljstvo... sem že. upam, da pravi..........
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 18.7.2009 21:30:05
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: pf A zdaj ste pa na FB prešaltale? Meni ne potegne, sem se nekaj prijavljala in mi ni všeč. meni je pa fajn.....sem kar z dost prijatli na liniji....imam včasih všaltano,čeprav nisem gor.....pa če me kdo rabi...me klikne....hhaaaa Jaz imam facebook na vrtu in med rožami. Imam toliko dela s spravljanjem zelenjave v zmrzovalnik in s pripravami na službo, da me mine. Pa ne mislim čeprkat še tam, ker te to not potegne in pol bi nekaj sigurno trpelo, ker vsega ne moreš porihtat.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 18.7.2009 21:31:26
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you LN in Rozi........... zlata pupa...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 18.7.2009 21:32:17
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Punce kaj menite o prašičji gripi? ... prasci niso nič krivi.... Prasci kot živalska sorta sigurno da ne. Vidim, da vas gane toliko kot lanski sneg. Mene ne grabi panika, daleč od tega, nisem pa čisto na easy kar se tega tiče. Malo me skrbi, če ne za druga kot za mojo srčico. Jaz stari bik se bom že nekak zlizala, kaj pa , če zadeva ponori.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 18.7.2009 21:35:11
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Punce kaj menite o prašičji gripi? ... prasci niso nič krivi.... Prasci kot živalska sorta sigurno da ne. Vidim, da vas gane toliko kot lanski sneg. Mene ne grabi panika, daleč od tega, nisem pa čisto na easy kar se tega tiče. Malo me skrbi, če ne za druga kot za mojo srčico. Jaz stari bik se bom že nekak zlizala, kaj pa , če zadeva ponori. ..............kaj si dobra...........
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 18.7.2009 21:35:54
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Punce kaj menite o prašičji gripi? ... prasci niso nič krivi.... Prasci kot živalska sorta sigurno da ne. Vidim, da vas gane toliko kot lanski sneg. Mene ne grabi panika, daleč od tega, nisem pa čisto na easy kar se tega tiče. Malo me skrbi, če ne za druga kot za mojo srčico. Jaz stari bik se bom že nekak zlizala, kaj pa , če zadeva ponori. ma ne smemo tak študirat...hudiča..... verjeti moramo v pozitivno...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.