|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del
17.7.2009 22:57:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Didli,tisto vrtanje po nosku...zdaj hoce ves cas hodit,ni vazno kam gremo.Pa danes,ko smo ble s Tali v mestu,Meri lepo zraven mene hodi,jo drzim za roko seveda,pa pol malo dol pogledam...ona prst v nosuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jo bo minilo.user posted image sam ne jo opominjat, ker pol še zanalašč to počnejo, pa tisti hinavski pogled, našobljene ustniceuser posted image
Pri nas je zdej moderno se lasatuser posted image user posted image

A res,pri nas tudiuser posted image Ce ji nekaj ne gre,ne pase,v glavnem ne stima,roke v kravzle pa vleci,kustraj....mislmuser posted image

Oj RMRM,kje se potepasuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 601
17.7.2009 22:59:57   
Anonimen
Sej Meri ima vsaj kej lasat.user posted image

RMRM, pridna, si kar v vročini avte prala...no s pomočjouser posted image ...ne sekiraj se za zobe, še prehitro počrnijo in padejo dol.user posted image so mi tolk smešni otroci, ko imajo črne zobe user posted image ..jao jao kaj nas še vse čaka user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 602
17.7.2009 23:01:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Vidim kolk zobkov imajo vaši otročki. Mi imamo še vedno samo 6. 4 zgoraj in 2 spodajuser posted image

Sem pa čist fuč, je moj user posted image danes prišel domov čist polomljen, ga je križ zagrabil in mi je preostalo čiščenje obeh avtov, pa še vroče je blo za znoret. Ampak smo s tavelkima dvema škratoma zmagali in zdej oba avta sijetauser posted image user posted image .

Ju3 gremo pa Harrya gledat, sicer ne vem če bo šel možek z nami, bomo videli kako bo s križem, ampak otroka se že ful veselita.

Vids kako imamo razlicne otroke.Ti tvoja Harija Potterja vozis gledat,mene pa mojaspet nastimuje za en horror.user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 603
17.7.2009 23:02:42   
Anonimen

Sej Meri ima vsaj kej lasat.user posted image aja sej res,kako pa pol to pri Sari izgledauser posted image

RMRM, pridna, si kar v vročini avte prala...no s pomočjouser posted image ...ne sekiraj se za zobe, še prehitro počrnijo in padejo dol.user posted image so mi tolk smešni otroci, ko imajo črne zobe user posted image ..jao jao kaj nas še vse čaka user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 604
17.7.2009 23:07:48   
RMRM

Vidim kolk zobkov imajo vaši otročki. Mi imamo še vedno samo 6. 4 zgoraj in 2 spodajuser posted image

Sem pa čist fuč, je moj user posted image danes prišel domov čist polomljen, ga je križ zagrabil in mi je preostalo čiščenje obeh avtov, pa še vroče je blo za znoret. Ampak smo s tavelkima dvema škratoma zmagali in zdej oba avta sijetauser posted image user posted image .

Ju3 gremo pa Harrya gledat, sicer ne vem če bo šel možek z nami, bomo videli kako bo s križem, ampak otroka se že ful veselita.

Vids kako imamo razlicne otroke.Ti tvoja Harija Potterja vozis gledat,mene pa mojaspet nastimuje za en horror.user posted image user posted image

kleo, daj prevod prosim, jaz sem mal za cajtomuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 605
17.7.2009 23:08:27   
RMRM
aja, pa avte smo prali zvečer, po osmi uri, sam je blo še vedno ful vroče. 

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 606
17.7.2009 23:09:21   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tud men prevod prosimuser posted image user posted image

Ja kleo, tvoja ima takoj za prijet lase, moja se mora pa še malo bolj potrudituser posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 607
17.7.2009 23:11:59   
Anonimen
Tali tezi,da greva v kino gledat grozljivko.Ima ze eno ugledano.Pa sosolci so jo gledal na netu,in pravjo kolk je super.

http://www.youtube.com/watch?v=FZMWNu8APl4
ravn pravsnji komad za poletje,morje..
user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 608
17.7.2009 23:17:15   
RMRM
Kleo, super izbor, glasba mislim.

Za grozljivke pa jaz glih nisem. Še Harry Potter mi je občasno preveč user posted image user posted image

Aja, čez en teden pa mi pakiramo user posted image user posted image , sam moram ju3 najprej prtljažnik kupit, da bomo lahko vso kramo v kufer vrgli.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 609
17.7.2009 23:20:21   
Anonimen
http://www.najdi.si/news/preview.jsp?ql=Vremenska+fronta+se+pribli%C5%BEuje%3A+v+Nem%C4%8Diji+v+zadnjih+dveh+urah+ve%C4%8D+kot+4000+strel%21+Slomedia.it&purl=http%3A%2F%2Fwww.slomedia.it%2F%3Fmod%3Daktualno%26action%3DviewOne%26ID%3D2884

to je ravn pri nas,ceprav trenutno se nic ne bliska,se cakamuser posted image

RMRM,super.Jaz tut komaj cakam,da nekam skliznem.

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 610
17.7.2009 23:27:29   
RMRM
Kleo, upajmo da ne bo hujšega. Men je vedno ful grozn, ko so take napovedi, sploh ko sem sama z otroki. Sem že parkrat ponoč razmišljala, kaj naj na brzino vzamem s sabo in kaj sploh nardit, če bi res prišlo do česar hujšega. Pa še dons ne vem kaj bi nardilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 611
17.7.2009 23:29:43   
aleksandra silvija
Ojla!

Didlinaa--čakamo noviceuser posted image user posted image user posted image .
16 zobkov?

Mi jih imamo še vedno 6. No, Lovro, mi malo večuser posted image user posted image

Kino...Kaj je že to?user posted image

Polma----kako?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 612
17.7.2009 23:31:01   
RMRM

Didli,tisto vrtanje po nosku...zdaj hoce ves cas hodit,ni vazno kam gremo.Pa danes,ko smo ble s Tali v mestu,Meri lepo zraven mene hodi,jo drzim za roko seveda,pa pol malo dol pogledam...ona prst v nosuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jo bo minilo.user posted image sam ne jo opominjat, ker pol še zanalašč to počnejo, pa tisti hinavski pogled, našobljene ustniceuser posted image
Pri nas je zdej moderno se lasatuser posted image user posted image

A res,pri nas tudiuser posted image Ce ji nekaj ne gre,ne pase,v glavnem ne stima,roke v kravzle pa vleci,kustraj....mislmuser posted image

Oj RMRM,kje se potepasuser posted image

smo kar doma, takole uživamo te dniuser posted image
user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 613
17.7.2009 23:31:37   
Anonimen
Kaksen Facebook,ta je cist za cajtom,gremo rajs na Skinbook.Saj je vse isto,samo razlika je v tem,da bomo nase GOLE slike gor popaluser posted image user posted image user posted image

http://www.najdi.si/news/preview.jsp?ql=Facebook+je+dobil+konkurenco+-+Skinbook+MMC+RTV+-+Zabava&purl=http%3A%2F%2Fwww.rtvslo.si%2Fzabava%2Ferotika%2Ffacebook-je-dobil-konkurenco-skinbook%2F207862

Zdaj bom pa nehala s temi linki tezit in grem se mal pred tv.
Dobro spite,nockouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 614
17.7.2009 23:32:31   
RMRM
AS- hello

A vi imate tud samo 6 zobkov?

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 615
17.7.2009 23:34:19   
Anonimen
O Lukas,kolk pa ti uzivasuser posted image user posted image user posted image Pa kolk je hecen na prvi slikiuser posted image .Imamo pa podoben bazencek,samo da ima moja za sencnik rozo.

Oj ASuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 616
17.7.2009 23:34:36   
aleksandra silvija
Kleo-user posted image user posted image user posted image Tamini za korake, vstajanje.

RMRM--mene je tudi strah, ko je zunaj neurje in sem sama....sem lani razmišljala kako naj 3 naenkrat rešujemuser posted image .
Upam, da bo jutri vse o.k.

Se je pa naš Jernej končo naučil voziti kolo brez pomožnih koleščkov, Lovro pa se uči varnega lazenja na trampolin in po lestvi na tobogan.
Če nimam rok pri njemu in samo od daleč gledam je bolj previden in povsem lepo spleza.

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 617
17.7.2009 23:35:15   
RMRM

Kaksen Facebook,ta je cist za cajtom,gremo rajs na Skinbook.Saj je vse isto,samo razlika je v tem,da bomo nase GOLE slike gor popaluser posted image user posted image user posted image

http://www.najdi.si/news/preview.jsp?ql=Facebook+je+dobil+konkurenco+-+Skinbook+MMC+RTV+-+Zabava&purl=http%3A%2F%2Fwww.rtvslo.si%2Fzabava%2Ferotika%2Ffacebook-je-dobil-konkurenco-skinbook%2F207862

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kleo, nočko. No, sej bom tud jaz počasi šla, zgleda da ste že vse pod kovtriuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 618
17.7.2009 23:36:36   
aleksandra silvija
Lukas pa res uživa!user posted image user posted image user posted image user posted image
Kako fajn sedi v bazenčku! Bravo Lukas!user posted image user posted image user posted image

Ja, RMRM 4 zobke spodaj, 2 zgoraj.

Kleo, nočko.

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 619
17.7.2009 23:38:09   
aleksandra silvija

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kleo, nočko. No, sej bom tud jaz počasi šla, zgleda da ste že vse pod kovtriuser posted image

Ah, kaki kovter! A ti veš kolk je vroče?user posted image user posted image user posted image user posted image
Sedaj komaj lahko malo diham in mi je škoda it spat. user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 620
17.7.2009 23:38:10   
RMRM

O Lukas,kolk pa ti uzivasuser posted image user posted image user posted image Pa kolk je hecen na prvi slikiuser posted image .Imamo pa podoben bazencek,samo da ima moja za sencnik rozo.

Oj ASuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja kleo, ful uživa. Je res hecko. Sploh ni hotel sedet, je skoz rito spodmikal, da je blo kot na toboganu. Mokri smo bli pa tko al tko še mi 3je.user posted image user posted image

AS - user posted image user posted image user posted image user posted image Jernej in Lovro.

Ja, neurja. Grozno kar se dogaja, ampak upam da bo vedno manj tega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 621
17.7.2009 23:39:37   
RMRM
AS, ja danes bo res nevzdržno. Imate pa vi ravno obratno z zobki. Mi imamo pa 4 zgoraj.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 622
17.7.2009 23:42:26   
aleksandra silvija

AS, ja danes bo res nevzdržno. Imate pa vi ravno obratno z zobki. Mi imamo pa 4 zgoraj.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 623
17.7.2009 23:42:53   
Anonimen
Lukas je pa frajer user posted image user posted image user posted image

A_S, ti imaš pravega raziskovalca doma user posted image , pa super za Jerneja, zdej pa na zobe pazite.user posted image En vic: je Janezek preiskušal kako voziti samo z eno roko, pa je kričal mamici, lej mami brez ene roke, pol naslednji krog mami lej brez obeh rok...pol pa pride ves objokan mami brez zobuser posted image user posted image user posted image user posted image

Kleo, vi očitno obožujete grozljivke. Jaz ne grem niti blizu tv, če se kaj takega predvajauser posted image

Jaz sem mogla cunje vesit, pa občasne sms berem, kako je še kar noter na ctg-ju, mož in ostala klapa (poleg mojga) pa vsa nalita v gostioni user posted image ...ajme uživajo

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 624
17.7.2009 23:45:11   
Anonimen
In me sestrin mož kliče zdej, naj po pošti pošljem k njim domov zobno ščetko, jaz pa vsa živčna kaj in kako, zakaj...valda, moj nalit in bo kar tam prespal morda.user posted image Mi je komej zdej kapnilo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Depiliranje

Kako pogosto si depilirate noge?

večkrat na teden (17%)

enkrat na teden (22%)

enkrat na 2 tedna (16%)

enkrat na tri tedne (14%)

enkrat na mesec (16%)

manj pogosto (16%)

Število vseh glasov: 300

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!