Anonimen
|
Čer. Uživajte vse tiste, ki greste na dopust. Pa za vse bubane v tej vročini je res hudič, če otrok kuha Mi bomo pa dobili verjetno danes ponoči dojenčka , se dogaja že cel dan pomalem. Sam popadki pravi sestra, da jih sploh ne čuti, čeprav ctg kaže drugače. Komaj čakam, da vidim novo štručko v familiji. Drugač smo po starem, Sara je nekaj rogovilila to noč, je zakuhala na 38, 4. Dobivamo zadnje 4 zobe, so čisto na koncu in to vsi nakmal. Upam, da vsaj 5-ic ne bo še lep čas. Zadnič mi je zobarca rekla, da glede na to, da bo 16 zobov pred 15 mesecem, se zna zgodit, da bodo 5-ke zrinle ven pri 19 mesecih. No, vsaj mal oddiha bo do takrat. Sicer pa gremo itak drug mesec na kontrolo, pa bomo vidli kaj bo rekla, ko bo vidla našo . Dolgčas nam ni, pogovarjamo se že po 2 besedi, najbolj smešna je, ko jo vprašaš koliko je stara, pa dvigne roko in pokaže prst in reče leto. Zgovorna vsakič bolj. Sem kar vesela da je tako. Hodimo bolj malo, se je ustrašla, ker je zadnjič pri mojih starših mal nerodno telebnila in mamo mal pavze s hojo trenutno. Pa bo že, enkrat bo kar šibnila. Sem jo pa zadnjič mal opazovala pri njeni igri in je vstala sama brez opore. Ampak samo enkrat. Drug teden mamo pa z Laro in Samso zmenek v naših koncih. Še kej? eh, sem ko zgubljena kura, vstajam ob 5:10 in grem vsaj prej spat, tako da za računalnik nimam niti časa. V službi pa mi dnevi minevajo neverjetno hitro, sploh ne morem verjet.
|