rina22
|
julija 2009 - Jaz pa imam točno danes teden PDP, pa sem bila 2X na CTG-ju v bolnici (verjetno me moja G ne bi dala še, samo sem bila v bolnici, pa mi je tako naročil zdravnik, ko me je odpustil domov. Sicer sem si šla po napotnico k svoji G, ampak mi je sama ne bi napisala, če ji ne bi sama rekla). V torek sem imela pregled pri svoji G, in je rekla, da je zadnji (čisto nič drugega mi ni delala, kot poslušala srček in pogledala, če sem še zaprta - sem upala na UZ, pa mi ga ni delala ). Me je pa naročila še za torek, samo da grem v laboratorij zaradi proteinov v urinu, pregleda pa več ne bom mela pri njej. V bolnici pa imam CTG na PDP, torej v četrtek. Ja, ko sem bila včeraj na CTG-ju, me zdravnica ni nič pogledala, samo CTG so mi naredili, pa vprašala me je, kako se počutim, to pa je vse. Samo na daleč me je pogledala. Tudi jaz sem pričakovala kaj več. Ne vem.. sem namreč 1. , zato ne vem, če je to vse normalno, ali bi moralo biti kaj več. Meni osebno se zdi, da bi bilo vredu, če bi mi naredla UZ, da vidi, kako je s plodovnico, pa da bi vsaj približno povedala, koliko tehta - te stvari te pač zanimajo.. Vsaj mene..
|