lilka
|
Hej, hoj.... ČESTITAM VSEM NOVOPEČENIM MAMICAM IN VSEM, KI STE RODILE Mi še čakamo, pa sem bla ziher da bom rodila prej, prvič sem 4 dni pred rokom, no zdej imam še 6 dni do roka, bomo vidli..... Mi še pa nič ni, danes sem npr. že polikala, pa dala zavese iz dnevne sobe v pranje in pomila 2 okni, ne vem jaz sem še čisto o.k. sploh zjutraj in dopoldne, popldne sem že bolj utrujena. Ma tudi prvič je blo tako, sem še posteljnino preoblekla in posesala, dokler je mož prišel iz službe, da me je peljal, ko sem se šela pokazat ker sem mela prve popadke in roza izcedek in nisem vedela kaj in kako....taka sem jaz Oblačenje novorojenčka: ja, je kar smotano, ker ne veš kako bi jih oblekel v tej vročini, če mene vprašate čim manj, najbolj nevarno je, če se preveč pregrejejo....je boljše manj kot preveč. tina69: ja drugič je drugače kot prvič, ker te še za prvega otroka skrbi, jaz ravno o tem največ razmišljam, a bom mogla it ponoči al kdaj, a bo lahko babi prišla k Tinki, mož je ta teden popoldanski in v soboto cel dan, samo me je še tašča malo prej klicala, da pride v soboto za 14 dni iz morja domov, tako da bo lahko tudi ona uletela, če bo treba. Me pa nasploh skrbi kako bo Tinka, ker me je tako navajena zdej, pa kako bo odreagirala, pa da bi ja čim prej lahko šla iz bolnice in take stvari mene skrbijo.... Ja jaz sem tudi pozabila, kako je blo prvič to čakanje, zanimivo kako hitro pozabimo..... Zdej imam pa že res vse tipi topi pripravljeno, posteljnino sem preoblekla v spalnici, kupila nov luster, novo zaveso dobim danes, okna pomita, vse počiščeno, še moja oblačila za iz bolnice domov sem včeraj pripravila, ploščice po zunanjih stopniščih in blakonih mi sicer še polagajo, samo bo v dveh dneh končano. Drugače sme pa še čisto o.k. prav nič me ne daje, samo je blo tudi prvič tako pa sem poil še prej rodila, bomo vidli, jaz govorim mojemu otročku v trebuhu, da danes ali jutri naj pride, v nedeljo ne, da jo bomo še sami trije skupaj preživeli ker zdej moža ni, potem pa v ponedeljek lahko.... Držite se drage moje, sej bo kmalu prišel naš čas....
< Sporočilo je popravil lilka -- 16.7.2009 9:45:12 >