|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del
18.7.2009 0:17:05   
Anonimen
RMRM, zlato prinašalko. Bom dala zdej kakšen dan nove slike na FB, boš vidla kaj to Sara počne z njo.user posted image roka v gobec , noga na rep...brez strahu

Kleo?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 651
18.7.2009 0:18:04   
RMRM
# Zadnje s foruma image
Didlinaa 00:15

Otrok - Čvekamo o naših otrocih
# image
RMRM 00:14

# image
Didlinaa 00:14

# image
Didlinaa 00:13

# image
kleopatra28 00:13

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 652
18.7.2009 0:19:55   
Anonimen
Kaj zdej to kopiraš gor? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej vem da čvekam prevečuser posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 653
18.7.2009 0:20:12   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

RMRM, zlato prinašalko. Bom dala zdej kakšen dan nove slike na FB, boš vidla kaj to Sara počne z njo.user posted image roka v gobec , noga na rep...brez strahu

Kleo?

Ok, bom pogledala. Drugač je pa ziher lepa kuža. Pri nas je pa zdej šele začel porajtat našo kužo, samo ne kaže ne vem kakšnega navdušenjauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 654
18.7.2009 0:20:54   
RMRM

Kaj zdej to kopiraš gor? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej vem da čvekam prevečuser posted image

sej ne samo ti, hotla sem sam povedat, kaj je Zadnje s foruma user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 655
18.7.2009 0:21:38   
Anonimen
Sej je bolš tako, ker naša je preveč pogumna. Je šla zadnjič kar v njen pesjak pa v kučo user posted image Še dobro, da ni začela tiste brikete glodatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 656
18.7.2009 0:22:11   
RMRM

Sej je bolš tako, ker naša je preveč pogumna. Je šla zadnjič kar v njen pesjak pa v kučo user posted image Še dobro, da ni začela tiste brikete glodatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 657
18.7.2009 0:22:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

sej ne samo ti, hotla sem sam povedat, kaj je Zadnje s foruma user posted image user posted image user posted image

Sem vidla ja, same kiti pa zelena očesa.user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 658
18.7.2009 0:23:18   
Anonimen

Kleo, še zdej mi nisi odgovorila kako si kaj. Počutje, kri voda blato?user posted image

pocutje...vse me boli zaradiuser posted image
kri....zaenkrat se se pretaka
voda...kako si vedla,ja bi jo hvala...sm tooolk zejna,pa jo imam tooolk dalec,v dnevniuser posted image
blato...zdaj ok,hvala na vprasanjuuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 659
18.7.2009 0:24:42   
RMRM

IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Sem vidla ja, same kiti pa zelena očesa.user posted image

še dobr da Kleo na vsake tolk uleti, da mal povprečje popravi user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 660
18.7.2009 0:24:59   
Anonimen
Jaz moram it spat, edini dan, ko bi se jutr lahko naspala je šel itak v maloro.user posted image   Še dobro, da sem jutr popoldan, sam kaj ko sem v nedeljo dopoldan na šihtu.user posted image In v ponedeljek spet...mam kar 13 zaporednih dni delavnih

Lahko noč čveke, se še kej oglasim naokoli.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 661
18.7.2009 0:26:43   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ampak ga pa pihneš Kleo. Kri voda blato pomeni: kri, urin, drek...ti pa men o neki vodi kako bi jo pila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, povprečje popravi, jaz se pa skor polulam zraven ko jo preberemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 662
18.7.2009 0:26:44   
RMRM
Didlina, mirno nočko, pa da boš čimprej tetauser posted image user posted image user posted image

Zdej pa tud jaz čist zares grem, lep vikend vam želim vsem skupaj. Kleo, nočko tud tebiuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 663
18.7.2009 0:28:59   
Anonimen
Me je ravn moz klical,kaj pocnem...je zgleda zaslutu,da se nekaj okol njegovga dragega kavca pleteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Didli,joj grozn,se cel vikend delasuser posted image .Jutri pa koj sporoci veselo novicko.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 664
18.7.2009 0:32:53   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Me je ravn moz klical,kaj pocnem...je zgleda zaslutu,da se nekaj okol njegovga dragega kavca pleteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Didli,joj grozn,se cel vikend delasuser posted image .Jutri pa koj sporoci veselo novicko.

user posted image user posted image user posted image user posted image ma vsi so isti. Mojmu je tud čist všeč, men gre pa na user posted image . Še dobr da mi je čist prepustil opremljanje. No, sej ga prašam za mnenje, ampak tko al tko moja obvelja user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 665
18.7.2009 0:33:37   
Anonimen
No pol pa pejmouser posted image .

Se je se tamala zbudila,sem ji plenicko menjala,pa pije spet....no,lahko nocuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 666
18.7.2009 0:37:44   
RMRM
Nočko, sedaj pa čist zares user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 667
18.7.2009 10:58:05   
Anonimen
Jutro

Didli kako,si ze teta?user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 668
18.7.2009 12:05:25   
aleksandra silvija
Dan!

Didlina--si teta??

Včeraj zvečer se je zaslišalo neko ropotanje v spalnici.
Zakaj?

Jernej je šel na WC in nato namesto v svojo posteljo v spalnico.

Tam je že bil Lovro, ki je spal kar na veliki postelji.
Med spanjem je mali s trebuškom zlezel Jerneju na obraz in ta je začel brcat n nogami in rokami in to se je po BABY-SITTERJU slišalo. HB!
V spanju Lovra ni mogel poriniti dol in ko sva z možem prišla je bil čisto moker, se je zbudil ves prestrašen, jokal.
Nato se je seveda zbudil še Lovro in imeli smo žurko.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 669
18.7.2009 14:20:13   
Anonimen
dan, dan - samo na hitrco - Luka nima koz, so bli vročinski spuščaji očitno

RMRM - Lukasek pa uživa v vodi, tko kot naš - aja, pa ta vikend ne prideva na gorenjsko

a_s - vi mate pa res pestro

didlinaa - kako kaj tetica?

kleo - hihihihi nosečnicauser posted image

didlinaa - a tole si mislila?http://zadovoljna.si/clanek/strogo_zaupno/porednica-seks-v-ljubljanskem-taxiju.html

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 670
18.7.2009 15:02:52   
Anonimen
Nya,link ne dela.Ce si mislila na tisto,kar smo se zvecer pogovarjale,je tale link pravi...

http://www.ringaraja.net/forum/Kva_skuhat%2C_%C4%8De_n%C4%8D_ne_zna%C5%A1%3F_%3A-S/m_4346347/tm.htm

Didli,kaksen siht imas to,da se na netu ne mores viset?pa to je ja splosna praksa na rruser posted image user posted image user posted image Aja,kako je bilo pol s psico...vse porihtaluser posted image
AS,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo,da ni LovLo na tla padel.Samo Jernej je bil bogi,ker se je tko prestrasiluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 671
18.7.2009 15:12:08   
slovenka
ojla pupe,

joj, se je ohladilo. Sofija še spi, pa bi že morale na RD od njenega prijatelja. Saj boljše, da še spi, ko pa je do pred kratkim tako lilo. Sedaj je že malo lepše... Sem malo ohladila hišo, samo potem je pa že prav mrzlo ratalo in sem morala kar zapret okna...

Naša mala Neli je še kar v bolnici, so jo včeraj popoldne in potem ponoči imeli pod lučko, sedaj pa je še zmeraj v bolnici... Upam, da vsaj jutri pride domov. Se bosta obe s sestro takoj boljše počutile...

Naš ati pa še kar dela user posted image Upam, da po počitnicah res ne bo več delovnih sobot... user posted image

Kleo - mi ni hotelo odpreti videa, kako Meri hodi. Je šrotalo in šrotalo. BOm še kasneje probala. user posted image

RMRM - res je uživač vaš ta mali user posted image

Didli - sigurno si že teta, pa te zato zdaj ni sem gor user posted image Jaz sem bila tudi živčna, ko je šla sestra rodit, kot da bi šlo za mene user posted image

Ste imele pa hecne debate - npr. o kavčih user posted image Boljše, da ne kažem kakšnih naših slikic, da ne boste odpisale kakšnega našega pohištva user posted image SAmo se mi tudi zdi, da bomo sedežno najprej zamenjali. Zdaj že točno vem, kakšna bi morala biti ta prava user posted image Čeprav Sofija si zdaj vzame nektarino in gre na kavč jest, pa s kakšno kulico, potem pa HB, da nimamo kavčev za 10.000 eur user posted image Joj, pa prej mi je v kuhinji sol raztresla. Vse odpira in tako, ampak sedaj je prvič raztresla sol po tleh. Sem jo komaj posesala, ko se je že vse takoj raznosilo, še v kinderpetu ima zdaj sol user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 672
18.7.2009 20:53:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nya

http://zadovoljna.si/clanek/strogo_zaupno/porednica-seks-v-ljubljanskem-taxiju.html

ja, sem pa mislila, da toleuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 673
18.7.2009 21:40:49   
slovenka
mamike, mamike user posted image user posted image  Mogoče je bila pa preveč pijana, da bi opazila, kakšen je v resnici user posted image

Mi smo bili na RD. Fantek je šel kar hitro spat, naša pa je še rogovilila. Njegovega novega poganjalčka je celo uro potiskala po dvorišču - notri se ni hotela voziti, samo od zadaj je hodila... se ni naveličala, dokler je začelo deževati in je morala notri. Pa sedaj bi se ves čas butkala z ljudmi s čelom. Se tako nastavi kot ena bikica in hoče, da jo človek nasproti nje tresne s čelom. So se ji prerežali...

Prejle pa sva z atijem imela prvi pogovor o bebiju št. 2. On je kar za. Meni se pa tudi že zdi, da bomo prej imeli 2010 kot 2011. Zdaj še rabim par tednov za razmislek, potem pa... Ker imam zdaj še prakso, pa ker itak vem, da bomo še imeli bebija in bom torej še morala čez porod, tako da slej kot prej user posted image

Zdaj je Sofi zaspala in moram še malo atija pocartati. Me je ves popoldne hvalil, kako sem seksi, tako da user posted image user posted image user posted image  Samo ne na haubi... user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 674
19.7.2009 13:58:12   
aleksandra silvija
Uh, kakšno zatišje.

Slovenka--navijam za leto 2010user posted image .

Didlinaa--a ti lahko čestitam?

Jutri grem v Lj, moram po senzorje, to je 10 minut dela.user posted image

Če bo katera jutri v Lj in ima čas za kavo, se priporočamuser posted image .

Sicer pa vsem lepo nedeljo in uživajte!

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Oddaja Dobro jutro
MC09

Ali gledaš oddao Dobro jutro?

Vsako jutro (10%)

Včasih (37%)

Nikoli (36%)

Ne poznam te oddaje (12%)

Ne gledam več (4%)

Število vseh glasov: 200

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!