|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2009 - 2.del
16.7.2009 13:02:40   
bybyka_1987
punce samo na hitro uletim da vam javim jaz sem danes prispela domov samo brez svojega soncka katerega nimam ze od torka zjutraj ob sebi jaz sem cist na dnu so ga odpeljali v lj ker naj bi imel okvaro na srcku!
in vam javim  takoj ko bo mogoce!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdej pa se postelje nimajo proste v lj da bi lahko bila poelg njega
drugace pa hvala vsem za cestitke aja pa v imenu nima crke J na koncu Julian

< Sporočilo je popravil bybyka_1987 -- 16.7.2009 13:03:08 >

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
16.7.2009 13:07:05   
baby blue
bybyka_1987 držim pesti da bo tvoj sonček kmalu v tvojem objemu 

(odgovor članu bybyka_1987)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
16.7.2009 13:07:54   
rina22
julija 2009 - Jaz pa imam točno danes teden PDP, pa sem bila 2X na CTG-ju v bolnici (verjetno me moja G ne bi dala še, samo sem bila v bolnici, pa mi je tako naročil zdravnik, ko me je odpustil domov. Sicer sem si šla po napotnico k svoji G, ampak mi je sama ne bi napisala, če ji ne bi sama rekla). V torek sem imela pregled pri svoji G, in je rekla, da je zadnji (čisto nič drugega mi ni delala, kot poslušala srček user posted image in pogledala, če sem še zaprta - sem upala na UZ, pa mi ga ni delalauser posted image ). Me je pa naročila še za torek, samo da grem v laboratorij zaradi proteinov v urinu, pregleda pa več ne bom mela pri njej.
V bolnici pa imam CTG na PDP, torej v četrtek. Ja, ko sem bila včeraj na CTG-ju, me zdravnica ni nič pogledala, samo CTG so mi naredili, pa vprašala me je, kako se počutim, to pa je vse. Samo na daleč me je pogledala.

Tudi jaz sem pričakovala kaj več. Ne vem.. sem namreč 1. user posted image , zato ne vem, če je to vse normalno, ali bi moralo biti kaj več. Meni osebno se zdi, da bi bilo vredu, če bi mi naredla UZ, da vidi, kako je s plodovnico, pa da bi vsaj približno povedala, koliko tehta - te stvari te pač zanimajo.. Vsaj mene..

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
16.7.2009 13:09:43   
rina22
bybyka - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojega sončka...
Res upam, da bo vse vredu in da bosta čimprej skupaj.... VELIKO SREČE!!!!!!!!!!

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
16.7.2009 13:31:19   
Chatty

bybyka- žal mi je, da ne moreš prvih dni preživljati s svojim sončkom tako kot si želela. Upam, da kmalu dobiš prazno posteljo, in ga boš lahko imela pri sebi. Tvojemu pikecu pa želim hitro okrevanjeuser posted image user posted image user posted image . Tako jaz kot druge bomo mislile na vaju user posted image .

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
16.7.2009 14:28:57   
Chebellca
Bybyka držim pestke za tvojega sončkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Chatty)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
16.7.2009 14:29:21   
gaja*
Najprej vsem julijskim mamicam iskrene čestitke za male srčke user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako zelo dolgo se že nisem javila, da sem imela že prav slabo vest. user posted image Zdaj sem na čaaakanju in težko odštevam dneve... Še 4 do pdp, imam pa občutek, da se tole dete pusti precej bolj razvajat kot prvo (ki je bilo takrat tak čas staro že 8 dni)... 

Počutim se ok, le ta vročina mi ne paše najbolj. Najbolj fino je pod tušem user posted image Čez dan sem ok, user posted image že bolj kot ne miruje, zvečer pa se začne miganje in špikanje... Ampak še vedno ne dovolj, da bi šli rodit user posted image user posted image Saj zdaj mi je pa tudi zmanjkalo idej, kaj še naredit, da bi malo sprožila zadevo, ker sem itak  cel dan v gibanju in akciji user posted image

Saj bo, samo zdaj si res želim, da bi se zadeva začela doma, da bi me mož lahko peljal v bolnico, ker prvič sem ostala gor en dan prej, ker se mi je odluščil čep in potem sem ga klicala že iz porodne.. Bo pa sigurno kaka panika, če se bo to začelo dogajati doma user posted image user posted image user posted image Drugače pa me poroda ni strah. Imam upanje, da bo šlo tako kot prvič, hitro in gladko (2 uri vsega skupaj). user posted image user posted image

Tako, vsem, ki smo že na čakanju tik pred želim lahek porod in zdravega user posted image .
Se še kaj javim,

LP, gaja

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu Chatty)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
16.7.2009 17:08:47   
julija2009
Upam, da bo tvoj sonček kmalu spet zdrav! Srečno

Neposredna povezava do sporočila: 2433
16.7.2009 17:52:23   
donna22
Čestitke vsem novim mamicam, user posted image oz. kar celim družinam user posted image user posted image user posted image Upam, da bodo porodi čim lažji in hitrejši ... user posted image

Moja Zala je danes stara cela 2 tedna user posted image Večinoma je prav pridna punčka in smo res srečni user posted image Najlepše na svetu je bit mama user posted image

(odgovor članu julija2009)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
16.7.2009 20:15:05   
Češnca

IZVIRNO SPOROČILO: ana**
Naša julijka tacamuca sporoča, da ima njena Taja streptokok b in sta na pediatriji. Se zal ni testirala zato user posted image  zdaj pikajo v glavico. Čestita vsem novim mamicam in želi vso srečo bodočim.

Taja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Tacamuca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jst želim čim hitrejše cartanje doma!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

ne ne, češnca ni rodila... mater, ena je rodila, pa sem bila prepričana, da je to ona, pa očitno ni user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej morm pa ugotavljat, katera je user posted image user posted image user posted image user posted image

A se že kej ve, katera je??? user posted image

No, jst še vedno nisem, stanje 2 v 1 se nadaljuje. Naslednji pregled + CTG mam v torek, potem me moja G prepušča porodnišnici. Upam pa, da me že v torek ne bo na pregled, no... user posted image

vim tud mene brce konkretno bolijo. Se user posted image sploh ne umiri... user posted image

bybyka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image veš, da bomo stiskale pesti!!! Upam, da boš kmalu lahko s svojim malim junakom!!!

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
16.7.2009 21:46:32   
Sempervivum

IZVIRNO SPOROČILO: bybyka_1987

punce samo na hitro uletim da vam javim jaz sem danes prispela domov samo brez svojega soncka katerega nimam ze od torka zjutraj ob sebi jaz sem cist na dnu so ga odpeljali v lj ker naj bi imel okvaro na srcku!
in vam javim  takoj ko bo mogoce!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdej pa se postelje nimajo proste v lj da bi lahko bila poelg njega

bybyka, močno mislimo nate in na tvojega sončka in vama pošiljamo pozitivno energijo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ne izgubi optimizma user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2436
16.7.2009 22:14:19   
Alex01
bybyka - držim pesti da bo vse uredu s tvojim sončkom in da bosta čimprej skupajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tacamuca - zate in za tvojega sončka držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
17.7.2009 6:45:03   
rina22
Dobro jutro user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Kak ste spale? Jaz sem začuda danes spala kot ubitauser posted image
Mogoče katera ve, kaj rabiš za prijavo skupnega gospodinjstva? Če si urediš svoje lastno gospodinjstvo v isti hiši, kot je že eno gospodinjstvo?

< Sporočilo je popravil rina22 -- 17.7.2009 6:46:59 >

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
17.7.2009 7:54:56   
tilča
rina, ne vem točno kaj potrebuješ. Ampak, ko sva se midva z možem poročila in sem jaz prijavila stalno prebivališče v hiši njegeovih staršev, naju je na upravni enoti vprašala, če želiva imeti oz. prijaviti lastno gospodinjstvo. Sva rekla, da ja in je mene vpisala kot nosilko gopsodinjstva:))), potem je pa moža vprašala, če se želi prijaviti v ženino gospodinjstvo ali bo ostal pri mamici:)))? vse skupaj je bilo smešno, se pa nič ne spomnim, da bi kaj posebnega potrebovala. Mislim, da sva samo podpisala nekaj, pa še to nisem sigurna. Jaz sem imela samo potrdilo njegovih staršev, da lahko prijavim stalno prebivališče na njihovem naslovu, posebej za lastno gospodinjstvo pa nič.

upam, da ti kaj pomaga. Mogoče najboljš, da kar pokličeš na upravno enoto in jih vprašaš kakšen je postopek.

Bybyka drži se!!!!

Jaz pa dva dni čez rok, pa mislim, da bo še kar nekaj časa trajalo:(((

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
17.7.2009 8:14:31   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

bybyka - držim pesti da bo vse uredu s tvojim sončkom in da bosta čimprej skupajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tacamuca - zate in za tvojega sončka držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Srečno vam in vašim sončkom.

Julijke,ki še čakate - navijamo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
17.7.2009 9:14:35   
Chebellca
Jutro!
Še 3 dni do roka jaz pa še kar v enem kosu user posted image , pomoje bomo šli kar čez rok...se pa počutim bolje kot prejšnji teden, seveda samo v hiši, kjer je klima...ven si pred osmo zvečer sploh ne upam stopituser posted image

Bybyka,Tacamuca,Jasna...držim pesti in mislim na vas in vaše sončkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
17.7.2009 10:01:40   
Vixen
Evo mene s pregleda. Jutri imam rok; me je pogledala vaginalno in rekla: "Tole pa še ni za  rodit." user posted image  No, na srečo je potem dodala, da sem 2 cm odprta in da naj pridem spet v ponedeljek, če čez vikend ne bo nič, ampak bi po njenem lahko bilo. user posted image  Ufffff... Bi bilo idealno, glede na to, da se bo baje precej shladilo. Doma ni tak problem, mam klimo, ampak v P pa res ne bi rada ležala pri 30 + stopinjah... user posted image

Sem šla takoj po pregledu peš čez Lj. grad, čez dan bom malo pospravljala, potem pride moj s šihta, pa ga nameravam izrabit user posted image , pa zvečer spet na sprehod... Nekaj bo že pomagalo, da se user posted image  odloči rajši ven prit kot tole prenašat... user posted image user posted image user posted image user posted image

Bybyka, držimo pesti, da bo vse OK! user posted image

(odgovor članu Chebellca)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
17.7.2009 11:11:36   
rina22
tilča, hvala za odgovor. Sem bila na upravni enoti, pa so rekli, da morata moja starša, ki sta lastnika hiše, napisati soglasje, da se strinjata in soglašata, da v njuni hiši prijavim svojo gospodinjstvo. Ker sem jaz prijavljena stalno, fant pa začasno (zaradi sprememb dokumentov - dosti stroškovuser posted image ), sva lahko kot lastno gospodinjstvo prijavljena le jaz in user posted image (ko se bo rodila, sevedauser posted image )
Se mi pa zdi to res noro... Na socialnem se smatramo kot dvostarševska družina tudi, če je on prijavljen samo začasno, tu pa kao nismo družinauser posted image Ta birokracijauser posted image
Res je po eni strani "butasto" - če si nekje prijavljen začasno, jaz to razumem kot, da tam trenutno tudi živiš, si tam kuhaš, pereš,....
Se opravičujem, da morim s temuser posted image

Tilča, hvala še enkrat za odgovoruser posted image

(odgovor članu Vixen)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
17.7.2009 11:34:01   
andmoj
Ojla!

Evo mene iz pregleda.

Ctg - nič zaznal - itak je ena študentka, ki mi je tko naštimala ctg - sonde, da je blo joj. G me je pregledala vaginalno, pravi, da je vse mehko, pa vse zabetonirano. Uz je pa tudi tko bolj na hitrco nardila, da je videla kako je - vse ok.

Sem jo pa za foro vprašala, če mi lahko pokaže, ali je še user posted image  , ker do sedaj še sploh nisem videla, samo, kar mi je ona povedala. No, pa je rekla, da je žemljica user posted image  user posted image  . Evo, toliko od mene.

Še za seznamček -

kg - 12,5
naslednji pregled in ctg imam 24.07. - upam, da ne grem prej rodit user posted image

< Sporočilo je popravil andmoj -- 17.7.2009 11:35:26 >

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
17.7.2009 11:56:50   
Alex01
Sporočilo srečnega očka:
Alex je danes dopoldan dobil 4380 g težkega in 57 cm velikega bratca Nejca.
Tako smo sedaj vsi srečni in zdravi.

Neposredna povezava do sporočila: 2445
17.7.2009 12:35:38   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

Sporočilo srečnega očka:
Alex je danes dopoldan dobil 4380 g težkega in 57 cm velikega bratca Nejca.
Tako smo sedaj vsi srečni in zdravi.

Čestitke družinici.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Alex01.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
17.7.2009 12:52:15   
malecka_mateja
evo novičke od jasne:

sta že skupaj v sobi čez dan je pri njej ponoči pri njih. nima več cevka samo apnoa blazino. se že pridno dojita in skoz cartata.Alen je čist navdušem in bi jo kr domov odneso skoz jo lupčka in božauser posted image

no evo še malo pa sta doma.user posted image

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

Neposredna povezava do sporočila: 2447
17.7.2009 13:05:16   
Galateal
Prisrčne čestitke vsem novim in razširjenim družinicam user posted image
vsem želim vse lepo, še posebej mali Inaji in Julianu

Jaz se po dolgem času oglašam, toliko da sporočim, da sva zuser posted image še 2 v 1. CTG in pregled v torek nista pokazala ničesar posebnega. Kolikor sem lahko razbrala iz narekovanja G ima user posted image po ocenah z ultrazvoka že 3,4 kg. Meni je sicer povedal le, da je vse v redu in se vidimo v ponedeljek. Nobenih drugih podrobnostih (o velikosti doječka, plodovnici, materničnem vratu, morebitni odprtosti, popadkih,....) mi ni želel povedati user posted image
No saj po eni strani je to dobro, da se ne obremenjuješ s podatki in če so normalni, po drugi strani pa je pa prav čudno.
Zdaj je me je prevzela kar že porodnišnica, čeprav imam do PDP še več kot teden dni in čeprav se moja G vrne z dopusta v ponedeljek. To mi je kar všeč, da se malo spoprijateljim s porodnišnico user posted image

Za user posted image smo že pripravljeni. V planu imam samo še nakup angelcare. A ostale to imate, kako se obnese in če ne, ali lahko ponoči spite, ali ves čas preverjati če doječek še diha?

rina22: mogoče pa tvoj fant tudi če bi prijavil stalno prebivališče ne bi imel veliko stroškov. Midva sva to urejala pred dvema letoma in nisva imela nikakšnih stroškov: novo stalno prebivališče so nama vpisali kar v obstoječi potni list, v katerem je prostor za dva naslova. Za vozniško dovoljenje so nama rekli, da na njem ni potrebno spreminjati naslova, ker tako ali tako ni uradni idetifikacijski dokument. Edino kar bi morala menjati je osebna izkaznica, ki pa je jaz itak nimam moj dragi pa jo ima, a je vseeno ni zamenjal. Še vedno ta staro normalno uporablja, samo, če je potrebno, pove, da ima sedaj drugačen naslov, pa mu ni še nihče kompliciral.

Neposredna povezava do sporočila: 2448
17.7.2009 13:28:21   
vim
Bybyka,Tacamuca,Jasna držimo pestit za vaše sončke.user posted image user posted image user posted image

Vsem ostalim mamicam čestitam in uživajte v sončku z vašimi morskimi ježki in zvezdicami.user posted image user posted image user posted image

Vse sonosečke pa, ki še veselo čakamo, pa dajmo punce dihat, bodrit in.....user posted image user posted image

Jaz imam spet svečke, sladkor nekotrolirano raste, spet moram delat 100mg OGTT test, in v urinu imam beljakovine (posledica svečk, ,ki jih tlačim tja notri).

Skrtaka veselica.CTG ne kaže še prav nič in diagnoza moje G. Ja draga moja ostajaš in boš še nekaj časa nosečauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ma jaz bom res potem avgusta rodila.

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu Galateal)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
17.7.2009 13:37:41   
ana**
IZVIRNO SPOROČILO: bybyka_1987

Ojojoj.....user posted image user posted image user posted image bybyka držim pesti,da bo vse vredu!!!! Drži se mami. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?