|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del
16.7.2009 20:26:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

anaj, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Jaka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sej bo, glavno, da je on smejkec

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 576
16.7.2009 22:47:54   
Anonimen
nya za Lukauser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 577
16.7.2009 23:13:15   
lunca14
jaka,luka..............veliko pokic,da se hitro pocajtatauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

..................in,kaj delamo,mi...........štrihamo,še vednouser posted image ,še jutri,potem,pa konec,za neki časa,moram tud,kaj otroke videtuser posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 578
17.7.2009 10:25:00   
anaj22
ojla

ninny faj se imejte

Luka upam da nimaš noric user posted image user posted image user posted image , naša virozica je pa mimo hvala za pikepoke

Lana in Luka super za skupno kopanje user posted image user posted image

kleo morfologijo bom imela enakr v avgustu še nima datuma, ker ima G še dopust moram konec meseca poklicati. Upam da se naš ostroček razkrije in da izvemo kaj bomo imela itak sta pa smo dva opciji.  Imava pa trenutno izbrano ime za punčko, čeprav jez mislim da bomo imeli še enega fanta.

tale vročina ubija, pri nas v službi smo brez klime je crknila in je vroče ko user posted image , se sploh dihat ne da

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 579
17.7.2009 12:55:35   
slovenka
Šment, mene pa res zmeraj ob nepravem času ven vrže user posted image

Obnova:

S Sofijo hodiva v porodnišnico, danes smo mislili pupo peljat domov, pa še ne sme - je malo rumenkasta user posted image Upam, da jutri...

Drugače pa razmišljanja o drugem bebiju so samo še pri tem. Saj mi ne bi bila panika sedaj imeti drugega, ko imam več izkušenj, samo Sofija še potrebuje veliko časa... Knjiga bo sicer končana ta oktober in ne prihodnje poletje, kot sem mislila, pa vendar. Bomo videli. SAj za ujeti 2010 je še čas user posted image Pa po drugi strani se mi tudi zdi, da ne bo nič narobe, če imam eno leto malo bolj na izi - če je to ob službi in otroku izi. Dva sta sigurno že manj... Torej, zaenkrat bomo samo še trenirali, potem bomo pa videli. Porod me spet malo muči, ko je sestrica kar trpela... user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 580
17.7.2009 12:57:32   
slovenka
Tisti, ki greste na dopust ali pa ste že tam - uživajte!!! Hitro mine.

Mi še ne pakiramo. Itak ne smemo na letalo dosti stvari nositi, pa bolje, da to naredim tik pred zdajci user posted image Prihodnjo soboto gremo mi. To soboto pa moramo še na en RD - od Sofije prijatlčka. No, pa spet bomo šli Neli gledat user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 581
17.7.2009 21:14:38   
Anonimen
Uf smo zgovorneuser posted image ...imam tolk za komenturat..kje naj sploh zacnemuser posted image user posted image ?

Anaj,imen za puncko imam jaz vedno poln rokavuser posted image .Sporoci kako bo na morfi,pa otrocek naj se fejst razkazujeuser posted image .
Lunca,kaj pravis,da te otroci vec ne poznajouser posted image ?
Lana,Luka-vidva uzivata v druzbiuser posted image user posted image
Ninny,uzivajteuser posted image
Slovenka,saj pri porodu skoraj vsaka trpi.Men je tudi ze zdaj slabo ko pomislim,kaj me spet cakauser posted image ..

Moja tamini pa zdaj ze kar fejst setka.Naredi par korakov,pa pade,se pobere,gre naprej....prav lustno je gledat.se malo pa bo tekla ko raketa.

Sama sem sla koncno k frizerju.Ce bi vedla,da bo tako expres bi sla ze zdavnaj,ne pa da sem vec kot 1l cakala.Samo skrajsala mi jih je,unicene bek in to kar na suhe lase.Res a imam zdaj cist prekratke za moj okus,so pa vsaj zdravi.

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 582
17.7.2009 21:39:21   
Anonimen
Čer.

Uživajte vse tiste, ki greste na dopust.user posted image
Pa za vse bubane user posted image v tej vročini je res hudič, če otrok kuha user posted image

Mi bomo pa dobili verjetno danes ponoči dojenčka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , se dogaja že cel dan pomalem. Sam popadki pravi sestra, da jih sploh ne čuti, čeprav ctg kaže drugače.user posted image Komaj čakam, da vidim novo štručko v familiji.
Drugač smo po starem, Sara je nekaj rogovilila to noč, je zakuhala na 38, 4. Dobivamo zadnje 4 zobe, so čisto na koncu in to vsi nakmal.user posted image user posted image user posted image user posted image Upam, da vsaj 5-ic ne bo še lep čas. Zadnič mi je zobarca rekla, da glede na to, da bo 16 zobov pred 15 mesecem, se zna zgodit, da bodo 5-ke zrinle ven pri 19 mesecih. No, vsaj mal oddiha bo do takrat.user posted image Sicer pa gremo itak drug mesec na kontrolo, pa bomo vidli kaj bo rekla, ko bo vidla našo user posted image .
Dolgčas nam ni, pogovarjamo se že po 2 besedi, najbolj smešna je, ko jo vprašaš koliko je stara, pa dvigne roko in pokaže prst in reče leto. Zgovorna vsakič bolj.user posted image Sem kar vesela da je tako. Hodimo bolj malo, se je ustrašla, ker je zadnjič pri mojih starših mal nerodno telebnila in mamo mal pavze s hojo trenutno.user posted image Pa bo že, enkrat bo kar šibnila. Sem jo pa zadnjič mal opazovala pri njeni igri in je vstala sama brez opore. Ampak samo enkrat.user posted image user posted image

Drug teden mamo pa z Laro in Samso zmenek v naših koncih.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Še kej?user posted image user posted image user posted image eh, sem ko zgubljena kura, vstajam ob 5:10 in grem vsaj prej spat, tako da za računalnik nimam niti časa. V službi pa mi dnevi minevajo neverjetno hitro, sploh ne morem verjet.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 583
17.7.2009 21:59:35   
Anonimen
Oj Didli.Koncno dojencek a ne?Pa od sestre je nekaj takega,kot da je tvoj...vsaj pri nas je bilo takouser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 584
17.7.2009 22:02:45   
Anonimen
Jaaaaaaaa, kot bi bil moj.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tolk sem nestrpna, zdej je moj z njenim možem na pijački (ali dvehuser posted image user posted image ), sestra pa popadke beleži.user posted image user posted image user posted image user posted image V glavnem, v pripravljenosti.user posted image
Kako kaj ti user posted image ? kako prestajaš to vročino?  Moja sestra komaj komaj živi, ponoč gre kar hladilnik odpret pa dihat zraven.user posted image je mal bolj mrzel zrak.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 585
17.7.2009 22:12:30   
polma
Hojla!

Je katera še tu?

jaz sempa na morjuuser posted image !!!!!!!!!!

Še never nisem bla tko bed k hojte!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 586
17.7.2009 22:13:49   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Jaaaaaaaa, kot bi bil moj.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tolk sem nestrpna, zdej je moj z njenim možem na pijački (ali dvehuser posted image user posted image ), sestra pa popadke beleži.user posted image user posted image user posted image user posted image V glavnem, v pripravljenosti.user posted image
Kako kaj ti user posted image ? kako prestajaš to vročino?  Moja sestra komaj komaj živi, ponoč gre kar hladilnik odpret pa dihat zraven.user posted image je mal bolj mrzel zrak.user posted image

A je že veliki trenutek??????

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 587
17.7.2009 22:18:11   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Dobivamo zadnje 4 zobe, so čisto na koncu in to vsi nakmal.user posted image user posted image user posted image user posted image Upam, da vsaj 5-ic ne bo še lep čas. Zadnič mi je zobarca rekla, da glede na to, da bo 16 zobov pred 15 mesecem, se zna zgodit, da bodo 5-ke zrinle ven pri 19 mesecih. No, vsaj mal oddiha bo do takrat.user posted image Sicer pa gremo itak drug mesec na kontrolo, pa bomo vidli kaj bo rekla, ko bo vidla našo user posted image .
Dolgčas nam ni, pogovarjamo se že po 2 besedi, najbolj smešna je, ko jo vprašaš koliko je stara, pa dvigne roko in pokaže prst in reče leto. Zgovorna vsakič bolj.

marička, tale tvoja punca je pa res carica user posted image ! Mi smo še vednona 8 zobih in ta-ta za pomahat,pa gugu za ostalo.user posted image aja- to! tut beseda, ki jo ima za vse!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 588
17.7.2009 22:20:03   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Tisti, ki greste na dopust ali pa ste že tam - uživajte!!! Hitro mine.

Mi še ne pakiramo. Itak ne smemo na letalo dosti stvari nositi, pa bolje, da to naredim tik pred zdajci user posted image Prihodnjo soboto gremo mi. To soboto pa moramo še na en RD - od Sofije prijatlčka. No, pa spet bomo šli Neli gledat user posted image

ČESTITKE ZA SESTRIČNO NEČAKINJO!!!!!!!!!!!!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

UPAM PA, DA NAŠ DOPUST NE MINE PREHITRO...

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 589
17.7.2009 22:26:40   
Anonimen
Lejo lejo, ne more brez RR-ja.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako ste kej spakirali?user posted image

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 590
17.7.2009 22:28:23   
Anonimen
Jaz sem vsa v pričakovanju, sestro je mož glih kar šel iskat in via do porodnišnice. Jupiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 591
17.7.2009 22:31:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Ko je moja sestra prvega sincka pricakovala in jaz prvega necaka,smo celo nockartali remi,ona je pa zraven rezultatov v zvezek vpisovala se svoje popadkeuser posted image .Proti jutru sele je pa sla v porodnisnico.

Pri nas sploh ni tolk vroce.Vceraj je bilo,dons je pa spet dez.Pa itak sem jaz se na zacetku,tele nosecke na vrhuncu morjo pa kar fejst trpet.Pri Tali sem bla tut jaz med njimi,ker je prikukala avgusta.

Si brala od kerense...jaz sem ravnkaruser posted image .Sem se pa fuuuul nasmejalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 592
17.7.2009 22:35:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: polma

Hojla!

Je katera še tu?

jaz sempa na morjuuser posted image !!!!!!!!!!

Dej nehi,a res??Pa nc nisi povedala,da gresuser posted image ..........user posted image user posted image user posted image Iiiin,kako je.Pa vreme,sosedje,voda,meduze...kaj morskih psov?ß

Didlina,kolk zobkov imate pol vi zdaj?moja jih ima 16,pa pravis,da do 19m dobi se 4?Ojoj!

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 593
17.7.2009 22:39:45   
Anonimen
Kleo, ja kaj res, kaj Polma je šla na morje?user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa dober ste to čakal nečaka user posted image user posted image
Brala temo od Kerense...obupuser posted image user posted image ne dojemam kako so ti otroc zrasliuser posted image

Glede zob, mamo sam 12, 4 zdej dobiva pa bomo na 16.user posted image tiste zadnje 5-ke pa redkim pridejo pri 19 mesecih, zgolj izjeme. Bomo vidli user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 594
17.7.2009 22:47:59   
Anonimen
Didli,tisto vrtanje po nosku...zdaj hoce ves cas hodit,ni vazno kam gremo.Pa danes,ko smo ble s Tali v mestu,Meri lepo zraven mene hodi,jo drzim za roko seveda,pa pol malo dol pogledam...ona prst v nosuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 595
17.7.2009 22:49:38   
RMRM
Ojlauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 596
17.7.2009 22:50:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Didli,tisto vrtanje po nosku...zdaj hoce ves cas hodit,ni vazno kam gremo.Pa danes,ko smo ble s Tali v mestu,Meri lepo zraven mene hodi,jo drzim za roko seveda,pa pol malo dol pogledam...ona prst v nosuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jo bo minilo.user posted image sam ne jo opominjat, ker pol še zanalašč to počnejo, pa tisti hinavski pogled, našobljene ustniceuser posted image
Pri nas je zdej moderno se lasatuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 597
17.7.2009 22:52:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Ojlauser posted image

Ola. Kako Lukas?user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 598
17.7.2009 22:54:13   
RMRM
Didlina, dobro, hvala. Pa Sarčica? Vidim da obvlada user posted image user posted image user posted image , ragljica mala.

A ste že dobili bejbija?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 599
17.7.2009 22:57:27   
RMRM
Vidim kolk zobkov imajo vaši otročki. Mi imamo še vedno samo 6. 4 zgoraj in 2 spodajuser posted image

Sem pa čist fuč, je moj user posted image danes prišel domov čist polomljen, ga je križ zagrabil in mi je preostalo čiščenje obeh avtov, pa še vroče je blo za znoret. Ampak smo s tavelkima dvema škratoma zmagali in zdej oba avta sijetauser posted image user posted image .

Ju3 gremo pa Harrya gledat, sicer ne vem če bo šel možek z nami, bomo videli kako bo s križem, ampak otroka se že ful veselita.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

jansa or turk?
gabb

which is a bigger fool - jansa or turk?

jansa (75%)

turk (25%)

Število vseh glasov: 222

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!